89387
PlayStation3
  • Papesz
    Nincs szegmentálás. Ha elfogy a 60 gigás raktárkészlet, akkor már csak 40 gigás lesz és kész.
  • NEXUS6
    Valamit nagyon átvariáltak a hűtéssel, hiszen a 60GB-s a levegőt nagyrészt elölről szívta, most meg elöl pont nincsenek likak!
    Úgy várok már egy jó kis boncolásos képet róla!;)
  • Foxhound1980
    Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a hűtéssel variáltak e mert a standard 60GB-os pack okádja a hőt a lyukakon...
  • Foxhound1980
    Várjunk még... rohadtul nem tetszik, hogy levették a szellöző lyukak jelentős részét... nehogy ROD legyen a vége...:D Mekkora gáz lenne baxki :DD Kérdés az, hogy vajon átálltak e már a 65nm-re... ha igen akkor indokolt lehet szelöző lyukak csökkentése és helyben is van a 100 eurós minusz. Ha továbbra is 90nm-en futnak a chipek, hát az érdekes lesz szvsz...

Egyébként az egyik UK onlány boltból most kaptam egy mailt a köv tartalommal:

40GB PS3 - 279 GBP
    360 Premium - 194 GBP
    360 Premium + HALO4 + PGR4 -259GBP

Szóval a MS sem szórakozik az árcsökkentéssel.
  • Ewergo
    Na ez a Yakuza 3 tetszik amolyan Shenmue stilus.
    Egy strigula a Ps3-hoz... :)
  • NEXUS6
    Monnyuk a piac szegmentálása régi szokás, de nem konzolon, és ebben a generációban igazán kezdik túlzásba vinni. Ráadásul nem is egyszerre lehet a PS3 verziókból választani, hanem megvárják amíg az egyik kifut a piacról, aztán vezetik csak be a másikat. Monnyuk így jelentősen lehet csökkenteni a pangó raktárkészletet, de nem piztos hogy ezzel maximalizálják az eladásokat. Lehet, hogy a Sony-éknál még mindíg nem az a cél???

A 40GB-os változatot viszont alaposan áttervezhették, a szellőző nyílások nagyrésze eltűnt!!!!
    Szal ezt nem 2 hete kezdték fejleszteni, amikor az első pletyik megjelentek. Érdekes, hogy egyik nagy rendezvényen sem jött róla hír/pletyi. Pedig szerintem kellett volna rendesen nyomni a médiában.
    Ez a gép egy nagy fegyvert, az hogy képesek voltak viszonylag rövid idő alatt kifejleszteni miközpen az X még mindíg HW-es problémákkal kűzd, nagyon jó pont lett volna PR szempontjából.
  • Foxhound1980
    Csütörtökön Conan demó! (állitólag)
  • Foxhound1980
    Na az ilyen gémeket imádom :D
  • Foxhound1980
    Igen, valóban kicsit mókás a dolog. Annó épp ezért fikázta a Sony MS-ot, hogy van 2 féle packjuk. Ma meg már nem is tudom hányadik PS3 pack variáns jön ki..
  • Foxhound1980
    Project Origin (F.E.A.R 2) 20 perc gameplay.

Odafak!!!!
  • NEXUS6
    Az meg, hogy kihagyták a 40GB-osból a PS2 hardveres kompatibilitást szerintem csak az X-es meg Wii-s fanokat zavarhatja, persze látszólag és ez is egy mondvacsinált indok. Ui. kapható mind kompatibilis PS3 verzió, mind pedig PS2 slim is, miközben sem az eredeti X sem GC nincs már hivatalosan a piacon! Szal marhára nem ugyan az a szitu, mintha a Wii-ből, vagy valamelyik X360 verzióból hagyják ki teljesen.

Hiheti azt az ember, hogy a másik cégek grátiszba adják a kompatibilitási képességet, de valójában ebben a dologban nincs grátisz, valahol valaki biztos hogy megfizeti ezt a képességet. Sőt ha úgy nézzük azzal is megfizettetik a dolgot, aki nem is használja.
  • NEXUS6
    Hmmm... érdekes. Mondjuk kb így nézett ki erdetileg a PS3 specifikációja és ehhez képest a 60GB-os modellek is egyszerűsítést jelentettek.

