!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4GB-ot is rakhatsz 32bites oprendszer mellé --> 3.2GB-ot fog látni, a winben bekapcsolva a fizikai cím kiterjesztését és a lapozófájlt kikapcsolva máris a fennmaradó 800MB-ot csapja a lapozófájlhoz. 3.2GB ram + 0.8GB "virtuális" --> magyarán igazából 4GB ramod, ami sokkal gyorsabb mint a winyón lévõ lapozófájl.
Thrash \'Till Death
- 2 Egér: Nem tudok ilyenrõl. De elképzelhetõ, hogy van.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
És ettõl még szarul fog menni a játék, havernak 6740-es core 2 duoja van asszem, meg 8800GT és bebaszik nála a játék (ja és közepen is játszik vele ezért) ugyanis NEM ELÉG VISTA ALATT 2 giga memória a mai játékoknál -.-
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
- Új RAM berakásakor (régit kiveszem) ugye nem kell újrarakni a windowst?
- Megoldható -e az hogy egyszerre van wireless egér USB-ben plusz vezetékes a PS/2-ben? Méghozzá ugy hogy mind2 mûködik vagy csak valami programban vagy beállításban kell átkapcsolni hogy akkor éppen "melyikre hallgasson".
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha nézed az elsõ képedet, akkor fentrõl lefelé a következõket állítsd:
Auto
8
Enabled
333
101
Disbled
1.2 (asszem, de ha ezt az értéket állítod, alatta sötéttel írja, hogy mennyin fog szaladni a ram. Addig állítgasd, míg a 800 nem jön ki.)
Option 1
Itt mindent tegyél maualra, vagy normalra.
Reboot
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
64 bites vagy 32 bites vistat tegyek fel a gépemre? Crysissal szeretnék gamelni, következõ pc vel:
e6320
2 giga kingmax 800 ddr2
8800 GTS 640 ASUS
450 w táp
p965 ds3 gigabyte alaplap....
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
bár már azt is hülyeségnek tartom,hogy mostmár mindig be kell regelniük a router fizikai címét.régen annyiszor indítottam újra a routert,ahányszor csak akartam,most meg ha mondjuk csinálok egy router resetet(ami elveszti a beállításokat),akkor egybõl hívni kell õket,hogy regeljék be a cuccost.
egyébként arra lennék kíváncsi,hogy lehet-e köze a utorrentnek.bár fifa 08 közben is megszakadt a kapcsolat,és akkor utána nem volt net,de a modem áramtalanítása után mindig megoldódott a gond.
de ha már csak 60-70-el is töltök,már akkor is 10 perc után kampó.ez egyértelmûen a modem lehet,nem?(esetleg õk basznak el bent vmit?)
felhívtam õket,és azt mondták,hogy majd hétfõn ránéznek,lehet,hogy modemcsere lesz.ennek örülnék a legjobban.
ReaL MaDRid x siempre
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Szeretnék segítséget kérni CPU húzással kapcsolatban. Eddig nem különösebben izgatott a dolog, de a Crysis topikban felkeltették az érdeklõdésem a processzor órajelének emelésére (mivel ott elméletileg szükséges...).
Nah szóval Gigabyte alaplapom van. Bementem Biosba, Inteligent Tweaker.
Ez az alap beállítás: KÉP
Elsõ alkalommal a CPU host frequency-t átírtam 230-ra (memória 920 Mhz-re ment fel, akkor nem álítottam). Elindítottam a gépet, tökéletesen ment kb. 2 óráig. Következõ indításnál is elindult rendesen. Azután kb. 10 percre rá kiléptem biosba megint, felraktam 250-re (250x9). Mivel memóriánál írja h 1000 Mhz felett nem ajánlott, visszaállítottam az SPD-t 3.3 -ra (így 833Mhz-re állt). KÉP
Ezután F10, Yes, és mikor így beindítja a dolgokat nem jelenik meg semmi (nem pittyen), csak így vár, 7-8 másodperc mulva leáll, 3 mp után elindul és megint vár, ezt eljátsza 6x kb., utána elindul a gép, de visszaállítja a host frequency-t 200-ra.
Már korábban is próbálkoztam ezeknek állításával, de mindig ezt csinálta. Ezután h visszaállította, mostmár akármire állítom mindig visszaáll (gondolom addig amíg nem állítom le a gépet), még akkor is ha 210-re állítom csak...
