89387
PlayStation3
  • Győri Devi
    az még nem vészes hanem az azt következő pálya felétöl kezd bedurvulni a helyzet éppen hogy elfér a hajód a kis réseken a kép felgyorsul plusz lőnek minden irányból még keresztül a falakon is amin te persze nemtudsz átlőni
  • EmThor
    g4 tv dec. interjú téma: Conquest, a lényeg a végén van -> lesz DLC új hősökkel, pályákkal és játékmódokkal. Nos sok esélyt nem látok magyar store-ra a 2009-es év első felében, szóval USA verzió lesz.
  • DoNorBi
    a playstation.hu oldalon fent van a legujabb
  • EmThor
    város-dzsungel után újra eljutottam a városba, de valami tank-boss megölt :\
  • nergal
    2.45 ös Fw van a Ps emen.Sajnos én nem találok ennél újjabat a neten!Biztos bennem van a hiba.:(
  • Győri Devi
    omg ez a soldner-x kib@szott nehéz
  • jocco
    Egyéként meg..."bekapcsolás után nem vesszük le a kezünket az érintőkapcsolóról, hanem legalább 5 másodpercig rajta tartjuk és megvárjuk, amíg a PS3 hangjelzést ad. Ilyenkor a megjelenítőre vonatkozó beállítások visszaállnak a gyárira. Várjuk meg, amíg a gép kikapcsol, csak azután vegyük el a kezünket, majd indítsuk újra. Ekkor a gép újra leellenőrzi a kimeneteket és most már valószínűleg meg fogja találni a másik megjelenítőt is."
  • jocco
    Khmm...FAQ
  • Jim79
    Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy egy HDMI-re beállított PS3-at átvittünk egy csak komponensre hajlamos TV-re és nem sikerült képet csiholni. Hogyan lehet látatlanban átállítani, vagy valami alapbeállítást előhalászni..!

Köszönöm..
  • 5c0rp330n
    illetve valahol azt mondják, hogy az is elég, ha a modemet, routert reseteled (újra csatlakoztatod), és ps3-on fw-t frissítesz.
  • 5c0rp330n
    kis google után azt mondom, hogy a routered lesz szar. olyan portok nincsenek engedélyezve, amik kellenek. próbálj meg fw-t frissíteni, és/vagy feloldani a portokat..
  • Renátó1985
    Üdv konzol testvérek
    Valaki megmondaná, mi oka lehet annak, hogy a ps3 nem mindegyik mpeg-4 videót játsza le?

elvileg ha jól tudom vinnie kéne és általában viszi is
    gondolom konvertálni nem érdemes amit nem visz hisz eleve mpeg 4
    a válaszokat köszönöm előre
  • nergal
    Nem regisztráltam én még semmit sajnos!Odáig el sem jutottam még.Azonnal ezt a hibaüzenetet írja ki ha rámegyek!Neten sem nagyon találok választ mi lehet ez a hibakód!::80028EA7.Azért köszi
  • EmThor
    Szia!
    Saját, magyar címeddel regisztráltál gondolom, nincs ezzel semmi baj, de store itthon nincsnen. Több felhasználót használ mindenki. Én pl. magyar címemmel regisztrált acc.-on játszok, de van USA és UK regem is, neten keress egy étteremcímet és annak a címét írd be az új felhasználó adataihoz, kell majd egy új email meg jelszó is, csinálj egy gmail címet, pl. PS acc neve legyen XY_USA, emal [email protected] és jelszókkal meg elboldogulsz. Szerintem mindent írj fel valahova, így nem fogod elfelejteni.
  • nergal
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni!Szóval karácsonyra tojt a jézuska egy ps3 mat,és nem boldogulok ezzel a playstation network dologgal!Az internet működik rajta de ha rámegyek a sign up for playstation network menüpontra akkor ezt a hibaüzenetet dobja ki:A connection to the server could not be established(80028EA7).Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
  • EmThor
    15$ rablás khm rablás :D
  • Foxhound1980
    Luminst rengeteget toltam PSP-n. Mennyibe kerül Store-on?
