89387
PlayStation3
  • SlickAdam
    ezt egy videó alapján?:D kétlem hogy szebb lenne...
  • Jimanszky
    50 Cent 2
    Azt a k.rva!!!Srácok, van olyan szép-ha nem szebb-, mint az Uncharted!!!
  • NEXUS6
    A pénz nem gond! Az a legkevesebb!

2 éve monnyuk, még a FullHD tv is legendaszámba ment, most meg nem fér el a többi árú a Saturnban, annyi van már belőle.
  • predator0
    Egy olyan Sony SRX-S110 digital cinema projectorba csak az izzó másfél milla :D Kisebb keresés után sem találtam meg a teljes kütyü árát.
    1 milliárd forintból már elég fasza házimozi szettet össze lehet dobni :D
  • predator0
    Simán 4 ps3 kell hozzá, ahogy látható az ábrán.
  • NEXUS6
    Na most vehetek még 3 PS-t, meg Tv-t!

• OliApa
    Na. Jóvan.

katt ide
  • Jimanszky
    Simán képes rá a gép SZVSZ
  • DoNorBi
    GT5 in Ultra HD(2160p)!!
    Elvannak a sonynál a srácok:D
  • OliApa
    A youtube-on keress rá, lépésről-lépésre bemutatják. Lusta vagyok belinkelni...
  • Jimanszky
    Majd kérek karira valami gémet, sajna most nem tudok venni:(
  • Jimanszky
    Rendeltél már innen?
  • EmThor
    zavvi.co.uk talán.

vagy itthon szerzel egy jóbarátot, saturnból, MM-ből és ő majd lop neked olcsón :D
  • Jimanszky
    Em.Lécci írj már nekem olyan külföldi oldalakat, ahol olcsó a BD.Eddig thehut.com-ot találtam.Hátha tudsz valami jobbat.Játékos oldal is jöhet!
  • Foxhound1980
    360-on most más játékok élveznek prioritást sztem.
  • EmThor
    bitang erős a forint, tudják, hogy este Street Fighter jön 15$-ért + PSN exkluzív ingyen soundtrack :)

remélem a font kitart még egy hétig, idei utolsó rendelés következik a Prince-el, ha minden jól megy

szerk.: a ps3-as tomb raider vezet a többi változat előtt
  • Foxhound1980
    Mármint mi köze ennek a warezhez? Gondolom Lara seggére verik a kis pöcsök azért lódult meg.
  • EmThor
    egy hét után az összes eladás 51%-ával vezet a az új tomb raider játék PS3-as verziója

erre se trófea, se DLC, se demó...

WTF?!

megint a warez?
  • Foxhound1980
    Zsír
  • Jimanszky
    Szerintem nincs, majd ha kijön a BD, de akkorra már meglesz:).Szép a BatPod-os verzsönöd.Én is megvenném, de inkább BD.Pedig jól mutatna ezek mellett:

Csak 2 Hot Wheels modell,Mo-on nem kapható!Ebay rulez
  • DoNorBi
    köszöntem a válaszokat.
    én is demók miatt venném részben és csomó netes hd filmeket nézünk rajta,azok viszont zabálják a helyet.Esetleg egy linux telepítésen gondolkodom.Kiváncsi lennék hogy akkor kezeli az mkv vidiket vagy nem.
    Apropó,mkv.Én a gotsent és az xvidforpsp progikat használom mkvból mp4 konvertáláshoz,de a feliratot elveszti kreálás után.tudtok modszert esetleg,amivel megmaradna viszonylag rövid konvertálás mellet?
  • Foxhound1980
    Igen, köszi időközben megnéztem az nfo-t. Gáz. és nincs olyan rilíz ami kizárólag fullképernyős, imax mentes? Én megveszem, elő van rendelve a Batmotoros CE kiadás csak sokat nem érek vele mert JPN a gépem.
  • Jimanszky
    Reggelt!
    Nagyon egyszerű a válasz:IMAX jelenetek miatt
    Néztem thehut.com-on, bazz, 5000 Ft postával./0,99 font a posta/!!!!!!

Olvastam valahol, hogy a kiadványokon nem ilyen lesz, szóval egy kis ösztönzés, hogy vegye meg mindenki:).Ha jól láttam egy csomó extra lesz benne.Kép a képben, valami mozgó képregény, BD Live, csak a fontosabbak, meg a többi megszokott HD-ban
  • carterx
    Sziasztok.

