!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
nincs károsanyag-kibocsájtása és nem sugárzik ha elromlik, tehát maradhat, de pár ezres tételrõl van szó, tehát Én kicserélném ennek ellenére...

The Matrix has you...

DanRyu
Hi

Lenne egy kérdésem, pár napja beszart a kislemezmeghajtóm, de még benne van a gépben. Nem károsítja a rendszert? Érdemes kivenni a gépböl vagy hagyhatom?<#pardon1>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

lobig
hát ez az, én se!!! <#nemtudom>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Falconer
Hmm, akkor viszont nemtudom mi a gond.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

lobig
aha, most már szerintem nincs olyan. de még ha simán a képernyõbeállításoknál (asztal --> jobb klikk --> properties)akarom engedélyeztetni, akkor sem engedi...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Falconer
Hat amikor en izeltem ezzel akkor meg ket fele kataliszt volt. Az egyik ami neked van, a masik meg aminek nem olyan csilivili a kezelofelulete.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

lobig
hihetelen, hogy egy 40000-es kártya nem hajlandó secondary displayezni!!!!!!! <#boxer><#violent><#gun><#rinya><#nemtudom><#falbav><#duhos2>

csoxy6
Igen ugymarad! De már a bootképernyõnél is lassabban jön be a szokásosnál! Sztem akkor még nem naon tölt olyan dolgokat, nem?

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy LG-DVD íróm és ha egy nagyobb fájlt(kb. 2.5 GB felett, pl. ISO) írok akkor nem tudom visszamásolni. Ez a DVD senkinél sem mûködik, de ha játék akkor lehet installálni. Írás közben nincs hiba. Eddig ezekkel próbálkoztam: -kb. 6 féle DVD,
-kábelcserék,
-meghajtó NTFS-ben van,
-Windows-t újraraktam,
-más íróprogram
Mivel még garanciás, bevittem hogy megnézzék, de ott sem tudták mi a gond. Más gépben mûködik az író. Ha tudtok vmit segíteni légyszives írjatok!
Elõre is köszi.<#szomoru1>
lobig
a legújabb (7.3) Control Center van fenn. mi ez a Control Panel?

Falconer
Nekem par eve volt hasonlo gondom. Kontrol center catalyst szivozott, a control panel verzio megoldotta. (Vagy forditva 😄, mar nem emlekszem)

Falconer
Hagyd kikapcsolva 😄
Es amugy meddig van 100%on a terheles? Ha nem inditod ujra, akkor ugymarad, vagy mi?
Msconfiggal nezd meg, hogy inditasnal milyen programok indulnak el automatikusan, aztan ami nem kell, azt szedd ki.

lobig
sziasztok!

egy x1650 xt-n próbálnám engedélyezni a secondary displayt, de nem engedi.
rányomok, hogy ENABLE, egy pillanatra fekete képernyõ és visszajön a kép de nem engedélyezte. az s-videón rákötött TV-t felismeri.

tudtok segíteni?

köszi!

csoxy6
HI!

Segítenétek?

Ha bekapcsolom a gépet van ugy hogy 100%-on dolgozik a proci. Újraindításnál általában elsöre bejön normálisan! Mi lehet szerintetek?

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

bigapó
a spyware mûködik on-line is? úgy értem, hogy muszály letölteni és telepíteni vagy lehet az oldalról is futtatni egy ellenõrzést?

The Matrix has you...

Endiman
egy directx 9c-t próbálj feltenni

Sziasztok!
Felakarok rakni egy játékot de elõször a directx-9-et rakja fel.
Csak 2/3 résznél ezt írja ki:"" DirectX did not copy a required file.""
Letöröltem ami fel volt rakva, újraindítottam de akkor is ezt írja ki.
Aki tud segíthet(ne)?!

joshua
Szevasztok! Nos nekem az új gamepadommal van problémám (Genius Maxfire Blaze2). Vagyis csak XP-n. Vistán nem is kell neki driver és már megy is. De XP-n felteszi szépen a drivert de semmi haszna mert nem látja egyik játék se... Tehát valami helpet pls!

Gyocsika
Nagyon szívesen!

Teljes a siker!!!! 100 kilóval könnyebb vagyok!!! Köszi!!!!!!!!!!!!!!!

Gyocsika
Nincs mit szólj hogy mire jutottál!

Köszi!!!!!!!!! Már csinálom is...

Gyocsika
Itt a link a progihoz!

Gyocsika
Ugyanez volt nálam is tedd fel a spyware terminator nevezetû ingyenes progit és az leszedi!

Szóval a másik kép...

Sziasztok! Lécci tudnátok segíteni...
Ezt írja ki lent:

Ez meg a nyitóoldal helyett jön ki:
http://www.dollykft.tvn.hu/vir3.JPG
http://www.dollykft.tvn.hu/vir2.JPG

Ez mindenképpen fomat c???

kirol
Hali!
Van valakinek Logitech Cordless Desktop MX 3200-a?
Nekem néha van olyan, hogy belassul a dolog.
Pl. Test Drive -nél vettem észre, hohy néha rájön, és pl. nyomom balra, erre sokkal késõbb reagál az autó.
És ez a belassulás az egérel is elõfordul néha.

