89387
PlayStation3
  • öregharcsa
    na ezt elbasztam (kell nekem éjszaka ilyen sokáig fent lennem és hülyeségeket írnom), elnézésed kérem(remélem nem vetted még meg)HD redy-s a cucc...nincs rajta hdmi csati!!! komponens csati van rajta!

én még 200e ft-ért vettem de már lehet sokkal olcsóbban kapni..

még 1x bocsesz de csak ma tudtam pontosan megnézni..

itt aq ponos magyar leírás : link
  • dinomano
    nah, elhaladt a topic... :-Pezt a keszüleket en is neztem napokban neten... :-P ..d.e hogy pííízem nem lesz ra, az is bizti... :-P nemsokara költözök itthonrol, akkor majd egy normal tv-t veszek ps2-ömhöz... :-| arra tellik csak..de gondolom akkor vegyek 100hz-eset, ugye? :-P (tipp?)
  • Richard90
    itt meg is veheted... az ár is ott van :)
  • 22Barna22
    öregharcsa a tied mennyi volt?csak mert seholsem írja a HDMI-t
  • 22Barna22
    Öregharcsa!
    Pont jókor mert már paráztam hogy selejtet veszek!Kösz!

Ja és RICHARD90 neked is kösz!
  • 22Barna22
    Nekem sincs de kerítek rá és a szülők biztos besegítenek...ha nem én segítek be nekik.:D
  • Richard90
    sehonnan :D:D
    csak TERVEZGETEK
    közel sincs meg rá a pénz
    ha minden jól megy akkor megfűzőm apuékat és talén karácsonyra :)
    de az de biztos
  • öregharcsa
    na nekem pont ilyen van!!
    ps2-öt ne rakj rá mert elmegy a kedved a játéktól...ami tv-n jól néz ki ezen nagyon szar mert kicsi a ps2 felbontása ezért marhára darabosnak-pixelesnek néz ki...

igen van rajta hdmi(sőt egy rakás csati) csatlakozó bár én még nem tudtam semmivel kipróbálni mert nincs ilyen eszközöm.
    én ezen használom a számítógépemet a dvd lejátszót a videot ja és az xboxot-ps2-öt( <-igen ritkán mert ezek még szarul néznek ki)
  • Papesz
    22Barna22 és Richard90!

A viccet félretéve kérdezem: Nektek HONNAN van ennyi pénzetek?
  • Richard90
    amúghy pont énis azt a tévét néztem ki magamnak :D
  • Richard90
    itt olvasgass kicsit
  • Richard90
    lehet hogy amcsibók hozzk be ls akkor csak 600dodo, ami jóval kevesebb mint a 600euro
    de ebben reménykedni merek :D
  • Richard90
    hát ez már hd tévé
    720p-től felfele minősül hd-nek
    de hogy van-e benne hdmi bemente az jó kérdés, valamikor csak odaírják hogy digitális bemenet (hdmi), de a továbi specifikációknál már nem írja oda hogy van-e benne vagy nincs :S:S
    szóval számomra ez is zavart tud jelenteni
  • 22Barna22
    Lehet hogy ezt nem értettétek.Szóval ez a csatlakozó van a PS-hez és ha HD-TV-be akarod bekötni akkor ez kell.De ha nem akkor egy egy másik.Na most a HD-TV-be valóról van szó.Az van benne?
  • 22Barna22
    LCD
    nah ez az...Ez most HD???nem értek hozzá
    ja és van benne olyan csatlakozó ami nem minden HD-TV-ben van???
    !!!!!!!KÖSZ!!!!!!
  • 22Barna22
    Dinomano örök hálám :D
    Kihitte volna megértettem!:D
    68centis, TFT-LCD PVA-Technologie
    képformátum 16:9
    felbontás:1366 x 768
    Gyártó: Samsung
    Ársáv: 164800 Ft-tól 189990 Ft-ig
    TV készülék!!! PS3-hoz jó nem?
  • Super DANTE
    Nálunk tuti több lesz forintra átszámolva, mint 600 euró!
  • dinomano
    szerintem 600alatt lesz, de en pontosan nem tudom, erre a kerdesre nem tudok valaszolni... a többire talan igen... a HD-TV nagy felbontasu szabvany, a sima tv-k 640*480 körüli felbontassal dolgoznak(PAL/NTSC); ami mostansag mar keves...HD-TV 150e körül van, de megy majd le az ára szép lassan(ment le utobbi idöben is...) Wireless net...? Hmm... azt még ki tudja? :-P
  • 22Barna22
    Hi all!Hogy tisztázzam magam volna pár kérdésem:
    1.PS3 ára:600eurónál többre vagy kevesebbre számítsak?
    2.A HD-TV miben különbözik a "normál" TV-től?
    3.Mennyibe van egy nem túl nagy de nem túl pici HD-TV?
    4.A kiegészítők mennyit adnak hozzá a PS3 árához?Gondolok itt a wireless netre meg hasonlók...

