89388
PlayStation3
  • NEXUS6
    Láttátok már a PS3-as jedistás sztárvársz program demóját?
    Nagyon kúlos. Kb mintha a mátrixot keverték volna bele;)))

Szal el lehet felejteni pl, hogy az ellenség mindíg úgyan úgy hal meg. A Mortálkombatos kivégzések előcsalása volt ilyen élmény.
    Ahh már megint jönnek elő az aberációk;)
  • NEXUS6
    Szerintem még 1-2 évig gyártani fogják, a PSOne-nal sem áltak le egyből, és még jó pár tűrhető játék jött ki a PS2 megjelenése után is.
    Egy projekt ma legalább 1.5-év. Ennyi idővel ezelött meg még nem lehetett pontosn tudni a PS3 megjelenési időpontját, szal még jó pár gáméma kezdhettek bele a kiadók/fejlesztők.
  • evil 007
    ha kijön a ps3 akkor a ps2 bevonnyák s már nem gyártanak rá játékot m??:((???
  • mila69en
    valszeg fogja támogatni az egeret meg billet:) ps2-re is lehet csatlakoztatni egeret meg billet:=)
  • Doomista
    kell neki...
    mi az, hogy kur*a drága?
    elöbb írtam le....
    olvass már vissza
    akkor valószínlűleg ha a pc-ket is előálítási költség alatt adnák, akkor az is drága lenne neked ezek szerint
  • Dave9214
    Ammugy, egy videon, amikor a menűját mutatják be! akkor vezetékes a kontrolell
  • sorrow

A PS3 (vagy a rá készülő játékok) fogják támogatni ?? a billentyűzetet, egeret, mert én FPS-t nehezen játszom kontrollerrel.
    A PS2 mennyire támogatta az egér billl. használatot?
  • mila69en
    hehe nem arra találták ki.... ja ez igaz:=) tényleg nem jó rajt játszani:DDD de akkor mond meg mégis hova a rákba kell nvidia 7800gtx-SLI izé dual core proci 2GB ram meg a halál tudja még mi
  • quack
    tényleg nem akarok flémet kelteni, de hol a faszban kell az oblivionnak ilyen gépigény maxhoz? jó lehet hogy az 1024x AA-hoz kell, de 4x AA fölött már alig észrevehető a változás...és nem szabad elfelejteni hogy a számítógépeket egyszerűen nem arra találták ki hogy játsszunk rajta...ha pléjsztésönön lehetne dolgozni, elhiheted hogy senki sem venne pc-t...
    a ps3 szerintem is tök jó lesz csak KURVA DRÁGA, még talán meg is venném mert tényleg annyiba van mint egy jó kis gép és sokkal jobb grafot tud majd elvileg, de egy vadiúj technologia feltörése ""kicsit"" több időbe fog telni mint egy dvd lejaccoe...szal ha mami papi adna a ps-t karacsonyra azt utana venne nekem ra jatekokat, akkor vernem a seggem a foldhoz, es eszembe nem jutna nintendo-t venni dehat...
  • mila69en
    nekem nem.....mert én megveszem a gépet:) csak reagáltam (#5730)-erre még mindíg jobban járok mintha a szaros pöcémet fejleszteném:DDDD
  • UNREG
    De, a hivatalos ár már ismert.

500$: 20GB HDD, vezetéknélküli kontroller, Blu-ray

600$: 60GB HDD, + HDMI, + Wi-Fi, + kártyaolvasó, + krómcsík. :)
  • UNREG
    Nem értem ezt a problémázást, az 500 eurós változat is már többet tud, mint a 400 eurós Premium X360 és ez csak 100 euróval több.

Tényleg annyit számít 100 EUR?
  • Doomista
    nem drága, mivel még kint sincsen, s így az ára, baromira nem ismert!
    és nem lesz drága csak max "egyeseknek sokba fog kerülni"
    csak nem hiszed, hogy ezt a sony izgatja, hogy itt kelet európába páran meg tököm tudja hun, nem tudják megvenni?
    pff

x360 sem drága, JÓVAL az előálítási költség alatt adják!
    Baromi sokat buknak minden egyes eladott géppel, ugyanis a játékokból (melyek tényleg drágák, ezért van a warez) egyéb kellékekből xboxlive stb remélik a nyereséget...
    Így lesz a sonyinál is.

• mila69en
    túlnagy nagy veszteség nem éri őket szvsz ha a magyarok nem igen veszik meg, mert nekik drága:DDDDD
  • mila69en
    de nem ám:) az úgy kb 300k cakkompakk..... és akkor ez úgy kb 1 évig nem számít majd elavúlt gépnek:DDDDDDDDDDDDDDd
  • Doomista
    Te miről beszélsz?

Nézzed már meg az árakat ember

Kiskerarak.hu segítségével nézz már körül!

