89388
PlayStation3
  • lele
    A kiemelkedő tudása a CELL processzor ami nagyon brutális :D
    De szerintem nem lesz 100%kihasználva...
    A másik dolog a blu-ray a 30gb.os dvd ami szebb képet jobb hangot és sokkal több és jobb dolgokat produkál mint a dvd (ez kb olyan mint a vhs-dvd átváltás nem?)
    És ugye ehhez mind kell egy HD TV...
  • Prince of Máté
    vki írja má le részletesen mir e képes a PS3
  • Papesz
    Természetesen kompatibilis.
  • Loco
    PS3 lefele kompatible lesz? Mittudni róla? Csak sejthető?
  • Papesz
    Vegyetek PS3-at.
  • Csacsi
    Azért ez nálam sokat nyom a latban ps3-hoz.

Aki nem értené. A Strangehold nyitócím lesz.
  • BillW79
    Nemtom már ki írt, de az sztem fals info:

WS 32 Z409P az HD Ready 1080i
    Sőt HDMI csatlakozója is van.
    A 409T sztem abban fog külömbözni (az eddigi tendenciák alapján),hogy nem lesz HD, meg nem lesz PIP funkciója. Ugyanez volt a WS 32 Z306T és a Z308P között is, csak ezek már kifutottak. 308P: 2tuneres PIP, 1080i HD Ready, DNie digitális képjav. tech. ennyivel tudott többet, és valóban látható külömbség volt közöttük.

A Z409P egyébként 169.999.-ért van, de ebből komoly kedvezmény kérhető;-)
    409T ha kijön (nekem még nincs konkrét infóm rola) valszeg 140 körül lesz a "kikiáltási" ára.

Üdv.: B
  • Tatyla
    van az 600-700k is...
  • Zenty
    Ez a samsung WS32Z409T kb mennyibe lesz?
    És gondolom nem csak hd felbontásba áll helyt a tv, hanem crt-je révén a gány magyar tv adásokat is jól jácca?
  • ballor
    szerintem a PS3-ban nem ez a legnagyobb baj, hanem, hogy még nem jött ki! :D
    egy HDTV nem 100-150eFt

de ezért ennél többet fog nyújtani, mert a kontroller és a hyorsaság, több kocsi a GTben stb. a nem HD-n is jobb, élvezetesebb játékot fog nyújtani
  • Prince of Máté
    a PS3-ban csak egy baj van: hogy nagyon drága!Nem maga a gép mert az simán megér ennyit hanem hogyha ki akarod használni a jobb minőséget akkor-> HDTV és az már kb 100-150 ezer forint...
  • mila69en
    :DDDD add kölcsön a pc-d... megmutatom, hogy ellehet pusztítani:-)
  • Csacsi
    Savanyú a szőlő, mi? :)))
  • Al Age
    YESSSSS! :DDDDD
  • Nuxa
    A PC örök és elpusztíthatatlan!
  • Csacsi
    Mjad nyomatok képeket, meg majd mondok infót. Hétvégén beszélek a sráccal, remélem jövőhéten már meg lessz.
  • deep
    Majd lökd az infót:D
  • Csacsi
    nem tudom. én a kistestvért a p-s végződésűt azt csak eddig eboltban találtam. A másik még nem kapható, így nincs infóm. Mondjuk nekem könnyű az ismeretség végett, így én egyből a gyárból kapom.
  • deep
    Hol lehet majdan kapni? Szokásos hülyeazértnemvagyokban?
  • Csacsi
    Hát nem tudom.....én eddgi hallottam jókat is, meg rosszakat is. Szóval majd kiderül. Állítólag van ami nagyon szép. lyen fényképeket lehet találni működés közben itt.
  • deep
    Nem is annyira off, mert a PS3 is hádétévén üzemelhet majd:D
    Amugy azt hallottam, hogy sokan panaszkodnak erre a CRT HD-ra, hogy nem szép a képe. Meg kellene nézni egy X360-al, hogy mit produkál.
  • Csacsi
    Aért több lenne mint 20.000 Ft hiszen a gamet is megkell vennem és azt is csak veszteséggel tudnám eladni. Meg különben is ráér :)

Ja egyébként kicist offtopic, de téged talán érdekel. :)

A sasmung hd-s crt tv-je a héten, de legkésőbb jövőhéten kapható lesz itthon.

csak más lett a sorozatszáma. WS32Z409T

ennek a kistestvére már kapható is ami a WS32Z409P
    itt.

de ez nem Hd-s.

Off vége.
  • deep
    Ja, ha neked ráér, nekem aztán mindegy:D
    Mint mondottam kb 2000Ft-odba kerülne. De ahogy érzed:D
  • Csacsi
    hmmm....nem ér meg nekem még 20.000-et sem a box. Meg nem értem mitől leszek rosszabb, ha várok az Oblira fél évet? :)
  • deep
    LOL, inkább vársz még bő fél évet. Okos:D
    Ha csak az obli kell, vegyél egy core 360-at, játszd szarrá, és add el a gépet 2000Ft bukóval.
  • Csacsi
    És esetleg azt nem tudja vki, hogy Oblivion jön-e PS3-ra. Mert boxot nem akarok venni, gépet meg nem akarok fejleszteni :)
  • Csacsi
    Nem tudja vki, hogy mik lesznek a nyitócímek elméletileg?
  • matyi08
    az Assassin's Creed nevű játéknak van alapja. Tegnap volt az RTL-en az angyalok és démonok, amiben ilyen középkori titkos társaságokról van szó, és abban is voltak assassinok. a játék neve meg az assassinok hitvallása. komoly...
  • REAL_CIÁN
    Mindkettő nagyon igéretes.
  • Csacsi
    Általam a legjobban várt játék PS3-ra. Na meg persze a másik.

