!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cross így néz ki...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
bár eddig hál istennek csak egyszer fordult elõ, azóta folyamatosan gémelek, de semmi 😊
és ettõl lehetett a kép szétesése??
ha igen, akkor a két órás tesztelés alatt miért nem következett be újból?
ma kb 2 órája Bioshockozás közben egyszer csak szétesett a kép, de úgy, hogy még a játékból kilépve az asztal is teljesen kikészült! újraindítottam a gépet, és eddig teszteltem Bioshockal meg 3dmarkt-al, de nem történt meg újból! a gpu hõmérséklete terhelés alatt 79 fok volt!
ilyenkor mi van? remélem nem fogja megadni magát a kártyám!
Most hoztam haza az uj gépet.
Gigabyte s3 alaplap
1 giga ddr2 800 mhz
450 w asus táp
C2D E6320 as proci
Na most összerakták a gépet és meghuzták az egyik magot (hö???) 2,1 ghz re mert kértem hogy huzzon a bolt rajta amig stabil. Namost felrakom az xp t meg minden drivert és hirtelen 1 mp rõl a windows loading 8 mp re ugrott, illetve a nod32 az inditásnál 2 percig van fenn kb amig betölt vagy nemtom mit csinál... :SSSSS Másrészrõl a az alaplap cd jén nem müködött az xpress install nem talált meg két elemet magamtól kellett felinstallálni a drivereket. De egyet nem találtam az utolsot az usb drivert...a honlapon nincs fenn. Majd holnap megkérdem lecsereélik e a cd-t 😄... Na szovl a kérdésem az lenne hogy most felraktm az obliviont ugy elsõ teszt játékbnak éshát nemvok vmi elégedett. Majdnemhogy ugyanugy fut az uj alkatrészekkel játék mint a régi 2,8 as celeronommal :SSSSSSS. Másrészt a felsõ dvd irom (mert kettõ van) lassan jön ki mint a csiga...de kijön végülis csak fura hogy most mivan vele. Az also rendes sbességgel jön, mind2 ugyanolyn pioneer iró dvd író (111d). Kell szarjak hogy vmi szar a gépben vagy ez mindnkinél igy van??
Oblivionhoz meg lol hogy nem elég 1 giga 800 mhz, 2,1 ghz core2duo, 7600 gt mert most ezem van...
Pls VÁLASZ.
azert koszonom szepen
Most jött meg a gépem.
Core2Duo e6320 @ 2,1 ghz, 1 giga ddr 800 mhz asus atlaS 450 w táp, ill, gigabyte s3 alaplap.
Nos az a kérdésem hogy amikor az xp t felraktam akkor kb 1 ms perc alatt beloadolt 😊... de miután felkerültek a driverek meg a nod meg miegyéb akkor már változott a heéyzet...kétségbeejtõ :S... 20 másodperc mig a windows loadingol illetve amikor asztalon van a gép akkor szintén több mint fél perc mig a nod beloadol.. inkább 45 mp. Ez igy rendben van??? :SSSSS mert a régi cerkámmal 3-4 ms perc alat a nod már a tálcán olt nem a képernyõ közepén :SSSSSSS vigyem vissza?
tudna nekem vki betenni képet gf 6200 voltmoddinghoz!
ELÕRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
azt szeretnem kerdezni h van 1 radeon x1950em
minden szep es jo de az osszes jatek kifagy
az xp szerint rendben van, most csereltem (tegnap)
1 geforce 6600os benne elötte
elore is kosz a segitseget
Csak akkor csinálja, ha leállítom.
nem lehet, hogy a Bios-ban kell valami macerálni?
A gépem nem akar kikapcsolni 😊
Értem ezt úgy, hogy xp, vagy vistában kattintok a leállításra, a gép kikapcsol, de 1 mp-en belül újraindul. Hiába nyomom folyamatosan a kikapcsológombot, leáll, de azonnal újra is indul.
Van egy olyan problémám hogy a gépem valami oknál fogva lefagy. Egy kék hátterü szöveg jön elõ ami az írja hogy hibát észlel és a számítógép érdekében leáll. Amikor meg el akarom indítati akkor meg azt írja hogy lemezolvasási hiba. már nagyon idegesí akaármilye rendszert rakok fel mindíg ez van. Lehet hogy a vinyóm hibás? Ramélem tudtok segíteni. Elõre is köszi!
Öcsém csinált egy olyant hogy elvittem a mobilrackes hddt haverjához arról akartak cd-t írni neroval. Csinalt egy mappat amiben van vagy 10almappa,de nincs bennük 1 db fájl sem. Nem értettem hogy rontotta el pontossan, de asszem a neroval csinálhatta. Azt írja hogy a könyvtár nem törölhetõ! Tulajdonságokban a mappa írásvédett,ha kinyomom akkor ha elkezdem törölni akkor ujra baja van és újra írásvédett.Szabadon átnevezhetõ a mappa,meg a vagy 10 almappa is benne. Nem foglal helyet meg semmi,csak zavar hogy nem lehet törölni!
Valakinek valami ötlet? Valami program ami írásvédettség ellenére is tud törölni? Ja és dos alol sem lehet törölni (mondjuk winfosból futtatás>commandban csináltam rd+mappanév=könyvtár nem üres,del+mappanév=törli de mégsem mert commanderben bennemarad,meg ha dir-t kérem akkor is ottvan) 😉
Köszi 😉
csak 1 valamit nem tudtam kipróbálni a P4-es 8 tûs csatlakozóm az nincs csak 4 tûs (talán olyan trafó kéne bele?)
ABIT IP35 probléma segítsetek
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Köszi üdv számom:30/7492815 csak csörgess meg,visszahívlak!S.O.S.!!!!!!!!!!
baj van a mikrofonmal, vagyis inkább a gépemmel, ugyanis a mikrofon a megy más gépen. Az a baj hogy nem szól😄 nem állítottam semmit mert félek mégjobban elcseszem 😄.
jó lenne ezt a fórumot is egy kicsit tuningolni, legalább 5 perces szerkesztési lehetõség kellene 😞
Qwerty4
Mind1...
Akkor már jobban jársz, ha azt a 256-os modult nem teszed bele és akkor megy dualba.
De azt azért nézd meg a leírásban, hogy kezeli e egyáltalán az 1Gb-os modulokat.
Nforce elég háklis a ramokra...
tudom, igazad van, ezen én is rágom magam, de nagyon nehéz eladni egy ilyen gépet sajna, így csak a tuningolás maradt, tisztába vagyok hogy minden elavult, megfelelõ alkatrészeket is nehéz kapni, szóval még sorolhatnám, de te tudod...
csak én nem úgy számítok, hogy ezt mindig játszásra használom a gépemet, valószínû eljön az a pont amikor megunom és azután ha netre, erre-arra használom a gépet még túl jó is lesz a jelenlegi konfiguráció...
Qwerty4
Csak 2 modul megy dualba esetedben.
Tehát 2*1GB.
Megmondom õszintén, nem vennék a helyedbe ebbe a konfigba semmit.
Gyûjtögess és ruházz be egy új vasba a régi eladásával...
Az alaplapomba 3 modul van a RAM-nak, 2 dual chanellre, 1 pedig szimpla DDR400.Úgy gondoltam, hogy beteszem a dual chanelbe a 2*512-est s még marad egy szabad hely egy 256 MB-osnak ami megmaradt és egy 256-ost el is kell adjak majd, így gondolom 2306 MB RAM kéne legyen totalba.Az alaplap egyébként megbír 3 GB memot úgyhogy ezzel nem lesz gond.
Akkor mit gondoltok vegyek dual chaneles RAM-okat?Én úgy érzem megérné.
És köszi a válaszokat... 😊
Qwerty4
Az a kérdésem hogy ATI-s videókártyákból melyik DirectX 10-es és kb mennyibe kerül egy ilyen kártya?
Az én kártyám ATI Radeon 9550, ez már elég szar, nem?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Miért ne lehetne 1GB-nál több egy Socket A-s lapba?
Igen, ha minél nagyobb a memória nagysága, annál nagyobb az alkalmazások teljesítménye, legalábbis olyan szinten, hogy a több memóriával kevesebbszer v. egyáltalán nem kell a (lassú) merevlemezhez nyúlnia mûködés közben (swappelés). Ez fõleg játékoknál gáz. Viszont a Socket A nem egy mai alaplap, abba 1 gigánál több nemigen kell.
Van egy gondom, Socket A-s az alaplapom és DDR400.2 Dual Channel modulom, szeretnék venni 2*512-t egy csomagban(kitben), közbe elolvastam ezt a cikket és itt mintha azt írná kevés a teljesítmény változás, de ezt csak a sebességre érti nem (???), attól még 2*512-vel 2 GB felé növekedik a kapacitás ugye?Érdemes tehát dual channelt venni?
Sajnos eléggé nem értek a dual channel RAM-okhoz, valaki kérem világosítson fel mire számítsak, ha megveszem azt! 😊
Qwerty4
A munkahelyi gépemmel van egy kis gond.
Indításkor azt írja ki, új hardvert talált, de fogalmam nincs mi az, mert nem írja mihez kéri a drivert.
Hol tudnám ezt megnézni?
Egyébként semmi új hardver nem lett belerakva.
Szal nem hal le, de megsülyedhet, leolvashat, mint az én gef 4 em..-.-
Szal házhûtõventit azért tegyél oda, ha van a ház hátuljában.
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor