!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah agp-s... <#zavart2>
Akkor azt is csere...

Én gigabyteos vagyok, 20ból kijön 965p ds3, de az abitot is dicsérik, abból ip35-e jön ki ami talán jobb mert p35 ös csipszet. É amellé pont kijön az E4400 as Core2Duo. Memóriát is cserélned kell sejna, de most nem drága, 5800 körül van 1gb, érdemes 2gb ra beruházni. a VGA-t kihajtja...

MaSzKa
AGP 7600GS

ehhez már ne párosíts semmit -> kuka

pci-e alaplap abit ip35 25eft + e2140 vagy e2160 BOX M0-ás

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sztem egy p35 ös vagy 965 ös abit vagy gigabyte alaplap ameikre pénzed futja, és esetleg egy e4400...

Atti12
Sziasztok! Nemsoká alaplapot és procit fogok venni. Az lenne a kérdésem, hogy egy AGP 7600GS 256mb DDD2 höz melyik a legjobb proci+alaplap párosítás? Kb 45000 Ft-m lenne rá. Válaszokat elõre is köszi!

Azért tettem fel mert azt szerettem volna, hogy menynen a crysis dx10el...amugy elfogadta eredetinek a vistát leis töltöttm a cuccokat.. De hihetetlen sztem vmi hebasz volt akkor is, a hdd folyton pörgött mindig gondolkozott a gép, és 30 fps volt átlag 70-80 helyett cod4ben...

SpeedFan

Sziasztok tudna valaki mondani olyasmi progit amivel az alaplapra kötött ventiket tudom szabályozni?Köszi!
Beygír Gücü
Üdv
Indításkor a sima csökk. mód helyett azt kell kiválasztani hogy "Csökkentett mód hálozattal" (legalábbis nekem szokott menni így a net)

,.--.,

NeoMaN
Minek tetted fel. Nem vérpistikéknek való, pláne nem játékra.

Ha letörölted,akkor az alaplapod gyártójának honlapjáról,töltsd le az alaplapi c-media AC97 hangvezélõhöz a drivert és remélhetõleg megszünik a hibajelenség.

hjkjzeee
Probáltam , hogy kitörlöm de akkor nincs hang.<#szomoru1><#szomoru1>

egy8adikossrácvok probáloksegítenimindenkinek szeretekélni:D

Driver IRQL NOT OR EQUAL
Kísérlet lapozható memória elérésére a folyamat túl nagy belsõ megszakításkérelmi szintjén (IRQL). Ezt általában a helytelen címeket használó illesztõprogramok okozzák.A te esetetben az alaplapi c-media AC97 cmuda.sys fálja okozza.

hjkjzeee
hibás eszközillesztõ?

Solten
Nem tom', nekem a vistával semmi gebasz..

Saor Alba

A Driver IRQL NOT OR EQUAL hibás eszközillesztõre utal a rendszerben.A cmuda.sys pedig a C-Media Audio WDM Driver lenne.Szerintem távolitsd el ezt a drivert,vagy probáld meg a legújabb verziót felrakni.

hjkjzeee
Sziasztok.
gta san andreassal játszok és közben újraindula gép...
kékhalál (hjkjzeee.extra.hu/hibauzenet.rar)
geforce fx 5200 as cga-m van
c-media AC97 driver a hangkértyám
heelp me! (régebben ment a sanandreas...:S)

Dah, inkább visszarakom az xp-t<#falbav>

Javítás: Solten

Hy!
Kössz solten ez kéne nekem lehet de nem tudom le tudom e szedni mert nem eredeti a vista:/ 5letek esetleg hogy tudnám megszerezni? Esetleg valaki felvehetne msn en és átküldhetné..vagy le tudom szedni mert mondjuk ez ami most fennvan 30napos probaverzio, kód nélkül, nemtom validation proba akkor kibasz?

kirol
A csökkentett módban hogy lehet elérni, hogy legyen netkapcsolat?
Mert a Nortonom nem tud frissülni, mert za egyik frissítés tepepítésénél az SPA.exe hibát észlel, és gondoltam kipróbálnám csökkentett módban is.

tobias88
helló mindenkinek, lenne egy problémám!
ilyen a hálókártyám:

VIA VT6102 Rhine II Fast Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8201CL/CP) PCI

és leáll állandóan a letöltés (torrent nem)...
bárhonnan töltök megáll egy bizonyos idõ után, de az elején gyorsan tölt! kábelprobléma nem lehet mert 3 kábellel is néztem! Mi lehet a gond? Elõre is köszi!
NeoMaN
nem érdemes

NeoMaN
semennyivel

Hali!A kérdésem az lenne, hogy ha egy pci-e 2.0-ás kártyát rakok egy pci-e-es csatolóba akkor mennyivel lesz kevesebb a kártya teljesítménye????
Solten
kieg: szerintem asus 8800 GTS 640 mb jobban hangzik mint inno3d 8800 Gt...szvsz..

