!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Vki #28069??
thx...

barret
Azonos mhz-en is gyorsabb,ha a fsb magasabb...

Bérbe vehet? reklámfelület...

w77d
nah erre kíváncsi vagyok

barret
Esetleg valami egyszerubb? 😛

barret
Mert gyorsabb lesz tole a proci.

w77d
az még mindíg érdekelene hogy hol tudom állítani az FSB😄RAM arányt

w77d
miért jobb??

Prince of Máté
Valaki?
hogy kell kikapcsolni ezt az "okos" funkciót?

barret
thx

barret
Ha csak az fsb-t emeled,attol is erosebb lesz a procid!
Ahhoz meg nemart visszavenni a szorzot 😊PL 6x300 jobb,mit a 9x200.

SimaSuna
rivatuner
barret
Nekem egy progi kellene,ami mutatja a videokartya hofokat 😊

Bandi 18
Húzd ki a hangszórót az alaplapról 😊

w77d
valahol a biosban van egy erre utaló opció, de nem tudom pontosan hol

Prince of Máté
hi, nekem csak egy kis "problémám" lenne.
Hogy lehet kikapcsolni a csipogást gép indításkor?
nem nagy baj, ha nem lehet, de kicsit idegesítõ, hogy nem egyet hanem 2-t csipog.

w77d
a cpu ratio control mit takar? ez jelenleg 9. tudom ha az fsb-t beszorzom ezzel kapom meg a cpu frekvenciáját. de ezt 6-ig vissza lehet venni! mire jó? esetleg ezzel tudom megoldani, hogy ha az fsb-t feljebb húzom, akkor a memória frekijét ne húzza túl?? ha nem akkor mivel?? bocsi a sok kérdésért <#vigyor3>

SimaSuna
50
w77d
a proci egyébként hány fokon egészséges???

w77d
nekem alapon 67 fokos

SimaSuna
hát kinek hogy..
pölö havernak Colorsit háza van..rajta az oldala és 65°Cos a 6800GTje..
nekem le van véve az oldala és 56-58°C-os..
hát szerintem alapbol nem 70C fokosak a vga k mert nekem alapbol nyáron 55C fok.
Brand
Sziasztok!

Lehet nem ide kellene írnom, de ide is bemásolom, hátha van valakinek ötlete?

Mitõl lehet az, hogy ha rá klikkelek a képekre, zenékre, dokumentumokra stb... szal bármelyik mappára, akkor a keresés funkció nyílik meg,csak akkor nyítja meg rendesen, ha jobb klikk menyításra klikkelek...

Az elõbb felraktam az easy cd extractort és most meg egybõl azt nyítja meg a saját gépen belül bármelyik mappára klikkelek, de mint írtam jobb klikk megnyításra rendesen megnyítja a mappákat, ha letörlöm az extractort,akkor ismét a keresõ funkció nyílik meg..

TC-ben semmi ilyesmi gond nincs,annyit még hozzátennék, hogy elõtte az ikont leakartam cserélni, lehet ott csesztem el valamit..

Nem tudom ilyen hibával még nem találkoztam,valakinek van valami ötlete, hogyan tudnám visszaállítani?

Elõre is köszi..

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

megint az lenne a problémám h magátol le lett tiltva a kib@szott feladatkezelö és hogyan is tudnám vissza hozni?köszi
SimaSuna
megfelelõ hõfokon üzemel??
van rá NORMÁLIS hûtés?
40°C meleg van ami azt jelent VGAknál hogy olyan 65-70°Cosak alapból!!
ha játszol ez felmehet akár 90!!°C-ra és akkor sérülhet a VGA..
barret
Bar azt nem irtad,hogy hardver vagy szoftverhiba.

barret
Csak a vga maradjon a gepben,es 1 memoriamodul.
Ugy probald elinditani.

tugyiti
ez érdekes <#fejvakaras> ugyanezekel a hibákkal búcsúztatom a 7900gt-met én is pont most,elszállt az egyik mem modul neked is 😞
w77d
már ezek pedig egyértelmû vga hibák. Nekem akkor csinált ilyet, ha túlhúztam. visszább vettem a frekit és máris jó. ha pedig nincs húzva, akkor valszeg tényleg azutolsókat rúgja a kártya

LasCar16
sziasztok, problem
driverhibára gyanakodtam, de a helyzet nem javult...minden nagyobb teljesítményt ígénylõ programnál ezt csinálja ..tán a hûtés...? monitoron apró, színes pixelek jelennek meg..kép is is néha villog..kikapcsol.. remélem ezek nem a 7900GT-m utolsó órái..elõre is köszi

#acm

reger
Kéne egy kis help.

