!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola
VAGY EZ ez zalman hûtéssel van ellátva és jó kis kártya, jól tudom tuning barát is.

Hmm....ahogy elnézem ott is csak PCI-E-s GT-t árulnak. AGP-s Gt-t nem találok. Lehet, hogy én nem néztem alaposan?? Másik link??

\" örökké nem eshet.... \"

Pénzfüggöö..
Asus EN7600 GT t semmiféleképpen.
Egy Gigabyte az jóó...
www.hardverker.hu

Ok. És tudnál esetleg egy boltot ahol árulnak GT-t? Csak mert mindenhol GS-t vagy PCI-E-s GT látok. Ja és ha már itt tartunk akkor ha GT akkor milyen gyártótol volna érdemes beszerezni (MSI,Inno,Asus stb...). Van különbség????

A gs az, áltban csak ddr2 es rammal van szerelve, de amúgy akkor a gt, Az olyan 37 ezer ft...
Gs-t már nem érdemes venni, 27 ezret nem ér meg....Xal gt.

értem. De akkor mi lenne a kézenfekvõbb "megoldás" GT vagy GS? Csak azért kérdem mert még ezidáig nekem sosem volt GeForce vidi kártyám csakis Ati.
Tehát innen a kérdés, GT vagy GS? Melyik lenne a legjobb ár/teljesítmény arányosan a legjobb választás??
Illetve azt mondod, hogy visszafoghatja a GT a provi teljesítményét? Akkor ezek szerint a GS "rosszabb" mint a GT? Sry ha netán hülyeségeket kérdezek, de sajna nem vagyok ott GeForce téren....

Thx!

Nem, nincs olyan jó...

Hy

olyan kérdésem volna hogy egy asus p5ld2 alaplap integrált hangkártyája van olyan jó mint egy creative live 5.1es kártya?

WTF..
Ez mi a rák???
2 dupla post 1 számmal???

(Nem toom öket törölni se, nincs ott a visszavonás :S)

Akkor amellé egy gs is elég, mivel az a proci elvileg 2400mhz megy....
De ettõl függetlenûl gst is vehecc, csak azt majd egy kicsit visszafoghatja a proci...

Akkor amellé egy gs is elég, mivel az a proci elvileg 2400mhz megy....
De ettõl függetlenûl gst is vehecc, csak azt majd egy kicsit visszafoghatja a proci...

A proci egy Athlon 64 3000+ darab. E mellé akkor menne a 7600GT? Továbbmegyek ATI vagy GeForce????? Amúgy nagyon köszönöm a segítséged!

bigapó
köszi

The Matrix has you...

háááát...
Nem toom milyen a procid, mert ha egy vacak sempron akkor egy 7600 gs is elég sõõt, még sok is lehet..
Ha viszont azért kicsit erõsebb a cucc ~3000 mhz (athlon stb.)akkor 7600GT..
De ez attól is függ mire akarod, és mennyiért...
Ha pedíg atit akarsz akkor RadeON 1650

Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek mert adódott egy kis gondom! Adott egy Asus K8N-E Deluxe lap illetve egy Radeon X800SE (R420)-as kártya. Namármost a radeon a mindap (nagyon úgy néz ki) végleg megadta magát. 😞 Kérdés a következõ milyen AGP-s videókártyát javasolnátok ebbe a K8N-E lapba az X800 helyett? Tudom, hogy a legjobb megoldás az lenne ha cserélném a lapot is egy PCE-os lapra, de sajna az igecsak nagy érvágás lenne. 😞
Szóval egyenlõre maradna egy másik AGP-s kártya, csak az a gáz, hogy nem vágom milyen is lenne jó. Van e egyáltalán olyan AGP-s kártya ami még megfelel a mai nap elvárásainak (és nem horribilis az összege). Gondolok itt arra, hogy pl futtathatóak legyenek rajta a "mai" játékok (pl. Splinter Cell - Double Agent stb...).

Válaszaitokat elõre is nagyon köszönöm!!!!!

Thx!
Dem

bigapó
melyik igaz? 😊)

ki kell írni lemezre vagy elég bemountolni daemon-ba (már ha lehet)?