Ezt nemértem, Haveromnak Core2 q6600 a van , ugyanolyan 2 giga ram, ugyanolyan alaplap, tép is ugyan az, csak a karija inno3D 8800 Gt.. és õ arról számolt be hogy COD4 neki 91 fps körül száguld, nekem meg csak 58-60 fpsel :S ami tudom hogy elég lenne, de cod mérõ piros még iylenen is ,60 felett kéne legyen... Amugya proci alaporajelen van, lehet az okoz gondot (1,86 ghz, 4 mb l2 cache, 1066 fsb)... Hétvégén lerendelem egy haveromat és meghuzatom 2,6 ghz re... Ja és ha ujratenném mondjuk Home Basic el a vistát akkor gyorsab lenne?

A géppel nincs gond, csak a Vistával...
Hy!
Mértvan az hogy a vistám (ultimate) egyfolytában gondolkozik üresjáratban, hdd is pörög de nem tom miért, és a játékok se mennek vmi nagyon fényesen...
C2D E6320
2 giga 800 mhz dr2
8800 GTS 640
Érdemes erre akkor egyáltalán vistát tenni?

BIOS frissítés?
talán... hm
Nálam okosabb hozzászóló kellene, csak mivel nem mond senki semmit, és gondolom otthon ülve nyomogatod a frissítés gombot, hogy mikor jön hsz. gondoltam írok valamit, hogy azt mondhasd: "Végre valaki legalább észrevette, hogy itt vagyok!" 😊
gurubefree

Please ..... Megneztem a BIOS-ban csak 1.95V-ig van .... A memoriara 2.1V van irva .
Mit lehet ilyenkor tenni ??

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Én még csak nem is tenném fel a Vistát. Januárban jön az Xp-hez az SP3... elég jó telejsítményjavulásról szólnak a hírek, míg a Vista SP1-nek semmi... ezen felül csomó Vistás elem át lett hozva scriptek, adatbiztonság, stb...
Jah és a nagyvállalatok is azért lobbiznak, hogy az XP-t minél tovább támogassa a Microsoft, hogy ki tudják húzni a határidõt a következõ windows megérkezéséig...
Nem fura ez a sok egybeesés?
davidka003
Meg több cucc van benne.
Nekem az Ultimate van fent. Régebben fent volt a Home Premium, de a játékok ugyanolyan sebességgel mentek vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tommyg
tök mind1, ultimatenek több az erõforrásigénye

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Csá!
Játékra meik Vistat érdemes felrakni?
Telepítésnél én az ultimate t választottam , nemtom az a legjobb játékok alá?

gurubefree
Eddig OK .... Akkor mit csinaljak ???

NeoMaN
Asus ezért felejtõs...

gurubefree
Most nezem a memorian 2.1V kell neki .... Lehet hogy az a baj nem kapja meg ???
Hol tudok emelni ??? Alapbol mennyi van beallitva ???

Koszonom

gurubefree
S.O.S

Ma kaptam meg az uj 2x1GB GEIL ULTRA 800-as memoriamat .....
Nagy orommel raktam a gepbe .... ment is ugy 2 percig . AIDA mem. test lefutott.

Furcsa piros kockak a sarokban utana meghalt teljesen .........

Eddig 667 Kingston-ok voltak benne ( 4GB ) ment minden.

Az alaplap ASUS M2N-E SLI , meg AMD64 X2 6400+ CPU .

Miert nem megy a 800 memoriaval ???

Surgos .... mar eladtam a kingston memoriakat.

Koszonom koszonom koszonom elore is !!!!!!!!!!

KILLER2
Persze, a húzogatás végsõ megoldás csak. Majd kerítek alkoholt, azt áttörlöm vele. Remélem segít rajta, a csavarokat nem is szívesen húzogatom, remélem, hogy nem is kell majd.