Hát asszem a PS3 egy dologban pillanatokon belül leelőzte az Xboxot: már most annyi változat van, hogy "kutya legyen a talpán" aki meg tudja számolni őket!;)))
  • Foxhound1980
    Mert igy alkották meg a fejlesztők a rendszert.
  • testerlnx
    Amíg tölti az update-et a ps3 addig miért nem tudok mást csinálni?
  • Foxhound1980
    160GB-os model a láthatáron?
  • Foxhound1980
    Gondolom november első felében várható a demó. Pontos dátummal nem tudtak még szolgálni csak annyit mondtak, hogy lesz kipróbálható verzió.
  • CHEAPBOY
    Húú, az mikor?
  • HAF Rigel
    Játékom van időm nincs sajna :) .
    Egyébként szép nagy lista , bár lair vagy HS az nincs benne :) ja meg a warhawk és a ski játék mert azokat letöltöttem .
  • Sund
    15 játékod van, az nem semmi :))) gratula.
  • Sund
    persze, ez adja a lényegét, az online coop. Nagyon komoly 2 fős, összeszokott csapatok lesznek. :)))
  • Foxhound1980
    Lesz majd Uncharted demo is.
  • EmThor
    ja, lehet jövő héten robbantanak a PSN-el, 10.én ócsóé elkezdjük adni az új konzolt, hogy 11.ei frissítéssel lehessen mutatni sokmindent (rachet mellé még valamit jó lenne)

ja, ez meg a legújabb:
  • Foxhound1980
    Jaja az volt a legtutibb. Mikor darkosodtak okádnom kellett :D
  • Foxhound1980
    De felőlem jöhet egy PS3-mas Daxter is.
  • testerlnx
    Inkább Ratchet, és már nagyon várom az újat! Amúgy JD-ből csak az 1. rész tetszett :( Azt kéne folytatniuk...
  • Foxhound1980
    Persze.
  • Papesz
    Igen, ugyanezt mondom. Meg azt sem értem, hogy ha megint itt van egy kisebb verzió, akkor mi a francért kellett megszüntetni a 20 gigásat?
  • Papesz
    Daxter című játék nincs PS2-re, csak PSP-re. Amire gondoltál az szerintem a Jak & Daxter.
  • Foxhound1980
    Én is igy vok vele kajak. Szinte pixar szint de maga a gémtől feláll a szőr a hátamon, az egész koncepció úgy ahogy van nem jön be. Inkább Daxter vagy Jak.
  • CHEAPBOY
    sztem egy ilyen dogert a 125 ezer korul, 2 jatekkal, realis az ár. Ki a franc választja majd 25ert kevesebbert (ami hellyel kozzel 2 játék ára, +nem lovom ki magam a tengernyi szuper s olcso ps2 jatszasanak lehetosegetol...) a csonkitott modellt veszi,,,
  • Foxhound1980
    A 60GB-os verza is csökkent 100 euróval, az a zsír!
  • CHEAPBOY
    jaaah... azt nem tudtam:)

De akkor is gáááz szerintem nagyon.

Jah a Ratchet, nem szeressem, de a grafix miatt mindenképpen meg fogom nézni:) Akarom látni hogy igazak voltak a videok róla:)
  • HAF Rigel
    Srácok most komolyan nem értem. Eddig az ár volt a baj , most kihoznak egy olcsobb verziót , kifelyezetten PS3 játékok lejátszására , most a Ps2 kompatibilitás hiányzik. El lehet majd dönteni.
    Vagy megveszed az 80 vagy 60 gigás teljes verziót vagy ha pénz fontos akkor megveszed a 40g olcsobb verizót. Szerintem az olcsobb verzió megjelenése a nagyobb gép árát is le fogja húzni.
    Másik dolog , hogy egyre több játék van , igy nincs már rákényszeritve az ember a ps2 játékok futtatására ps3, max nosztalgiából. dec környékére szinte minden kategoriában lesz 2+3 nagyon jó játék amiből lehet választani bőven.

ui: megvan a 15.ik Dirt
  • Foxhound1980
    USA-ban indult azzal, hogy az EE-t (Emotion Engine) meg a GS-t (Graphic Synthesizer) a PS3 HW-e mellé beépitették, magyarán egy PS2-t épitettek a PS3-ba. Ez az eu-s gépeknél már változott, kivették a EE-t ezt átették softos emura de a GS attól ettől függetlenül a gépben van. Most meg kivették cakk pakk az egészet ebből a 40GB-os balhéból
  • Foxhound1980
    Ratchet
  • CHEAPBOY
    nem értem, hogy az elvileg europai modellekben emulált PS3 miert nem tudja lejátszani a PS2es játékokat e modell esetében. S szerintem evvel a baromsággal, el is lottek a gépet, kinek fog kelleni igy.

Viszont ez az 500 Euros PS3 Value pack jonak tunik.
  • CHEAPBOY
    az meg mi?
  • CHEAPBOY
    Én kiváncsi vagyok rá, nagyon is, remélem nem lesz csalódás.
  • Foxhound1980
    Nem rossz de a GOW jobban mozgatott annak idején. Ha nagyon zsír lesz és épp pangás van megszerzem. Online coop lesz ugye?
  • Sund
    Na és az Army of Two-t nem várja senki? Nagy lehetőségek rejlenek ebben a 2 fős csapatos multiban.