!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csoxy6
Na kép mégegyszer:
http://www.zshare.net/image/100-jpg-5e8.html

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

csoxy6
Hello!

Lenne egy kérdésem! Mért van az, ha reggel elsõre bekapcsolom a gépet, akkor lassan jön be az XP? Megnéztem a feladatkezelõt, és 100%-on dolgozik a proci!
Újraindításnál általában elsõre megszûnik a probléma, és rendesen bejön.

Mellékelek egy képet is.

Segítsetek plz!!!

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

A legtöbb mai lap alapból letiltja az IGP-t ha külsõ VGA-t érzékel.

Már megtaláltam a választ. 😊 DDR400-nál mindenképp 320Mhz az 4:5 arány esetén a frekvencia.

Hi. Felnyomattam a nemrég vettem Prescottom 3.60 Ghz-re. Jól bírja, a hûtés is. A BIOS-ban nem lehetett FSB-RAM sebesség arányt állítani, viszont vissza lehetett venni az üzemelési sebességet. A gond az, hogy 333Mhz helyett "csak" 320 Mhzet ír ki, mint választási lehetõséget, ami nem tragédia, csakhogy ha 333 lenne, akkor pont 400 Mhz lenne a RAM sebessége.

De miért csak 320??? Talán mert négy modul van?<#confused>

Konfig lásd lent.

Falconer
Hat nem. BIOSban kell atallitani. (jumper is leht hogy van letiltasra, de kapcsolo... 😄 )

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

dotkom
sztem lesz az alaplapon vmi kis kapcsolo, amivel atkapcsolhatod a videokartyara.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Met
ki lehet forrasztani pákával<#idiota>
na, kicsit komolyabban, ki lehet kapcsolni bios-ban

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!

Asus p5vdc-mx alaplapot kéne vennem, de azon van integrált vga, ami helyett bele akarok tenni valami agp-s cuccot... Tuti, hogy valahogy ki lehet iktatni az alaplapi vga-t? vagy hogy van ez?
manualban nem írnak errõl.

köszi!

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

nem az ékezetekrõl beszéltem, az nem tûnik fel mert megszokott, de neked amúgyis gondok vannak olvasd csak vissza<#idiota>
mellesleg már maga a hangnem, meg a stílus amilyen formában felszólalsz kritikát érdemel...

hat szerintem eggyaltalan nembiztos... amugy sokan ekezet nelkul irnak ezert ne szolj be pls... sokaig angol billentyuzeten irtam szoval azvan megszokva de a te kedvedért megtanulok ékezettel írni mester

de képzeld biztos...😉
és tanulj meg helyesen írni...

latom te nagyon high vagy... attol hogy felmegyek ati honlapjara és bejelolom a kartyamat kiadja a legujabb drivert es felrakom nembiztos hogy az lesz a legjobb... sõt....

Falconer
Tenyleg igaz, hogy a sok jatek elhulyiti az embereket:
1.Google.
2.Asrock hivatalos weblapja
3.ATI hivatalos weblapja
<#falbav>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

help pls!!

Intel Pentium D Processor 925 3.0 @ 3.48

ATi Sapphire X1600Pro 512 DDR2

ASROCK 775 dual-vsta

512 ddr

Ehez a confighoz kéne nekem driver... mindenféle hogy minnel jobblegyen játékokban!!! Thx

n3whous3
Ennél jobb startmenü ikonos themet én már láttam, de egyébként rohadt jó.

púúúúú

lobig
mert míg én játszom az SB-vel addig a barátnõm nézné a TV-n pl. a DR. HOUSE-t. ugyanis a TV is rá van kötve a gépre...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

dotkom
mer nem hasznalod az alaplapit alapertelmezett hangkartyanak? egyebkent nem tom hogy be lehet e allitani.

http://atwwebmaker.tx.hu/

lobig
szerintetek be tudom állítani a VLC MEDIA PLAYER-ben, hogy ne a windowsban alapértelmezett hangkártyát használja (SB Audigy 2), hanem az alaplapit????

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Hali.Következõ problémám támadt:van egy MX 518-as egerem,és bizonyos idõközönként kihagy pár mp-re.Olyan hangot is ad , mint mikor csatlakoztatom a portra.Az egér jó,1 hétig tesztpadon volt ott ahol vettem,meg más gépeken is ki lett próbálva.Az USB port is jól mûködik-másik optikai egeremet ide csatlakoztattam és semmi gondom sincs vele.Ha valakinek van valami ötlete , kérem segítsen.Elõre is köszönöm.

Sziasztok, egy olyan gondom lenne, hogy a Plextor PX-740A tipusú dvd íróm eddig mindent írt rendesen, és kb 4 napja nem hajalndó megirni a kétrétegû +os lemezt, mert 51%-nál megáll mindig, és hibát dob ki. Próbáltam 3 féle programmal, és 2 különbözõ image-dzsel is szóval valszeg nem azokkal van a baj. Sima dvd megír, de duplát nem, pedig nagyon kéne (nem titkolom xbox360-hoz)

ha vki tud, légyszi segítsen, mivel nagyon nehéz olyan írót kapni, ami támogatja a bitsettingset, ez pedig igen.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Meg... én monitoron használok DVI-n egy PC-t, RGB-n meg az XBOX, és eléggé zavaros a képe a boxnak, mert ezek már nemszeretik az RGB-t...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Sland
Hali

Van egy LCD TV-m amit monitorként használok.
A Videókártyát és a TV-t normális monitorkábellel (RGB kábellel) kötöttem össze.
A Videókártyán ( Gef 6600) van egy DVI kimenet is, a TV-n meg egy HDMI.

