89388
PlayStation3
-
A kiemelkedő tudása a CELL processzor ami nagyon brutális :D
De szerintem nem lesz 100%kihasználva...
A másik dolog a blu-ray a 30gb.os dvd ami szebb képet jobb hangot és sokkal több és jobb dolgokat produkál mint a dvd (ez kb olyan mint a vhs-dvd átváltás nem?)
És ugye ehhez mind kell egy HD TV... -
vki írja má le részletesen mir e képes a PS3 
-
Papesz #5674 Természetesen kompatibilis. -
Loco #5673 PS3 lefele kompatible lesz? Mittudni róla? Csak sejthető? -
Papesz #5672 Vegyetek PS3-at. -
Azért ez nálam sokat nyom a latban ps3-hoz.
Aki nem értené. A Strangehold nyitócím lesz. -
BillW79 #5670 Nemtom már ki írt, de az sztem fals info:
WS 32 Z409P az HD Ready 1080i
Sőt HDMI csatlakozója is van.
A 409T sztem abban fog külömbözni (az eddigi tendenciák alapján),hogy nem lesz HD, meg nem lesz PIP funkciója. Ugyanez volt a WS 32 Z306T és a Z308P között is, csak ezek már kifutottak. 308P: 2tuneres PIP, 1080i HD Ready, DNie digitális képjav. tech. ennyivel tudott többet, és valóban látható külömbség volt közöttük.
A Z409P egyébként 169.999.-ért van, de ebből komoly kedvezmény kérhető;-)
409T ha kijön (nekem még nincs konkrét infóm rola) valszeg 140 körül lesz a "kikiáltási" ára.
Üdv.: B -
van az 600-700k is... -
Zenty #5668 Ez a samsung WS32Z409T kb mennyibe lesz?
És gondolom nem csak hd felbontásba áll helyt a tv, hanem crt-je révén a gány magyar tv adásokat is jól jácca? -
ballor #5667 szerintem a PS3-ban nem ez a legnagyobb baj, hanem, hogy még nem jött ki! :D
egy HDTV nem 100-150eFt
de ezért ennél többet fog nyújtani, mert a kontroller és a hyorsaság, több kocsi a GTben stb. a nem HD-n is jobb, élvezetesebb játékot fog nyújtani -
a PS3-ban csak egy baj van: hogy nagyon drága!Nem maga a gép mert az simán megér ennyit hanem hogyha ki akarod használni a jobb minőséget akkor-> HDTV és az már kb 100-150 ezer forint... -
:DDDD add kölcsön a pc-d... megmutatom, hogy ellehet pusztítani:-) -
Savanyú a szőlő, mi? :))) -
YESSSSS! :DDDDD -
A PC örök és elpusztíthatatlan! -
Mjad nyomatok képeket, meg majd mondok infót. Hétvégén beszélek a sráccal, remélem jövőhéten már meg lessz. -
Majd lökd az infót:D -
nem tudom. én a kistestvért a p-s végződésűt azt csak eddig eboltban találtam. A másik még nem kapható, így nincs infóm. Mondjuk nekem könnyű az ismeretség végett, így én egyből a gyárból kapom. -
Hol lehet majdan kapni? Szokásos hülyeazértnemvagyokban? -
Hát nem tudom.....én eddgi hallottam jókat is, meg rosszakat is. Szóval majd kiderül. Állítólag van ami nagyon szép. lyen fényképeket lehet találni működés közben itt. -
Nem is annyira off, mert a PS3 is hádétévén üzemelhet majd:D
Amugy azt hallottam, hogy sokan panaszkodnak erre a CRT HD-ra, hogy nem szép a képe. Meg kellene nézni egy X360-al, hogy mit produkál. -
Aért több lenne mint 20.000 Ft hiszen a gamet is megkell vennem és azt is csak veszteséggel tudnám eladni. Meg különben is ráér :)
Ja egyébként kicist offtopic, de téged talán érdekel. :)
A sasmung hd-s crt tv-je a héten, de legkésőbb jövőhéten kapható lesz itthon.
csak más lett a sorozatszáma. WS32Z409T
ennek a kistestvére már kapható is ami a WS32Z409P
itt.
de ez nem Hd-s.
Off vége. -
Ja, ha neked ráér, nekem aztán mindegy:D
Mint mondottam kb 2000Ft-odba kerülne. De ahogy érzed:D -
hmmm....nem ér meg nekem még 20.000-et sem a box. Meg nem értem mitől leszek rosszabb, ha várok az Oblira fél évet? :)
-
LOL, inkább vársz még bő fél évet. Okos:D
Ha csak az obli kell, vegyél egy core 360-at, játszd szarrá, és add el a gépet 2000Ft bukóval. -
És esetleg azt nem tudja vki, hogy Oblivion jön-e PS3-ra. Mert boxot nem akarok venni, gépet meg nem akarok fejleszteni :) -
Nem tudja vki, hogy mik lesznek a nyitócímek elméletileg? -
az Assassin's Creed nevű játéknak van alapja. Tegnap volt az RTL-en az angyalok és démonok, amiben ilyen középkori titkos társaságokról van szó, és abban is voltak assassinok. a játék neve meg az assassinok hitvallása. komoly... -
REAL_CIÁN #5648 Mindkettő nagyon igéretes.
