PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek páran írjátok be milyen hangrendszerrel használjátok a ps3-atokat.
Jõvõ hónapban én is szeretnék venni egyet. Eleinte ilyeneket-nézegettem de nagy nehezen rájöttem, hogy ezekkel önmagukban nincs valós 5.1 mert nincs bennük ami dekódolja a dolbyt.
A legolcsóbb cucc amiben van az ez. Vagy egy ilyen erõsítõ+hangfalset lenne még jó? Ha valaki segít kicsit eligazodni azt megköszönném😊
A store-on fellelhetõ videó eléggé jól néz ki.
1080p-be felskálázva lemászik a képernyõrõl...
Mindenesetre a multi/végsõ verza elõtt kár lenne leírni....mert a játékmenet lehet fasza.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
\" örökké nem eshet.... \"
haggyukmá...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Hello,
In order to play GTA IV via the PS3 network you will need to open the following ports on your router or modem:
UDP ports:
6672, 28900
TCP ports:
8001, 27900
For access to the Playstation Network the following ports are used:
TCP ports:
80 HTTP, 8080 HTTP, 443 HTTPS, 5223 JABBER, 3478, 3479, 3480
UDP ports
3478, 3479
shaken, not stirred
tsMuxer-rel átalakítottam egy filmet Blu-Ray formátumot választva.Még csak a magyar hangsávval próbáltam ki mert így fért el egy lemezre.(két hangsávval bõven nagyobb lett a mérete)A filmet a PS3 viszi is viszont alul egy jókora nagy zöld sáv terpeszkedik el.Ez mitõl lehet, meglehet oldalni úgy hogy ne legyen ott?
Köszi!
Egyébként kb 25-30 deka.
Valaki lenne oly kedves, és le tudná nekem mérni, hogy pontosan mekkora egy Playstation 3 játék súlya grammokban? (borítóval együtt, ahogy a boltban kapod)
Külföldi rendelés miatt fontos a számomra, elõre is köszönöm a segítségetek!
PS3 ID: ghost_hun
やられたらやり返す。倍返しだ!
\" örökké nem eshet.... \"
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
És ha igen akkor hogyan?<#conf>#conf>
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
PS3 ID: Csabesz82
N1K0
Még MGS nagyon foglalkoztat hogy tényleg olyan jó hangulat és grafika lesz e végig, mint a bemutatójában!!!!