!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
púúúúú
Annak az isonak a tartalmát vagy valamelyik részét be lehet tömöríteni kisebbre ezáltal pl nfs pro street esetében 1 dvd5-ös verziót eredményezett ez a tömörítés.
1.Nemtudom hogy kell telepítõt buherálni/tömöríteni!
2.Nem tudom milyen programmal!
De lehet az a lényeg.
Az a baj torrenten védik a feltöltöket tehát privátot sem tudtam neki iri mivel csinálta 😞 Engem nagyon érdekelne ez a program!
Pl ugy tölthetõ az 1 dvd5-ös pro street. Az milyen programmal csinálhatták? Érdekelne a program nagyon!
Ez a kérdés miért ir ki ennek ellenére hibát és miért nem csomagolja ki neki 😞
esetleg tuningolt a gép a és a proci hibázik vagy az alaplap
lekelll tesztelni Prime95 25.5 vagy Orthoss-al
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
24 - Exile -Nov.23
SFV futtatásakor meg minden egyes futtatásnák más fájlokat jelöl ki crc hibára.
Mi okozhatja ezt?
púúúúú
abit kn9 vagy abit an52 meiket vegyem??
púúúúú
Na mind1 most ezzel ugyse tok mit csinálni már megvettem :\... jan-febr ig meg csak inno3d lesz az országban meg az a leadtek oc... gigabyte meg ezek késõbb...
Amugy a tápomra mondtam hogy hangos és rossz meg minen mert haverom chieftecje no sound stb... boltban letesztelték mondták jó dehát mégiscsak hangos 😄 szal most az jutott eszembe mivan ha nem is rossz csak ennek nagyobb a fordulatszáma... asszem 2090 rmp.. a chieftecnek mennyi?
Micsoda hûtés a memoriákon.. 😄
Így nézne ki a cucc...
Remélem neked már szerencséd lesz vele.
púúúúú
Majd ha 2 hónap múlva elszáll a memóriamodulja, vagy esetleg egyéb problémái lesznek, akkor már nem mi fogjuk fosozni... 😊
púúúúú
Az nF520 az tényleg egy minimálisan módosított nF4.
Na de télleg pls mi legyen a tuningal?
Invitel
valószínû hogy az nf520 kevesebbet fogyaszt és gyorsabb is és újabb is
de nincs Heat-Pipe az AN52-en csak 1 passzív borda ami azt jelenti kevésbé melegszik is
E6320 @ 1890 mhz
Ds3 alaplap
2 giga kingmax 800mhz ddr2
8800 gt inno 3d (11800 pont nem fosozni !!)
Asus 450 w Atlas Truepower...
A tesztekeben az igaz hogy egy 1,86 ghz vs 2,4 ghz 28 vs 38 fps? :S
Akkor érdemes lenne meghuznom a procimat? Mien szintre huzak fel ugy egy e6320 at ugy hogy ne kelljen semmi fesszel meg ienekkel vacakolni sjnos nem értek huzáshoz :S... Szal leirhatjátok nekem hogyn vagy meghuzatom a szervizben 😄... @Szerviztuning Ru£eZ.. 😄
AMD X2 5000+
Geforce 8800GT 512
2 giga Kingston 800 MHZ
Kíváncsi leszek 3d markban mennyi pontszámot kapok! Remélem minél többet
Van egy pörgõjük 12 cm-es 16db.. Természetesen itt figyel a masinában <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
http://flickr.com/photos/zolika90/
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Melyik a legjobb ár/érték arányú modem ilyen célra?(Wifi nem fontos)
http://flickr.com/photos/zolika90/
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Észrevettem, hogy gépindításkor attól függ mennyit csipog a gép, hogy mennyi USB-s cucc van hozzákötve a géphez!
Most éppen 3-at csipog.
Hogy lehet ezt kikakpcsolni?
Valahol TUTI hogy ki lehet kapcsolni!
Saor Alba
és szted milehet az h 2 napja kicsit elfüstölt a tápom😄 most vettem ble újat!minden fasza csak amikor elindtom a wint..a monitor nemlátja a gépet..csak 20-30mp után:S és a vga 60 fokos 10perc után..lehet a kártya megbetegeddett?😄 meg párszor fagyogatok 2-3 mp-re!