89387
PlayStation3
-
Angello 1944 #80731 Üdv össze lehet kötni kettő darab ps3-at usb kábellel hogy felismerje egymást??? -
Herkulles #80730 Hálelúja! -
#80729 Még jó hogy az első naptól kezdve a játékos regem az magyar... :) -
#80728 Szerintem igen, De ha jól hallottam drágább is lesz. És ha tényleg drágább lesz akkor még mindig jobban megfogja érni Feltöltő kártyát venni, majd azzal UK store-n vásárolni. -
#80727 ez a magyar store azt is jelenti, hogy lehet magyar reget csinálni végre?
nem kell ilyen kamu angol címre meg ilyesmi? -
#80726 LOL "a wifijét mire lehet használni?" Internetezésre, interneten való játékra (vezeték nélkülire persze.) azt hittem ez egyértelmű. -
Angello 1944 #80725 Ps3 7.1 audiokimenet rendszeres, ám a használati könyv azért van lehet olvasni, ám az xbox meg egy hulla az volt előtte nekem de áá sose többet. -
Angello 1944 #80724 Üdv hogyan lehet össze kötni a ps3-at a pc-vel?? És össze lehet kötni 2 darab ps3-at? és mivel. -
#80723 A GT ilyen, s még ilyenebb, ha kijön egy patch, akkor megint új hibák jönnek elő, ezvan már mióta... javítanak valamit, mág más elromlik, de a fagyogatás, meg hogy nemtölti be, az a kezdetektől van... -
icf #80722 Sziasztok! ps1 és ps2 után végre vettem egy ps3 320 gb-ot. Lenne egy pár kérdésem:
A játékot is felmásolja a vinyóra a gép vagy csak a mentéseket?
A wifijét mire lehet használni?
Illetve olvastam még a vásárlás előtt, hogy aki konzolt akar venni az x-boxot, aki médiscentert az ps3-at vegyen Mit takar ez? Mire lehet még használni?
Köszi előre is! -
#80721 Maradok az UK Store-nál :D -
sanyiute #80720 frankó! -
Gabe18 #80719 Üdv!
Esetleg tudja valaki hogy a God of War 3-ból van 3D-t támogató verzió is? Mert most a neten láttam róla egy olyan dobozképet amin ott volt a kis 3D embléma. De ami nekem van az nem ilyen. -
#80718 végre -
Prof William #80717 Gondolom majd azért szépen frissítik egyre több cuccal. -
#80716 Hi!
Vásároltam már régebben komponens kábelt ps3-hoz, amivel egy tunerboxon keresztül monitirin használom a gépet. Nahmost az a helyzet, hogy olyan mintha szellemképes lenne. 720p-ben még azt mondom oké a dolog, de 1080p-ben már olyan, mintha mégegyszer mutatná ugyanazt a képet csak 1mm-el eltolva, halványan és baromi rossza szemnek. Azt hittem tunerbox nem bírja, nem elég jó a konverterje, végülis 720p-ben annyira nem jelentkezik, de nem olyan éles a kép mint hdmi-vel TV-n.
Aztán, kíváncsiságból kipróbáltam ugyanazzal a komponenssel hd tv-n és nagy meglepődésre 1080p-ben ugyanolyan sz@r mint tunerboxon keresztül. Nahmost akkor a kábel a rossz minőségű? konzolstúdióból rendeltem, 3000Ft volt a cucc, elég masszív a kábel, baromi vastag és aranyozottak rajt a csatlakozók is, tehát nem tűnik gagyinak a cucc. Szerintetek vegyek inkább drágább komponenst? TV-t most bizti nem veszek,mert annyira nem kell, meg nincs rá zsém.