Érdemes összekötni a TV-t és a gépet egy DVI/HDMI kábellel? Szebb lesz a kép? Megér ~10ezret a kábel?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

ertem thx! csak az a baj hogy ez lap-top!!! hogy ill hol csinaltassam meg, sokba kerul??
Sziasztok, egy olyan gondom lenne, hogy a Plextor PX-740A tipusú dvd íróm eddig mindent írt rendesen, és kb 4 napja nem hajalndó megirni a kétrétegû +os lemezt, mert 51%-nál megáll mindig, és hibát dob ki. Próbáltam 3 féle programmal, és 2 különbözõ image-dzsel is szóval valszeg nem azokkal van a baj. Sima dvd megír, de duplát nem, pedig nagyon kéne (nem titkolom xbox360-hoz)

ha vki tud, légyszi segítsen, mivel nagyon nehéz olyan írót kapni, ami támogatja a bitsettingset, ez pedig igen.

kissadamvikt
kellene egy kis segítség nekem .... a gépben van 2 DDR266' os ramslot és most van a gépbe egy 256/133MHz (DDR266) os memória. azt akarom megtudni hogy egy 512/400 as DDR ram belemenne e a gépbe és mind2 ramot használhatnám e együtt. (alaplap típusa Asrock P4i45d)

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

BiG G
billentyûzet hiba, ha leöntötted, leetted, vagy csak simán tönkrement benne a nyomtatott áramkör. a biztonság kedvéért nézd meg egy másik gépen, de szvsz ebbõl bill-csere lesz.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Csao egy olyan problemam lenne hogy amikor lenyomok bizonyos betuket (s d z e x c) akkor ezek melle berak egy masikat!! Mi lehet a gond??? valaki segitsen pls! thx

pl.: hezllo zeez zegy proba irasd sdezgitsdzeg lezxccxi!
BiG G
ahoj

mitõl van az hogy beteszek bármilyen lemezt a meghajtóba nem olvassa, de írja? ha újraindítom akkor megszûnik a probléma, de egyre sûrûbben jön elõ... :C

Falconer
Memoria hiba az esetek legtobbjeben. Memtestet nyomasd vegig.
Persze meg lehet tucat mas is...

BiG G
Rengeteg oka lehet, ennyi infóból nem lehet megmondani... lehet zárlatos az alaplap (a távtartók nincsenek a helyükön, vagy rosszul), ha szar tápod van akkor az is hazavághatja, így elsõre ez ugrott be.

vki
Lenne még valami. Haver nemrég újrarakta a Windows-t, és valami oknál fogva ha komolyabb 3D-s alkalmazásokat elindít, akkor a gép újraindul. Lehet, hogy hardware, lehet, hogy software probléma, nem tudom.
Ha valakinek van valami ötlete, kérem, ossza meg velem is.

A válasz(oka)t elõre is köszönöm!

ACER Aspire 5738ZG

PLÍZ!

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Sziasztok... nagy bajom van, és nem tudom mihez kezdjek...

van 1 gépem... tök mindegy milyen, egyszer azt csinálta, hogy újraindult, és utána már nem kapcsolt be.

Alaplapcsere után ez 1 hónap múlva megismétlõdött, de úgy hogy megfagyott, és utána már nem indult be...

Mi eszi meg az alaplapokat? Táp? Videókártya? mi lehet a baj, légyszi segítsetek mert már nem tudom mit csináljak...!

BiG G
<#eljen> le a fos visztával, kell a halálfaszának. már elnézést DDD:

_chokey_
mindenesetre köszi
😊
csak a gépen..az Nvidia beállítások menüben kell kijelzõ módosítása..és vagy klónozni vagy dualozni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

_chokey_
mer a tv- n is át kell állítani vmit?
vagy csak a pc- n?
nem kell hozzá semmi plus..

hát az elég macerás..
talán tud segíteni neked it olyan aki rendelkezik TVvel mert én sajna nem..csak anno én is így csináltam..sry

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

_chokey_
ezt le tod nekem írni lépésrõl lépésre, hogy mi hol van, mer tök hüje vagyok ehhez....plz...
_chokey_
kell hozzá vmi plusz progi?
képernyõ tulajdonságaiban azonosítani kell a TV-t..beállítani PAL/B-re majd be kell állítani a "klóno/dualwiev"-ot..és akkor menni fog..

_chokey_
kell hozzá vmi plusz progi?
_chokey_
geforce fx 5200- m van, elvileg rá tom kötni a tv- re
vettem s video kábelt, de nem mutat semmit, csak fekete kép a tv- n
irjad..

_chokey_
hello kéne nekem egy kis segítség valaki plz
windowblinds+vista skin
máris Vistás az XPd..
Vista #1
Vista #2

Én is kipróbáltam a Vistát, egyedül az Aero Felület tetszik, de a többi nem nyûgözött le, mivel ezen újdonságokra nincs szükségem. Ráadásul jobban terheli a gépet (alapállapotban is majd 500MB-ot zabál és még sehol nincsen vírusirtó+egyéb nyalánkságok). Nincs miért váltani, játékokkal még nem próbáltam, de sztem az XP utóbbira a legtökéletesebb. Fõleg, hogy még elvileg 5 évig jön hozzá a szoftvertámogatás.

nem kell bemutatni a vista nevü hulladékdombot...
az az OPrendszer magában szar..
annak az optimalizálásához kell kb 2-3évet várni..maj kjijön Vista SP 2 meg anyám tyúkja..
hiába van bika géped a vistához...

rakj fel XPt..
ha csinire vágyol..Extended Edition Blacksheep..vagy Reborn-t ajánlom...
kis style..és máris vista feelinges... és feleannyira dolgozza magát a gép..

sztem k*rva 1x...VISTA = hulladék..
nem is értem h lehet olyat használni ami tök gagyi..

használj XPt...
azzal nem lesz kékhalál..