!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem valaki tud segíteni. Van egy olyan problémám, hogy feltettem egy regcleaner nevezetû progit ( állítólag nagyon jó) elindítom és behomokozik picit az egér majd abbahagyja és nem történik semmi.
Megnézem ctr alt del lel hogy bent van e az alkalmazásokba de nincs benne viszont a folyamatokba benne van a regcleaner exe a cpu oszlop alatt a 00 látható (ez gondolom azt jelenti hogy nem használja) aztán a második próbálkozásra elindult (elõször és utoljára) a regcleaner de azóta se kép se hang. A régi gépemen simán futott ez a progi és mással se volt ilyen gond (legalábbis én nem hallottam róla).
Ha valaki tud légyszi segítsetek.
és egy 8800GTX-em.Ez visszafogná a GTX teljesítményét vagy nem változna semmi??
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
van egy mp3-am lassan 1 éves raknák rá fel zenéket (TCMD)
és azt írja ki hogy szüntessek meg minden írás védettséget
pedi a bill zár az mp3-on fel van oldva... PLZ !
khm...khm...
A help-ben meg nincs errõl szó. 😞
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Esetleg drivert rakjál fel hozzá, ha nincs fenn. A fenn van, szedjél le újat. Köbö ennyi a tippem. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Na sóval a ond a illetyüetemmel van :
Valaki találkoot már olyan prolémával loitech g15-nél oy ionyos karakterek nem mûködnek? (nem kosos,takaritva lett,nem ömlött ele semmi,sõt a sokái nyomva tartom a adott ill-t akkor néa irja is -puffer ond?-)
Elnéést a olvasatósá miatt.
És ott írja maga a felület is, hogy e-mail cím(EK)-re.
A problémám a következõ:
A VIP Mail rendszerben azt zseretném elérni, hogy az erre a címre beérkezõ levelek automatikusan továbbítódjanak az általam megadott e-mail címekre. De én hiába írom be a címeket, mindig azt írja, hogy a megadott e-mail címek hibásak. Próbáltam már ","-vel, ";" is, de sehogy se jó neki.
Valaki tudna segíteni, hogy mégis hogyan kell ennek beírni a címeket, hogy elfogadja?
KÉP
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2. Tedd fel a legújabb drivereket MINDENBÕL, beleértve a DX-et is.
Tájékoztassa a Microsoftot a problémáról...
Ezt írja.
megoldás?
Vettem egy új gépet( ASUS P5KR,3GB RAM,ASUS HD 2900XT,6750 CORE2DUO ).
Az a problémám,ha indítok egy játékot,rövid idõn belül kilép és hibaüzenetet küld.Mi lehet a gond?Ha tudtok,segítsetek!Köszi!
AMúgy is azért jó ez a digikabel, mert az irodájuk a lakásom alatt van.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ismered ezt a céget?
Azért jó, mert 2megabit/1megabit csak havi 3500 ft.
Amúgy tök fasza, most 40-el töltök -.-
De nem fogom fel miért csak este van ez.
A szöveg /akár mélben is/:Tiszteletem, xy vagyok xy helyrõl. Azért fizettem elõ az önök szolgáltatására, mert esténként szeretnék kikapcsolódni, online játékokat játszani. Régebben ez nem volt gond még a modemes betárcsázós freestarttal sem, de mostanában az önök akárhány megabites vonalával is lehetetlen a normális internet használat. Rengeteg a pecketloss és iszonyatosan magasak a pingek még a magyar szerverekre is. Kérem nézzenek utána mi lehet a baj, ugyanis jelenleg nem tudom arra használni az önök szolgáltatását amire szeretném. köszönettel xy.
ennyi
Ha nem raklamálsz így marad....
Vírus nem lehet, mert most csináltam egy mélyreható vizsgálatot a noddal.
Milyen spyware írtót ajánlasz?
Na szal az a kérdésem, hogy minden online játéknál 200 fölötti pingem van, de csak este!!
Ha reggel, napközben játszok, akkor tök normális pingem van.
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Hogy Generate Host Processing Win32 Error !!
Amikor ezt a hiba üzit irja ki akkor az internet teljesen behalt és nem lehet vele semmit se kezdeni csak akkor lesz jó ha Restartolom a gépet !! De van olyan hogy felcsatlakozok az internetre és 5 percre rá már egybõl kidobja ez a hibaüzit !!
de megint ezt csinálta.
megjelennek vízszintesen kis csíkok, aztán egyretöbb aztán kikapcsol a monitor.. kezdem tökönszúrni magam..