PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, mondom semmi gondom nincs a gémmel, meg az már most leszûrhetõ, hogy a játszhatóság jó lesz. Csak éppen ez a gém abszolut nem fogja felkavarni a jelenlegi fps állóvizet és hiába exklúzív Sony cím. Gondolom az Ubi felmérte, hogy ez nem fog nagy tömegeket megmozgatni igy a Sony kitudta csengetni az eklúzivitási jogokat, feltehetõleg nem volt nagy az összeg. FPS front talán a legerõsebb ebben a generációban, nagyon nehéz itt maradandót alkotni vagy legalábbis olyat ami komolyabb figyelmet érdemel.

Hali
Kérlek páran írjátok be milyen hangrendszerrel használjátok a ps3-atokat.
Jõvõ hónapban én is szeretnék venni egyet. Eleinte ilyeneket-nézegettem de nagy nehezen rájöttem, hogy ezekkel önmagukban nincs valós 5.1 mert nincs bennük ami dekódolja a dolbyt.
A legolcsóbb cucc amiben van az ez. Vagy egy ilyen erõsítõ+hangfalset lenne még jó? Ha valaki segít kicsit eligazodni azt megköszönném😊

Valaki tudja Naruto-s játék mikor jelenik meg?
A store-on fellelhetõ videó eléggé jól néz ki.

OliApa
thx Jim! jol bebasztunk...<#idiota> <#vigyor1>
Alien!
azért szerintem ennyire nem szar a helyzet....ahogy nézem elég sokan továbbra is meg akarják venni..a psm italy adott rá egy 9/10-et...btw ami engem is zavar,az az 576p....Hiszen mégiscsak egy halasztgatott ps3 exkluzív játékról van szó,amibõl tonnaszámra jelentek meg fasza tûéles ingame képek....és helyette kapok egy homályos,csúnyának mondjuk nem nevezhetõ játékot...és akkor a fejlesztõ még a 600p-s cod4-el példálózik,ami így is 100x élesebb,szebb,jobb,és mellesleg
1080p-be felskálázva lemászik a képernyõrõl...

Mindenesetre a multi/végsõ verza elõtt kár lenne leírni....mert a játékmenet lehet fasza.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Egyébként sztem olyan 7-7.5 pontos átlaga lesz a cuccnak. Ha erõs lesz a multija talán 8.

Olyan Turok utánérzésem van, kb az volt ilyen, Jöttek a trailerek, jónak mondható képek, demó. Megjelent, aztán az lett a nagy hype gépezetbõl, hogy eggyel több fps lett a piacon és igazság szerint fel sem tünt senkinek a release.

Persze, de ez nem változtat a tényeken. a Haze semmi extrát nem tud felmutatni. Abszolut lapos, jellegtelen, üres és ráadásul még szarul is néz ki. Ami biztató az a 4 fõs coop de ennek meg ma már alapnak kellene lennie minden olyan fps/tps-ben ahol van multis szegmens. Resistance elsõ része körberöhögi ezt, a COD- Crysis párossal meg még összehasnlítani sem merném, sõt a HL2 is leveri mint vak a poharat ami pedig nem egy mai stuff. Az artdirektor sem áll a helyzet magaslatán, érdemes mondjuk a szimplán jó értékelést kapott Darkness vagy a méltatlanúl lehúzott Jerichoval összehasonlítani, rohadt messze van ezen stuffoktól is design téren. Gyakorlatilag ha nem jelenne meg fel sem tünne. Nem is értem, hogy egy GTA4 és egy MGS4 közt egyátalán hogy merik kiadni. Bár valószinû az fps buzikra építik az eladásokat (meg a jónak mondható reklámkampányra) mert ezt csak azok fogják megvenni, aki nyitott más témára is az ejti a vásárlást vagy tolja amig le nem megy a használtpiacon az ára.

Köszi a linket, de vmi oknál fogva nem igazán mûködik. Vmi egyéb??

\" örökké nem eshet.... \"

Alien!
a site amúgy elég megbízható....Resistance 6/10, Heavenly sword 5/10 , Ratchet and clank 7/10.

haggyukmá...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ez a Haze qrvaisten, hogy vmi prevgen projekt átszenvedése kurrensgenre.

HUNMarcus
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=751]mgs4 elõrendelés[/url]

PS3 ID: marcogi zsírkutya

<#nyes>

EmThor
haze helyett lehet viking-et rendelek (25 font). tolta valaki innen?

Lambo fan
hello, a PS3-at is össze lehet kötni a PC-vel min az X360-at? Szeretném összedugni õket, de még nem jártam utána mit hogyan kéne 😊 Vkinek tapasztalat?

EmThor
EmThor
metal gear 1 fenn lesz a store-on szerintem, japánon már fenn van

Üdv, most jött meg a gta4-es kérdésemre a suporttól, netom postolszta-e valaki (nem ások vissza 3 napnyi hsz-t).

Hello,

In order to play GTA IV via the PS3 network you will need to open the following ports on your router or modem:

UDP ports:

6672, 28900

TCP ports:

8001, 27900

For access to the Playstation Network the following ports are used:

TCP ports:

80 HTTP, 8080 HTTP, 443 HTTPS, 5223 JABBER, 3478, 3479, 3480

UDP ports

3478, 3479

shaken, not stirred

Scotty99
Kösz szépen!