MSI GF 7900GTX 512MB TV+DVI PCI-E
    Rufusz Computer 136 800 Ft +0.00% +0 Ft júl. 19

DDR2 1024MB 533MHz Kingston:
    Digitalmind 18 201 Ft +0.00% +0 Ft júl. 19

AMD Athlon 64 4000 1024k S939 BOX (info)
    3 Testőr Computers 52 800 Ft +0.00% +0 Ft júl. 19

40GB Hitachi 7200rpm 8MB cache SATA (info)
    Computerstorm 12 600 Ft +0.00% +0 Ft júl. 19

220 e Ft eddig tehát még kell venned házat, proci hűtőt, alaplapot, még ezt azt!
    Szóval NEM LEHET kihozni 200 ezer ft-ból egy olyan gépet,
  • maffioso
    csak ovatosan mert az max neked van ingyen és ha ismered attolmég nem fogsz kapni egyet
    ha meg annyira akarok egyet szolok szüleimnek azt vesznek de nemkell a szar ps
    látom nem tudod felfogni hogy mit irtam le inkább ne is válaszolj rájuk köszi
  • NEXUS6
    "csak kell ismerni pár embert";)

És ha ismered a Sony vezérigazgatóját akkor viszont ingyen kapsz szülinapra egy PS3-at 5 játékkal.
  • Al Age
    ...és az a gép a fél év múlva érkező játékot már nem fogja fullon vinni.
    200-ból végülis össze lehet hozni egy elég jó gépet, ami ma még tényleg jó.
  • maffioso
    95 nem 100 és simán összedobon neked 200ér egy olyan gépet ami viszi fullon
    csak kell ismerni pár embert
  • quack
    Én nem vagyo otthon konzolokban, de de ha a ps3 600dolcsi itthon simán lesz pofájuk 200-250k-ért adni, plusz másik kontroller, plusz 70dollárért vegyen a halál játékokat...bluray-t feltörni meg minimum 2-3év sztem, addigra meg meg már lehet ilyen áron venni "obliviont minden fullon viszi 50fps-el" gépet...szoval en elso konzolkent inkabb veszek egy wii-t 50k-ért, ha egy ps2 30ezer forint még mindig...presze kulákok vegyenek ps3-at, de én giant enemy crab-ért meg neki plétézsönháomjavan úúúúúú-ért ÉN nem adok ki +200k-t, amiért egy nagyobb képernyős samsung hdtv-t tudok már venni...
  • Csacsi
    na azt azért megnénzém....dobj már össze 200.000-ból egy csúcsszupi gépet, ami folyamatosan minden fullon viszi az obliviont 45-60 fps-el :)

mert ezt lazán kirázza az x360-is...ami ma már csak 100.000.

Köszi.
  • maffioso
    hülyeség hogy egy "olyan" pc 2-3szorosa mert max 200bol összelehet dobni egy csucsszupi gépet
  • Devvo
    biztos hogy wii-t fogok venni elso konzolkent ps3-at amikor majd meg olcso lesz es lesz majd ra jatek ami engem erdekel
    kettoszazezer Ft sok penz+ps3+jatek
  • NEXUS6
    Ez a drágaság dolog érdekes. Mert az a gond Japcsiban, hogy az emberek csak gyűjtögetik a pénzüket a drágább cuccosokra és nem akarnak vásárolni, ezért lassul le a gazdaságuk. A Sony is ilyen szempontokat is figyelembe véve lőtte be a PS3-at. Belerak minden extrát a japóknak, nekünk meg jön a fapados verzió.

Amúgy egy átlagos gámára szolgáló PC-ben már most legalább 2-4X annyi memcsi van, és GFX tekíntetében is megkapsz mindent. Szal ez az űberkonzol már most sem űber. Más kérdés, hogy egy ilyen PC 2-3X annyiba kerül mint a PS3, illetve hogy a PS3-ban levő cell lehet hogy olyan technológiát jelent, amit viszont csak 3-4 év múlva látsz PC-ben.

Ha új konzolt akarsz olcsón, de jobbat mint az előző generáció, akkor a Nintendó nyerő.
    Az XK0.36 meg valahol a kettő között van.
    Szal van választék.
  • Csacsi
    Nem az mutatja, hogy lesz-e nagy jövője, hogy most még drága.

Most nem akarok alap dolgokat felhozni..de pl vhs-dvd.

Most meg jön a hd. Egyébként 200.000 körül már lehet kapni jó lcd hd kész tv-t.
  • Devvo
    nem akarok szemet lenni
    nekem is van ps2-m
    de az egy dolog hogy baszott draga lesz ugye ugye 600 zoldhasu
    plusz raeroltetjuk az emberekre high definition tvket amik szinten baszott dragak(ne mondjatok hogy el fog hamar terjedni mer biztos vagyok abban mig szaz alatt nem lesz egy ilyen addig nem josolok nekik nagy jovot

aztan a jatekok se lesznek olyan olcsoak ra
    lehet hogy a gazdag embereknek kijon ez a penzukbol de nem csak gazdag emberekbol all a vilag
    Szep es jo dolog ez a ps3 de draga amit nem tudok megbocsatani nekik

