89387
PlayStation3
-
SlickAdam #52505 ezt egy videó alapján?:D kétlem hogy szebb lenne... -
Jimanszky #52504 50 Cent 2
Azt a k.rva!!!Srácok, van olyan szép-ha nem szebb-, mint az Uncharted!!! -
#52503 A pénz nem gond! Az a legkevesebb!
2 éve monnyuk, még a FullHD tv is legendaszámba ment, most meg nem fér el a többi árú a Saturnban, annyi van már belőle. -
#52502 Egy olyan Sony SRX-S110 digital cinema projectorba csak az izzó másfél milla :D Kisebb keresés után sem találtam meg a teljes kütyü árát.
1 milliárd forintból már elég fasza házimozi szettet össze lehet dobni :D -
#52501 Simán 4 ps3 kell hozzá, ahogy látható az ábrán. -
#52500 Na most vehetek még 3 PS-t, meg Tv-t!
-
#52499 Na. Jóvan.
katt ide -
Jimanszky #52498 Simán képes rá a gép SZVSZ -
#52497 GT5 in Ultra HD(2160p)!!
Elvannak a sonynál a srácok:D -
#52495 A youtube-on keress rá, lépésről-lépésre bemutatják. Lusta vagyok belinkelni... -
Jimanszky #52494 Majd kérek karira valami gémet, sajna most nem tudok venni:( -
Jimanszky #52493 Rendeltél már innen?
-
#52492 zavvi.co.uk talán.
vagy itthon szerzel egy jóbarátot, saturnból, MM-ből és ő majd lop neked olcsón :D -
Jimanszky #52491 Em.Lécci írj már nekem olyan külföldi oldalakat, ahol olcsó a BD.Eddig thehut.com-ot találtam.Hátha tudsz valami jobbat.Játékos oldal is jöhet! -
Foxhound1980 #52490 360-on most más játékok élveznek prioritást sztem. -
#52489 bitang erős a forint, tudják, hogy este Street Fighter jön 15$-ért + PSN exkluzív ingyen soundtrack :)
remélem a font kitart még egy hétig, idei utolsó rendelés következik a Prince-el, ha minden jól megy
szerk.: a ps3-as tomb raider vezet a többi változat előtt -
Foxhound1980 #52488 Mármint mi köze ennek a warezhez? Gondolom Lara seggére verik a kis pöcsök azért lódult meg. -
#52487 egy hét után az összes eladás 51%-ával vezet a az új tomb raider játék PS3-as verziója
erre se trófea, se DLC, se demó...
WTF?!
megint a warez? -
Foxhound1980 #52486 Zsír -
Jimanszky #52485 Szerintem nincs, majd ha kijön a BD, de akkorra már meglesz:).Szép a BatPod-os verzsönöd.Én is megvenném, de inkább BD.Pedig jól mutatna ezek mellett:
Csak 2 Hot Wheels modell,Mo-on nem kapható!Ebay rulez -
#52484 köszöntem a válaszokat.
én is demók miatt venném részben és csomó netes hd filmeket nézünk rajta,azok viszont zabálják a helyet.Esetleg egy linux telepítésen gondolkodom.Kiváncsi lennék hogy akkor kezeli az mkv vidiket vagy nem.
Apropó,mkv.Én a gotsent és az xvidforpsp progikat használom mkvból mp4 konvertáláshoz,de a feliratot elveszti kreálás után.tudtok modszert esetleg,amivel megmaradna viszonylag rövid konvertálás mellet? -
Foxhound1980 #52483 Igen, köszi időközben megnéztem az nfo-t. Gáz. és nincs olyan rilíz ami kizárólag fullképernyős, imax mentes? Én megveszem, elő van rendelve a Batmotoros CE kiadás csak sokat nem érek vele mert JPN a gépem. -
Jimanszky #52482 Reggelt!
Nagyon egyszerű a válasz:IMAX jelenetek miatt
Néztem thehut.com-on, bazz, 5000 Ft postával./0,99 font a posta/!!!!!!
Olvastam valahol, hogy a kiadványokon nem ilyen lesz, szóval egy kis ösztönzés, hogy vegye meg mindenki:).Ha jól láttam egy csomó extra lesz benne.Kép a képben, valami mozgó képregény, BD Live, csak a fontosabbak, meg a többi megszokott HD-ban
-
#52481 Sziasztok.
Hogy kell betenni a vinyót?