Ha ez a kettő kijön, akkor veszek PS3-at.
  • peti193
    de unom már ezt a mindenben nextgen meg nextgen egyfolytában ezt hallod!!!!
  • NEXUS6
    Az bizti, hogy olyan új HW technológiákat raktak a PS3-ba, amit számítógép tekíntetében még jó pár évig nélkülözni kell. Pláne, hogy mióta az Apple is átszökött a másik oldalra a számítógép gyak egyenlő a PC-vel. Szal semmi féle verseny nincs azon az oldalon ami gyorsíthatná a fejlövést (izé fejlődést;).

A PC-nél aztán mindíg sikerül valamit kitalálni, ami előnyt kovácsol a hátrányból, pl a shaderezés + a szinte korlátlanul bővíthető memória pillanatokon belül feledtette azt a döbbenetet, amit a PS2 techdemói annak idején bennem is ébresztettek.
    De mindez valójában csak arra jó, hogy elodázzák a komolyabb technológiai váltást. Szerintem egy átlag PS2 játék, még mindíg több poligont használ, mint egy PC-s, habár a textúrákkal már igen csak kell trükközni, a shader effektek hiánya (pl víz, bumpmapping) pedig igen csak avittossá teszi a grafikát.

Szal valójában drukkolok mindkét oldalnak és főleg magamnak, hogy minnél olcsóbban minnél jobb vasat tudjak venni.;)))
  • Patrick Star
    First PS3s Made for Europe

http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=vie w&id=3095&Itemid=2
  • Inquisitor
    "így azokat csak HDMI-n keresztül lehetne lejátszani HD felbontásban."
    Feltéve ha a megjelenítő is HDCP-s :))
    Jól járt, aki bevásárólt 500e-2m között Plazmát/TFT-t/Projectort HDCP mentesből ...
  • adam first
    Köszönöm szépen a segítségedet!Akkor nekem mindegy, mert én úgy is játékra használnám nagyon sok évig a ps3-at,még idén év vége fele vagy jövőre mindenképp szeretnék venni egy ps3-at,átgondoltam ezt az egész nextgen dolgot nagyon hajlottam a Wii felé,de rájöttem ps3-al járok a legjobban.Blu-Rayt meg nem hiszem hogy kifogom használni szerintem a játékok se nagyon fogják de majd meglátjuk,mindegy ha veszek ps3-at akkor legalább nem kell költenem "nextgen" DVD lejátszóra.
  • UNREG
    Közben találtam egy cikket a témáról.
  • UNREG
    A HDCP egy másolásvédelem, a kiadók most azért harcolnak, hogy rákerüljön minden HD filmre, így azokat csak HDMI-n keresztül lehetne lejátszani HD felbontásban. HDMI nélkül leskálázná normál felbontásra.

Az egyik legnagyobb probléma, hogy az eddig eladott HDTV-ken, (plazmák, LCD-k) nincs HDMI port, azt csak mostanában kezdték beletenni. Ha bejön a HDCP, akkor a tulajok a hajukra kenhetik a TV-jüket, mert csak normál felbontásban menne minden.

Ha a kiadók sikeresen kierőszakolják a HDCP-t, az a PS3 esetében azt jelenti, hogy a 600$-os verzió gond nélkül lejátaszana mindent, az 500$-os csak normálban, ha nem lesz védelem, akkor 720p-ben. Tehát nem a gép nem lesz képes lejátszani, hanem a védelem tesz be neki.
    De ez még nem dölt el és ha jól tudom, egy darabig nem is fog.
  • adam first
    "a HDCP védelem" ez mit takar magában ha esetleg bővebben kifejtenéd?
  • UNREG
    Van itt egy kis félreértés, úgy látom.
    Az olcsóbbik PS3 verziót HDMI nélkül is lehet HDTV-re kötni kompozit kábelen, így a felbontása 720p vagy 1080i lesz. A HDMI az 1080p felbontáshoz kell, de ilyen TV-je még nem sok embernek van, szerintem innen senkinek. :)
    Ami bekavarhat, az a kiadók részéről a HDCP védelem lehet, de erről még nincs döntés.
    A legtöbb HDTV-n nincs is HDMI port, csak az újakba kezdték betenni kötelezően.

A játékok az olcsóbbik verzióban is mehetnek 1080p-ben, a fentiek csak a Blu-ray filmekre vonatkoznak.
  • Inquisitor
    "De hiába kötöm rá HD felbontást nem fogok kapni,még HD tv-n sem."
    HD filmeknél ... elvileg.