89387
PlayStation3
-
#38735 Off
Sziasztok!
Ma reggel születtem 140 kilóval. Én is fekete vagyok mint a PS3 és legalább olyan dögös hangom van, mint amikor a hűtőventi csúcsra kapcsol, amikor a GT5P-t tolod. Sok közöm ugyan nincs a konzolos játékokhoz, csak hogy a gazdám imádja őket, mint engem, de azért mindenkinek jó játékot kívánok.
Remélem összefutunk valamelyik mocis találkozón!;)
Lobo
-
#38734 Az ilyen árgép.hu oldalakon szereplő boltok többsége hasonlít az álltalad leírtakhoz..... :) -
Sund #38733 lol -
Foxhound1980 #38732 -
#38731 Hát én már 15 helyen vásároltam PS3-at és az a véleményem, hogy Algyőn a Délalföldi Retek és Elektromosáru Zrt, alsókapalypusztai telepén érdemes PS3-at venni, de csak áfás számla nélkül, és 39 hónapos, a helyi takarékszövetkezettel kötött részletfizetéses hitelkonstrukcióval. Amúgy adnak 5 darab bunddle címet is hozzá, pl a Kisvakond real 3d HD adventures III. Meg egy NDK gyártmányú fehérre festett szobamérleget, ami megtéversztésig hasonlit a WiiFit-re, hogy azon tornássz.
Amúgy honnan a lófaxból tudnánk melyik a legjobb hely, mindenkinek csak 1 PS3-a van egy helyről.!!!;D
Ja bocs DaniT 1 év alatt már 3-at vett, őt kérdezd priviben!;)))
Esetleg még: argep.hu -
#38730 Szerintetek hol érdemes PS3-at venni ár/megbízhatőság szempontjából?
Valamint az oké, hogy hdready-hez kell hdmi kábel, de pl hifire ráköthetem ps3-at? (sima stereo) -
#38729 Érdekes, nekem 1 darabban adták, ezek szerint van már "csináld magad" kit is belőle?
Amúgy gratu, legyen annyi örömöd és egyéb élményed neked is benne, mint nekünk!:) -
#38728 Igen, végre elérkezett a pillanat, hogy magam is Playstation 3 tulajjá váltam. Nem rég szereltem össze a gépet, most kipróbálom milyen is a hőn szeretett GTA IV.
Nagyon vártam már ezt a pillanatot, és borzasztóan boldog vagyok :)
(btw nem tudjátok, hogyan tudom a hangot megoldani, hogy optikai kábel nélkül szóljon a PS pedig SDTV-vel van összekötve? ) -
#38727 Ja és még egy gondolat a Haze-hez. Pár hónapja még érdekes módon mindenhol azt lehetett olvasni, hogy most jáccunk végig 1-2 pályát és milyen egy kiba jó játék ez a Héz.
Mer ugye a júzer nem az újjából szopja, hogy ezt a játékot várni kell, hanem az újságok mondják neki.
Na most akkor mia lófax van? Ki mikor hajítja át a júzert a palánkon, és ne legyen már ebből nekünk kiba elegünk?
Písz!;) -
#38726 :) a hangok dts-ben veszettül szólnak, fox a megmondhatója, saját THX minősítésű hangrendszerével :) -
Foxhound1980 #38725 Van új Podcast 365-ön, jó lett! -
Foxhound1980 #38724 Ezeknek a Platinum cimeknek azért nincs sok jelentősége mert használtan megkapja az ember olcsóbban a nem platinumos verzát mire kihozzák platinában. -
#38723 Most már marhára kíváncsi vagyok erre a Haze-re. A Lair-on is látszott, hogy rengeteg munkát fektettek az anyagba, pl a zenébe, csak ugye ez nem az a tényező, ami általában egy játékot elad.
A Haze demojának is teccet a zenéje, akkor most ez egy rossz jel?;) -
#38722 félár, ja. de platinum tuti nem lesz :) rachet ára esett 35-ről 30 fontra, de az tuti platinum lesz resivel, folklore-al majd ősszel vagy kari előtt gondolom -
Foxhound1980 #38721 Aha. 20 font az korrekt neki. -
#38720 ign uk 6.5.
olvasván a haze vásárlók hozzászólásait: 7 óra alulról normal-on, a multi viszont fun, 6 pálya, 6 játékmód, 4 nehézségi szintű botok, 16 player, járművek, csapdák.