Pontosan így néz ki a kábel, amit vettem. -
#80715 De elvileg gyengébb lesz a felhozatal és drágább is lesz mint az US store. -
Prof William #80714 Erre már nem igazán számítottam. Végre vásárolhatok kártyával -
#80713 Kb. két hét múlva MAGYAR Store. Ezt is megértük. -
#80712 Ilyenek még léteznek? :D -
leipsig #80711 PS3 fat 40gb
Szép állapot
2 joy
Dobozaban , tartozekokkal
35e ft -
Speedy86 #80710 PS3nál is jellemző még ez az NTSC PAL kódolás eltérése? Pl ha USA store-ból veszek játékot az NTSC? Melyik store-ból érdemes ha arra szánnám rá magam? -
#80709 Valóban időszakos van hogy 1-2 hónapig nem jön elő aztán egy nap sorozatban5 ször utána 1 hónapig semmi utána 1-2 szer :'D De ilyenkor mit csináljak?... Szerintem ez olvasó fejes probléma lehet.. amúgy, mert Store rol töltött/vett játékoknál nincs ilyen. -
#80708 Időszakos hibát baromi nehéz behatárolni. Ha a tesztelési fázisban nem jött elő a hiba,akkor nem tudnak rá mit mondani, mint hogy nem tapasztalták a hibát. -
Speedy86 #80707 Nálam hibátlanul megy a menü ha kilépek játék közbe, csak a game fagy be. Idegesítő dolog, bár szerencsére a GT5 ment állandóan. (bár nem kaptam meg egy autót és complatenek írja...) -
#80706 Szerintem ez Szoftveres hiba lehet, mert nálam olvasó fej problem van szerintem, egyszer csak néha megáll a játék és sehova semmi és így befagy az XMB is. elküldtem garanciára. Nem tapasztálták a hibát. Anyáztam is.. mi az hogy nem tapasztalták... -
Speedy86 #80705 Gondolkoztam GT5 topicba írjam e de azóta előfordult más játéknál is így itt teszem fel a kérdésem.
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy töltő képernyő megmarad és nem lép tovább a game? ha kilépek a játékból akkor meg ujraindítja a ps-t. Ez utalhat valami hibára vagy ezzel együtt kell élni? 1 hetes kb a gép is meg a játék is. -
darkmore #80704 Visszaviheted, de lóvét nem adnak vissza, de levásárolhatod. -
Papesz #80703 A vásárlás első számú szabálya:
MIUTÁN hazavitted az új szerzeményt (legyen bármi is az), SOHA ne nézd meg, hogy máshol mennyibe kerül. Azt előtte kellett volna. -
Angello 1944 #80702 Sziasztok hát nemi s tudom mi legyen a géppel amit ma vettem szerintem drága volt találtam úgyan ilyen árban csak az 320 gigás és game is van hozzá van ilyenkor 3 napos csere garancia, csak nemtom vissza lehet e vinni a gépet hogy mégsem kel. szerintetek lehetséges?? -
#80701 Kend be műszerolajjal.. :D Nálam ilyen nincs, van rajta egy fehér kis nyom ami úgy tűnhet.. de az csak a kosz ami meg ragad rá és így ezáltal lekopik.(ahogy mozog.) Érted? -
#80700 Hali
Most vettem észre, hogy a sok használat (napi 6-7óra) következtében a kontroller analogjainak szárát megkezdte, és eszi az a körperem. (verekedős játékoknál elég erőteljesen vannak nyomkodva) Kilehet esetleg ezeket majd cserélni, volt már hogy valakinek eltörött, mert úgy elkopott? -
Angello 1944 #80699 Sziasztok ma vásároltam egy ps3-at eddig nagyon jó sikerült a frissités a játékok is remekül mennek az internetes regisztrációis megvan,
Az lenne a kérdésem hogy mivel pendrive segitségevel sokidő felmásolni a sok filmemet a gépről, mivel lehetne össze kötni vagy össze lehet-e? A Ps 3-at és a számitógépet kötni. -
Gabe18 #80698 Ott volt a hiba a display settingsben, hagytam hogy lemenjen automatán ahogy neki tetszik, és egyből felismerte. Köszönöm a segítséget! -
Béka Benő #80697 A menüben át kell kapcsolni 3D-be, legalábbis a teljes játéknál így van.
A PS3 display setting menü is jól be van állítva ? Akkor a jó, ha ott érzi a PS3, hogy 3D-s TV-re lett kötve. -
Gabe18 #80696 Ahogy nézem olyanokat írnak hogy 1.4-es HDMI kábel kell hozzá. Igazából nem tudom nekem milyen van, amire eddig kellett jó volt, lehet ez a gond. -
Gabe18 #80695 Üdv!
Ez a TV, és a Killzone 3 3D-s demója vajon miért nem szereti egymást? Azt írja "No 3D TV detected"... -
#80694 Szar arfolyam miatt,mar nem eri meg! :-( -
misztic #80693 Cserélnék hibátlan állapotú Red Dead Redemption-t valami jó kis hack and slash érdekelne.
A játékaim. hu-n így találtok meg: Bredm1 -
#80692 Konzolvilág - Gameshop a 2 legjobb, szerintem és a legolcsóbb. (mikor hogy.)