89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    úgy értem h a Ps3 exklúzívjai szebbek lesznek mint az X-es exklúzívok
  • Papesz
    Jó,az exklúzívok szebbek lesznek sokkal Ps3-ra

Azért valljuk be, ennek a mondatnak nem sok értelme van...
  • tomy8614
    nem segítés kérdése a dolog

a multiplatform enginek ps3 része még nem ért el olyan szintre, mint a boxos. de ez csak idő kérdése. ha majd benn lessz abban is az a hiányzó év amivel a box előbb jött akkor fordul a kocka

az hogy szebbek meg jobbak a játékok egyszerűen legenda szerintem. ráadásul egy multiplatform játéknál ugyanazok az objectek és textúrák vannak használva minden platformon. nem fognak 2x dolgozni...nem is értem az összehasonlító videókat
  • Janey
    sztem is Foxhound-nak van igaza, ha annyira szeretnél nyomulni X360-as gammákkal akkor vegyél egyet a PS3 mellé és nem lesz hiányérzeted ha vmi jó kis X360-as stuffra fájna a fogad és a PS3-as játékokról se maradsz le
  • Foxhound1980
    Off: mi ez a Nexus??? Olyan outsider vagyok ezt illetően, hogy netovább és már csomó helyen láttam...
  • Foxhound1980
    Hát akkor ne add el baxki! Nálam itt rohad tényleg, mert vagy 2 hónapja csak az Uncharted volt benne de eszembe nem jutna eladni. Fenét, mikor meg jön vmi komoly cucc PS3-ra vehetném vissza a 40GB-ost... Áhh. Ki van csukva.
  • Jimanszky
    gratulálok:)!!Bammeg!!Most nézem h két Nexus van?Vagyis Nexxuss és Nexus6.Az komoly..
  • Jimanszky
    Nagyon fájna a szívem a Ps3-ért...
  • Foxhound1980
    Gratula! Akkor nem kellett használnod relytett gyilok eszközöd? :D
  • Nexxuss
    na úgy tűnik a tanárunk tudta, hogy ki vagyok így félt és laza volt a zéjhá :-)
    más.
    Postát nem hozott még mindig semmit. Fox neked a Gaming guideot hogyan csomagolták? hogyan küldték?
    szerintem elveszett a posta útvesztőjében. holnap lesz 1 hete hogy feladták. Na kilesem a postást és....szal tudjátok :-)
  • Foxhound1980
    Viszont ezt a Unchartedet mindenkinek ajánlom! Megvolt a dzsippes dzsungeles üldözéses rész. Nagyon nagyon durván odab@xott!
  • Foxhound1980
    Kinek mik az igényei. Ha valaki mindenevő, és gyakorlatilag qrva sokat tolja az ipart jó beruházás a 360, ha más nem a költségtakarékossága (multicimek élből) meg persze a must have exklúzivjai miatt. De ha valaki nem annyire kiéhezett az elvan csak a PS3-al is. Sztem. Annyira komoly már a 360 exklúziv park viszont, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni. És jövőre is ez a tendencia marad náluk, nagyon durva cimek jönnek. De jövőre a PS3 is kegyetlenül beerősit ilyen téren. Az a legjobb ha mindkettő van. Gyakorlatilag 4-5 PS3 játék árából megvan a 360 és jobb estben azokat a cimeket tolhatja az ember amit megvett volna PS3-ra, pillanat alatt visszahozza a befektetett pénzt.
  • SlickAdam
    "Jó,az exklúzívok szebbek lesznek sokkal Ps3-ra,..." - hát pont ez a lényeg, ezt a Sony is megmondta előre. Multiba nem lesz őriási különbség.
  • Jimanszky
    Akkor szedjék össze magukat,és segítsék a többi játékfejlesztőcéget!!
  • Jimanszky
    a multik mindenképpen:(Jó,az exklúzívok szebbek lesznek sokkal Ps3-ra,de ez sovány vigasz..de miért nem segítenek a Sony studió fejlesztői a többi studió fejlesztőinek?Nem érnének rá szarakodni?!
  • NEXUS6
