!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Közben orvosoltam a problémát. Érdekes. Ha valakinek valami hasonló lenne:
Nálam a gumbancot a daemon tools Pro okozta. Letöröltem és már jó minden. <#nemtudom>#nemtudom>
Miért van az, hogy most újratelepítés után (windows) a Nero nem ismeri fel az RW-s Cd-t DVD-t és nem törli le? A lemezek jók, az írók jók (2db). Mit kõne csinálnije? 😊
| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |
Minden legfrissebb drájver, alaplaphoz, meg midnenhez fel van telepítve, de a teszt ugyanazt az eredményt hozza. és már a fa**kivan!!
Abletonban amikor mondjuk gitárt próbálok felvenni, akadozik a hang... gondolom a proci miatt, mert nem bírja a terhelést. 48C az üzemi hõmérséklete a procinak szóval még csak túl sem melegedett, szal ez para nem lehet. Nemértem, az alaplap se szar szóval tényleg nem tudom mivan. de ez a laptopunkkal is ugyanígy van kb. Annak más a speckója, de pc wiz.-ban kb ugyanezt nyomja csak ott még a winyó se adja a referencia gép teljesítményét. Ezen már csak nevetek. Akkor most a progi a szar? 😄
| ASUS P5K | I. Core2D E8200 2660Mhz 6M | 2x2GB Geil Ultra 800Mhz | GbII Geforce 8600 GT 512Mb | K 400Gb HDD 16Mb SATA2 | Chieftec 500W |
Szal, ezért van 8ms-os is a piacon.😊 Rocky
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Az a gondom, kamerával let felvéve film (mini dvd-re), és kábel nincs hozzá,de a lemezröl le let szedve PC-re a VOB fájl,de ehhez van valami program ami átalakitja pl: divx,avi,wmv stb-é?
még aztt szeretném kérdezni h nincs ötletetek h mért nem ismeri fel a satás 200gb-os vinyót ez az alaplap?
http://bf2s.com/player/swy/
Valamint mindegy hogy egy blu-ray lejátszó mellé HD Ready vagy HD Full TV-t veszek? Elõre is köszi a segitseget.
a másik baj h idõnként újraindul a gép. tök új de így is.
elõfordulhat h a kettõnek köze van egymáshoz, de nem biztos. a ram gyanús de az is új 400-mhz-s samsung az alap abit is-7 a proci pentium 2.4ghz 300-as táp löki az enerdzsit. ötlet? javaslat?
http://bf2s.com/player/swy/
Bemásolok egy levélrészletet amit egy hozzártõnek írtam, csak tõle lassan fog jönni válasz. A részlet:
A gépem specifikációja:
Asus iP35 P5K 775
Intel P-4 2330/1333 LGA 775 4MB CORE 2 DUO E6550
2x 1 GB DDR2 Ram 1066 MHz Kingmax-Mars
Asus GeForce EN8600GT/2DHT 256 MB DDR HDTV PCX
16/8/40/16x Pioneer DVD olvasó
Samsung 400 GB. 7200 rpm SATA2-300 16MB
ATX Midi Torony 4x5.25 RaidMax Ares black
ATX Táp GPS550AB-A 550W Chieftec 12cm vent.
Creative 0404 USB külsõ hangkártya
Win. XP-t használok, minden szükséges driver ill. biosz frissítés megvolt.
A para:
A PC Wizard-ban egy mindössze prociban eltérõ specifikációjú géptõl messze-messze elmaradt a mi gépünk teljesítménye.
Nemtudom, ez most beállítási hiba miatt van, vagy egyszerûen tényleg arra képes a gép amit a PC W. kidob. Szerintem két gép közt fõleg ami ugyanolyan nincs ekkora szórás, hogy fele teljesítményt ad le.
Egyedül a vinyó adta azt a teljesítmény amit a referencia gép. A VGA, a CPU, a memória és minden más fele akkora teljesítményt nyújtott.
A gépet mi szereltük össze otthon, nem vagyunk nagyon pro.-k ebben témában, de már csináltunk ilyet.
Lehet, hogy esetleg összeszerelés miatt ad rosszabb teljesítményt?
A memóriát biztosan a jó slotba tettük azt tudom.😊
Ezekbõl az információkból kiindulva mit tudtok a problémámra mondani?
Elõre is köszi a válaszokat!
<#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#rolleyes>#rolleyes><#idiota>#idiota>
kaptam egy új gépet, de leformáztam mert hülyéskedett. win inditólemezzel bebootoltam, aztán volkoff lemezt beolvasom és innen szeretném elinditani a win ME install cd-t de ATA kimenetû LG dvd olvasót kaptam hozzá és a volkoff ezt nem látja! a Bios és a rendszerindulás pedig látja a dvd olvasót. mit csináljak, hogy a volkoff comm. is lássa?
köszi!
Mondjuk így is vagy 2x gyorsabb a 9250-nél, de manapság ma már ez nagyon kevés.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
púúúúú
púúúúú
Kéne egy kis help, szeretném Inno3D 7950GT karim ventijét 30%ról 100%ra emelni. RivaTuner nem segitett, nTune se tud vele mit kezdeni, csak letudja olvasni h mien sebességgel megy. 163.71es nvidia driver van fenn. Lécci ^^
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az lenne a problémám hogy a dvd íróm amikor írni akarok valamit akkor elsem indul az írás néha meg a felénél félbeszakad.Kitakarítottam,újraraktam az xp-ét hátha vírus de nem.
Légyszíves segítsetek
köszi