-
Általam a legjobban várt játék PS3-ra. Na meg persze a másik.
Ha ez a kettő kijön, akkor veszek PS3-at. -
de unom már ezt a mindenben nextgen meg nextgen egyfolytában ezt hallod!!!! -
Az bizti, hogy olyan új HW technológiákat raktak a PS3-ba, amit számítógép tekíntetében még jó pár évig nélkülözni kell. Pláne, hogy mióta az Apple is átszökött a másik oldalra a számítógép gyak egyenlő a PC-vel. Szal semmi féle verseny nincs azon az oldalon ami gyorsíthatná a fejlövést (izé fejlődést;).
A PC-nél aztán mindíg sikerül valamit kitalálni, ami előnyt kovácsol a hátrányból, pl a shaderezés + a szinte korlátlanul bővíthető memória pillanatokon belül feledtette azt a döbbenetet, amit a PS2 techdemói annak idején bennem is ébresztettek.
De mindez valójában csak arra jó, hogy elodázzák a komolyabb technológiai váltást. Szerintem egy átlag PS2 játék, még mindíg több poligont használ, mint egy PC-s, habár a textúrákkal már igen csak kell trükközni, a shader effektek hiánya (pl víz, bumpmapping) pedig igen csak avittossá teszi a grafikát.
Szal valójában drukkolok mindkét oldalnak és főleg magamnak, hogy minnél olcsóbban minnél jobb vasat tudjak venni.;))) -
Patrick Star #5644 First PS3s Made for Europe
http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=vie w&id=3095&Itemid=2 -
Inquisitor #5643 "így azokat csak HDMI-n keresztül lehetne lejátszani HD felbontásban."
Feltéve ha a megjelenítő is HDCP-s :))
Jól járt, aki bevásárólt 500e-2m között Plazmát/TFT-t/Projectort HDCP mentesből ... -
Köszönöm szépen a segítségedet!Akkor nekem mindegy, mert én úgy is játékra használnám nagyon sok évig a ps3-at,még idén év vége fele vagy jövőre mindenképp szeretnék venni egy ps3-at,átgondoltam ezt az egész nextgen dolgot nagyon hajlottam a Wii felé,de rájöttem ps3-al járok a legjobban.Blu-Rayt meg nem hiszem hogy kifogom használni szerintem a játékok se nagyon fogják de majd meglátjuk,mindegy ha veszek ps3-at akkor legalább nem kell költenem "nextgen" DVD lejátszóra. -
Közben találtam egy cikket a témáról. -
A HDCP egy másolásvédelem, a kiadók most azért harcolnak, hogy rákerüljön minden HD filmre, így azokat csak HDMI-n keresztül lehetne lejátszani HD felbontásban. HDMI nélkül leskálázná normál felbontásra.
Az egyik legnagyobb probléma, hogy az eddig eladott HDTV-ken, (plazmák, LCD-k) nincs HDMI port, azt csak mostanában kezdték beletenni. Ha bejön a HDCP, akkor a tulajok a hajukra kenhetik a TV-jüket, mert csak normál felbontásban menne minden.
Ha a kiadók sikeresen kierőszakolják a HDCP-t, az a PS3 esetében azt jelenti, hogy a 600$-os verzió gond nélkül lejátaszana mindent, az 500$-os csak normálban, ha nem lesz védelem, akkor 720p-ben. Tehát nem a gép nem lesz képes lejátszani, hanem a védelem tesz be neki.
De ez még nem dölt el és ha jól tudom, egy darabig nem is fog. -
"a HDCP védelem" ez mit takar magában ha esetleg bővebben kifejtenéd? -
Van itt egy kis félreértés, úgy látom.
Az olcsóbbik PS3 verziót HDMI nélkül is lehet HDTV-re kötni kompozit kábelen, így a felbontása 720p vagy 1080i lesz. A HDMI az 1080p felbontáshoz kell, de ilyen TV-je még nem sok embernek van, szerintem innen senkinek. :)
Ami bekavarhat, az a kiadók részéről a HDCP védelem lehet, de erről még nincs döntés.
A legtöbb HDTV-n nincs is HDMI port, csak az újakba kezdték betenni kötelezően.
A játékok az olcsóbbik verzióban is mehetnek 1080p-ben, a fentiek csak a Blu-ray filmekre vonatkoznak. -
Inquisitor #5637 "De hiába kötöm rá HD felbontást nem fogok kapni,még HD tv-n sem."
HD filmeknél ... elvileg.