én torrent-rõl leszedtem egy emu-csomagot, majdnem minden konzolhoz megvan. asszem az én verzióm ps2-es, mármint a játék, mert fent van egypár, viszont xbox360-as emu nem találtam. persze attól még lehet próbálkozni😊 a kérdésre akkor válaszolnál? 😊

The Matrix has you...

Igen, igazat szólsz!
Nekem van mûködõ emu, de nem tudom átküldeni, túl nagy hozzá. A google-n találtam, bár kicsit sokat kellett keresni, vmi francia oldalon volt. Sok sikert!

bigapó
sziasztok!

Problémám annyi lenne, hogy szeretnék kipróbálni egy játékot, nevezetesen a Fight Night Round 3-at, de ez ugye PC nem jelent meg. okos emberek viszont kitalálták, hogy legyenek emulátor programok, így ez már nem akadály.
megvan már a fájl is, a kiterjesztése .cso. azt szeretném megkérdezni, hogy ezt milyen programmal tudnám mûködésre bírni? vagy ezt ki kell írni lemezre? szóval plíz help!

The Matrix has you...

ibrik
"gyerekcipõben"

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Kiegészíteném az elõttem hozzászólót:
Igen, tudja futtatni, de 64 bites Vista-val még ne próbálkozz, az még nagyon "gyerekcipóben jár..."

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

saviola
Szia! Tudja.

Hali egy olyan kérdésem lenne van nekem egy Intel Pentium 4 Processor 630+ ez egy 3GHz 800MHz FSB 2MB L2 Cache. De nemtudom hogy tudja e a 64bites Windowst Futtatni. Ja még annyi van ideírva a doboz aljára hogy Intel EM64T supports 64-bit Computing és nem igazán tudom eldönteni hogy tudja e a 64 -bites Windowsokat futtatni. Plz Segítsetek! Elõre is köszi!
a gyári tud 4-5 ezren forogni?
akkor jó mert most majdnem 3300-at forog.
aha..ez igen érdekes
alapod mi?

Kingston memóriák, 800mhz-esek, és igen párban lett véve. És nagyon nem értem mi bajuk van együtt. 😞

csgery
Talán 5400 rpm maximum
4-5 ezer biztos

üdv!
egy olyan kérdésem lenne hogy maximum mennyi rpm-en tud forogni egy socket 754-es amd procihûtõ?
a 2 ram kit?
Értem ez alatt, hogy egy márkájuak,és ha igen párban lett vásárolva?

Met
jaa, akkor elmész mondjuk a gepbolt.hu-ra és ott vannak összerakott konfigok és ott kiválasztod a leg gyengébbet a klienseknek és közepesen erõset a szervernek
de még sok cég oldalán vannak komplett gépek összeállítva

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

II Rocky II
valójában ezt nem akarjuk megvalósítani csak meg kell tervezni ez a feladat, és én még annyira sem vágom mint te!De azért köszönöm a segítséget!

24 - Exile -Nov.23

2 giga ramnál miért szórakozik xp, úgy, mintha haldokolna? Sokáig tölt mindent, esetleg újraindításnál is kifagy. Ha csak 1 giga van benne akkor minden rendben van. (amd 5200+os procival)

Met
Nem 😊
Egyrészt nem vágom annyira, másrészt ha annak a kitalálása is gondot okoz, hogy milyen gépeket kell venni akkor már az összeállításnál és a hálózat kiépítésénél is el fogtok akadni😊 A linux beállításáról nem is beszélek.

II Rocky II
ha szépen megkérlek összeállítanád a szervergépet hogy mégis mik legyenek benne meg a klienst is. köszönöm szépen!!!

24 - Exile -Nov.23

Met
Hát akkor a szervernek linux mert ingyenes, a kliensekre is mehet linux.
Azért illene jogtiszta szoftvereket használni netkávézóban.
Kliens gépnek valami celeronos integrált vga-s cucc, netezésre bõven jó, de ebben az esetben lanpartyk kizárva.
Szervernek is mehet valami alapgép sok rammal.

II Rocky II
a hálózat egy internet kávézó lenne 20 kliens géppel és egy szerverrel, gondolom nem kell magyarázni, hogy mire kellennek a kliens gépek!És a szerver is.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hol nézzem meg?