Indításkor már párszor tapasztaltam ,hogy a gép egyszerûen nem indul el .Ezt pár ujraindítás megoldotta ,de ma akárhánszor próbálom egyszerûen nem indul .Lehet összefüggésben azzal is hogy mostanában elég sokat fagyott (kék halál) fõleg indításkor. 2 vinyóm van :az 1ik 40 gigás azon van a windows ,és rackban van a másik egy 250 gigás Sata . Pls help

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Eagle16
😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

barret
Nekem 350-.es codegen van,semmi nincs a gepben,de ha a procit 200-zal meghuzom,harmadikra indul csak el a gep 😛

zvaragabor
nem nagyon jött be 😞

Chaos Anno Domini

Bátor vagy, az egyszer biztos.<#hehe>

SimaSuna
nekem van 1 300Wos kodegány..
1 vinyó, 1 dvd író, 1 30cm neon, 1 2x10cm neon, 1 cooler master erõsítõ+vu meter, 1 neonos CPU dísz, 1 LEDes VGA dísz, 1 8cmes venti.
és nem fagy le..

sztem nézd át a bekötést..
Met
jó de mi van még mellette? vagy a 400-as táp csak azoknak van amit írtál?
hogy van bekötve a fénycsõ? gyári csatlakozó vagy valami hometuning?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

SimaSuna
lehet hogy a meleg..
vagy a fénycsõ leold..túláramot kap..
Endiman
hi!
adott egy 400W-os táp, ez hajt két vinyót, két cd-romot és egy floppy-t. namost, van a gép oldalán egy fénycsõ de ha bekapcsolom akkor lefagy az egész gép. ez mitõl lehet?

Eagle16
"A Microsoft és az Intel mindig is jó barátságban volt, ezért nem kell külön optimalizáló programot futtatni a dupla magos procik használatakor."

Szerintem nincs ilyen progi intelre...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

w77d
sziasztok! ez elõtt a procim elõtt egy amd dual core procim volt! annál fordult elõ, hogy egyes programok olyan gyorsan futottak, mintha gyorsított felvétel lenne! akkor letöltöttem az amd dual core optimalizert és minden klappolt utána! most van ez az intel procim, és megint van olyan progi ami gyorsított felvétel, de az intelhez nem találok semmi optimalizert vagy hasonlót! nem tudtok segíteni??

JAG1
Memtest86-ot futtas le...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

SimaSuna
néhány napja rodadt meleg van...a márkás tápok sem bírják a kánikulát..ezt te is tudhatnád..
fizika..hõtan 😄
Hello lenne egy ojan problémám hogy a szémitógépem néhanapján fogja magát és ujraindul, ilyen problémát okozhat egy RAM érintkezési hibája? Tápcsere után is megmaradt a gond de van olyan hogy hetekig semmi baj ozt hirtelen resizik föleg program inditás és játéközbe néha........ Havalakinek lenne valami ötlete milehet a rossz plz help
SimaSuna
Vistát dobd a kukába és menni fog..
semmivel többet nem tud mint az Xp...
csak ha nem vagy olyan user aki belekondárkodik mindenbe 😊
Sziasztok olyan gondom lenne hogy fel akartam raknia Vistát de telepítés közben mindig lefagyott vagy újraindult azt rájöttem ha a ramot leveszem 667-re akkor müködik
Ha visszaállítom 800-ra nem megy a ramot megnéztem memtesztel nem irt hibát
XP -vel rendesen müködik már egy éve semmi gond nincs 800-on megy és még nem is hibázott csak a Vistával szarakodik
Mi lehet a megoldás hogy menjen 800 -on Vistán ????,
A ramom Kingmax
SimaSuna
Hi!
van 1 URL cím ami konkrétan 1 Video.
azt szeretném letölteni, de nemtudom..próbáltam sokféleképpen..de sajna nem megy..
valakinek lenne vmi jobb 5lete?

ezt szeretném letölteni.
Falconer
Nem a márka a lényeg, hanem a teljesítmény. Szóval jó lenne tudni mid van most. Nomeg az is számít sokat, hogy az SB az most live vagy Audigy. Ha utobbi akkor jobb sokkal. Az Xfi böl meg az egyik usb. Amugy meg a gamer ha nem kell laptophoz esetleg.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

w77d
nem bírok magammal 😄

Talán csak rosszul érintkezik. Tehát ott kéne kicsit megpiszkálni, ahol összekapcsolódnak egymással. Kábel végeket húzd ki és dugd be.

Nem muszály rá telepíteni wint. A lényeg, hogy gerenáld újra rajta a partíciókat... töröld és hozd létre az újat. Utána már egy másik winyóval pl winbõl is megformázhatod.