89387
PlayStation3
  • PoisonChihuahua
    Szevasztok emberek! Most zárult le a regisztrációs hét a BMF-en, szóval elkezdődött a suli, jövő hét hétfőtől hajtás ezerrel... Viszont tantárgy a PS3 processzora a Cell!!!
  • Frosty01
    az aktuális videó után alig várom már hogy végre legyen ps3am...
  • Foxhound1980
    Sok, sokkal sz@rabb!
  • Nagy01
    Dehogy is....eMBER...8éves hanseatik ...2hónap múlva meg hd tv vagy Dell 2407wfp monitor. xDD Addig marad ezen a szaron:D
  • Noitulover
    Fadobozos 10 csatornás orion tvre sikerült valahogy rákötni a ps3at ?XD Még az 5-6 éves philips kis tv-m is normálisan képes az ntsc jelet megjeleníteni XD de lehet hogy csak valamit beállításokban kell átállítanod pl néhány dvd-n inverz szinek voltam amig átnem állítottam valamit , feketefehérben csak a BD bond film eleje volt XD
  • Nexxuss
    ????hogyhogy feketefehérek?
  • Nagy01
    Tudtommal az Eu-son kevesebb demo van fent ennyi a különbség xD...és az hogy ott színesek a gamek legalábbis nállam az usa-s stores gamek meg fekete fehérek
    xD
  • Nexxuss
    Usa.
    télleg nekem eus accom nincs is. Sok az eltérés az amcsihoz képest?
  • Nagy01
    A strangehold vagy mi Eu storen van fent?
  • Nexxuss
    hát én is erre gondoltam. De nálam valahogy nem így működik :D:D De csak rűjönnek és javítják a porblémát:P Mert az elgondolás jó. Mármint hogy kapcsoljon ki.
  • Jinchuu
    Jaa, én azt hittem, hogy ha pl. letöltök meg nézek filmet akkor kapcsol ki, na így nem sok értelme van..akkor marad a manuális kikapcsolás, csak el ne felejtsem. :D
  • Nexxuss
    az a poén, hogy a profilváltásnál kikapcsol pár perc utána ha úgy hagyod. De ha belépsz a profilodba és valami történik akkor nem:P tehát ha filmet nézel marad, ha letöltesz akkor is marad. Csak akkor kapcsol ki ha télleg nem csinász semmit. De akkor meg minek megy a gép?:D
  • Noitulover
    war hawk még mindig szarakodik a fejlesztők meg csak kussolnak 5dike óta mikor is vagy nemtörtént semmi vagy csak rosszabb lett a helyzet ma csak 3ből 3 szor fagyott le betöltésnél
  • Dzson
    Bedugni csak akkor kell ha töltöd, mert amúgy 6 vezetéknélkülit kezel. :)
  • HAF Rigel
    Igen az a játék , egy Fps a WW2 időböl , én játszottam öcsémmel mikor itt volt elég kellemes coperativ modban menni benne :):)
  • aabelus
    jah... mar tudom milyen az... megneztem az ebay-en... 10euro :)
  • aabelus
    koszi :) az mennyi kb? es honnan lehet beszerezni?
  • Jinchuu
    Nekem is sd tv-m van, rgb kábelt azért vegyél hozzá az nagyot dob a képminőségen.
  • aabelus
    koszi a valaszokat!! rendesek vagytok :) amugy nekem nincs hd... de majd akarok venni,csak eloszor ps3... az ilyen normalis tv-n jol megy? semmilyen kabelt nem kell kulon beszereznem?
  • Jinchuu
    Ha jól tudom ezzel az új updatel már automatikusan kikapcsol a sisaxis, nemtudjátok hogy be lehet-e valahol állítani hogy mennyi idő után kapcsolja ki?
  • Foxhound1980
    Uhh. Ez szopás...Ettől féltem.
  • Jinchuu
    Most töltöttem le az usa-rol az addont és nem megy az eu-s accommal a game sem ismeri fel hogy meglenne. :((((
    Kapják be kb., mert az EU store-ról meg nem tudok letölteni mert szar..
  • Noitulover
    igen 4 kontroller gond nélkül legyen sixaxis vagy kommersz logitech a ps gombnál lehet a kontrollereket ki-be kapcsolgatni állitgatni