Nagyon idegesítõ, pláne egy ilyen drága cuccnál.

Na meg most frissítettem a progikat a honlapjáról, és nem mûködik a Skype gombok.
A Voip kiválasztásánál nincs ott a Skype, így nem tudom beállítani.

Ezt hogy lehet megoldani. Mert ugye Voip-ra még lehet külön állítani, de lerakásra és felvétel gombokra nem.

Endiman
köszi

w98se (eng) - elég stabil volt nálam anno.. nem is értettem nagyon, miért köpködik annyian 😄

Endiman
sziasztok!

kukáztam ma egy gépet: 433-as celeron proci, 16 mb ram, s3 trió kártya, 600mb-os seagate vinyó. milyen windózt tehetnék rá amit elbír? win98, win ME? <#vigyor3>

hen-tes
Képernyõkímélõnél van olyan, hogy üdvözlöképernyõ, de ez is csak akkor van, ha be van állítva képernyõkímélõ. Bár én megpróbálnám esetleg azt, hogy beállítok egy képernyõkímélõt, annál kiveszem a pipát az üdvözlõképernyõ mellõl, és utána szedem ki a képernyõkímélõt.
Mindezt persze megcsinálni rendszergazdánál és a saját profilban is. Jobb ötletem nincs. "Kérdezze a rendszergazdát."

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hi trimre!

ASUS Update-tal sikerült a BIOS frissítést megoldanod?? Vagy esetleg másképpen csináltad? Én is BIOS frissítés elõtt állok, kéne az infó.
Köszi!
rakd újra a rendszert is ennyi menni fog

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

tudom a rendszergazda jelszavát meg mindent
de nem tudom hogy hol lehet ezt kiszedni
Hi dotkom!

ASUS Update-tal sikerült a BIOS frissítést megoldanod? Vagy másképpen csináltad? Én is BIOS frissítés elõtt állok, és kéne egy kis info.
Köszi!
II Rocky II
lehet,hogy a rendszergazda állitotta be.És akkor nem lehet kiszedni.Amugy ennyit tok most.Lehet a többiek többet tudnak segiteni.😊

24 - Exile -Nov.23

FLeT
---->25541
Help PLZ

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

A munkahelymen az xp kijelentkezik a fiókból ha 15 percig nem mozdítom meg az egeret.Ezt szeretném kikapcsolni valahogy.A képernyõ tulajdonságai közt ki van kapcsolva minden ilyen hülyeség még a képernyõkímélõ is,még is megcsinálja.Van arra valami megoldás, kikapcsoljam ezt a kijelentkezést?
Met
ha nem a 300-ason van a rendszer akkor tedd át slave-re

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!

miért van az hogy a gépem csak második bekapcsolásra hajlandó felismerni az IDE meghajtókat? (ergo elsõ bootolásnál detektálásnál megáll/vagy nem néha továbbmegy)

Gép:
Chaintech ultra alap, 3200+ AMD proci
SATA winchester 160 GB
IDE 1porton 300 GB SAMSUNG masteren jumperelve
IDE 2 porton DVD író masteren jumperelve

7900 GS videó kari

táp 400W Mercury

A probléma a 300GB-s merevlemez behejezése óta áll fenn. Nem lehet hogy kevés a táp?? Vagy mi a...? Újabban a megírt lemezeket sem olvassa a DVD meghajtó, miközben az asztali olvassa...

Köszi a segítséget!
FLeT
CSá nép!
Az MSI P6N SLI-FI alaplapra rá lehet kötni 4 IDE eszközt?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Shep
Ettõl tartottam én is, na mindegy akkor marad a netlimiter

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi a segítséget.Lehet kicsit türelmetlenül vártam válaszra azért nyomtam be 2X.Egyébként valami Win98-as drivert találtam,ezért nem értem a dolgot.
körbenézel a guglin + erre-arra és gyanítom, hogy hamarosan ráakadsz a file-ra... vmi driver site-on.

II Rocky II
Egyre ügyelj többször ugyanoda ugyanazt a kérdést ne nagyon tedd be,mert van ki nem szereti.(nekem8,tõlem akár 100 szor is berakhatod az üzid)De amugy nem értem eddigre rég bekellett volna szerezned egy ****cd-t és kész lennél,nem itt nyüglödnél.Cd-t meg találsz ha visszább olvasol,ugy 40(vagy többet?) oldalt.Az környékén vki belinkelte.😊

24 - Exile -Nov.23

Köszi.Erre nem is gondoltam.Nagy koponya vagy.<#wilting>
II Rocky II
ezt már egyszer benyomtad,vagy tévedek?Ha nincs akkor szerezz egy CD-t és megoldodott a problémád.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Sziasztok!
Próbálok telepíteni egy labtec webkamerát és egy kstvtune.ax nevû file-t nem talál,a xp prof. sp2-es cd-n szeretne keresni,de sajnos nekem az nincs.Légyszives valaki segítsen nekem !
netlimiter...

Met
szerintem nincs, vagy olyan routert használsz ami tud sebességet korlátozni és azt a fõ géprõl konfigolod, vagy felraksz a másik gépre valami sávszél korlátozó progit pl. Netlimiter

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae