!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi nemtudna valaki segiteni? nemtom beüzemelni az usbs bluetooth ot felinstalálom meg minden fent is van de a programja valami inicializácios hibával ki lép el sem indul
az is lehet.
Konkrétan nekem ilyen jellegü hiba az elöbb említett probléma esetén jött elõ.

[Jakuza]
Vagy hibas SiS AGP chipset driver.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

magas órajel,és szar hûtés

Hello!
lenne egy kis gondom, mellékelek pár képet. az lenne a kérdésem, hogy ezt okozhatja-e az alaplapom? tudom, egybõl az a válasz, hogy videókártya (esetleg annak túlmelegedése) viszont ez kizárva, mert a videókártyát már visszavittem a céghez ahol vettem, hogy nézzék meg, mert nekem ilyeneket csinál, és azt mondták a kártya jó. én viszont nem hittem nekik és egyik haverral kicseréltük a videókártyánkat, és most ezzel is ilyeneket csinál!!!
az én videókarim egy 6600Gt, az övé pedig egy 9800Pro. szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valami hiba az alaplapon, ami miatt ilyet csinálhat!!!????
Az alaplapom Asus P4S800D Sis 655Fx-es és a legujabb driverek vannak fent (sis 1.21, nVidai 81.98, Catalyst 5.12)
mellette van még 1Gb ram dual channelben

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

kircso13
http://it.news.hu/f.php?mod=40&id=127539&start=

Az élet eleme a lét!

Bandi 18
köszi

kircso13
Az ASUS A8V lehetõvé teszi, hogy a felhasználó csúcsminõségû környzetet alakítson ki nagy teljesítményû CPU-val, memóriával, Bus sebességgel és a bõséges ASUS funkciókkal, mint a GbLAN. Támogat: AMD Socket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 X2/Athlon. Az A8N-SLI támogat AMD 939-pin Athlon 64 FX/ Athlon 64 processzort 1MB/512KB L2 cache-sel ami 64-bit architektúra alapú. 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus-szal és dual-channel un-buffered DDR400 memória támogatással.

Dupla magos CPU Élvezze a rendkívüli CPU erõt a legújabb dupla-magos CPU-val. A fejlett feldolgozó technológia két fizikai CPU magot tartalmaz, melyek egyenként dedikált L2 Cache-sel rendelkeznek, hogy kielégítsék a nagyobb feldolgozó képesség iránti növekedõ igényt.

AMD Athlon™ 64 X2 dupla-magos processzor Ez az alaplap támogat AMD 939-pin Athlon™ 64 X2 dupla-magos processzort 1MBx2 vagy 512KBx2 L2 cache-sel, ami 64-bit architektúra alapú. Jobb többfolyamatos teljesítményt biztosít, mint az Athlon™ 64 FX / Athlon™ 64.

AMD Cool 'n' Quiet! technológia Támogatja az AMD Cool 'n' Quiet! technológiát, ami figyeli a rendszer mûködését és automatikusan beállítja a CPU feszültségét és a frekvenciát a hûvös és csöndes környezet érdekében.

64bit CPU támogatás A 64-bit számítógépezés az új generációs technológia, ami lecseréli a jelenlegi 32-bites architektúrát, fejlett rendszerteljesítményt, gyorsabb memóriaelérést és nagyobb termelékenységet biztosít. Ez az alaplap rendkívüli kompatibilitást és rugalmasságot nyújt mind a 64-bit, mind a 32-bit architektúra támogatásával. .

AI NET (GbLAN) Az AI sorozat támogat Gigabit LAN-t az integrált Marvell vezérlõvel, ami egyedülálló hálózat diagnosztizáló segédeszközzel - VCT (Virtual Cable Tester) - rendelkezik. A vezérlõ intelligensen felismeri a hálózati csatlakozást 100 méterig távoli helyrõl és jelenti a rossz kábel távolságát.

