!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor azt is csere...
ehhez már ne párosíts semmit -> kuka
pci-e alaplap abit ip35 25eft + e2140 vagy e2160 BOX M0-ás
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Indításkor a sima csökk. mód helyett azt kell kiválasztani hogy "Csökkentett mód hálozattal" (legalábbis nekem szokott menni így a net)
,.--.,
egy8adikossrácvok probáloksegítenimindenkinek szeretekélni:D
Kísérlet lapozható memória elérésére a folyamat túl nagy belsõ megszakításkérelmi szintjén (IRQL). Ezt általában a helytelen címeket használó illesztõprogramok okozzák.A te esetetben az alaplapi c-media AC97 cmuda.sys fálja okozza.
gta san andreassal játszok és közben újraindula gép...
kékhalál (hjkjzeee.extra.hu/hibauzenet.rar)
geforce fx 5200 as cga-m van
c-media AC97 driver a hangkértyám
heelp me! (régebben ment a sanandreas...:S)
egy8adikossrácvok probáloksegítenimindenkinek szeretekélni:D
Kössz solten ez kéne nekem lehet de nem tudom le tudom e szedni mert nem eredeti a vista:/ 5letek esetleg hogy tudnám megszerezni? Esetleg valaki felvehetne msn en és átküldhetné..vagy le tudom szedni mert mondjuk ez ami most fennvan 30napos probaverzio, kód nélkül, nemtom validation proba akkor kibasz?
Mert a Nortonom nem tud frissülni, mert za egyik frissítés tepepítésénél az SPA.exe hibát észlel, és gondoltam kipróbálnám csökkentett módban is.
ilyen a hálókártyám:
VIA VT6102 Rhine II Fast Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8201CL/CP) PCI
és leáll állandóan a letöltés (torrent nem)...
bárhonnan töltök megáll egy bizonyos idõ után, de az elején gyorsan tölt! kábelprobléma nem lehet mert 3 kábellel is néztem! Mi lehet a gond? Elõre is köszi!
Saor Alba
Mértvan az hogy a vistám (ultimate) egyfolytában gondolkozik üresjáratban, hdd is pörög de nem tom miért, és a játékok se mennek vmi nagyon fényesen...
C2D E6320
2 giga 800 mhz dr2
8800 GTS 640
Érdemes erre akkor egyáltalán vistát tenni?
talán... hm
Nálam okosabb hozzászóló kellene, csak mivel nem mond senki semmit, és gondolom otthon ülve nyomogatod a frissítés gombot, hogy mikor jön hsz. gondoltam írok valamit, hogy azt mondhasd: "Végre valaki legalább észrevette, hogy itt vagyok!" 😊
Please ..... Megneztem a BIOS-ban csak 1.95V-ig van .... A memoriara 2.1V van irva .
Mit lehet ilyenkor tenni ??
ゾルターン
Jah és a nagyvállalatok is azért lobbiznak, hogy az XP-t minél tovább támogassa a Microsoft, hogy ki tudják húzni a határidõt a következõ windows megérkezéséig...
Nem fura ez a sok egybeesés?
Nekem az Ultimate van fent. Régebben fent volt a Home Premium, de a játékok ugyanolyan sebességgel mentek vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Játékra meik Vistat érdemes felrakni?
Telepítésnél én az ultimate t választottam , nemtom az a legjobb játékok alá?
Hol tudok emelni ??? Alapbol mennyi van beallitva ???
Koszonom
ゾルターン
Ma kaptam meg az uj 2x1GB GEIL ULTRA 800-as memoriamat .....
Nagy orommel raktam a gepbe .... ment is ugy 2 percig . AIDA mem. test lefutott.
Furcsa piros kockak a sarokban utana meghalt teljesen .........
Eddig 667 Kingston-ok voltak benne ( 4GB ) ment minden.
Az alaplap ASUS M2N-E SLI , meg AMD64 X2 6400+ CPU .
Miert nem megy a 800 memoriaval ???
Surgos .... mar eladtam a kingston memoriakat.
Koszonom koszonom koszonom elore is !!!!!!!!!!
ゾルターン
Töltsük le az internetet!
És vigyázz a fej tisztítással is,mert elég érzékeny része az írónak. 😊
De szerintem a tisztítás fog segíteni.az én íróm is csiált ilyet aztán a VODKA megtisztította és semmi baja.de használj gyógyszertári alkoholt és valami puha cuccba áztasd és töröld át a fejet ha nem segít megreptetheted.
Ha ez nem valószínû akkor rosszul van összerakva valami.nézzétek át az alaplapot.Másik tippem,hogy a reset,power gomb jumperek vannak rosszul,de asszem akkor sípolnia kéne persze képet sem ad.Próbálkozzatok remélem tudtam segíteni.
Töltsük le az internetet!
nem vagyok benne biztos,hogy a rammal van a gondd,mert akkor lefagyna és kész nem indulna újra 1bõl...szerintem a másik pedig,hogy most észrevettem,hogy a procim 60fok felett megy csak ami szerintem nem túl jó,de notebookoknál lehe magasabb az üzemi hõmérséklete és ez okozhatja-e a kékhalált,hogy túlmelegszik és újraindul kék halállal,és okozhatja-e ez a melegedés a proci 100%os használatát..A cooler egyépként megy ugyanúgy mint eddig.változást nem vettem észre.Jah és levettem a borítást amivel olyan 65fokon megy és már a játékok nem akadnak,de kékhalál az megvan ha nem nyúlok hozzá.Eléggé idegesít már ez a dolog.Valaki mondja meg mit tudok tenni.És hogy jók-e a feltevéseim.
Esetleg a hangkaris dologra tud vki vmit mondani...eléggé idegesítõ h nincs basszus:S
Asztalon jobb klikk/Testreszabás/Ablak színe és megjelenése/További színbeállításokért nyissa meg a Klasszikus megjelenés tulajdonságait/Hatások/ és a betûtípus símítást állítsd át szabványosra.
3. Advanced WindowsCare V2 Personal és Spybot - Search & Destroy
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Feltettem a vistát...
Alapból 3 problemem van:
1., Maga a kép amit látok nem eléggé éles igy pl ezek a betük se amiket most irok 😉
2., Feltettem rendesen a hangkari drvierét, müxik is rendesen, de egy funkciot kivontak vistás változat alól ugylátszik amire nekem nagy szükségem lett volna.. ez a bass cutoff frekvencia aktiválása és %os beáll...anélkül nem jött basszus a mélnyomómból...most mivel ezt nem találtam meg nem is jön bassus, habár a vistás hangfal beállitó amikor megszolaltatja a mélynyomót dübörög rendesen..
3., Mien spyware irtót ajánlotok hozzá, mert amit eddig használtam nem kompatibilis vistával :/ (trend micro antispyware...)
Tudtok ezekben segíteni?
Utánanézek...