PS3 ID: ghost_hun

Hali!
tsMuxer-rel átalakítottam egy filmet Blu-Ray formátumot választva.Még csak a magyar hangsávval próbáltam ki mert így fért el egy lemezre.(két hangsávval bõven nagyobb lett a mérete)A filmet a PS3 viszi is viszont alul egy jókora nagy zöld sáv terpeszkedik el.Ez mitõl lehet, meglehet oldalni úgy hogy ne legyen ott?
Köszi!

DanielT
Tökmindegy, õk sem mérik le, hanem sztenderdet használnak, pl 3 játék 1 kilónak megy, vagy 4, kinél hogy. Többnyire a webshopokban ki is írják, hogy ez mennyinek felel meg.

Egyébként kb 25-30 deka.
Nem szoktam rohanni,meg most van egy rész ami nem nagyon megy.Hiába,nem vagyok egy nagy spieler.Nexxuss:azért egy picit nehéz ám a GTA.Irányítással gondok vannak.Tök jó lenne,ha folyamatos lenne,de vannak komoly framerate esések és ez az irányításon is érzõdik sajnos..Szóval igenis zavaró!!

Scotty99
Szeretném a segítségetek kérni.
Valaki lenne oly kedves, és le tudná nekem mérni, hogy pontosan mekkora egy Playstation 3 játék súlya grammokban? (borítóval együtt, ahogy a boltban kapod)

Külföldi rendelés miatt fontos a számomra, elõre is köszönöm a segítségetek!

PS3 ID: ghost_hun

2. részt tudok 2k-ért

Győri Devi
11%? te tényleg nem sieted el 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Bazz.Jatekaim.hu-n senkinek nincs eladó Metal gear 1. rész."-t tudok 2k-ért,a 3-at meg 3k-ért😉)GTA-ban most 11%-nál vagyok.Nem sietem el<#ticking>

Srácok honnan lenne érdemes megrendelni a MGS4-et? Illetve mikorra is várahtó ?

\" örökké nem eshet.... \"

LOL

Nem,csak gondolom nagyon örül neki és egy örök ereklye lesz a számára.Ne kötözköggyéé)<#duhos2><#awink>

Nexxuss
miért nõül veszi?!<#wow2><#wow2><#wow2><#idiota><#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Te õõõrûûûlt teee😄Sok boldogságot hozzá😉

tarti19
Köszi szépen😊 megvolt😊
AJJ ez a Little big ez valami írtózatosan hangulatos stuff lesz😊

Tiszteletem!Még picit nem vagyok magamnál,jól "megcibáltak" a délután.Mi a hejkó itt a topikban?Majd átolvasom a történéseket,ha tudni fogom a nevem😄D.Olipapának meg Tartinak utólag is boldog születésnapot!!!olllééé

Madbaby
Most jött meg nem rég a párom!!! Jim-et 4h-n keresztül nyaggatták az eleven hold, két számot fel is vettek, sõt még iszogattak is! De hogy mi lesz, kapott további lehetõséget, 2 hét múlva megint próba!

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Annyira nem vagyok megszállott, gyûjtöm a kedvenc játékokaimhoz kapcsololdó ritkaságokat. Túl sok embernek sztem nincs itthon N1K0-s rendszámtáblája a falán sztem. 😊

Thx

tarti19
nemtom😊 ennyire megszállott vagy?😄 mert akkor mindnképpen jó vétel volt... 😄^^

Csabesz100
Grat hozzá!

PS3 ID: Csabesz82

Valaki tudja hogy a GTAIV-ben fellehet-e mászni a Happines szobor tetejére.
És ha igen akkor hogyan?<#conf>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

Leütöttem egy Hapiness szobrot is de 0 feedbackes a seller, és negyedáron volt buy it now-al mint az átlag licitvég összeg...szóval az fals szerintem. Nem fizettem még ki de sztem ki sem fogom.

Thx

DanielT
Über 😊
Elég jó áron sikerült kilicitálni, mivel ez ultra rare cucc, 90%-a a tábláknak GTA IV nyomású. 45 dodó plusz posta volt. NY-ból jött.

DanielT
Mennyiért lett meg?
Csabesz100
Zsír a cucc! Néztem én is! Attól vetted, akinek van még egy GTA1V is? Mennyiért adta oda (amit én néztem az licites) és mennyi a posta?

PS3 ID: Csabesz82

Kérdés mert nem tudom fejbõl. LU-BU666 PSn ID itt fórumozik?

Le ebayeztem egy rendszámtáblát is az LE kiadás mellé. 😄
N1K0

Madbaby
Oh, az komoly! Na hát ezt mondom, hosszú és kiadós játék! 😊

Madbaby
Ah, kössz, gondoltam már utána, ott még nem volt JIm! De hihetetlen hogy milyen jól megcsinálták, olyan élethû! És nem egy végig viszem a játékot és jól van, hanem rendes történet, hosszú játék és minden van benne!
Még MGS nagyon foglalkoztat hogy tényleg olyan jó hangulat és grafika lesz e végig, mint a bemutatójában!!!!

Boltban ezt nem veszed meg, Hapiness Islandon juthatsz csak hozzá. Amúgy most léptem át az 50%-ot és az 50. órát.