Házilag kivitelezhető,vagy vigyem ahol vettem?(garanciás)
Nem veszik el a gari ha én cserélem,mármint ha kitudom cserélni.
köszi -
Papesz #52480 A 7000 forint postával együtt értendő. -
Foxhound1980 #52479 Ennyiért lehet venni 500GB-os külsőt is... -
FoToS #52478 nekem 250WD van benne tökéletesen muzsikál. -
#52477 nyugodtan vedd meg az olcsóbbat, itt annyit nem számít a plusz cache, ha teheted inkább nagyobb vinyót, 200+ vegyél, a 160-asamon már alig van 20 giga hely, pedig csak pár video (de sok demo és telepítés) van fenn.
egyébként, SATA, 2.5" teljesen jó -
#52476 jó reggelt urak!
vinyó vásárlásra készűlök de kikérném a véleményetek hogy a fordulatszám és az átmeneti tároló méretének van-e szerepe a működésbe.Legalábbis hogy érdemes-e
olyat venni ami magasabb értékkel bír.
egyik
másik
Melyik? -
Foxhound1980 #52475 Jim! Megcsináltam a Sinners TDK konvertálást. Azzal kellett szembesülnöm ma reggel, hogy nem mindehol full képernyős. Hogy lehetséges ez? Ilyen rílízt még az életben nem láttam, hogy menet közben váltogatja a képarányt. Mi ez az őrület?? -
Foxhound1980 #52474 NEKEM!!!! :DD Amikor nyomja, hogy F.CK, F.,CK, F.CK!! -
#52473 ez melyik filmből van? :D -
#52472 imádtam, többször is végigvittem, tesómmal is. de akkor veszekedtünk is sokat :D
-
Jimanszky #52471 Bazz,nekem is volt még PS2-re LoTR és kurvajó volt!!Szép is meg tetszetős!Végig is vittem.Nagyon bejött.Azon gondolkodom, hogy mire cserélhetném el a GT5P-met.Ötletek?Akár PS2 gém is lehet, de az nagyot üssön:) -
#52470 'hideg' jeligére? :D pedig hóember volt a jelem xD
amúgy flash, hogy online látom a barátlistám, és h ki mit nyom! Portable ID-t (aka gamercard) megfejleszthetnék mán ezzel
na cakát -
#52469 a lotr videót nézzétek végig, megértitek miről beszéltem, full hangulat! -
#52468 Basszus.... én most azt képzeltem el, hogy ha annak lenne második része, akkor azt hogy írnánk. Army of 2 II. vagy Army of 2 v2. Esetleg: Army of Tutu? :D
Bár ezt szerintem Nexus6-nak kéne elemeznie. Ő ért ilyenekhez
Amúgy szerintem írjál blogot: "Intelligens, ápolt, sokszor este dolgozó, havat nem szerető ember keresi játszótársát egy túlfűtött, egymás mellett NEM ébredős Army of 2 partyhoz. Jelige: Lőjjük el, amink van" :)
Mára ennyi voltam. -
#52467 ja, elnézzük nekik :)
megyek ágyazok meg burkolok valamit, örülök h hazaértem :)
azon gondolokodok kivel lehetne army of 2-t tolni... megvan vkinek? hat félért újonnan, nem platinum, számlával :D
szerk.: megfordulhat a fejetekben, hogy mért ad ki vki, 5-6 éves ps2-es játékokra 3 ropit (új, plat.) ?! nos elmondom: mert az EA féle gyűrűk ura 2 torony és a király visszatér a valaha készült legjobb filmadaptációk!
komolyan olyan megoldások vannak, hogy lesz@pom magam! kezdjük, hogy a filmrészlet átmegy játékba és ott találod magad Gandalf bőrében Helm szurdoki csatában O_o sima hack&slash, akár 2en játszva egy gépen, vásárolható kombókkal, választható karakterekkel, elég interaktív pályákon (mikor Szarumán tornyára döntik az entek a gátat, meg kell védeni a fát, ami kihúzza a gát tartóoszlopait az orkoktól akik fel akarják gyújtani, flash!).
conan ps3 video a játék elejéről, nagy kedvenc a cucc, sima GoW klón, de full véres, nagyon mély kombó rendszere van és igen szórakoztató :)
és itt az említett LotR jelenet -
#52466 EmThor from Hungry, kérdezz! -
#52465 kérdezd a fejlesztőt - prince of persia
- 35 font gyanúsan alacsony ár, bugos szar? :)
- meddig vertek ostorral, hogy kiadjátok karácsony előtt?
- az utolsó pályák DLC-ként elérhetők majd boxra?
komolyra fordítva a szót, ezeket be kéne kérdezni:
- assa motor?
- Elika-nak külön gombot kell nyomni ugráskor, vagy magától segít, így 1 gombbal végigtolom a cuccot?!
- hol az assa 2? :)