!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" örökké nem eshet.... \"
Asus EN7600 GT t semmiféleképpen.
Egy Gigabyte az jóó...
www.hardverker.hu
Gs-t már nem érdemes venni, 27 ezret nem ér meg....Xal gt.
Tehát innen a kérdés, GT vagy GS? Melyik lenne a legjobb ár/teljesítmény arányosan a legjobb választás??
Illetve azt mondod, hogy visszafoghatja a GT a provi teljesítményét? Akkor ezek szerint a GS "rosszabb" mint a GT? Sry ha netán hülyeségeket kérdezek, de sajna nem vagyok ott GeForce téren....
Thx!
olyan kérdésem volna hogy egy asus p5ld2 alaplap integrált hangkártyája van olyan jó mint egy creative live 5.1es kártya?
Ez mi a rák???
2 dupla post 1 számmal???
(Nem toom öket törölni se, nincs ott a visszavonás :S)
De ettõl függetlenûl gst is vehecc, csak azt majd egy kicsit visszafoghatja a proci...
De ettõl függetlenûl gst is vehecc, csak azt majd egy kicsit visszafoghatja a proci...
Nem toom milyen a procid, mert ha egy vacak sempron akkor egy 7600 gs is elég sõõt, még sok is lehet..
Ha viszont azért kicsit erõsebb a cucc ~3000 mhz (athlon stb.)akkor 7600GT..
De ez attól is függ mire akarod, és mennyiért...
Ha pedíg atit akarsz akkor RadeON 1650
Szóval egyenlõre maradna egy másik AGP-s kártya, csak az a gáz, hogy nem vágom milyen is lenne jó. Van e egyáltalán olyan AGP-s kártya ami még megfelel a mai nap elvárásainak (és nem horribilis az összege). Gondolok itt arra, hogy pl futtathatóak legyenek rajta a "mai" játékok (pl. Splinter Cell - Double Agent stb...).
Válaszaitokat elõre is nagyon köszönöm!!!!!
Thx!
Dem
ki kell írni lemezre vagy elég bemountolni daemon-ba (már ha lehet)?
én torrent-rõl leszedtem egy emu-csomagot, majdnem minden konzolhoz megvan. asszem az én verzióm ps2-es, mármint a játék, mert fent van egypár, viszont xbox360-as emu nem találtam. persze attól még lehet próbálkozni😊 a kérdésre akkor válaszolnál? 😊
The Matrix has you...
Nekem van mûködõ emu, de nem tudom átküldeni, túl nagy hozzá. A google-n találtam, bár kicsit sokat kellett keresni, vmi francia oldalon volt. Sok sikert!
Problémám annyi lenne, hogy szeretnék kipróbálni egy játékot, nevezetesen a Fight Night Round 3-at, de ez ugye PC nem jelent meg. okos emberek viszont kitalálták, hogy legyenek emulátor programok, így ez már nem akadály.
megvan már a fájl is, a kiterjesztése .cso. azt szeretném megkérdezni, hogy ezt milyen programmal tudnám mûködésre bírni? vagy ezt ki kell írni lemezre? szóval plíz help!
The Matrix has you...
Igen, tudja futtatni, de 64 bites Vista-val még ne próbálkozz, az még nagyon "gyerekcipóben jár..."
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
akkor jó mert most majdnem 3300-at forog.
alapod mi?
egy olyan kérdésem lenne hogy maximum mennyi rpm-en tud forogni egy socket 754-es amd procihûtõ?
Értem ez alatt, hogy egy márkájuak,és ha igen párban lett vásárolva?
de még sok cég oldalán vannak komplett gépek összeállítva
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
24 - Exile -Nov.23
Egyrészt nem vágom annyira, másrészt ha annak a kitalálása is gondot okoz, hogy milyen gépeket kell venni akkor már az összeállításnál és a hálózat kiépítésénél is el fogtok akadni😊 A linux beállításáról nem is beszélek.
24 - Exile -Nov.23
Azért illene jogtiszta szoftvereket használni netkávézóban.
Kliens gépnek valami celeronos integrált vga-s cucc, netezésre bõven jó, de ebben az esetben lanpartyk kizárva.
Szervernek is mehet valami alapgép sok rammal.
24 - Exile -Nov.23
350W-os ATX/EATX táp PFC-vel és 12cm-es csendes ventilátorral
A 300-as és a 350-es között kb. 600ft. különbség van, annyit meg megér szerintem.Énse láttam még táp miatt gépet elfüstölni(nem is akarok),
szóval a csere legfõbb oka a csendesebb mûködés, mert a mostaninak nagyon idegesítõ hangja van, kb. olyan mint a régi, 40gb-os wester digital vinyómnak, zúgós, csörgõs, zajos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Still Alive
Ti lecserélnétek a Q-tech tápot, ha a ti gépetek lenne az enyém?
Mert elvittem haverhoz, azóta tökéletesen mûködik mióta visszaszereltem,
de nagyon hangos, és mert kitudja mikor romlik el véglegesen, elviheti az egész gépemet, mert ugye nem egy nagy márka...Szóval megérné ha vennék egy 350-es Chieftech-et, vagy FSP-t?Nem lenne felesleges pénzköltés?Egy-két tanácsot szívesen fogadnék
A Half life 2 nagyon megfogja a procit sajnos, kevés alá a régi cerka,
meg a memória is, nekem is akadozott a celeronnal, szóval a proci miatt megy minden ilyen sza.ul,(sz. v. sz.),ha lecseréled egy pentiumra, akkor javulhat a helyzet.Driverekbõl, szoftverekbõl meg mindig tedd fel a legújabbat, és ha régi a windóz, az is rakd újra.
Lécci segítsen vki ! A problémám a következõ: 2000 Mhz Celeron, 512 Mb DDR, Saphire ATI Radeon 9600XT 256 Mb a konfigom, és sok problémám van a játékokkal. Konkrétan az, hogy néhány játék mint pl.: Half-Life 2, The Sims 2, vagy akár a Beyond Good and Evil független a grafikai beállításoktól, nagyon rosszul futnak átlag 8 FPS-en. Mértem Frapsal, a beépített benchmarkal is, meg hát nagyon látszik hogy vmi nincs rendben, de nagyon rosszul futnak, 640*480 ultralowon ugyanúgy, mint 1024*768 High, Full HDR, 4x AA, 8x Anizotrópikus szûréssel. Még arra gondoltam, hogy régebbi alaplapom van (Mercury PVM266aM-L) amin csak 4x AGP van, de ENNYIRE azért nem hiszem hogy az lassítaná. Ha vki tud megoldást, légyszi ossza meg velem. Köszi.
U.I.: A játékok jogtiszták.
Still Alive