AI Audio (8- csatornás Audio) Az A8N-SLI nyolccsatornás audió kimenettel rendelkezik koax és optikai S/PDIF csatlakozóval a maximalális audió élményért. Az AI Audio "Jack érzékelõ" és "UAJ" funkciót is tartalmaz. A "Jack érzékelõ" automatikusan felismeri a helytelen csatlakozást, és értesíti a felhasználót róla. Az "UAJ" funkció bemenõ és kimenõ funkcióval látja el mindegyik jacket, így végleg megszûnteti a bemenet, kimenet, mikrofon jack állandó összetévesztését

AI Overclocking Egy egyedülálló opció a BIOS-ban ami gyors túlhúzást tesz lehetõvé 30%-ig (CPU-tól és RAM-tól függ). Automatikusan felismeri és optimalizál minden fontos paramétert, hogy teljesítményt és stabilitást is nyújtson.
A BIOS az AI sorozatban a túlhúzáshoz szükséges speciális kialakítást is alkalmazza:
-- Rugalmas CPU mag feszültség állítás 0.025V alapértelmezett fölötti növeléssel
-- SFS (Stepless Frequency Selection) 400MHz-ig 1MHz növeléssel
-- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)

Dual-Channel DDR400 A Dual-channel (duplacsatornás) DDR technológia megkétszerezi a rendszermemória sávszélességét, és ennek köszönhetõen felgyorsítja a rendszer teljesítményét olyannyira, hogy bármilyen meglévõ megoldást leköröz. A rendszer szûk keresztmetszeteit a kiegyenlített architektúra és a 6.4GB/s csúcssebesség kerüli ki.

CrashFree BIOS 2 A CrashFree BIOS 2 funkció már tartalmazza a támogatási CD-vel történõ automatikus BIOS helyreállítást. A felhasználónak csak újra kell indítani a rendszert a kapott támogatási CD-vel a meghajtóban, ha nincs kéznél egy indítólemez, és végig kell csinálni az egyszerû automatikus visszaállítási procedúrát. Az ASUS alaplapok ezt a védelmet külön ROM vétele nélkül teszik lehetõvé

Koax S/PDIF out Ez az alaplap kényelmes csatlakoztatási lehetõséget biztosít külsõ házimozi rendszerekhez a optikai vagy koax S/PDIF-out (SONY-PHILIPS Digital Interface) jacken. Lehetõvé teszi a digitális audió átvitelét analóg formátummá konvertálás nélkül és a legjobb jelminõség megtartásával.

ASUS MyLogo2 Átkonvertálhatja a kedvenc fotóját 256-színû indítólogóvá a színesebb és vidámabb megjelenésért.

ASUS EZ Flash Az ASUS EZ Flash-sel az operációs rendszerbe történõ belépés elõtt tudja a BIOS-t frissíteni. Nincs szüksége ezentúl DOS alapú flash segédeszközökre és indítólemezre.

Az élet eleme a lét!

Bandi 18
Hy all! Vélemény kéne egy lapról mivel keveset találtam róla
Asus A8V sima. kinek milyen tapasztalata volt
Elõre is THX

Akos 001
HTX a Segítséget,de sajna elõsször Hard Drive,és csak utánna a CD rom😞

Akkor most Windowst sem tudok rajta installálni (?)....nem lehet cd-rõl bootolni.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Csapi007
Egyszerúen vidd el szervízbe és ha nem kell új alkatrész max 2000 Ft-ért megjavítják.

A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.

[Jakuza]
Azzal a kartyaval nem fogsz jatszani, csak kinlodni.
Hiaba a P4 nem fogsz az ujabb jatekokkal rendesen jatszani a gyenge VGA miatt.
Ne varj egy 10k-s VGAtol nagy dolgokat.
Tegyel hozza inkabb meg 2,5 ezret es vegyel egy 128bites Nv6200at az lenyegesen jobb valasztas, annak ellenere, hogy az is low buget kategoria.
raadasul jobb mint egy sima 9600.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Met
ha új, valami gond van vele és nem tudod biztosan mit kellene csinálni akkor inkább vidd vissza, hogy csinálják meg

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Akos 001
Aham....és ha valami nem sikerül???Szal bekapcsolásnál ha lesz vmi gond akkó mi van?

drága volt a gép,nem akarom elkúrni😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Csapi007
Elõször alapból flopyról indul szerintem, de szerintem ez BIOS függõ

Met
ha kiveszed az elemet akkor "elfelejti" a bios beállításokat és gyári beállításokkal indul el, ha mázlid van akkor az az alapbeállítás, hogy elõször cd-rõl és csak aztán vinyóról bootoljon

ha még mindíg a laptoppal szenvedsz akkor nemtudom, hogy mûködnek biosilag, gondolom abban nincs elem csak az aksi, tehát azt kell kivenni

Akos 001
ezt kifejtenéd bõvebben?"..elemet az alaplapból kis idõre"??

SASboy
Samsung 160gb-sat vettem 😛

nice legs. what time to open?

Met
hát, nemhiszem/nemtudok róla, ha mázlid van és alapbeállításaként a cd az elsõ amiröl bootol akkkor vedd ki az elemet az alaplapból kis idõre

Akos 001
ja.Akkor:#14658-Ha van egy kis probléma a BIOS-ban,akkor meg lehet azt oldani (másként) hogy a CD-rõl bootoljon??

Met
igaz

Met
jós nem vagyok😊
ki kell próbálni mit bír

Akos 001
Ha nyomok egy format c-t akkor a windows is lemegy igaz?

Csapi007
😄 Ok köszi
a 9200SE-t mennyre lehet meghúzni? Elég jó hûtõ van rajta.

Met
akkor mindenképpen a jobb procit vedd meg, az még a sz@rt is kihajtja az SE-bõl 😊

Csapi007
Ok, de melyiket vegyem inkább meg? Mert 9200SE az van most, és új gép az kb. 120 000 lenne. Szóval melyik érné meg inkább? Mert mindkettõ lenne a legjobb de arra most nem tellik.

Met
prociból mindenképpen a P4-es a jobb, vgaból meg a 9600-os
játékra a 9200SE nem igazán jó, pláne 64 megás😊

Csapi007
DVD formátumban akrod kiírni?

Sáry
Feliratos avi-t szeretnék kiírni dvd-re tud valaki erre a célra valami jó és egyszerû programot elõny ha magyar.

Csapi007
Hello
Szerintetek melyik jobb:
1. Intel Celeron D 336 2,8GHz (EM64T,Prescott,4x133,256K,LGA775) Dobozos + Ati Radeon 9600 256MB
2. Intel Pentium P4 630 3,0 GHz (EM64T,Prescott,200,2048K,LGA775) Dobozos + Ati Radeon 9200SE 64MB
Természetesen játékokra használnám.
Késõbb még lehet hogy vennék új procit vagy VGA-t de most melyik jobb???

Akos 001
Az volt az elsõ amit néztem.De kösz.

Köv.Kérdés:
Ha van egy kis probléma a BIOS-ban,akkor meg lehet azt oldani (másként) hogy a CD-rõl bootoljon??

Nem a számítógéped lesz a hibás.
Fõleg ha napi 5 órát megy.
Ha Vapochill kondenzátoros hûtésed lenne és 2db 7800-as kártya dübörögne a gépedben,akkor lenne gond.
De nem hiszem hogy ez a baj😊

Semmi gond😊
A fórum ezért van😊

bigapó
nem te írtál be régebben is hasonló problémával? vagy valakivel összekeverlek?

The Matrix has you...

Metwork
Annyit megtehettek, hogy kihúzgáltok mindent és egyessével bedugogatva látjátok, hogy mennyit fogyaszt az a cucc. De ha az elõzõ elszámolás óta bekerült valami új áramfogyasztó akkor az a bûnös.
Ahol sokat ég a villany oda tehettek energiatakarékos izzót.

ne idiótázd a szüleidet, nem szép dolog Te te tudod...

I will use google before asking stupid questions.

ffxi
Amilyen idióta szüleim vannak, nem az lesz, hogy lecserélik a mélyt, hanem :

Ne tévézz annyit!!!

Kapcsold ki a villanyt!!!!

Ne gépezzél annyit!!!

Gyertya fény alatt is lehet olvasni!!!

Stb....

Fákjúal!

bigapó
szerintem is az. egy ilyen batár eszi ám az áramot, hiszen hûtenie kell. hacsak nincs kint a mínusz 15 fokban, de akkor, meg tönkremegy😊))

The Matrix has you...

ffxi
Kösz! Megnyugtattál, ez esteben más lehet az oka az évvégi elszámolásnál. Mert nem lehet hogy megint a PC-mre szállnak. Sztem a mélyhûtõ lesz a bûnös.

