!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan nekem ilyen jellegü hiba az elöbb említett probléma esetén jött elõ.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
lenne egy kis gondom, mellékelek pár képet. az lenne a kérdésem, hogy ezt okozhatja-e az alaplapom? tudom, egybõl az a válasz, hogy videókártya (esetleg annak túlmelegedése) viszont ez kizárva, mert a videókártyát már visszavittem a céghez ahol vettem, hogy nézzék meg, mert nekem ilyeneket csinál, és azt mondták a kártya jó. én viszont nem hittem nekik és egyik haverral kicseréltük a videókártyánkat, és most ezzel is ilyeneket csinál!!!
az én videókarim egy 6600Gt, az övé pedig egy 9800Pro. szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valami hiba az alaplapon, ami miatt ilyet csinálhat!!!????
Az alaplapom Asus P4S800D Sis 655Fx-es és a legujabb driverek vannak fent (sis 1.21, nVidai 81.98, Catalyst 5.12)
mellette van még 1Gb ram dual channelben
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Dupla magos CPU Élvezze a rendkívüli CPU erõt a legújabb dupla-magos CPU-val. A fejlett feldolgozó technológia két fizikai CPU magot tartalmaz, melyek egyenként dedikált L2 Cache-sel rendelkeznek, hogy kielégítsék a nagyobb feldolgozó képesség iránti növekedõ igényt.
AMD Athlon™ 64 X2 dupla-magos processzor Ez az alaplap támogat AMD 939-pin Athlon™ 64 X2 dupla-magos processzort 1MBx2 vagy 512KBx2 L2 cache-sel, ami 64-bit architektúra alapú. Jobb többfolyamatos teljesítményt biztosít, mint az Athlon™ 64 FX / Athlon™ 64.
AMD Cool 'n' Quiet! technológia Támogatja az AMD Cool 'n' Quiet! technológiát, ami figyeli a rendszer mûködését és automatikusan beállítja a CPU feszültségét és a frekvenciát a hûvös és csöndes környezet érdekében.
64bit CPU támogatás A 64-bit számítógépezés az új generációs technológia, ami lecseréli a jelenlegi 32-bites architektúrát, fejlett rendszerteljesítményt, gyorsabb memóriaelérést és nagyobb termelékenységet biztosít. Ez az alaplap rendkívüli kompatibilitást és rugalmasságot nyújt mind a 64-bit, mind a 32-bit architektúra támogatásával. .
AI NET (GbLAN) Az AI sorozat támogat Gigabit LAN-t az integrált Marvell vezérlõvel, ami egyedülálló hálózat diagnosztizáló segédeszközzel - VCT (Virtual Cable Tester) - rendelkezik. A vezérlõ intelligensen felismeri a hálózati csatlakozást 100 méterig távoli helyrõl és jelenti a rossz kábel távolságát.
AI Audio (8- csatornás Audio) Az A8N-SLI nyolccsatornás audió kimenettel rendelkezik koax és optikai S/PDIF csatlakozóval a maximalális audió élményért. Az AI Audio "Jack érzékelõ" és "UAJ" funkciót is tartalmaz. A "Jack érzékelõ" automatikusan felismeri a helytelen csatlakozást, és értesíti a felhasználót róla. Az "UAJ" funkció bemenõ és kimenõ funkcióval látja el mindegyik jacket, így végleg megszûnteti a bemenet, kimenet, mikrofon jack állandó összetévesztését
AI Overclocking Egy egyedülálló opció a BIOS-ban ami gyors túlhúzást tesz lehetõvé 30%-ig (CPU-tól és RAM-tól függ). Automatikusan felismeri és optimalizál minden fontos paramétert, hogy teljesítményt és stabilitást is nyújtson.
A BIOS az AI sorozatban a túlhúzáshoz szükséges speciális kialakítást is alkalmazza:
-- Rugalmas CPU mag feszültség állítás 0.025V alapértelmezett fölötti növeléssel
-- SFS (Stepless Frequency Selection) 400MHz-ig 1MHz növeléssel
-- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
Dual-Channel DDR400 A Dual-channel (duplacsatornás) DDR technológia megkétszerezi a rendszermemória sávszélességét, és ennek köszönhetõen felgyorsítja a rendszer teljesítményét olyannyira, hogy bármilyen meglévõ megoldást leköröz. A rendszer szûk keresztmetszeteit a kiegyenlített architektúra és a 6.4GB/s csúcssebesség kerüli ki.
CrashFree BIOS 2 A CrashFree BIOS 2 funkció már tartalmazza a támogatási CD-vel történõ automatikus BIOS helyreállítást. A felhasználónak csak újra kell indítani a rendszert a kapott támogatási CD-vel a meghajtóban, ha nincs kéznél egy indítólemez, és végig kell csinálni az egyszerû automatikus visszaállítási procedúrát. Az ASUS alaplapok ezt a védelmet külön ROM vétele nélkül teszik lehetõvé
Koax S/PDIF out Ez az alaplap kényelmes csatlakoztatási lehetõséget biztosít külsõ házimozi rendszerekhez a optikai vagy koax S/PDIF-out (SONY-PHILIPS Digital Interface) jacken. Lehetõvé teszi a digitális audió átvitelét analóg formátummá konvertálás nélkül és a legjobb jelminõség megtartásával.