24 - Exile -Nov.23

Eagle16
Oksa, köszi, akkor ez lesz sztem véglegesen: . FSP 350W ATX/EATX tápegység, 12cm (ATX-350PNF) OEM (remélem ez jó)
350W-os ATX/EATX táp PFC-vel és 12cm-es csendes ventilátorral

A 300-as és a 350-es között kb. 600ft. különbség van, annyit meg megér szerintem.Énse láttam még táp miatt gépet elfüstölni(nem is akarok),
szóval a csere legfõbb oka a csendesebb mûködés, mert a mostaninak nagyon idegesítõ hangja van, kb. olyan mint a régi, 40gb-os wester digital vinyómnak, zúgós, csörgõs, zajos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Falconer
En a hang miatt valtanek. Igazabol eleg hihetetlennek tunnek nekem ezek a gepleges tapmiatt mesek, nekem meg soha nem volt bajom noname tapokkal. Nyugalom meg hang miatt csereld 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Eagle16
Hmmm... hát akkor lehet holnap bemegyek venni egy másikat, ezt meg attól még nyugodtan eltudom adni(mert elvileg tökéletesen mûködik...)Remélem tényleg halkak, mert a fõ szempont(az ára után) az hogy halk legyen.Én konkrétan az FSP-rõl hallottam hogy eléggé halkak, de gondolom a chieftech se hangos(amint azt már megírtátok...)Köszi a válaszokat, remélem jövõhéten már halk és minõségi tápom lesz 😊 (mert a gépemben most a táp adja a fõ hangerõt...)

sztem ha van rá lehetõséged cserélj

Still Alive

azaz az ATX 300PNF-re gondoltam 😊

Hát én a jó tápra nem sajnálnám a pénzt. Elég oda a 300W is. FSP ATX 350PNF asszem a pontos neve. 6 rugó körül van az ára.

Met
ajánlott a csere

Eagle16
És az én problémámra visszatérve...(#24826)
Ti lecserélnétek a Q-tech tápot, ha a ti gépetek lenne az enyém?
Mert elvittem haverhoz, azóta tökéletesen mûködik mióta visszaszereltem,
de nagyon hangos, és mert kitudja mikor romlik el véglegesen, elviheti az egész gépemet, mert ugye nem egy nagy márka...Szóval megérné ha vennék egy 350-es Chieftech-et, vagy FSP-t?Nem lenne felesleges pénzköltés?Egy-két tanácsot szívesen fogadnék

Eagle16
Régen nekem is hasonló gépem volt( 2ghz celeron, Mercury alaplap agp 4x,(amúgy mind1 hogy 8x vagy 4x..., 1Gb ram, Nx-6200)
A Half life 2 nagyon megfogja a procit sajnos, kevés alá a régi cerka,
meg a memória is, nekem is akadozott a celeronnal, szóval a proci miatt megy minden ilyen sza.ul,(sz. v. sz.),ha lecseréled egy pentiumra, akkor javulhat a helyzet.Driverekbõl, szoftverekbõl meg mindig tedd fel a legújabbat, és ha régi a windóz, az is rakd újra.

Met
Nem ártana eldönteni, hogy milyen oprendszer kerül a szerverre, Linux esetén nem kell olyan erõs vas. A kliensgépek esetében azt is ki kellene találni, hogy milyen célra kellenek.

Heeeelp!!!!
Lécci segítsen vki ! A problémám a következõ: 2000 Mhz Celeron, 512 Mb DDR, Saphire ATI Radeon 9600XT 256 Mb a konfigom, és sok problémám van a játékokkal. Konkrétan az, hogy néhány játék mint pl.: Half-Life 2, The Sims 2, vagy akár a Beyond Good and Evil független a grafikai beállításoktól, nagyon rosszul futnak átlag 8 FPS-en. Mértem Frapsal, a beépített benchmarkal is, meg hát nagyon látszik hogy vmi nincs rendben, de nagyon rosszul futnak, 640*480 ultralowon ugyanúgy, mint 1024*768 High, Full HDR, 4x AA, 8x Anizotrópikus szûréssel. Még arra gondoltam, hogy régebbi alaplapom van (Mercury PVM266aM-L) amin csak 4x AGP van, de ENNYIRE azért nem hiszem hogy az lassítaná. Ha vki tud megoldást, légyszi ossza meg velem. Köszi.

U.I.: A játékok jogtiszták.

Still Alive