Egyenlőre ennyi de most megyek South Parkot nézni.CSÜSZ!
    PLZ a lehető legegyszerűbben válaszoljatok!KÖSZ
  • Csacsi
    Ok, akkor le vagyok maradva, sorry.
  • nipponia
    PSP-n már mindegy milyen verzióju firmware van fent. Kijött hozzá egy chip a warezzoláshoz. Így frissítheted nyugodtan a szoftvert, akkor is vinni fogja a warezt.
  • Csacsi
    Ja, csak 1.5-el csomó funkció nem elérhető ha jól tudom. Asszem umd filmet nem lehet normálisan lejátszani, nincs explorer, plusz netes gamenek is lőttek. Meg egyéb okosságok. Ha tévedek, akkor sorry. Én még itt hagytam abba. Szal ugyanez lesz a ps3-nál is. És én szeretnék magamnak ennyi pénzért egy teljesértékű gépet kapni, nem pedig lebutítani a warez miatt. Max majd veszek kettőt, egyet warezra, egyet nem warezra :D
  • matyi08
    a psp-n már nem nehéz, ha egyszer megcsináltad 1.5-re, akkor már nem kell semmit csinálni, csak devhook-ot elindítani.
  • Csacsi
    Tudom, pont ezért hoztam példának a psp-t, hogy ott is az állandó firmware frissítés miatt, nehéz a warez, mint itt lesz.

Az xboxosra nehezen, mert nem fért el a lemezen. Pc-nél igazad van, de nem én találtam ki, hanem a készítők nyilatkozták, mint azt olvashatod lejjebb.
  • Richard90
    hát nem tom... nekem sok az a 18000ft egy játékra...
    tíz játéknál már 180,000ft---->azon már veszek egy lcd tévét
  • Super DANTE
    Frimware frissítés PS3-on is lesz.
  • narumon
    Lehet hogy szebb lesz de max azért mert most dolgoznak rajta. Ha annyira pakolni akartak volna akkor 1-2Gbot még pakolhattak volna Pcs Xboxosra is.
  • Csacsi
    Ezért lesz szebb az oblivion ps3-on, mint pc-n, és x-en, mert lehet rá pakolni rendesen.
  • narumon
    Hmm, ez érdekes, mert az Xbox360 lemez sincs emlékeim szerint tele, a PCs meg mégannyira sincs.
  • Csacsi
    Jah, ha warezolni akarsz, akkor bajban leszel, bár egy ideig biztos nem lesz rá normális warez, ahogy a psp-re sincs, a folyamatosan firmware frissítések miatt.

Szal, én inkább maradok az eredeti gameknál + cserélgetés, mert félő, hogy akkor nem lesz online tartalom se, plussz folyamatos támogatás.