+ warhawk ot is lehet localban meg player serveren 2-3-4 es split screenben játszani
  • aabelus
    HAF Rigel... a Resistance az az a Fall of man,amit ps3-hoz lehet kapni mint ajandek jatek a motorstorm-mal?
  • aabelus
    egy gepen 2en :) koszonom szepen :) meg nem vettem meg a ps3-at,de nem sokara meglesz... es ki szeretnem hasznalni a 2 controllert :) de akarok meg venni egy logitech-et is,ami huti a kezet... nos... a ps3-ba lehet dugni 3 vagy esetleg 4 controllert?
  • Nagy01
    Van eladó Resistancem Fight night 3-om és motorstormon kell vkinek?:D
  • HAF Rigel
    interneten 2 en vagy egy gépen 2 en ?

Ha egy gépre vonatkozott akkor van
    pl Virtal tenis, Virtual Fighting , Resistance, GRAW2 , most hirtelen ennyire emlékszem a sajátok közül.
  • aabelus
    hello... milyen jatekok vannak ps3-ra amelyeken lehet 2en is jatszani? a focis jatekokon kivul...
  • simirizsa
    Wazze 4 napig nem voltam gép közelbe azt látom volt kedvetek irni
  • Foxhound1980
    Nincs infó, hogy az USA-ról töltött MS add-on müködik e az EU-s játékkal, EU-s profillal?
  • Noitulover
    na Überkonzolnál első adag lair elfogyott jövőhéten érkezik a második adag
    akiknek nem jutott most (előrendelők) 900 forint engedményt kapnak kárpotlás ként (ingyén posta kölcség XD) ezt nevezem korrekt kiszolgálásnak
    a játékról röviden ennyit mondtak: a grafika szép a víz az rondára sikerült , az irányítást ki javították legalábbis nem lagos , emlegette komoly hibával, belassulás stb nem találkoztak
  • EmThor
    tök rendesek! nem is tudtam van ilyen :)

strangleholból ha max 1-2 ezerrel lesz drágább a special edition a filmmel, azt éri meg majd. ez ÜK-nál kb 17ezres határt jelent amennyiért máshol a simát veszed meg, szal a 6-8 óra játékidő mellé jó lesz a múvi :)
  • Noitulover
    ez a stranglehold demo igen oda verős lett szinte mindent megmutatnak , jo meg minden de azért nem venném meg full áron
  • Seth
    Már uncsi a szigetvilág, crysis-ben is az lesz, jó a változatosság
  • baggins
    Engem is híttak, hétfőn itt lesz a game.
  • Noitulover
    amihez kb égvilágon semmi köze nem lesz a folytatásnak XD se mutánsok , se elszigetelt sziget világ , hanem realisztikus afrika lol
  • HAF Rigel
    A Crysist a Crytech késziti , aki az első Far Cryt is , és az EA fogja kiadni. Eddig a srácok az ubi shoftnál voltak (ha jól emlékszem) ahol úgye maradt a név Far Cry , igy más csapattal készitenek rá egy játékot , minek vesznihagyni egy jól bejáratotott nevet.
  • Noitulover
    na hívtak überkonzoltól , a jóhír hogy végre megérkezik hozzájuk a Lair a rossz hogy nem érkezett elég
    de meg kérdeznek mindenkit hogy mennyire lenne sűrgős számukra a játék , valamikor délután kapják meg a gámát és majd gyorsan véleményezik (ha tényleg harmat gyenge akkor le is móndható)
  • Jimanszky
    Hard-on nem merem megpróbálni!!Eléggé kapkodni kell a fejed,hogy ki merre van.Arra számtottam,hogy nehezebb lesz,de nem.Sok élet meg töltény van mindenhol.Persze biztos később nehezedik,de nem olyan vészes.
  • Jimanszky
    Stranglehold demó kivlgezve!!Eszméletlen jó játék!!!Nekem nagyon bejött!!Van egyfajta hangulata,az biztos!!!