  • EmThor
    fura kis tetris ez, kellemes, van egy mód ahol saját magad választod ki melyik skinn-el szeretnél játszani, na ez a probléma, hogy a letölthető karácsonyi kinézetet nem találom pedig biztos h leszedtem
  • aabelus
    játssza valaki a lumines-t? nagyon fasza, csak kár, hogy nincs onlány.
  • Foxhound1980
    LOL
  • jocco
    Részemröl passz, én 2 napja tettem fel nekem simán felment. Mondjuk lefoglal vagy 3Gb-ot, volt elég hely a vinyón? Póbáltad törölöni, meg ujra leszeni?
  • DJ RX7
    Üdv újra!
    Ma ki akartuk próbálni a PS Home-t, de amikor el szerettük volna indítani akkor ezzel a hiba üzenettel fogadott. Előtte kért valami HDD lefoglalást vagy micsodást, de nem egészen tudtam elolvasni, mert az öcsém gyorsan tovább nyomogatta-.- , de gondolom nem-e miatt van a probléma.
    Mi a megoldás erre a hibára?
  • predator0
    Attól, hogy nincs rá szükség még van konzolokon is. Kivéve a PS3... Amin viszont AA nincs. Szar az egész, vazz :D:D
  • Jimanszky
    Én szeretném
  • Istencsászár
    Akarod hallani a "nem normális" hangnemű választ?
  • 0ckH4M
    Újszerű állapotú Silent Hill Homecoming-ot eladnám, esetleg cserélném. Akit érdekel küldjön PM-et.
  • EmThor
    Miért nem válaszolsz neki normális hangnemben, ahogy kérdezett?
  • Istencsászár
    Warezmatyikra nincs szükség a konzolokon, ott a pécé ugyis haldoklik hála neked, rugjál még bele párat, tőccsed a játékokat már ugyse számít.
  • predator0
    Nem emlékszem, hogy nekem kért volna ilyet, de jobb felkészülni, szóval töltsd le pendrive-ja az aktuális fw-t. Backup visszaállításnál minden úgy lesz, ahogyan azelőtt volt.
  • donatus13
    WAREZ = azonnali BAN!
  • szjoubert
    banner kifejti?!
  • Győri Devi
    jó kis pálya ötletes
  • balla27
    hello.aki gta 4,euro 2008,es fight night,colin mcrae dirt,f1 edition nyomja ,az felvehetne,mert nem ártana már egy magyar ismerős is a gépen.
  • ipnightle2
    PS3-on vinyócserekor bekéri a gép az aktuális FW-t? Úgy hallottam, hogy az új vinyó formattálása után(/előtt) pendrive-on kell az FW. Jól tudom?
    Más buktató nincs vinyó cserénél? Restore-al egy az egyben minden ot lesz az új vinyón ha kimásolom egy külső eszközre előtte? Köszönöm!
  • Dix
    Szerintem a PS3 nem a te konzolod lesz. Felejtős ez a téma errefelé...
  • donatus13
    Banner kifejti de azért annyit elárulok ps 3 nál tudtommal működő képes chip normális chip nincsen:( szóval bolti játék marad.
  • szjoubert
    helo.
    uj vagyok a PS3 témában teljesen, szal ne szóljatok le...
    valaki légyszii mondja el hogy milyen lehetőségeim vannak hogy ne kelljen megvenni a bolti játékokat?!
    lehet letölteni a netről? amit letöltök az elmegy a PS-en?! mert mindenki "chippelésről" beszél, de nem tom mi ez pontosan?! :S
    valaki fejtse ki ezeket légyszi!
    köszi
  • Foxhound1980
    Nem köt le. :) Resi 2 most bejött de amúgy eléggé hidegen hagy a téma. Inkább filmet nézek rajta.
  • orskovacs
    Köszi a gyors választ!
  • predator0
    SATA vagy nem SATA ez itt a kérdés :) A válasz az, hogy SATA és 2,5"-ös laptop/notebook vinyó legyen. A többi szerintem nem számít.