89387
PlayStation3
-
#18773 Szevasztok emberek! Most zárult le a regisztrációs hét a BMF-en, szóval elkezdődött a suli, jövő hét hétfőtől hajtás ezerrel... Viszont tantárgy a PS3 processzora a Cell!!! -
#18772 az aktuális videó után alig várom már hogy végre legyen ps3am... -
Foxhound1980 #18771 Sok, sokkal sz@rabb! -
Nagy01 #18770 Dehogy is....eMBER...8éves hanseatik ...2hónap múlva meg hd tv vagy Dell 2407wfp monitor. xDD Addig marad ezen a szaron:D -
Noitulover #18769 Fadobozos 10 csatornás orion tvre sikerült valahogy rákötni a ps3at ?XD Még az 5-6 éves philips kis tv-m is normálisan képes az ntsc jelet megjeleníteni XD de lehet hogy csak valamit beállításokban kell átállítanod pl néhány dvd-n inverz szinek voltam amig átnem állítottam valamit , feketefehérben csak a BD bond film eleje volt XD -
#18768 ????hogyhogy feketefehérek? -
Nagy01 #18767 Tudtommal az Eu-son kevesebb demo van fent ennyi a különbség xD...és az hogy ott színesek a gamek legalábbis nállam az usa-s stores gamek meg fekete fehérek
xD -
#18766 Usa.
télleg nekem eus accom nincs is. Sok az eltérés az amcsihoz képest? -
Nagy01 #18765 A strangehold vagy mi Eu storen van fent? -
#18764 hát én is erre gondoltam. De nálam valahogy nem így működik :D:D De csak rűjönnek és javítják a porblémát:P Mert az elgondolás jó. Mármint hogy kapcsoljon ki. -
Jinchuu #18763 Jaa, én azt hittem, hogy ha pl. letöltök meg nézek filmet akkor kapcsol ki, na így nem sok értelme van..akkor marad a manuális kikapcsolás, csak el ne felejtsem. :D -
#18762 az a poén, hogy a profilváltásnál kikapcsol pár perc utána ha úgy hagyod. De ha belépsz a profilodba és valami történik akkor nem:P tehát ha filmet nézel marad, ha letöltesz akkor is marad. Csak akkor kapcsol ki ha télleg nem csinász semmit. De akkor meg minek megy a gép?:D -
Noitulover #18761 war hawk még mindig szarakodik a fejlesztők meg csak kussolnak 5dike óta mikor is vagy nemtörtént semmi vagy csak rosszabb lett a helyzet ma csak 3ből 3 szor fagyott le betöltésnél -
#18760 Bedugni csak akkor kell ha töltöd, mert amúgy 6 vezetéknélkülit kezel. :) -
#18759 Igen az a játék , egy Fps a WW2 időböl , én játszottam öcsémmel mikor itt volt elég kellemes coperativ modban menni benne :):) -
#18758 jah... mar tudom milyen az... megneztem az ebay-en... 10euro :) -
#18757 koszi :) az mennyi kb? es honnan lehet beszerezni? -
Jinchuu #18756 Nekem is sd tv-m van, rgb kábelt azért vegyél hozzá az nagyot dob a képminőségen. -
#18755 koszi a valaszokat!! rendesek vagytok :) amugy nekem nincs hd... de majd akarok venni,csak eloszor ps3... az ilyen normalis tv-n jol megy? semmilyen kabelt nem kell kulon beszereznem? -
Jinchuu #18754 Ha jól tudom ezzel az új updatel már automatikusan kikapcsol a sisaxis, nemtudjátok hogy be lehet-e valahol állítani hogy mennyi idő után kapcsolja ki? -
Foxhound1980 #18753 Uhh. Ez szopás...Ettől féltem. -
Jinchuu #18752 Most töltöttem le az usa-rol az addont és nem megy az eu-s accommal a game sem ismeri fel hogy meglenne. :((((
Kapják be kb., mert az EU store-ról meg nem tudok letölteni mert szar.. -
Noitulover #18751 igen 4 kontroller gond nélkül legyen sixaxis vagy kommersz logitech a ps gombnál lehet a kontrollereket ki-be kapcsolgatni állitgatni
+ warhawk ot is lehet localban meg player serveren 2-3-4 es split screenben játszani -
#18750 HAF Rigel... a Resistance az az a Fall of man,amit ps3-hoz lehet kapni mint ajandek jatek a motorstorm-mal? -
#18749 egy gepen 2en :) koszonom szepen :) meg nem vettem meg a ps3-at,de nem sokara meglesz... es ki szeretnem hasznalni a 2 controllert :) de akarok meg venni egy logitech-et is,ami huti a kezet... nos... a ps3-ba lehet dugni 3 vagy esetleg 4 controllert?
