!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a hiba?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Meg tudja nekem valaki mondani,hogy ASRock 775i65gv tipusú alaplaphoz lehet-e ati 9800 videókártyát rakni?Ugyanis sehogy sem bírom feltelepíteni a gépre.
Sztem nem ér 5-6K-t egy hûtõ rá...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Gyárilag passzív hûtésû gigabyte 8600gt videókártyám van. Az lenne a kérdésem, hogy le lehet-e cserélni rajta a hûtést aktívra? Ha igen, akkor milyenre érdemes? Elõre is köszönöm. Üdv.
2,5" USB Racket nem minden gép ismeri fel. Néhány gép felismeri, néhány gépen csak 1 port ismeri fel (a 4 USBbõl) és van amelyik egyik USB porton se ismeri föl( pedig ha bedugom akkor a windows jelzi h "USB háttértár csatlakoztatva." és el is tudom távolítani, de vinyóként nem jeleníti meg ). Elég új gépek pedig. Spire Gigapod V rackrõl lenne szó.
Van ötletetek? köcce
http://www.madaraszautosiskola.hu
Elõre is thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Amúgy elég baromság, hogy ez nélkül nem enged tovább. Más telepítõk megkérdezik, hogy óhajtom-e telepíteni... De hát az EA az EA marad mindörökre... 😄
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Fel akarom telepíteni az NFS:Carbont és ezt írja ki. A legfrissebb DX van fenn. Vagy már "túl új" neki?
HELP!!!<#shakehead>#shakehead>
Van egy kábel modemes internet hozzáférésem, amit ha a laptopba dugok, azonnal funkcionál is. Egy asztali gépen most tettem újra rendszert, és arra is rá akarom kötni (természetesen nem egyidöben a laptoppal), de sehogy sem akar müködni. Telepitö lemezzel csinálom, akár UTP, akár USB-n keresztül, sehogy sem mükszik, pedig USB-n látja a modemet is. Hálózat nem jött létre vagy korlátozott. Ezt írja. Próbáltam IP beállítgatásokat is, persze nem állítgattam el semmit össze-vissza. Valaki tudna nekem segíteni ezzel kapcsolatban??? Elöre is köszike!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most vettem egy 4200-es x2-es procit,és van egy olyan gyanúm,hogy a hûtõ amit adtak hozzá rossz.
Éles sípoló hang jön ki a házból,jelenleg csak a procihûtõ üzemel.
Elõfordulhat,hogy az rossz?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Olyan kérdésel fordulok most felétek, hogy mi a véleményetek a SAMSUNG ramokról? Mivel kinéztem egy: Samsung DDR2 1024MB 667MHz-es memóriát
Bruttó: 5 388 Ft-ért, és szerintetek a samsung az jó márka memóriába, illetve megéri?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv.: Nufy
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Az lenne a problémám hogy amikor videót nézek összevissza kavarodó sznû a kép. A videókártyám: Radeon X1600Pro. Segítsetek légyszi
Msn ezés közben lekapcsolt az áram az egész házban. A gép persze azonnal lekpcsolt... felkapcsoltuk a biztositékot a gépet bekapcsoltam elvileg ugylátom müxik.. Aggodjak amiatt h vmi elromlott benne emiatt?
Furcsaság hogy az everest meg a windows is aztmondja hogy az 1866 mhz es core2duo e6320 am 1890 mhz en fut pedig nem volt tuningolva...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nekem van egy normál (Samsung - multimédiás) és egy USB-s (Fujitsu Siemens - multimédiás) billentyûzetem.
Arra gondoltam, ha csatlakoztatom mindkettõt, akkor tudok 2 billentyûzeten játszani (azaz pl. tudunk ketten Fifa08-ozni egymás ellen). De az a baj, hogy a 2 billentyûzetet egynek ismeri fel...nem lehet valahogy sorrendet állítani (elsõdleges - másodlagos) ?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
2 lehetõség fordulhat elõ. Vagy a videokártya driver-e nem jó és újra kell rakni vagy a frissítés túl nagy. Könnyedén orvosolható, csökkentett módban állítsd a frissítést mondjuk 60 hz-re ha ez nem jönne be akkor ugyanebben a módban egy driver és elvileg már megy is.
lenne egy olyan problémám, hogy tegnap megpróbáltam újraindítani a gépet, és amikor elkezdett tölteni a windows, elõjött az xp logo, meg a kék csík, ahogy szokott. Utána kellett volna jöjjön a bejelentkezõ képernyõ, de csak feketeség van. Remélem értitek mi a problémám és tudtok segíteni!
