!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pihi
de nem melegszik túl a venti forog majdnem leszedte a kezem😄

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

NeoMaN
túlmelegszik
áll rajta a venti vagy hasonló

pihi
'' Hello, ati radeon 9800 prom van.
Játék közbe összecsuszik a kép megfagy a játék, utána elsötétedik a képernyõ és csak ugy van..ujrainditok utána megin jó elinditom a játékot és kb 15 perc után megin ugyanez..
Vki nekem még régebben aztmonta h video modot kell átálítani..de hogy?
Catalyst control center van fenn.''
Vpu-t kinyomtam de a játék igyis megfagy, vagyis nem a játék fagy meg, hanem csak a kép..legujjab driver van fenn 6.12 vmi framework 2.0 át akar feltetetni velem de a windows nem engedi mer vmi hiányzik..:S
nem melegszik túl.mi lehet a baja ?
elöre is thx.

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

sziasztok sztetek egy 650-es celeron + egy sis 620-as int-vga egy voodoo2-essel+ 256 rammal ,win me oprendszerrel bírná a mai divx-es filmeket ha igen akkor mien kodekkel? mer ace mega codeccel nem megy

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

NeoMaN
pucold ki ja

Carlos
Nagy bajom van.
Újra telepitettem a windows-t. Felment simán, majd ujrainditáskor egy kedves nõi hang bemondta, hogy bizony system failed, cpu overclocking miatt és el sem indult. (nem húztam a procit, se semmit)
Biosban visszaállitottam mindent defaultra de akkor is. Kikapcsoltam, majd egy perc múlva visszakapcsoltam és ment.
Újrainditásnál majdnem mindig ez van. Megnéztem, hogy a proci hõmérséklete bios-ban 75-78 fok körül van.
Xp alatt, 'csak' 65 körül, de ha játszom (Guild Wars) akkor felmegy 90 fokra. Néha egyszerüen csak lefagy vagy újraindul.

Lehet, az a baj, hogy elkoszolodott a venti és a borda? Lehet, hogy a túlmelegedés miatt nem indul a gép?
Egy borda és venti pucolás elég lenne?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

NeoMaN
mert ennyit bír...

Milyen cab-ekrõl van szó?

MS cabinet-hez vannak eszközök a Win-ben is (extrac32.exe, makecab.exe), esetleg WinZip (csak ha elment az eszed).

InstallShield cab-ekhez i6comp kell, ami az újabb IS-eket nem támogatja.

A fenti programok (a WinZip-et leszámítva) parancssorosak.

Helo. most vettem új gépet egy gigabyte alaplap egy pentiumD proci st. fölnyomtam rá az xp-t, installáltam a drivereket meg minden, de nem nincs hang, pedig fölraktam a hangkártya progiját(realtek) is. Mi a gáz?
kissadamvikt
hi all! Van egy lassan 1 éves Creative 2.1 es hangfalam és ha kb 60%ra vagy afölé teszem a hangerõt akkor elkezt kicsit torzítani és recsegni. miért?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

trogerzsiger
HeLLO!

Mi a különbség a dual core és a core2duo és a xeon között?

grande2006
Hello!Olyan problémám lenne hogyha játszok egy játékkal és megnyomom a billenytûzet bármely gombját nagyon lelassul és akad a game!De ha gamepaddal nyomom akkor nincs gond vele!Nem tudom mi lehet a baj!Pls HELP!

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

grebber
Valaki tudna nekem mondani olyan programot amivel .CAB fájlokat lehet szerkeszteni?

Next PC upgrade: 2022

hen-tes
Én is nézegettem a héten ilyet, de nálam lehetett másolni belõle. :S
Igaz, hogy új excel táblába csak úgy, ha kijelöltem egy pontosan ugyan akkor terültetet mint a másolandó. (éted, ua. mezõ)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nem mért félre semmit. Teljesen normális dolog CnQ esetén, hogy idle 1000MHz-re leveszi az órajelet és 1,1V-ra a feszt.

scorpeeon
800x600-at 120-on bír, 640x480-at 160-on elméletileg. Illetve gyakorlatilag is. És játék közben sem szoktam sípolást észrevenni.(bár lehet h csak nem veszem észre a játék miatt) Csak ha böngészek. StarCraft (640x480) gyönyörûen elfut 160Hz-en.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

duran5r
A cool'n' quite vagy hogy irják 😄 miatt volt hogy féremért az everest.

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

kircso13
Szerintem igen! Lehet hogy 800*600 100Hz, 1024*768 85 Hz próbáld meg!!!

Az élet eleme a lét!

tobias88
bár most nézem csak hogy csak 250mhz van jelezve, pedig 500as, úú
tobias88
akkor itt télleg a kinaí gyerek valamit elrontott!<#nyes>
512mb-ot ír, pedig ez van benne.
ilyenkor mivan?
duran5r
baromi érdekes.. pont a felét méri :S

duran5r
3.5 de a régi is azt irja 😄 hogy a szorzó csak 5szörös mikor nem is annyi :S ez hülye...

melyik everestet használod?

duran5r
csõ van egy athlon 3800+os athlonom és az everest 1005 megahercet ir ki r :S . Memória olvasás írásnál .. éne zt nem értem :S HELP amugy a proci 2.4en ketyeg

lehet bírja csak a füled nem bírja..<#vigyor1><#vigyor1>

scorpeeon
Szóval nem bírja azt a frissítést, amit bírnia kéne? 😊 Az elég ciki. 1024-ben van, 100Hz-en, elméletileg bírnia kéne. Bírja is végülis csak sípol. Tegyem lejebb a frissítést? Pl 85-re? De úgy meg már 1280-at is bírna 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kircso13
Hi!

De!

A képernyõ frissités okozhatja (Hz). LG flatron monitor is hasonló hibával küzködik. Próbálgassad a frissitéseket álogatni. Ha az sem sagít, akkor tégla 😊 vagy fûldugó 😊

Az élet eleme a lét!

az ionágyú hangját hallod,valszeg a végefelé jár,de egy crt moncsinál ez egy jó ideig így mehet majd csak késöbb száll el...
Szívósak a kis dögök...<#mf2>

scorpeeon
Na erre senki? Egy féltéglán kívül mi segíthet? 😊

asztal jobb gomb tulajdonságok ott beállítások fül speciális gomb.és ha ati akkor catalyst control center és információs központ grafikus hardver...
Nvidia ugyenez csak ott értelemszerûen nem catalsyt a control.

tobias88
Ultimate edition 2006!
hogy tudom megnézni még máshogy?
Valószínû hogy egy régebbi everest és még nem ismeri fel normálisan a kártyádat.
Vagy tényleg 512MB van benne.

tobias88
meglehet😄
Met
egy tajvani munkás rossz dobozba nyúlt amikor a kártyádat forrasztotta <#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tobias88
hell, az miért van hogy az everest ultimate a papíron 256 os videókártyámra azt írja hogy 512mb ram van benne?
scorpeeon
Nekem lenne egy monitorproblémám: 19" CRT-rõl van szó (Philips 109B5), és idõnként egyszerûen sípol. Qrvára idegesít már. Vagy hogy hangosabban, van hogy halkabban, ez attól függ, hogy milyen színû az asztal a leginkább. Pl ha böngészek és görgetem le az oldalt, ha sötétebb kép tölti be a képernyõt pl akkor halkabban sípol, ha görgetek tovább és más színû inkább az oldal, hangosabb lesz. Mit lehet ez ellen tenni?

mindkettõ lehetséges.
egy másik monitorral kiderül...

fake vagy elírás...
auchan gazdaságos hehe

tobias88
Hell, lenne 1 kérdésem:
Amit az Auchanben írnak, 8 ghz procival ellátott gép, az lehetsés?? 8GHZ?
Bullet
Hi!
Van egy Samsung 920N monitorom. Kövzetlenül bekapcsolás után szét van esve a kép. Ha várok egy percet és ujraindítom akkor meg jó lesz.
Olyan mintha be kellene melegednie. Döglõdhet a monitorom vagy a VGA-m?

hmm. köszi a választ, valójában viszont elõrébb nem vagyok vele. midegy, már úgyis megnéztem, a következõ lemezt meg úgy fogom csinálni ahogy mondod, hálózaton keresztül iso-t csinálok belõle. egyébként látja a szerver gép megosztott optikai meghajtóját, viszont a powerdvd 6-os (ez a verzió van fennt)nem látja csak a sajátgép eszközeit, jelen esetben nulla optikai meghajtót

a külsõ drivebab egy pioneer olvasó van, sajnos annak idején (vagy két, kétésfél éve) a legjobbat kértem, minthogy akkor már olcsók voltak, ezt ajánlották és sajnos ezt vettem. nagyon szar, sok mindent nem olvas be amit pl a lg4082b íróm is ír, és a 8gb-osat sem viszi. ellenben a 8 gigás íróm egy pioner, és meg vagyok vele elégedve

Zetorg
legyél már msn valamikor

Zetorg
de mér?

Zetorg
adott egy védett excel táblázat
nincs jelszó, de nem lehet módosítani és kimásolni belõle semmit...

meg lehet valahogy hekkelni?

Met
1. DVD Decrypterrel iso-t gyártasz és azt mountolod a másik gépen
2. a DVD drive-ot megosztod a belsõ hálon, a másik gépnek látnia kell mint hálózati meghajtót
3. felmásolod vinyóra és P DVD-ben open dvd files in hard drive, meg kell neki mutatni a VIDEO_TS mappát

a külsõ drive miért nem viszi a 8 gigás lemezt? mi az?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

szeretnék dvd-t lejátszani a játékgépemen, minhogy azon van hangfal és tv csatlakozás. a probléma az, hogy a külsõ tokos dvd meghajtóm nem viszi a 8 gigás lemezt vmiért, a többi meg a szervergépemben van, és a powerdvd hálózaton keresztül nem nyitja meg. pontosabban nem is látja

namármost az egész dvd tartalmát audio_ts video_ts átmásoltam egy mappába, de úgy csak úgy tudom lejátszani,hogy egyenként jelölöm be az open media filesban a *.vob - okat. ráadásul úgy nem is epizódonkénti a vágása

kérdés, hogyan és mivel lehet mappából virtuális drive-ot kreálni, hogy azt rom meghajtóként lássa a powerdvd?

InfectedMann
Még mindig várom a választ!

Internetmegosztás.
WLAN Router. Hálózati dolgokban sem vagyok otthon 😄
Tehát úgy mûxik ez az internetmegosztás dolog, hogy fogom az netkábelt bedugom az Router -be a többi gép amelyik meg rácsatlakozik arról szívja a sávszélességet a WLAN hálókártyával?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

zolo
Létezik olyan átalakító, amivel Playstationos kontrolleremetr PC-hez tudnám kötni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

ja és ha nem kell a "kutyafasza" eszköz akkor inkább ne is nyúlj hozzá.
Vagy megteheted de utána tutira vehetsz új videókarcsit...
(számomra úgy tûnik közöd nincs a dologhoz remélem nem sértelek meg...)