!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
HI!

Lenne egy kérdésem. Valszeg gépcsere lesz, és egy Core2-es rendszerben gondolkodtam. Most van egy Zalman CNPS-7700Cu hûtõm, ami jó S939-re, meg LGA775-re is (persze még ott vannak a régebbiek is). A gyártó honlapján nincs rajta, hogy támogatja a dual core-t, de a foglalata ua., amire jó ez is. Szóval: a Core2 duo-nak kb. mekkora a hõleadása? Ugyanis nem szeretném lecserélni a procihûtõmet.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

n3whous3
Helló mindenkinek. Van két érdekes problémám:

1. Hiába van a biosban dma4-re állítva a kib* dvd olvasó és hiába az az aktív mód (mikor elindul a gép, azt írja, hogy azon megy...), az a kib* vindóz mégis PIO-ban hajtja. És nem lehet átállítani. Emiatt pedig (ahogy valamikor korábban is írtam), akadozik a videó olvasáskor, gépre felmásoláskor pedig még a passziánsz is beröccen <#idiota> (nem beszélve a zenelejátszásról).

2. Egy ideje a jobb alsó taskbaron megjelenik folyamatosan a hardver lecsatlakoztató ikon. Méghozzá a vincsi opcióval!!! Persze nem lehet win alatt ezt megcsinálni, de idegesítõ és nem t'om hogy lehetne ezt "kikapcsolni".

púúúúú

Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy vettem egy saitek p380 dual analog gamepad-t.Bekalibráltam,minden mûkõdik,de a játékok nem ismerik fel.Egyedül csak a need for speed hot pursuit 2,probáltam doom3,call of duty pl,de a controls beállitásoknál nem csinál semmit. Mit csináljak?Más fórumokon istenitik ezt a gamepadot.Hogy lehetne mûködésre birni.Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katun
AHA!
kényszerbõl felraktam kedvenc XP-m mellé a Vistát, és ahhoz leszedtem a 158.18 ForceWare-t kipróbáltam a játékokat. Mind mûködött. Most szedem ugyanezt a Driver-t XP-re. Remélem fog mûködni. Köszönöm a segítségeteket.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Falconer
Akkor meg nem lattam hogy mar ki lett cserelve.
Nekem vmi ati cuccal volt bajom a FarCrynal pl, de csak egy mapon.
Arra volt egy uj vga driver, nomeg a regebbi is jo volt. Driver cserevel probald, plusz me talan win frissitest is lehet.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Katun
1.: kilõve :RivaTuner-el beindítom a plusz iongyorsítót, ha TÚLmelegedne. De max 72°-os
2.:holnap megpróbálom, de a béta verziós lókaki, nem muzsikált sehogy szóval egyel régebbire cserélem mert az új van. 158.22 (G80)
3.:A második is???

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Falconer
Elkepzelheto. De amikor irtam a kommentet akkor meg nem lattam hogy irja hogy mar kicsereltek.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Akkor mind a 2 kártya így melegedett volna?

Falconer
Ramnak mi koze elb@szott texturakhoz? VGAval van vmi gubanc egyertelmu.

Falconer
Mar miert ne csinalna? Siman lehet driver bug.

Falconer
Igy elsore ami lehet
1. melegszik a videokari mint atom
2. rossz a vga driver. probalj meg egy masik verziojut
3. gyari hibas a vga

Katun
A kártyát, vagy az egészet? A kártyát már kciserélték a szemem láttára. És ugyanezt csinálja. Régen a 9600PRo volt ilyen egy év után kicserélték és jó lett itt meg semmi.

Vidd vissza, ilyet nem csinál egy inkompatibilis driver.

Katun

hen-tes
Rossz a link..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

latyak19
sziasztok olyan problémám vam hogy adott egy com 1 port és egy beltéri egység nem használtam vagy kéthete {elötte minden simán müködött} most nem ir ki semmit de nem ismeri fel a beltérit már kicseréltem a kábelt ujra telepittem az xp -ét valami segitséget hogy mi lehet a baj,elöre is köszönöm

Katun
Sziasztok!