-
Nagy01 #18748 Van eladó Resistancem Fight night 3-om és motorstormon kell vkinek?:D -
#18747 interneten 2 en vagy egy gépen 2 en ?
Ha egy gépre vonatkozott akkor van
pl Virtal tenis, Virtual Fighting , Resistance, GRAW2 , most hirtelen ennyire emlékszem a sajátok közül. -
#18746 hello... milyen jatekok vannak ps3-ra amelyeken lehet 2en is jatszani? a focis jatekokon kivul... -
simirizsa #18745 Wazze 4 napig nem voltam gép közelbe azt látom volt kedvetek irni -
Foxhound1980 #18744 Nincs infó, hogy az USA-ról töltött MS add-on müködik e az EU-s játékkal, EU-s profillal? -
Noitulover #18743 na Überkonzolnál első adag lair elfogyott jövőhéten érkezik a második adag
akiknek nem jutott most (előrendelők) 900 forint engedményt kapnak kárpotlás ként (ingyén posta kölcség XD) ezt nevezem korrekt kiszolgálásnak
a játékról röviden ennyit mondtak: a grafika szép a víz az rondára sikerült , az irányítást ki javították legalábbis nem lagos , emlegette komoly hibával, belassulás stb nem találkoztak -
#18742 tök rendesek! nem is tudtam van ilyen :)
strangleholból ha max 1-2 ezerrel lesz drágább a special edition a filmmel, azt éri meg majd. ez ÜK-nál kb 17ezres határt jelent amennyiért máshol a simát veszed meg, szal a 6-8 óra játékidő mellé jó lesz a múvi :) -
Noitulover #18741 ez a stranglehold demo igen oda verős lett szinte mindent megmutatnak , jo meg minden de azért nem venném meg full áron -
#18740 Már uncsi a szigetvilág, crysis-ben is az lesz, jó a változatosság -
#18739 Engem is híttak, hétfőn itt lesz a game. -
Noitulover #18738 amihez kb égvilágon semmi köze nem lesz a folytatásnak XD se mutánsok , se elszigetelt sziget világ , hanem realisztikus afrika lol -
#18737 A Crysist a Crytech késziti , aki az első Far Cryt is , és az EA fogja kiadni. Eddig a srácok az ubi shoftnál voltak (ha jól emlékszem) ahol úgye maradt a név Far Cry , igy más csapattal készitenek rá egy játékot , minek vesznihagyni egy jól bejáratotott nevet. -
Noitulover #18736 na hívtak überkonzoltól , a jóhír hogy végre megérkezik hozzájuk a Lair a rossz hogy nem érkezett elég
de meg kérdeznek mindenkit hogy mennyire lenne sűrgős számukra a játék , valamikor délután kapják meg a gámát és majd gyorsan véleményezik (ha tényleg harmat gyenge akkor le is móndható)
-
Jimanszky #18735 Hard-on nem merem megpróbálni!!Eléggé kapkodni kell a fejed,hogy ki merre van.Arra számtottam,hogy nehezebb lesz,de nem.Sok élet meg töltény van mindenhol.Persze biztos később nehezedik,de nem olyan vészes. -
Jimanszky #18734 Stranglehold demó kivlgezve!!Eszméletlen jó játék!!!Nekem nagyon bejött!!Van egyfajta hangulata,az biztos!!!