tökátlag, 20font + postáért jöhet, lehet 1 hónap se kell neki :)
de a vikingemnek nagyon örülök, ma vitték vissza az árát 40 fontra 25ről :D -
#38719 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Foxhound1980 #38718 Igen, coopban elég jól el lehet vele bohóckodni. Kár, hogy eleve nem budget kategóriában inditották. -
#38717 Hát nagyon úgy néz ki érdemes várni a HAZE vásárlással, mert 1-2 hónap és 19-20 angol fontért lesz hegyekben a külföldi store-ok raktáraiban, persze a hazai "hülye azért nem vagyok" áruházak polcain még ekkor is 17.900 Ft lesz az árcímkén! -
#38716 -
Foxhound1980 #38715 Annyira nem, elég reális az irás, mint ahogy a pontszám is. Egyébként GT elött már csak ők hiányoztak a nagyok közül. -
#38714 Hú ez a CVG nagyon lehúzta a HAZE-t! -
Foxhound1980 #38713 CVG Haze 7.1/10 -
#38712 Közelében sincs neki... egyedül a törés ami jobb. -
#38711 -
#38710 Pénztárgép blokk nem elég az esetleges garanciális ügyintézésekhez? Mert az ultragáz ha valaki ezeket a gammákat el akarja számolni költségként, bár mondjuk ha valakinek panziója van berendezett gamer szobával végül is..... :)
Más: ez az új autós gamma nem semmi lesz halljátok a GRID, szépek az autók, jó a fizika és a törések is ott vannak, PGR4-et űbereli nemde? -
#38709 Van egy jó módszer, követeled h adjanak:), ha nem kérsz akkor ugyse adnak... nem csak itt hanem másutt sem. -
#38708 Ez ilyen világ a maszek boltokban álltalban csak akkor kap az ember ha éppen forgalmat kell bevallani. MM , Saturn, 576 Sony szalonokon kivól nem sok helyen kap az ember számlát ha programot vesz. De mindegy a hely korrek én ennyit akartam írni , ajánlani tudom. -
Sund #38707 hát ha számla kell ,azért kérdezzetek rá jó előre mert nekem pl. nem adtak amikor az EOJ-t vettem. -
#38706 Én kaptam már számlát , egyébként jó hely , és tényleg gyorsak a srácok van Eu és ami címük is . Haze holnap , Gta 4 SE is tőlük van , meg a Gt5p egy héttel a megjelenés elött , Dark Sector is. Mióta itt nyitottak budán boltot csak hozzájuk megyek mert 5 percre vannak és a bringámat is be tudom vinni . Én ajánlani tudom öket. -
#38705 haze multi élő most -
#38704 kérdés: melyik ilyen sufnikozol boltban adnak számlát? :) Én még nem kaptam sehol. -
sirpalee #38703 Nem adnak számlát a platinum shopban? -
#38702 Azt várhatod barátom. Én pedig tiszta szívből remélem, hogy megtanulsz olvasni. "És muszáj hangsúlyoznunk, hogy a feltüntetett árak minden esetben új játékokra vonatkoznak"
Mit gondolsz, megjelenés előtti illetve megjelenés napján szállított játékok vajon fóliásak -e? Vagy a Platinumosok kedvenc időtöltése a fóliák letépkedése?
De végülis jogos. Szivpörköltes velőspacalturmixxal is lehányhatnák őket.
-
#38701 köszönöm szépen, blu-ray cuccoknál is oda van írva nyelv + felirat, korrekt! -
#38700 Hát amiket rendeltem tőlük azok 2-es vagyis EU-s régiókódúak,de lehet hogy van más régiókódú is nemtom!
Amúgy az új játékok vadiúj,bontatlan fóliában vannak és idáig egyikkel sem volt bajom -- tőlük rendeltem a Darkness-t,Devil May Cry 4-et meg a Dark Sector-t is!
-
#38699 tiszta szívemből remélem nemsokára bannolnak -
#38698 Nem, vastag görényszarrétegbe borítják őket...
-
#38697 "folynak a tárgyalások" öhö :D
számlát gondolom itt sem adnak, nem mintha hiányozna ,)
- amúgy USA vagy milyen régiójú játékokat árulnak?
- legalább bontatlanul, fóliában vannak az új cuccok?
thx -
#38696 Platinum Shop hír!!!
Van pár jó hírünk, amit megosztanánk veletek:
Az első gyakorlatilag mindenkit érint, aki az oldalunkat szokta böngészni, ill. vásárolni szokott. Az oldalon feltüntetett összes új, előrendelhető játék üzleteinkben legkésőbb ( !!!) a megjelenés napján megvásárolható lesz, vidéki előrendelőink pedig a hivatalos megjelenés napján megkapják postai úton.
Második jó hírünk, hogy jelentősen tudjuk csökkenteni a friss megjelenésű játékaink árát, így egy játék átlagosan 13500,- Ft-os áron beszerezhető lesz nálunk.
Harmadik hírünk, hogy lehetőségünk van beszerezni Limited Edition kiadású játékokat, ami ha minden jól megy már a Metal Gear Solid 4. részénál is így lesz. ( folynak a tárgyalások ).
Negyedik hírünk, amit már valószínűleg észre is vettetek, hogy elindult a blu-ray szekció is, és útjára indítottuk a különböző ajándéktárgyak értékesítését is ( naptárak, replikák, makettek stb...)
Ötödik hírünk: jelentősen csökkentettük a régebbi játékaink árát is ( már ha egy Condemned 2, vagy Dark Sector, ill. R6 Vegas 2. réginek számít). És muszáj hangsúlyoznunk, hogy a feltüntetett árak minden esetben új játékokra vonatkoznak, de üzleteinkben sok használt játék is van, amelyeknek áráról telefonon keresztül tudtok értesülni.
Ja és majdnem elfelejtettünk valamit:
Holnap ( máj.22.) 14 órától mindkét boltunkban megvásárolható Playstation 3-ra a Haze ( ára: 13900.- Ft). Sok szeretettel várunk mindenkit, vidéki előrendelőink pénteken kapják meg.
Üdv.: Platinum Shop