PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az Obli rávilágított a rra h az RPG nem az én világom.Valahogy sejtettem is h nem lesz az,de meg akartam róla gyõzõdni.DS nem volt rossz,csak már kedvem nem volt.

tarti19
nekem is adhatnátok kölcsön játékot adok én si kölcsön😄 Pesten bármikor😄
itt a piros hol a piros?😄

Jött egy kósza hír gameren vkinek az ismerõse kint dolgozik angliában programozóként és õ látta a végleges verzát és azt mondta nagyon jól néz ki meg jó lesz.Igaz õa demót nem látta,szóval nem tudja összehasonlítani.Nem tudom h igaz e,de lehet benne vmi..

tarti19
na ez az a játék ami ütni fogja mókába a gta 4-t😊 így kimerem jelenteni😄 multi része a wii-vel fog versengeni😄

Kedvenc topikom! <#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#eljen><#hehe><#hehe><#hehe>

Kratos86
Akkor idáig 2-bõl 2 játék nem jött be neked amit kölcsönadtam <#hehe>
Nehéz eltalálni az ízlésed hallod..<#eplus2>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Haze nagyon jó.Majd meglepõdtök😄.Na de tényleg,szerintem szebb lesz.Majd a review-ból kiderül.Ezt érzem a demó óta.Nem igaz h ekkore hype-ja van és ennyire gagyi.Tuti nem!

Nexxuss
igazad van. Tuti jó lesz. Fox hülye.<#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Szia!Fuuu te!!Ez a játék nagyon nem nekem való<#szomoru1>.Viszont egy KZ-t megnéznék😉)vagy egy God of War-t.

😄DD Most dõltem fel ...😄D

tarti19
nah srácok az volna itt a kérdés, hogy elküldtem a psp-re a pénzt szal ugrott KOjima és a New York-i Central PArk mókája legalább 1 hónappal... 😊 😞
szerintetek? ÜSd üsd vagy üsd?😄 Látom mesélõ szerepkörbe jól érzû igen intuitív és egyben fantáziadús DanielnagyT is kedvett kapott egy kultúrált kommunikációs csatorna széleskörû elterjedéséhez eme nagyszerû topikban...😄

Nexxuss
szevaassz! HAZE milyen? <#vigyor5><#vigyor5>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Van egyolyan érzésem,hogy a grafikája szebb lesz,mint a demóban,mert szerintem az még nincs felskálázva.Most dobálhattok<#violent><#violent><#boxer><#boxer>Jókedvem vaaan<#gonosz1>

Kratos86
Szeva Jim! Obliviont végigvitted már? <#hehe><#eplus2>

Jó, hogy jöttél! LOL

Az biztos. Õk nagyon vágják a témát az Inszomniás fiúkkal egyetemben. De az is furcsa egyébként, hogy elöbbi 1 címet tudott összekalapálni addig utóbbi a 3.-at jelenteti meg pár hónapon belül.

Kratos86
Szerintem a Crash 3 volt a legjobb a sorozatok közül még PS-en!
Amit nagyon sajnáltam például ha már a sorozatoknál tartunk hogy a Parasite Eve-nek nem lett folytatása még PS2-re sem,pedig ha Square-bõl indulok ki akkor a Final Fantasy mellett az is megállná a helyét!

Megvettem egy használt MGS 2-t 2,5k-ba.Kíváncsian várom..

Kapcsford!!!haze-t nem szidni,nagyon jó lesz!!Én már tolom a véglegest,kaptam fejlesztõi gépet.Pöpec nagyon,csak azért mondjuk teafõzõ funkciót is bele építhettek volna<#mf2><#buck><#csodalk>ÜSD-SÜSD!!

tarti19
pedig nem olyan para😄 jól lehet mókázni a gémben😄
AMúgy sziasztok

Kratos86
Hát ha tartják azt a színvonalat amit az Uncharted-nél elértek akkor a következõ részekkel sem lesz gond szerintem!

Prince of Máté
Ja, valami Crash Mutant hunting, de az is olyan szar lesz, mint a Crash of the titans

Prince of Máté
Igen

Crash-t a PS2 korszakban már nem õk hegesztették. PS1 - Crash sorozat, PS2 - Jak sorozat, PS3 - Uncharted sorozat.

Kratos86
Jah tényleg az is! Crash-rõl olvastam hogy lesz PS3-ra is, Jak and Daxter folytatásnak is örülnék.