Töltsük le az internetet!

Húú Killer a csavarokon ne nagyon húzogasd a fejen,hogy közelebb távolabb legyen a lemeztõl 😄
És vigyázz a fej tisztítással is,mert elég érzékeny része az írónak. 😊
De szerintem a tisztítás fog segíteni.az én íróm is csiált ilyet aztán a VODKA megtisztította és semmi baja.de használj gyógyszertári alkoholt és valami puha cuccba áztasd és töröld át a fejet ha nem segít megreptetheted.

Ez attól függ volt-e már mûködõ rendszer telepítve a gépre.ugyanis ha azután lett a konfig változtatva a képi megjelenítés nagy valószinûséggel nem megy,ezért lehet olyat csinálni,hogy mielõtt indulna bármi is F8 és VGA mód engedélyezése,vagy csökkentett módban beállítani a drivereit,stb.
Ha ez nem valószínû akkor rosszul van összerakva valami.nézzétek át az alaplapot.Másik tippem,hogy a reset,power gomb jumperek vannak rosszul,de asszem akkor sípolnia kéne persze képet sem ad.Próbálkozzatok remélem tudtam segíteni.

KILLER2
Ma vettem tisztító lemezt, de le se szarja. Észre se veszi, ha van bent lemez. Holnap majd szétkapom, meglesem, hogy minden jól be van-e dugva, meg letisztítom a fejet magam is. Amúgy a lemez keféjén piros és fekete maszat lett, nem tudom, hogy honnan jött az a DVD íróból. Amúgy nem lehet, hogy csak a csavart kéne húzogatni a fejen, hogy közelebb/távolabb legyen a lemeztõl? Bár sajna ehez nem értek semmit.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok!haverom összetett egy új gépet..elég jó konfig..minden jólvan bekötve..de nemindul a gép..vis indul de a monitor nemkapcsol be..más monitorral sem jó..de más gépbe a videókártya megy!HELP mi lehet a baj?
Valaki meg tudja nekem mondani azt,hogy a notebookomba miután ramot cseréltem 2x512 re 2x256 ról azóta kék halállal újra szokott induli,DE
nem vagyok benne biztos,hogy a rammal van a gondd,mert akkor lefagyna és kész nem indulna újra 1bõl...szerintem a másik pedig,hogy most észrevettem,hogy a procim 60fok felett megy csak ami szerintem nem túl jó,de notebookoknál lehe magasabb az üzemi hõmérséklete és ez okozhatja-e a kékhalált,hogy túlmelegszik és újraindul kék halállal,és okozhatja-e ez a melegedés a proci 100%os használatát..A cooler egyépként megy ugyanúgy mint eddig.változást nem vettem észre.Jah és levettem a borítást amivel olyan 65fokon megy és már a játékok nem akadnak,de kékhalál az megvan ha nem nyúlok hozzá.Eléggé idegesít már ez a dolog.Valaki mondja meg mit tudok tenni.És hogy jók-e a feltevéseim.

Thx segitett...
Esetleg a hangkaris dologra tud vki vmit mondani...eléggé idegesítõ h nincs basszus:S

davidka003
1. Kapcsold ki a Clear Type-ot.
Asztalon jobb klikk/Testreszabás/Ablak színe és megjelenése/További színbeállításokért nyissa meg a Klasszikus megjelenés tulajdonságait/Hatások/ és a betûtípus símítást állítsd át szabványosra.
3. Advanced WindowsCare V2 Personal és Spybot - Search & Destroy

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hy!
Feltettem a vistát...
Alapból 3 problemem van:
1., Maga a kép amit látok nem eléggé éles igy pl ezek a betük se amiket most irok 😉
2., Feltettem rendesen a hangkari drvierét, müxik is rendesen, de egy funkciot kivontak vistás változat alól ugylátszik amire nekem nagy szükségem lett volna.. ez a bass cutoff frekvencia aktiválása és %os beáll...anélkül nem jött basszus a mélnyomómból...most mivel ezt nem találtam meg nem is jön bassus, habár a vistás hangfal beállitó amikor megszolaltatja a mélynyomót dübörög rendesen..
3., Mien spyware irtót ajánlotok hozzá, mert amit eddig használtam nem kompatibilis vistával :/ (trend micro antispyware...)
Tudtok ezekben segíteni?

Nagyon köszi a segítséget!
Utánanézek...