Fákjúal!

[Jakuza]
Ha jol emlekszem az elektromos arakra, akkor 1 kWatth olyan 21 Ft.
Atlagos PC mondjuk fogyaszt 200Wattot orankent, de maximum aramfelvetellel 350es tappal, 350Wattot orankent. Ha 200al szamolsz akkor 5 ora alatt fogyaszt 1KWattot. Tehat naponta 21Ft-ba kerul a PCd fogyasztasa.
Ha 300al szamolunk es mondjuk batar nagy monitorod van akkor mondjuk +100Watt amit meg hozzakell adni.
Legyen egyutt max 400Watt/h, ami 5 ora alatt 2kWatth azaz 42Ft.
Az elso esetben egy honap ara=630Ft/ho
Az masodik esetben egy honap ara=1260ft/ho

Metwork
Honnan tudjuk, hogy nálatok mennyibe kerül egy kW áram?
Ha megtudod, hogy tényleg olyan sokat fogyaszt akkor mit csinálsz? Kevesebbet fogod használni a gépet? Szerintem fizesd ki a számla felét és akkor nyugtod lesz😊

I will use google before asking stupid questions.

ffxi
Kb mennyi pénz?

Fákjúal!

Hedgehunter
Azert nem mindegy hogy milyen atlagos.... 300 wattnal kevesebbet ha tenyleg atlagos...
ffxi
Mondjátok már, h egy átlagos PC (mint az enyém), mennyit fogyaszt, ha átlagban naponta 5órát megy? Elegem van már a villanyszámlák miatt, mert piszkálnak állandóan az õsök.

THX!!

Fákjúal!

Dopti
hogy ez h nem jutott eszembe <#buck><#banplz><#banplz><#banplz>

Forraszd át a kábeleket.. vagy vegyél 500Ft ért egy átalakitot..<#buck>
[NST]Cifu
Attól függ. Egy átlagos esetben egy jobb alaplapi hangkártya is elég, nekem például nem tünik jobbnak egy Audigy által nyújtott hangkép, mint az alaplapi ALC850-esnek. De ha van rá lehetõség, akkor próbáld ki valahol, hátha érzékenyebb vagy nálam, nem vagyunk egyformák. De itt jegyzem meg, hogy nemcsak a hangkártya minõségétõl, de a hangfalak minõségétõl is erõsen függ a hangzás, tehát egy jó 5.1-es hangrendszernél fognak igazán kiütközni az eltérészek. Szerintem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sziasztok!

Lenne egy kis problematikám. Már kezdem nem normálisan érezni magam. Haverom kért tõlem helpet, mert vett egy Microcom WF3126-os Wireless Broadband Routert és nem tudta bekonfigurálni. Én addig eljutottam, hogy LANon összekötve az asztali gépe látja a wifi routert és ki is tud menni azon keresztül a netre. A laptopján is kisebb küzdéssel el tudtam érni, hogy kapcsolatot teremtsen a routerrel. És most jön a gondom. Mindkét gép látja a wifi routert, a router is látja mind a két gépet, de a két gép nem látja egymást és amelyikben az USB-s wifi kártya van az a netre sem tud kimenni.
Nincs valakinek hasonló routere? Mert én már feladtam, de magigértem neki, hogy utána kérdezek.

Elõre is köszi a válaszokat.

Flogi
kösz mindenkinek akit segített, tényleg, legalább most már jobban kitájéukozoudom magam ezen a téren <#idiota>.

Most ahogy nézem lehet még gyûjtök egy picit ázt veszek egy 64bites alaplapot, ésatöbbi... 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

JimKirk
Ebbol nem tudom mi az igazsag, de en hallottam olyanrol, hogy valaki radioadokat fogott be az alaplapi hangkartyaval, vagy a ventik zavartak be meg ilyenek!
En amugy alaplapit hasznalok, most meg eleg ez!
Azt tudom hogy technikailag sokkal jobb, de szabad füllel mekkora a külömbség egy alaplapi és egy külön hangkari között?

Ha jobb akkor azt miben hallom meg?
Szebb a hang?
Jobban kihozza az efekteket?
Jobb a térhatás?