Ezt a részt is lefényképeztem (itt nem állítotam semmit), csak krédezem, hogy nem itt van-e elállítva valami: kép (PC Health status)
Állítólag az alaplapnak és procinak bírnia kellene, bár alap hûtésem van (de itt nem úgy tûnik mintha az lenne a probléma), proci nem melegszik (most is 25 fokos).
Én még arra tippelek, hogy a feszültségeket manuálisan kéne beállítani, de fogalmam sincs, hogy mire kéne állítani.
Hogyha valaki ért hozzá, és tud segíteni help me!
Két hangfalrendzer egy hangkártya?
Van 2 Db 5.1 -es hangfalrendszerem. Mind a kettõt be szeretném kötni egy hangkártyára, ugyanis van mikor a TV-n filmezek, játszok, van mikor a monitornál.
Nos, nem tudom, hogy ha elosztóval bedugom mind a kettõ hanfalrendszernek a csatlakozóját, valami baja lehet e a hangkártyának.
Mondjuk ezt a csatlakozót, szerintem szét is kell vagdosnom, mert nem fér el egymástól
Nagyon örülnék, ha tuti választ kapnék, elõlre is köszönöm!
Hiába állítom be a laptopomon a hálózatot és a munkacsoportot, ha a hálózati helyekre kattintok, mégsem látom a saját gépem. Ennél fogva nem tudok hálózatot kialakítani... Xp SP2-m van az összes aktuális frissítéssel. Mi lehet a gáz?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
nézegettem az alaplapokat és azt vettem lszre ahol két karit lehet beletenni az alaplapba ott a foglalatok túl közel vannak egymáshoz ha ráakarsz tenni nagyobb hûtõt akkor kiesik az alatta lévõ pci foglalat
na most ilyenkor mivan ?
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
A vidokarit valószínûleg az S3 gyártotta(legalábbis olyan chip van rajta), de a Trio64 az egyik legelsõ vidokártyájuk volt(ami azért nagy szó, mert manapság mér rég nem gyártanak vidokarikat. csak integrálható chipeket)
Az a vidokártya tudtommal 1 mb rammal van szerelve, de némelyik kiegészíthetõ még 1 mb-al. Régi dos-os cucc, nem is tudok kell-e driver hozzá. Bár tegyük hozzá, hogy a valaha látott legjobb dos-os vidokeriról van szó. nagyon szép képet adott, és nagyon kompatibilis volt mindenfélével. Kihalt már vagy 10 éve😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szeretném,ha segitene valaki abban,hogy keresek egy WINBOND-hoz /29ee011-5/alaplaphoz telepitö progit és ehhez is: Videokártyához/Trio 64v2/de
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Szeretném,ha segitene valaki abban,hogy keresek egy WINBOND-hoz /29ee011-5/alaplaphoz telepitö progit és ehhez is: Videokárzyához/Trio 64v2/de
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
2. ha olyan játékkal találkozol, ami dx10-et akar, úgyis muszáj lesz felraki
3. amíg nem találkozol ilyen játékkal, mivel az nem használja ki, tehát a kártya sem fogja. tehát nincs hiány...
egyébként a modem a szolgáltatóé.
ReaL MaDRid x siempre
És figyelni kell, hogy a 333-400 FSB-bõl melyiket szereti az alaplap meg a RAM... (az 1.5-ös Celeron M-ek például 333-asok, olyan RAM is van mellettük)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mer 400Mh es Fsb je van annak is meg asszem a foglalat is ugyanaz mer azok is M es procik.
(tudom, most vadásztam ugyanilyen célból)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Érdemes feltennem a direct x 10 et, vagy ne is foglalkozzak vele.
Miben venném észre a külömbséget, és melyek azok a programok, amik használnák?
Ha esetleg felteszem a 10-et, származhat e valami hátrányom belõle?
köszönöm a választ!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha lehet kérhetnék Privát Message-t?Thx!
izé vannak olyan alaplapok aminek 2 PCI-E foglalata vannak ezek crossfire-sek AT_I kártya kell beléjük de nem is ez a gond, hanem hogy a pci-e foglalat 1 CM-nyire van a PCI foglalattól na most ha karit beleteszek akkor a PCI foglalat kiesik a másiknál is ez a helyzet akkor a másik is kiesik a 3 PCI foglalatból 1 et tudok használni és ha még hûtést is akarok venni a karikra akkor a kettõ egymás mellett sem fér el akkor most mivan hogy csinálták ezeket meg?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64