Jak and Dexter is az õ nevükhöz fûzödik pl.

Kratos86
Programozói hozzáállás kérdése hogy milyen lesz a játék kinézete!
Azok akik az Uncharted-et vagy a GT5P-t csinálták miért tudtak olyan jo grafikát csinálni és akik a Haze-t csinálták azok mért nem?
Meglepõdtem anno mikor megtudtam hogy a Naughty Dog csinálta az Uncharted-et! Ha jol emlékszek akkor a PS illetve késõbb PS2-es korszakban a Crash sorozatot is õk csinálták ugye?

Egyéb : kicsit off de szerintem mások is tudnák értékelni ennek a palinak a gondolat futtatásait , zseniális ( wii párti de ettõl eltekintev érdekesnek találtam)
http://www.youtube.com/user/moviebob

EmThor
na, szánom magam elfele a viking-re, sima meg a fémdobozos is u.annyiba kerül, amúgy semmi különbség a 2 között, gondolom az utóbbit vennétek ti is 😄

A Rare azóta haldoklik (számomra meghalt mondjuk, fõleg az új Banjo után...) mióta az N elengedte.

Arra nem gondoltok hogy béna f... és nem képesek többre? Azért a COD4 is bõven szebben fut...

Timesplitters sem volt akkora durranás (goldeneye persze ismert volt)

shaken, not stirred

Én nem akarok magyarázkodni, annyira ismerhetsz, magasról szarok a PS3-ra meg a Sony-ra. Egyébként sztem ez X-es fejlesztés volt... De tök mindegy, a Free Radicalnak egyelõre fogalma sincs ezek szerint, hogy milyennek is kellene lenni technikailag egy 2008-ban megjelenõ fps-nek. Évekkel el van maradva a cucc.

DanielT
Igen, próbáltam a demót. Ne arra fogjuk, hogy PS2 fejlesztésnek indult, mert ez simán nem igaz. Annyira nem szar. És semmi nem is utal rá, azon kívül, hogy jó lenne ezt hinni és ezzel magyarázni.

Na mindegy, jövõ héten release. Lehet megveszem azt 2 nap múlva, miután végigvittem nyomom is tovább.

Félreértések elkerülése végett no problem, poénra van véve adolog mielött vki besértõdne.

Nexxuss
Jim b*zmeg te meg hol vagy ilyenkor??!?!<#zavart1><#zavart1>

😄DD

Nexxuss
ÜSD-ÜSD-ÜSD<#boxer><#boxer><#vigyor5><#vigyor5><#hehe><#hehe>

Dani Te meg a faxomé kötsz bele mindenbe. LOL Nem a felbontásról van szó hanem maga az egész motorról, kipróbáltad a demót? Itt nem csak res kérdésekrõl van szó, az egész olyan mint vmi fiókban maradt prevgen cucc.

Nexxuss
akkor miért szar? MOND KI NYUGODTAN<#hehe><#hehe><#hehe>

DanielT
Ahogy a GTA is egy régi prevgen fejlesztés nem? Meg a Dark Sector, meg a többi SubHD felbontású anyag...

A HAZE full nextgen fejlesztés.
Istencsászár
Ps3 sem bírja azér lett ilyen😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nexxuss
ez az rúgjál belém egyet még Te is. Kiben bízzon az ember ha már a saját testvérében sem tud<#idiota><#idiota><#idiota>

Nexxuss
ezt akkor sem bírja bevenni a gyomrom...<#falbav><#falbav><#falbav>

EmThor

A natívja 576p, softosan küldi fel a gép 720p-re. Szerk: ez is pl egy árulkodó jel, hogy ez egy régebbi prevgen fejlesztés.

EmThor
a haze úgy néz ki 576p-ben fut... azaz ps2 😄

HUNMarcus
köccc<#eljen>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

1: nem.
2. attól függ, hogy küldi a seller. Átlag másfél hét egyébként.
Szerk: USA másfél hét, EU 1 héten belül szvsz.

HUNMarcus
aki szokott e-bay-rõl rendelni ahhoz szól a kérdés:
-magyar posta rátesz még vami összeget?
-megjelenéstõl számítva milyen gyorsan hozzák ki?

BF:Bad Company-t szeretnék rendelni innen

PS3 ID: marcogi zsírkutya