!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most annyi a gondom még hogy azt irja ki hogy DISK BOOT FAILURE INSERT PRESS ENTER<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
tudsz ebben egy kis segitséget adni????
Nagyon meg köszöném!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
1.javitsd ki a WinXP-det a WinXP CD-vel
itt a példa igaz angol( nézd a képeket)😊 www.techspot.com/vb/topic8356.html
Olyan kérdésem van hogy hol találok toshiba notebbokhoz vinyo keretet?
tud vki vmi helyet vagy vmit??
elöre is köszönöm
\\__/) (O.o) ( } { )
De szégyen ide szégyen oda nem vagyok valami nagy profi mind te és a többiek!!!!!!ebben nem nagyon vágom a dolgokat hogy mit hogyan hol kell beállitani telepiteni!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Gondolom nem árt az archivumnak, ha itt az info.
Egy külföldi forumon reggeltem, 10 perc mulva jött a válasz.
Kikapcs állapotban 30 mp-ig nyomvatartani a reset gombot, visszakapcsolni a tápot a routerre, közben folyamatosan nyomni a reset gombot...újabb 30 mp után elengedni. Ennyi.
(gondolom elég lehet 10 mp is, de így írták, így próbáltam, így müködött..)
Remélem ha valaki egyszer ugyanezzel a problémával küzd, rátatál erre a postra.
Üdv
Eremite
Bar meg kell vallani, hogyha nem ugyanaz a hardver mind a ket gepben, ugy nem igazan fog nalad mukodni igy az XP, hogy masnal telepited ra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy kis segitségre lenne szükségem<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Fel telepitettem a winyomra az XP2 -öt ugy hogy egy üzemképes gép F meghajtojába csatlakoztattam a winyomat és miután kész lett a telepités beraktam az én gépembe a winyot és kiirtaa NTLDR-t<#felkialtas>#felkialtas>
Mi a folyamata annak,hogy ezt a hibát kijavitsam ha leirná nekem valaki részletessen azt nagyon meg köszöném<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>A segitséget elöre is köszönöm
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hálózatépítésben nem igazán vagyok otthon még. Van olyan kábelem is, mint amilyen az adslekhez szokott kelleni, annyi különbséggel, hogy ezen 8 helyett 4 érinkezõ van.(nevét sajnos nem tudom azért írom így) Talán azon volna a legcélszerûbb a hálózatépítés? /pill játékhoz kellene. Aki járatosabb a témában légyszives segítség!!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
350W-os vagy 400W-os FSP elég lenne.
350W-os FSP elég lenne neked.
Kilehet választani, hogy melyik hangsávot játssza le.
Bár lehet egy ingyenes AVIsynth is tudja?
olyan problémám lenne hogy van egy alaplapm asus p5gd1 fm egy fujitsu gépbõl lett kiszedve. teljesen jól mûködött mindaddig mígén beletettem egy p4 3ghz-es procit 2x512mb ramot és egy gf 8600Gt-t. Olyan hibát mutatott mint ha megsérült volna a bios egy frissítés közben( power led és a cd meghajtók ledjei villogtak). Szereztemhozzá egy másik elméletileg mûködõ biost de ugyanezt csinálja vele. Szerintem nincs akkora szerencsém hogy mot van 2 ugyanolyan rossz biosom, inkább valami zûr van az alaplappal. Valaki tudna e segíteni hogy ilyen kor mit csináljak, új alaplap vagy van megoldás?!?!?!? Ha valakinek van ilyen alaplapja és ha kiírná belõle a biost és elküldené nailben nagyon hálás lennék neki!!!
Nekem egy olyan dologba kén egy segítség,hogy egy videó alatt megy a magyar hang is meg az angol is.De én úgy szeretném,hogy külön legyenek ezek.De sehogyse tudom beállítani.Ha Virtual Dubbal meglehet valahogy csinálni akkor írja le valaki.Elõre is köszi!^^
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Láma kérdés: ha vezetékes routerrel akarom megosztani a netem, nem gond a nagy távolság? (a 2 gépet 30 méter hosszú kábellel kell összekötnöm...nem a ház nagy, az útvonal bonyolult)
Kösz!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kérdésem az lenne hogy miként lehet az mplayer-ben hangsávot váltani már rengeteget kerestem de sehol nem találom plz help
kösz
Erre a kérdésre nyitottam egy topicot, de Maximus jelezte, hogy jobb lenne itt próbálkoznom.
Villámsegítségre lenne szükségem!
Van egy D-Link DGL-4300-as routerem (kb 2-3 éve), amit nem tudok resetelni! (jelszavam elfelejtettem, nem röhögni! 😊 )
Mindenhogyan próbáltam a reset-et.
-Reset gomb nyomás bekapcsolt állapotban (vagy nyomvatartás 10; 30; 60 mp-ig!)
-Ugyanez kikapcsolt állapotban
-Próba úgy, hogy csatlakoztatva vannak a hálókábelek, ill. úgy hogy nem.
-szétszedtem, hátha van benne egy jumper is, vagy Bios-elem-hez hasonló alternatív tápforrás..semmi
Az amerikai modell - ha minden igaz - bekapcsolt állapotban, a reset gomb 10 mp-ig való nyomvatartásának hatására gond nélkül resetel. Ott olvastam,hogy az Európai modellnél eltérés lehet.
(párhuzamosan írtam már a D-Link-nek is, ha kapok választ/megoldást beírom ide is)
Köszi minden segítséget/tippet srácok!
Eremite
de ugyanebbõl kapst 500W-ost 1500Ft + pénzért
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Azóta kipróbáltam szimpla sztereó fejhallgatómmal és hangfallal is; fejhallgatónak semmi alapzaja, hangfal nagy hangerõn, de hang/zene nélkül már zümmög kicsit, de ez sztem egész más mint amit az 5.1es fejhallgató produkál. 90-95% - ig biztos vagyok benne hogy a driverek rendben vannak, bár nem sokat értek hozzá. 5.1es hanghoz vmi spéci drivert/decodert/tudomisénmit le kellene még tölteni, vagy egyszerûen ki kellene cseréltetni?
NorthQ 400W NQ-4001EXT-USB 11k vagy Point of View Black Diamond 500W 14,5k vagy FSP Bluestorm II 400W 14,5k
Vajh, lenne a megfelelõbb??? A haldokló Codegen 400-asom helyett... Tapasztalatok? Észrevételek? Esetleg tesztek???
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
bár szerintem elég régi volt az ahoz hogy érezni lehessen a változást
nemrég vettem egy újabb videókártyát igaz nem egy szuper típus Ati x hd2400 pro Asus de nem dob nagyot a grafin s úgy gondolom ez a proci órajele miatt is lehet
egy Intel (R) Pentium (R) D cpu 2,66 GHz-es proci van benne a biosban jelenleg 133 MHz-es az órajele a kérdésem az lenne érdemes -e és ha igen akkor mennyire felhúzni az órajelét ami még nem okoz gondot a proocinak