Hogy kell betenni a vinyót?
    Házilag kivitelezhető,vagy vigyem ahol vettem?(garanciás)
    Nem veszik el a gari ha én cserélem,mármint ha kitudom cserélni.

köszi
  • Papesz
    A 7000 forint postával együtt értendő.
  • Foxhound1980
    Ennyiért lehet venni 500GB-os külsőt is...
  • FoToS
    nekem 250WD van benne tökéletesen muzsikál.
  • EmThor
    nyugodtan vedd meg az olcsóbbat, itt annyit nem számít a plusz cache, ha teheted inkább nagyobb vinyót, 200+ vegyél, a 160-asamon már alig van 20 giga hely, pedig csak pár video (de sok demo és telepítés) van fenn.

egyébként, SATA, 2.5" teljesen jó
  • DoNorBi
    jó reggelt urak!
    vinyó vásárlásra készűlök de kikérném a véleményetek hogy a fordulatszám és az átmeneti tároló méretének van-e szerepe a működésbe.Legalábbis hogy érdemes-e
    olyat venni ami magasabb értékkel bír.
    egyik
    másik
    Melyik?
  • Foxhound1980
    Jim! Megcsináltam a Sinners TDK konvertálást. Azzal kellett szembesülnöm ma reggel, hogy nem mindehol full képernyős. Hogy lehetséges ez? Ilyen rílízt még az életben nem láttam, hogy menet közben váltogatja a képarányt. Mi ez az őrület??
  • Foxhound1980
    NEKEM!!!! :DD Amikor nyomja, hogy F.CK, F.,CK, F.CK!!
  • aabelus
    ez melyik filmből van? :D
  • aabelus
    imádtam, többször is végigvittem, tesómmal is. de akkor veszekedtünk is sokat :D

• Jimanszky
    Bazz,nekem is volt még PS2-re LoTR és kurvajó volt!!Szép is meg tetszetős!Végig is vittem.Nagyon bejött.Azon gondolkodom, hogy mire cserélhetném el a GT5P-met.Ötletek?Akár PS2 gém is lehet, de az nagyot üssön:)
  • EmThor
    'hideg' jeligére? :D pedig hóember volt a jelem xD

amúgy flash, hogy online látom a barátlistám, és h ki mit nyom! Portable ID-t (aka gamercard) megfejleszthetnék mán ezzel

na cakát
  • EmThor
    a lotr videót nézzétek végig, megértitek miről beszéltem, full hangulat!
  • predator0
    Basszus.... én most azt képzeltem el, hogy ha annak lenne második része, akkor azt hogy írnánk. Army of 2 II. vagy Army of 2 v2. Esetleg: Army of Tutu? :D
    Bár ezt szerintem Nexus6-nak kéne elemeznie. Ő ért ilyenekhez
    Amúgy szerintem írjál blogot: "Intelligens, ápolt, sokszor este dolgozó, havat nem szerető ember keresi játszótársát egy túlfűtött, egymás mellett NEM ébredős Army of 2 partyhoz. Jelige: Lőjjük el, amink van" :)
    Mára ennyi voltam.
  • EmThor
    ja, elnézzük nekik :)

megyek ágyazok meg burkolok valamit, örülök h hazaértem :)

azon gondolokodok kivel lehetne army of 2-t tolni... megvan vkinek? hat félért újonnan, nem platinum, számlával :D

szerk.: megfordulhat a fejetekben, hogy mért ad ki vki, 5-6 éves ps2-es játékokra 3 ropit (új, plat.) ?! nos elmondom: mert az EA féle gyűrűk ura 2 torony és a király visszatér a valaha készült legjobb filmadaptációk!

komolyan olyan megoldások vannak, hogy lesz@pom magam! kezdjük, hogy a filmrészlet átmegy játékba és ott találod magad Gandalf bőrében Helm szurdoki csatában O_o sima hack&slash, akár 2en játszva egy gépen, vásárolható kombókkal, választható karakterekkel, elég interaktív pályákon (mikor Szarumán tornyára döntik az entek a gátat, meg kell védeni a fát, ami kihúzza a gát tartóoszlopait az orkoktól akik fel akarják gyújtani, flash!).

conan ps3 video a játék elejéről, nagy kedvenc a cucc, sima GoW klón, de full véres, nagyon mély kombó rendszere van és igen szórakoztató :)

és itt az említett LotR jelenet
  • predator0
    EmThor from Hungry, kérdezz!
  • EmThor
    kérdezd a fejlesztőt - prince of persia

- 35 font gyanúsan alacsony ár, bugos szar? :)
    - meddig vertek ostorral, hogy kiadjátok karácsony előtt?
    - az utolsó pályák DLC-ként elérhetők majd boxra?

komolyra fordítva a szót, ezeket be kéne kérdezni:

- assa motor?
    - Elika-nak külön gombot kell nyomni ugráskor, vagy magától segít, így 1 gombbal végigtolom a cuccot?!
    - hol az assa 2? :)