    Amúgy pl az UTIII fejlesztésébe igen csak besegített a Sony és meg is lett az eredménye, előbb megkapjuk, mint az igzesek. Ráadásul a Sony-nak van 19 saját fejlesztő cége, a M$-nek meg 9. De ezek közül csak 1-2 csinál kifejezetten jó konzolos játékokat, pl a Forzat. Pl. a Filght Simulátorról ui nem hallottam, hogy érkezne konzolra;)
  • Yoda001
    szebbek??
  • Jimanszky
    Mondjuk a játékok elég drágák rá,ráadásul Box-ra szebbek is a játékok,sajnos:(((Faszom a CELL-be!!/egyelőre/
  • Foxhound1980
    Bann egy dolog, attól még ugyan úgy megy minden csak max nem Liveozik az ember.
  • SlickAdam
    ott a pont!
    fikázzák a mi kis fekete démonunkat, hogy nincs rá játék meg mittomén milyen marhaságok... na ja, én ezt a keveset se tudom megvenni mind ami érdekelne, nekik meg a Verbá-val könnyen jár a szájuk!:D
    persze engem ez cseppet sem izgat, nem tenném ki a gépem a warez kockázatainak...
  • NEXUS6
    Szerinted van olyan, amelyik nem?;)
  • Yoda001
    és szerinted akinek van PS-e, és irigykedik xboxra? mindenkinek az az álma h warezoljon,de egy idő után igyis ugyis bannolják, kész...
  • Janey
    valszeg nincs, mert a PS3-ra nincs warez
  • Jimanszky
    Szerintetek van olyan X360 tulaj,aki irigykedik a Ps3-ra?...
  • Janey
    én is várom már hogy játszak vele, de előtte még be kell fejeznem a Ratchet-et...nemsok időm van játszani, úgyhogy egyszerre csak egy pörög
  • SlickAdam
    árulóóóó!!!! :)
    aztán meg sírsz egy év múlva, hogy nem tudsz játszani a legtutibb cumókkal...:)
  • Jimanszky
    áááá,nem tudom...Fájna érte a szívem.Komoly dilemma ez...:""((
  • Yoda001
    én akarom, nekemmég nincs... :(
  • NEXUS6
    Stipistop, megveszem!;)))
    (kell az öcsémnek is)
  • Jimanszky
    Komolyan elgondolkodom egy Xbox beszerzésén!!!Megfelelő hűtéssel a büdös életbe nem lesz 3 ledes!!Kurva nagyot csalódtam a Sony-ban!!Csak azt nem értem,ha a studiójuk ilyen fasza játékokat tud csinálni,akkor a többi cég fejlesztőit miért nem segítik tanácsokkal??Ps3 eladó!!!!
  • Foxhound1980
    13. chaperben vagyok az Unchartedben, qrva jó gém lett!
  • Foxhound1980
    Biztos, hogy nincs fullosan. Kb 30-40% körülire tippelek. Fullosan soha nem tudnak kihsználni semmit amúgy, olyan nem létezik :D Colossus szvsz azért már közel járhatott.
  • Janey
    ráadásul az egyik fejlesztő nyilatkozott hogy az SPU-k nincsenek teljesen kihasználhva (kb harmada vagy fele a full teljesítménynek), bár ez lehet hogy csak melldöngetés arról, hogy milyen fasza gyerekek vagyunk :)
    bár a Jak szériából kiindulva PS2-őn nem alaptalan állítás az hogy még van bőven mit kifacsarniuk a gépből
  • Foxhound1980
    Komoly.
  • HAF Rigel
    F1 nálam örök darab , bár jó lenne valakivel multiban nyomni a dolgot :):)

Ui: A Dirt is nagyon jó , bár sokan a demo alapján leszolták , pedig nagyon durva pályák és grafika van benne , sőt amikor egy Kamaz nyergében kell versenyezni fenomenális , érzed ahogy a tonnás gépek mennek fék sziszeg , és alig lassulsz valamit , nagyon kool
  • Janey
    nagyon is, a ND nem arról híres hogy licenszeli az engine-t
  • Rena11
    valaki esetleg forma1-et cserélne?
    amit tudnék adni az gothfather dark kingdom
  • Foxhound1980
    Ez az Uncharted egyébként saját motoron alapszik?
  • baggins
    Hajrá! :)
  • testerlnx
    Ha van Lair-ed vagy esetleg Ratchet-ed akkor akár cserélhetnénk is (persze fizetnék rá!). Amúgy 7k ért oda adom (utánvéttel meg 8k).