89387
PlayStation3
-
ipnightle2 #54027 Köszönöm, és hány gb-os gép volt? -
ztahity #54026 köszi! közben megtaláltam asszem, de megnézem itt is. még egyszer köszönöm! -
#54025 Nézd meg itt. -
ztahity #54024 Valaki tud kivégzéseket a mortal kombat vs dc universe játékhoz? -
#54023 nem atlatszo, hanem ilyen feheres vekony cucc nekem volt -
ztahity #54022 oké. Köszi! -
ztahity #54021 volt -
#54020 Szerintem PSL-en nézz be a topikjába, lehet ott tudnak segíteni. -
ipnightle2 #54019 Hello! Valszeg a mai nap leghülyébb kérdését teszem fel, de aki újonnan vette
a PS3-at (60/40/80 gb) annak volt védőfólia a gép tetején gyárilag?
Köszönöm! -
ztahity #54018 nah facca! azzal mit lehet tenni? -
#54017 egyébként ez a játék csúcspontja:D
ne egy god of war-ra számítson senki,de végűlis a GOW 3ig jó kis hentes játék,és már korrekt áron meglehet venni -
#54016 Ejj... ez nem valami csúnya bug a játékban? Mintha lett volna ilyesmi. -
#54015 Kifejezetten jó játék a Conan
-
ztahity #54014 Sziasztok! Már régóta elvagyok akadva a Far Cry 2-ben, egy olyan résznél, ahol két embert kell lelőni, de én az egyiket megkíméltem és elmentem egy bázisra vagy mi a fene az, ahol nem szabad fegyvert használni. Ott bementem egy templomtoronyba, távcsövessel leszedtem egy másik muksót és most bekell mennem a bárba találkozni valakivel. Nos itt vannak a gondok! Nem tudok bemenni a bárba, mert nem enged. Légyszives segítsen valaki, hogy hogyan jussak tovább mert már kezdek megkattanni! Nem kicsit kusza ahogy leírtam, de aki már túl van rajta az remélem megismeri miről is beszéltem. :) A segítséget előre is köszönöm! -
#54013 Ennyi információból ember legyen a talpán, aki visszakérdezés nélkül részletesen leír mindent... szóval kicsit írd le részletesebben a problémát. (Milyen meglévő neted van, hogy szeretnék csatlakoztatni a ps3-at). Lehetőleg inkább pontos kérdéseket írj, ne azt, hogy mindent írjon le valaki, mert nincs olyan ember :D -
hondaboy #54012 sziasztok!tudna valaki segíteni hogy hogyan kell a ps3mal internetezni?részletes tájékoztatást kérnék előre is köszi sziasztok -
tyrant71 #54011 ha hegesztőszemüvegen át nézed, akkor nem :-) -
#54010 CRT monitorra rákötve milyen a minősége, nagyon rontja a szemet? -
#54009 régi accot elvileg deaktiválni is kell, de szerintem mindenki sz@rik rá -
#54008 Akkor simán lehet törölni a régi accountot? Újnál milyet érdemes? USA vagy UK? Melyik a jobb? Talán még bankkártyával vásárolnánk is róla, ezt-azt bár nem igazán ismerem még, hogy működik.
Köszi a választ! -
#54007 Szívem szerint kb. 4-5 pontot adnék a LotR Conquest single-re, multi is hááát. Fullba azért több cucc lesz és ez a demo nem tudni milyen állapotot tükröz.
Third Age kellene ide HD grafikával!
third age trailer -
Jimanszky #54006 Hát igazából ezt így nem lehet megmondani.Elvileg van olyan játék/vagy az összes ilyen?/hogy online nem játszhatsz USA-s játékkal UK-s ellen. -
#54005 nah, van is már mind2, melyiket érdemes elsődleges accountnak használni? -
Jimanszky #54004 Szia!
Gratula Nektek a gépért!!Kell csinálni USA acc-ot, nem lehet megváltoztatni, csak törölni.Érdemes egy UK-t is csinálni. -
jocco #54003 Csinálsz egy uj usert, s annál már be reggelhetsz más storba is. Nekek is ugy van, hogy van külön US, UK, HU, JP.-s, userem is. -
#54002 Üdv!
Öcsémnek tegnap hozott a Jézuska egy PS3-at (80gb-os). Ma reggel be szerettük volna üzemelni a Store-t. WLAN-on keresztül sikerült is felcsatlakozni a netre minden ok. Megcsináltuk a accountját, de sajnos Hungary címet írtunk be, így semmi sem elérhető...
Valahogy ezt még meg lehet változtatni vagy kell kreálni egy új USA-s accountot?
Előre is köszi! -
#54001 hiába tudja a fullHD-t ha nem tudja átvinni a jelet a monitorra -
#54000 nem mondod már most kész a game,és csak februárban adják ki? -
Jimanszky #53999 Drááágaszááág -
#53998 Kimentek a Review Copy-k.
"The game is awesome, but we can't talk about it until February".
-
#53997 bameg bocs elnéztem... ez olcsóbb. de hogyanhogy...
full hd-st ennyiért még nem láttam, én megvenném lazán a helyedben.
Havenak benq van és faxa képe van. -
#53996 van olcsóbban is.
én variációm 44e kb.
nem full hd-s, de szép a képe. full hd-s sem lene tulzottan szebb. -
#53995 reggelt, itt egy hivatalos borító ;) + WKC HD video
-
#53994 ez semmire se jó csak pc-re ha lenne rajta hdmi akkor dupla ennyibe kercsizne :D -
#53993 Ilyenrol lenne szo
akkor elfelejthetem gondolom:DD -
#53992 lehet vga kábellel, vagy max talán hdmi- vagy -dvi csatival, de HDCP-s monitornak kell lenni. -
#53991 Üdv :) remélem nem zavaró a kérdésem
szóval Ps3-at csak D-Sub-os monitorra miképpen lehet csatlakoztatni ? ha lehet egyáltalan -
Jimanszky #53990 USA-n találod meg. -
#53989 Tudom nagyon elcsépelt téma de pls valaki írja le:)
Mivel lehet jelenleg a legegyszerűbben és leggyorsabban feliratot égetni avira?
thx aki válaszol. -
#53988 az hogy létezhet, hogy nem találom a LoTR demót?
hol kéne lennie?
UK-s accom van, talán emiatt? milyen accot érdemes használni?