A problémám a következõ. 5 Napja vettem egy gépet, vagyis pár alaktrészt. Az aláírásomban benne is van: "Gigabyte 965P-DS3 | Intel Core 2 Duo E6600 | Kingmax 1024MB 800MHz | Albatron nVidia GeForce 8800 GTS 320Mb" A gond az ,hogy Test Drive Unlimited-nél kijött egy BUG:
A BUG TDU Alatt
És ezek a sárga absztrakt vackok összevissza villognak és akad tõle a gamma. Gondoltam kicserélem, kicserték is, de ugyan ez.
És a Half-Life 2 Episode 1 -nél egy bizonyos szakasznál ugyanez.

A boltban azt mondták, hogy incompatibilitási probléma is lehet. De micsoda??? Nem hiszem, el, hogy valami ne férne össze.

Válaszokat elõre is köszönöm.

Úgy tudom ASRock. Bár ez a lap kerülendõ, hacsak nem létszükséglet a két port (pl. AGP-s VGA-d van és behalt a lap).

csgery
De ha elfelejtetted a jelszavad, és a nevedet tudod, akko csak elfelejtettem a jelszavam, vagy vmi iylesmi, nem? mert az emailcímedet csak az eredetit adtad meg, nem?
és tudnál valami tipped adni mien márka és miegymás ?

NeoMaN
Létezik.

helló
Olyan alaplap létezik e amin van AGP port és PCI-E port is??

trogerzsiger
ugye ez csak vicc<#wow1>

trogerzsiger
😊

Met
hehe 😊
a számládat már elosztották maguk között az adminok

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

trogerzsiger
nos a nevemre emlékszem és küldtem nekik egy ímélt hogy gyík vagyok és nem tudok semmit csak a nevem és hogy mikre fogadtam ma melyikkel nyertem mennyit meg ilyneket. csak megszánnak és segítenek

hát így, hogy semmire nem emlékszel, még a jelszóra sem, reménytelen sztem...😞

trogerzsiger
Hellosztok!!!

oriási szarban vagyok!!! a bwinen elfelejtettem a jelszavam és zárolták a számlám. Nincs gáz mert csak el kell küldeni lakcím meg ilyeneket, na de ott nem az eredetit adtam meg. sehol sem!!!!! és nemtudom miket adtam meg!! nemtudtok egy programot ami megmodnja ezeket?

Küldönc: ASUS a logom de tmisi vok igazából. 😊 De végül is miért ne, reg.nevet úgyse lehet változtatni, de képet azt igen. 😛

Ja azt én is kihagytam, hogy celeron-e vagy p4. Táp szintúgy. De 1 ötlet: elad a 4 giga memóriából kettõt és máris megvan egy jó VGA árának fele.

Alárulom, nem a géped tette tönkre, hanem a 6600 GT -k nek a kûtése egy nagy kalap sz@r.

Milyen táp az egyáltalán? Nem valami noname hulladék?

Küldönc
asus ez jogos.
Mi a töknek 4giga ram? Csatlakozom Asus-hoz.
Shirani------>
Celeronod van? Inkább azt cseréld le...+ persze a vga-t

Mi az hogy 2-õt tett szarrá??? A VGA a rossz biztos, melegszik v. memóriahiba. Ha túl van húzva az is lehet gond. Minek neked 4 giga RAM??? Inkább vettél volna egy normális márkás VGA-t.

kirol
Mi van az 54,7 ns -el?

Meg min mit állítottam?
Minek menjen 900-on, ha a szorzó miatt így jön ki? MEg még nem nagyon foglalkoztam vele. Egyenlõre ez megy most stabilan.

Ui.: Windows nem töltöttbe

Hello all!
Lenne egy problémám egy GF 6600 GT Agp-s kártyával!
Mikor indítottam egy Gohst Recon Advanched Warfightert a kép teljesen összetört és mikor újra indítottam a gépet akkor a képben kék csíkok voltak ez boot-nál volt!!
Egyébként 2 GF6600 -ast tett szarrá a gépet!
A gép Configja a köv:
Alaplap😛4P800 se
RAM:4.Gb
Táp😞P4)300W
CPU:2.4Ghz

Minden segítséget örömmel vennék

54,7 ns ??
GTFO mit állítgattál??
Am, te még a 900 at sem érted el..

kirol
Everest 4.00.976
891 Mhz-s, 5-5-5-12 -es RAM -al:

Memória olvasás: 6481
Memória írás: 5435
Memória másolás: 4985
Memória késleltetés: 54,7 ns

kirol
Aha, biztos.