... got nothin to share with you...
Van valakinek tapasztalata a Pinnacle PCTV Hybrid ExpressCard-dal kapcsolatban? És ez miben különbözik a PCTV Hybrid Card-tól? (Azt tudom, hogy PCI-E foglalatos, de mégis miben jobb az ExpressCard a sima CardBus-nál?
ACER Aspire 5738ZG
Játék stb stb
De minden program ami a gitárhoz valo az bug ha kivan huzva a gitár akkor is ha a hangfalt kihuzom akkor is. Látom hogy az input rész folyamatosan fullon van...
Elég zavaro Xpt ujratettem es fen áll a helyzet :S
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Van nékem egy olyan problémám hogy egyik napról a másikra eltorzult a Hang a gépemen de csak az effekt programoknál(Guitar Rig Amplitube... Ezeket használom a gitárhoz..) Csak Zug.Pedig semmihez nem nyultam..Az lehetséges hogy elromlott az alaplapi hangkártyám, és még lehet rajta zanét hallgatni de bizonyos funkciói már nem müködnek? Van ilyen? (Realtek AC97)
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
abit an9 fatality + athlon 3800x2+ 2GB ddr2 ram- hoz mien vga-t ajánlottok? 7600gt elég hozzá? pl : albatron
A megvett videokártyát (AGP-s), ha nem vagy nagyon erõs akkor egy helyre tudod csak szépen kényelmesen beletenni 😊 Abba, amelyikbõl a régit kivetted. Esetleg, ha a kártya igényli akkor még egy kis tápot rá kell dugni és ennyi. Ezután nem kell vele csinálni semmit. Ezután csak letöltöd a (videókártya)gyártó honlapjáról a legfrissebb drivert hozzá azt annyi. Biosban nem kell turkálni, se az alaplapon.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szerintetek?
Én jobban hajlanék a galaxy 8600 GE re (650/2000 mhz) mint a sima referincia gigabyte 8600 gt re...
Naujra..akkor ha azt szeretném kifejezetten hogy egy játék menjen akkor tudtok segiteni?
Nekem álmaim játéka a timshift (illetve minden ehhez hasonló idõ babrálás pl pop.....)
szal ha ezzel a játékkal szeretnék játszani akkor elég lesz e ez a konfig hozzá (mert még nem jelent meg...)
E6320
2 giga 800 mhz ddr2
8600 gt (a galaxy helyett..)
450 w asus táp
s3 gigabyte alaplap
Kb. 3x gyorsabb a sima 9000-nél - ha meg 64bitesed volt akkol mégtöbbször..
kb. mennyi fps javulást kapnék mondjuk egy prince of persiánál vagy gta san andreasnál?😊
ja igen a másik kérdés: ha vennék a boltból ilyen videókártyát azt be tudnám énis iktatni?😄 a bios-ban kell ilyenkor állítgatni, vagy kicserélem az alaplapon, vmi uj driver azt' majd kialakul?😄
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Felraktam a timeshift demoját azt a 577 mb osat. Nos az a helyzet hogy beraktam a gémet 1280*1024 vsync on és medium a graf...éshát maga a játék rendesen fut de méis akad..öö hogyis mondjam :d..szal a játék fut de 2-3 mp enként gy pillanatra megakad a gém...kevés a memoriám vagy mi lehet a baj?
konf:
core2 e6320 alapon
1 gigabyte kingmax ddr2 800 mhz
ds3 alaplap
galaxy nvidia 7600 gst (ddr3, 1,2 ns, gyárilag 525/725..)
http://bf2s.com/player/swy/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
Azt szeretném kérdezni hogy a régi gépemben volt 1,5 gb ddr1 400mhz és 7600 gs ddr3 galaxy edition és 2,81 ghz celeron..namost lett 1 giga ddr2 800 1,86 ghz e6320 és a vga ugyanaz maradt bene..pci expresses...
Nos azt szeretném kérdeni hogy a régi gépemmel laggolt a dark messiah nevû játék, most müködne rendesen? Csak mert 7,11 gb ot nem akarok letölteni feleslegesen...