• mila69en
  • Doomista
    vagy csak túl sok kokaint szívott
  • mila69en
    lehet rossz a számoló gépe:DDD
  • UNREG
    500 euro mióta 250ezer?
  • mila69en
    a PS2 kezdett ilyen áron:) nem a PS1!
  • NeoMaN
    Sokkal több lesz nyitónak sztem, mivel a PS1 kezdett ilyen áron 10egynéhány éve.
    :)

250

Egy konzolért. :))))))))))))))))
  • BillW79
    [DigiTimes/HWSW] A kínai nyelvű Apple Daily és Commercial Times lapok szerint az Asustek már megkezdte a Sony PlayStation 3 (PS3) gépének termelését -- írja a DigiTimes tajvani elektronika-ipari lap. A hírek szerint az első, kis mennyiségű szállítások július eleje óta folynak a Sony felé. A volumen nagysága havi 200 ezerre tehető, amelyet az Asustek magas ütemben kíván fokozni.
    hirdetés

Tajvani források értesülései alapján a beszállítók mintegy 200 ezer PS3-hoz szállítottak alkatrészeket június során, amely volumen e hónapban emelkedni fog: a DigiTimes szerint a beszállítók szeptemberben és októberben összesen több mint egymilliós darabszámmal kalkulálnak. A szövegezés eleinte nem fejezte ki világosan, hogy havi, vagy a két hónapot érintő mennyiségről van szó, de a HWSW megkeresésére a DigiTimes pontosította a megfogalmazást.

Az Asustekkel kapcsolatban felmerülő számokból egyértelműnek tűnik, hogy nem a tajvani beszállító fogja egyedül biztosítani a PS3 globális rajtjának kezdőkészletét. A hírek szerint a másik szerződéses gyártó a szintén tajvani Foxconn lesz, amely a Hon Hai Precision elektronikai iparóriás tulajdona, igaz, itt a termelés csak később, az igények felfutásával indul be. Ez azt sejteti, hogy a Sony saját üzemeiben is gyárt konzolokat, hogy biztosítsa az ellátást a kezdeti kritikus időszak során, majd a már éretté vált és sztenderdizált gyártási folyamatot később teljes egészében a tajvaniak veszik át, melyek a PlayStation 2 termelését is végzik.

A Sony idén tavaszról novemberre halasztotta PS3 gépének piaci premierjét arra hivatkozva, hogy a Blu-ray következő generációs lemezformátummal kapcsolatos szabványosítási munkálatok nem zárultak le idejében, még hónapokkal az eredetileg kitűzött határidőt követően sem. Míg mai napig ez a hivatalos magyarázat, sokak szerint ennél sokkal mélyebb és összetettebb problémákkal küszködött a japán vállalat, többek között kevés és gyenge minőségű játékszoftver lett volna kész a májusi rajtra, vagy a konzolba szánt Cell processzor, esetleg az NVIDIA RSX grafikus chip nem állt tömegtermelésre készen. E forgatókönyv szerint a Blu-ray körül támadt nehézségek így csak alibit szolgáltattak.

A PlayStation 3 a jelenleg érvényben lévő tervek szerint november 11-én jelenik meg Japánban, november 17-én pedig Észak-Amerikában és Európában is bemutatkozhat. Ezzel a Sony gyakorlatilag egyéves hátrányba került a Microsoft Xbox 360 konzoljával szemben, ami azt jelenti, hogy a rivális addigra már akár tízmilliós fogyasztói bázissal rendelkezik majd. A PS3 további jelentős kockázataként értékelik elemzők és iparági szakemberek, hogy bár csúcstechnológiát vonultat fel, addig a szokatlanul magas ára (Európában legalább 170-180 ezer forint környékére várják) döntő hátrányba hozhatja riválisaival szemben. A tét hatalmas, a PS3 esetleges bukása az egész Sony-birodalmat megrengetné, sikere viszont új szárnyakat adhatna a valaha szebb időket is megélt vállalatnak.

• mila69en
    azért mert neked nincs rá szükséged attól még lehet, hogy más tart rá igényt.....vagy nem?:=)

mondjuk nekem sincs rá szükségem:D
  • Ersiman
    És ha azt veszed hogy semmi szükség asztali BR lejátszóra? :)))
  • Solidus
    Pontosan,kell vele várni.Ha mondjuk vársz vele egy évet akkor lehet hogy már csak 60-80 ezer között lesz az alap meg 50-60 ezer között,ráadásul addigra kiküszöbölik az esetleges hibákat.
  • ppista
    Azok a szemét Mercedesek is milyen drágák!
  • mila69en
    hát nem kell egyből megvenni:D ps2 is elég magas áron indítot.... mire lejebb megy az ára addigra már lesznek rá jó játékok is.... meghát ha azt nézzük, hogy egy asztali dvd lejatszó ami viszi a BR lemezt PL:Samsung BD-P1000 Blu-Ray Disc Player $999.00-ba kerűl akkor talán nem is lesz olyan dúrva aza 180K indításnak.....
  • Kandurex
    Na, szerinted? Nem azért, de jópárszor már megforudlt a fejembe egy PSX3 beruházás,..de ettől az ártól csak nyikkantam egyet, azóta kussba vagyok meg arra...!