Na most éppen tesztelem egy hirtelen felindulásból jött tuningot, és nagyon úgy tûnik, hogy még jó is lesz. Mert Orthos 3 óráig ment stabilin, most meg WinRAR tesztet tuttatok egyszerre 3-at, hagy szokja. 😊
Most tart mindegyik 1 Gb-nál, azt mondták, ha 4-ig elmegy, akkor atomstabil.

Na utánna megnézem az én Everest értékeimet is az általad belinkelthez képest mit mutat.

Tessék, legalsó grafikon .(960 mhz amíg még stabil..)

A pró aér szar mert (ár / érték 0)a pró meg azé jó mert .(ár/érték 1 )XD

kirol
<#eplus2> A PRO az szar, a twinX meg jó.<#hehe>

Amúgy ezt hol olvastad, hogy a PRO csak 960-on megy? Nekem 1000-en is ment. Bár az nem volt stabil, csak ki tudja a RAM, vagy a CPU miatt.

kirol
Dehogy a led-ek miatt vettem.
Azt se tudtam, hogy van rajta. Anno azt mondták nekem, hogy ez jó. Ezért vettem.

De ha eladnám, akkor alig kapnék érte valamit, hiába drága, mert nem venné meg senki. Jelenlegy olyan 40.000 darabja. És 3 hónapos, nem hinném, hogy valaki adna érte ennyit.

Ha meg vennék GeIL-t, vagy OCZ-t 2x1 GB-ot 30.000-ért, ami jó ár, akkor nem tudom ezek mennének e a Corsair-al. Magukban biztos, de mondom nem lenne szívem eladni a Corsairt még 30-ért se.

elmegy...

mrbaba
de a corsair twinX az jóó ugye?:S

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Te képesvoltál azt a szart venni a gagyi kis ledek miatt???(GTFO)
Amúgy, elárulom, de sztem ez nem nagy titok, még asszem ipon.hu n is volt egy teszt, ahhol a xms 2 ket a prót csak 960 ig a Geilt ami feleannyi és 1004 mhz ig lehetett húzni...
Ezzel mindent eárultam...És az mxs kompatibilitási problémáji...

Am, én azt mondom, hogy add el azt a mocskot, és 32 ért lehet venni GeIL
DDR-2 2048Mb /800 KIT Ultra Series -t.
De itt nézelõthetsz..Én itt szoktam, és az egyik leg olcsóbb...

kirol
Nekem Corsair XMS2 Pro -m van 800 Mhz -s, viszont 43ezer volt 1 GB.
Jelenleg még most is 35000 HUF az 1 Gb.

És jó lenne egy pár a mostani mellé, de ugye ez rohadt drága.

Ennyiért, mármint 30 körül Geil -bõl 2 GB-ot lehetne venni.
Az jó ram? Mert lehet inkább kiszedem ezt a Corsairt, és annyiból veszek helyette 2 GB már RAM-ot.

Vagy milyet lenne érdemes?
Vagy inkább várjak tovább, hátha lemegy még az ára jobban?

Olyan nincs(asszem),de barkácsboltba 2 k ért lehet venni fogyasztásmérõt..
Azt be a konnektorba, abba meg a tápkábelt.

kissadamvikt
szasztok!

ma délután be akarom kapcsolni a gépet szépen elindul meg minden de mikor ellenõrizné a meghajtókat(CD/DVD vinyó stb..) akkor nem talál semmités persze nem is bootol. vinyó hangot nem hallok és a CD, DVD olvasókból nem tudom kivenni a lemezekt. lehet ez táphiba?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

latyak19
sziasztok olyan problémám vam hogy adott egy com 1 port és egy beltéri egység nem használtam vagy kéthete {elötte minden simán müködött} most nem ir ki semmit de nem ismeri fel a beltérit már kicseréltem a kábelt ujra telepittem az xp -ét valami segitséget hogy mi lehet a baj,elöre is köszönöm

raven87
Valami progit tudtok ajánlani amivel letudnám mérni, hogy mégis mennyi feszkót ad le a táp?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx