!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
úgy tom vmi programmal mind a 300at láthatóvá lehet tenni.
tudna vki segíteni melyik az?
Lehet amit te kaptal,az komponens dugo lesz
Ezzel TV-hez tudom kötni?És ha igen, akkor miért nem a hagyományás piros,sárga,fehér színezésû a kábel?
http://flickr.com/photos/zolika90/
ami boot cd-m,van azon megvan samsung progijai,és ott lehet kreálni ilyen ddo lemezt,de floppy nix
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amugy elsöre pont efélére gondoltam,és a sata vinyot ki is iktattam,de nem változot a eredmény akkor (kék samsungablak)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
a 8megas pufferesre felmegy a win,a2 megasra meg ugyi beugrik a kék ablak,és kér lemezt.
Memtest ment 3és fél orát,ennyit hagytam,de semmi hiba.
Ráadásul az egész cucc,egy elég nagy chieftec házikoban van,ventik a vinyora fujnak,van venti a cpu-vga-ra állitva oldalrol
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy néztem a www.depo.hu-n az AGP-s karikat és a 7600gs elég jó árban vannak és ilyet akarok venni csak nem tudom melyik gyártó lenne a legjobb. a karira bruttó 30 ezer foritom lenne. Légyszives nézzétek meg a depo.hu-n. Válaszotokat elõre is köszi.
Üdv: ZapeE^
ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB
De milyen a konfigod amúgy? Nagyon furcsa nekem ez a Samsung beugró ablak.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Terhelve, és simán is érdekel, ha valaki tudja .. thx
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A processzor nem nehéz belerakni, ha megvan az alaplapod kézikönyve, ott minden mozzanat le van írva.
De van egy ultimate boot cd-m,ami elinditva egy csomo tesztporgit bead,azon van memtes,vinyokhoz cucc stbstb,de többit nem nagyon ismerem.
Van valami ilyen progi ami igy még win elött,leellenöriz vga-t,alaplapot talán?
Meg aztse értem,mért nem rak fel win-t sima pata vinyora?
bejön valami samsung kék ablak,valami ontrack szöveggel,és kér lemezt.
lenne két talány,nem jövök rá mi a gond😞
állandoan lefagyott a gép,indulás után,na telepités ujra 5 napig jois volt,de elöjött megint,xp nem indult már el csak csökkentett modban.
na azt hittem a vinyo a gond,át akartam tenni egy másik samsungra,de jött egy érdekes ablak már a elején,mikor indulna a win telepitése,valami lemezt kért a sima IDE vinyo (2 samsung van, majdnem egyfomrák 1604-es,és 1614es).
Probáltam a samsung progival leformáztam azzal,hátha,de nem,win lemez felmásolja a fájlait,restart,és beugrik egy samsung kék ablak,és kér lemezt,de gépemben floppy nix (nincs is itthon,se usbdriver).
Na sebaj,másik vinyo be,egy ösrégi tartalék WD, felmegy win,alaplapi cuccok is,és jön a videokártya driver,és restart után annyi,kampo bejelentkezöképernyö jönne de ott megáll a tudomány a gépnek.
vinyo ki, be az amin eleve volt xp,ott is detto,vid driver fel,és kész annyi.
Igaz most megy videodriver nélkül,de elég lassu minden.
De most mi a franc krepált be?😞
Elsö azt hittem táp gond,lehuzogattam rola cuccokat,de az okés
Tehát max egy ilyet tudok bele venni? CPU INTEL P4 S775 531 (3GHZ/800FSB/1M😎 ez mondjuk nem baj mert legalább nem egetverõ az ára😊 Otthon is be lehet szerelni egy processzort vagy jobb a boltosra bízni?
Amugy sokat számit az AGP vagy a PCIE különbség?
10-es skálán max 4-es
??????????????????????????????????????????????????????????
Az lenne a kérdésem, hogy a gigabyte alaplapoknál melyik az a program, amivel ellenõrizni tudom a proci hõmérsékletét???
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Az adott routerrel én is szívtam nem keveset,mert nekem is ilyen van.
Nem a lapival van baj,hanem a routerrel.
Én is már mindenféle dolgot kitaláltam mire felraktam az utolsó hivatalos firmware kiadást (1.9.7.2) és azóta nincs ilyen problémám mint amit te is itt leírsz.
Míg a régi volt fent minduntalan ledobott de az új után stabil.
a routerem tipusa: ASUS WL-500g Premium (128 bites kódolást használok, de ez nem hiszem hogy fontos) eddig minden oké volt, csak mostanában csinálja ezt...és egy másik furcsaság jelentekezett nemrég, hogy néha sípol (elég magas hangon) a gép (nem mindig, eddig csak egyszer-kétszer fordult elõ, de nem túl biztató 😞 ). valmi tipp arra hogy miért kapcsol ki a Wi-Fi? 😞
köszi szépen <#worship>#worship> <#taps>#taps>
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
az lenne a problémám h felküldtem a procim 2600+ ra bekapcsolom és lefagy, visszaálitottam és ugyanaz!!!<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#gonosz2>#gonosz2><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer> lefagy meg minden, PLZ segitsetek <#confused>#confused><#vigyor2>#vigyor2><#violent>#violent>
Volna 1 kis NAGY gondom.A szitu az hogy a vinyomon 3 particiora volt szétosztva,de 2öt akartam belöle csinálni a Partition Magic 8al.Dolgoztam már elötte is 1párszor ezzel a progival gond nélkül egészen tegnapig mikor is nem sikerült a 2particio egyesítése.Persze az E meghajto eltünt!Rajta az összes zenémmel meg még jo pár adattal.Vissza lehet ezt valahogy csinálni?Vagy valahogyan kiszedni az adatokat onnan?A tune up progival probálkoznék csak nemtudom hogy adjak annak a volt E-nek quickformat-ot,mert akkor ugye nem törli a vinyot csupán ugy jegyzi be mint ha üres lenne az a terület.Ezért gondoltam hogy a tune up ez után hogy már az ismét particio lenne észre veheti rajta a dolgokat.Vagy nem?Valakinek van 5lete?
help! <#rinya>#rinya>
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
asszem P3 GF2MX200 IGP
asztalra általában Alt+F4, vagy crtl+alt+del combo-val.
There is only one Boss!