ASUS MyLogo2 Átkonvertálhatja a kedvenc fotóját 256-színû indítólogóvá a színesebb és vidámabb megjelenésért.
ASUS EZ Flash Az ASUS EZ Flash-sel az operációs rendszerbe történõ belépés elõtt tudja a BIOS-t frissíteni. Nincs szüksége ezentúl DOS alapú flash segédeszközökre és indítólemezre.
Az élet eleme a lét!
Asus A8V sima. kinek milyen tapasztalata volt
Elõre is THX
Akkor most Windowst sem tudok rajta installálni (?)....nem lehet cd-rõl bootolni.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
Hiaba a P4 nem fogsz az ujabb jatekokkal rendesen jatszani a gyenge VGA miatt.
Ne varj egy 10k-s VGAtol nagy dolgokat.
Tegyel hozza inkabb meg 2,5 ezret es vegyel egy 128bites Nv6200at az lenyegesen jobb valasztas, annak ellenere, hogy az is low buget kategoria.
raadasul jobb mint egy sima 9600.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
drága volt a gép,nem akarom elkúrni😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ha még mindíg a laptoppal szenvedsz akkor nemtudom, hogy mûködnek biosilag, gondolom abban nincs elem csak az aksi, tehát azt kell kivenni
a 9200SE-t mennyre lehet meghúzni? Elég jó hûtõ van rajta.
játékra a 9200SE nem igazán jó, pláne 64 megás😊
Szerintetek melyik jobb:
1. Intel Celeron D 336 2,8GHz (EM64T,Prescott,4x133,256K,LGA775) Dobozos + Ati Radeon 9600 256MB
2. Intel Pentium P4 630 3,0 GHz (EM64T,Prescott,200,2048K,LGA775) Dobozos + Ati Radeon 9200SE 64MB
Természetesen játékokra használnám.
Késõbb még lehet hogy vennék új procit vagy VGA-t de most melyik jobb???
Köv.Kérdés:
Ha van egy kis probléma a BIOS-ban,akkor meg lehet azt oldani (másként) hogy a CD-rõl bootoljon??
Fõleg ha napi 5 órát megy.
Ha Vapochill kondenzátoros hûtésed lenne és 2db 7800-as kártya dübörögne a gépedben,akkor lenne gond.
De nem hiszem hogy ez a baj😊
A fórum ezért van😊
The Matrix has you...
Ahol sokat ég a villany oda tehettek energiatakarékos izzót.
ne idiótázd a szüleidet, nem szép dolog Te te tudod...
I will use google before asking stupid questions.
Ne tévézz annyit!!!
Kapcsold ki a villanyt!!!!
Ne gépezzél annyit!!!
Gyertya fény alatt is lehet olvasni!!!
Stb....
Fákjúal!
The Matrix has you...
Fákjúal!
Atlagos PC mondjuk fogyaszt 200Wattot orankent, de maximum aramfelvetellel 350es tappal, 350Wattot orankent. Ha 200al szamolsz akkor 5 ora alatt fogyaszt 1KWattot. Tehat naponta 21Ft-ba kerul a PCd fogyasztasa.
Ha 300al szamolunk es mondjuk batar nagy monitorod van akkor mondjuk +100Watt amit meg hozzakell adni.
Legyen egyutt max 400Watt/h, ami 5 ora alatt 2kWatth azaz 42Ft.
Az elso esetben egy honap ara=630Ft/ho
Az masodik esetben egy honap ara=1260ft/ho
Ha megtudod, hogy tényleg olyan sokat fogyaszt akkor mit csinálsz? Kevesebbet fogod használni a gépet? Szerintem fizesd ki a számla felét és akkor nyugtod lesz😊
I will use google before asking stupid questions.
THX!!
Fákjúal!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lenne egy kis problematikám. Már kezdem nem normálisan érezni magam. Haverom kért tõlem helpet, mert vett egy Microcom WF3126-os Wireless Broadband Routert és nem tudta bekonfigurálni. Én addig eljutottam, hogy LANon összekötve az asztali gépe látja a wifi routert és ki is tud menni azon keresztül a netre. A laptopján is kisebb küzdéssel el tudtam érni, hogy kapcsolatot teremtsen a routerrel. És most jön a gondom. Mindkét gép látja a wifi routert, a router is látja mind a két gépet, de a két gép nem látja egymást és amelyikben az USB-s wifi kártya van az a netre sem tud kimenni.
Nincs valakinek hasonló routere? Mert én már feladtam, de magigértem neki, hogy utána kérdezek.
Elõre is köszi a válaszokat.
Flogi
Most ahogy nézem lehet még gyûjtök egy picit ázt veszek egy 64bites alaplapot, ésatöbbi... 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
En amugy alaplapit hasznalok, most meg eleg ez!
Ha jobb akkor azt miben hallom meg?
Szebb a hang?
Jobban kihozza az efekteket?
Jobb a térhatás?