Szal, szerintem várhatsz majd a PS3 vásárlásával.
  • Richard90
    hát szted nem vennék én nagyobbat? :D:D
    csak van egy nagy akadály... a money
    ez se biztos hogy megvesszük.... szóval akkor eléggé jó
    csak az a 60gb 3 játékra ha elég lesz... ja és NEM egyszerre akarok a három játékkal játszani hanem külö-külön ha megunom az egyiket :)
  • Csacsi
    Jó tv, csak kicsi szerintem. Nekem a régebbi verziója van 82 cm-be, és az is nagyon király.
  • Csacsi
    Minek usb-s winyó, mikor lesz benne sima winyó, amit bármikor cserélhetsz nagyobbra?
  • Richard90
    remélem majd a ps3-ra lehet usb-s vinyót kötni és arról futtatni a játékokat...
    mert mira letöltök egy játékot :S:S + ahhoz kellen még blu-ray író és lemezek + még fel is kellen törni a játék védelmét
    :S:S:S tehát van egy két buktató
    ja és egy lcd tévé sem ártana
    erről mi a véleményetek
  • dinomano
    Hmmm...lehet benne valami... De ha majd kiadjak(remelem kiadjak) a REZ2-öt PS3-ra; el fog férni 1 sima dvd-n! :-)
  • Csacsi
    Csak, hogy példázzak :

"This brings me to BluRay, a controversial topic on this forum as of late. Remember when I was talking about the 360s disc capacity and how it ****ed up Oblivion? Some of you will remember, because I got flamed pretty hard for that (OMG it still looks great, the PC version is the same, waa waa, don’t criticize my console). The Xbox totally ****ed up Oblivion, you can look at the textures and tell where Bethesda cut corners to make it fit on the disc.

As a quick side note, Bethesda is working on a special edition of Oblivion just for PS3. We were shown some screenshots (sadly, not the actual game) and it looks like an entirely different game. Every texture is being replaced with new extremely-high resolution ones. It’s basically what Bethesda wanted to do the first time until they ran into the DVDs capacity limit. BluRay fixes that little bottleneck."

"Those DVDs you love so much, they’re the reason PS3 games are going to ****ing destroy anything available on the 360. 85% of the games currently in development for PS3 will not fit on a single DVD9. To give you an idea of the implications, Resistance: Fall of Man is currently 20GB, and could be around 35GB once cinematics and things are added. Publishers are not being forced to use BDs, but it’s expected that 95% of all PS3 games will use BD discs. The big exception is EA, who uniformly develops for the lowest common denominator. Sony is dedicated to helping companies develop for the superior PS3 then downgrade for the weaker systems. The fruits of this labor will probably not be seen for another year at least.

There was a demo, side by side, of an upcoming sports game (can't tell you which one). One was playing on 360 (DVD9) connected to an HDTV running at 720P. The same game was running on a PS3 (BD50) on an identical HDTV at 720P. The differences were unbelievable, simply because the BD has the space to hold all those extremely high resolution textures. The 360 could probably handle them, but they just plain won't fit on the disc. This is just one example of how storage capacity is hurting the 360. Of the parade of developers that spoke to us, the BDs capacity was the number one item of praise. No more having to cut corners or find creative ways to make your game fit on the disc. DVDs are just plain obsolete when you're talking about High-Definition hyper-detailed 3D environments."

• narumon
    Ez kamú Xbox HD felbontású játék soxor még a DL DVD sincs tele.
  • dinomano
    Vegulis ugy lesz mint a PS2-nél; a törtenelem ugyanugy ismetli majd önmagat; csak törtent 1 generacios ugras... Az elsö game-ek nagyobbrészt szimpla DVD-sek lesznek, és késöbb is lesz pár dvd-s game.. Pl. PS2-nél a LEGO star wars megjelent cd-n is(pedig nagyobbrészt dvd-sgame-ek jelentek meg utobbi idöben); ICO-bol is van CD-s valtozat és sorolhatnam... Szoval ha nem megy el a hely nagy része elöre letarolt videokra; akkor jol ki lehet jönni szerintem a 4,7gigabol is... :-P
  • matyi08
    de most az x360-nak a hd meghajtójáról volt szó. ps3-ban meg alapból ott van a blueray meghajtó, a br-re meg több, mint 20 gb fér.
  • Csacsi
    Hát ps3-nál a megjelenő játékok 95%-a olyan 20 gb körül van a hd felbontás miatt. Szal nem elég.