!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Hali Srácok!!
Lenne egy kérdésem! Sapphire 2900XT 512Mb karim van, és olyat csinál h. megy a gép, jáccok, netezek semmi baja..egyszercsak fogja magát a monitor és kikapcsol, ill nem is kikapcsol hanem olyan mint mikor készenlétbe teszem a gépet.. villog a zöld led.. se kép se hang, pedig a gép megy... kikapcsolom a gépet, ujrainditom egyböl és jo!!! <#falbav><#falbav>
Ez vga hiba lehet, volt már valakinél hasonlo probléma???
Elvigyem gariba??? Ott mit mondjak???
THX<#worship><#worship>

Honda - The Power of Dreams

Mr Spock
Egy samsung sataII-es vinchesteren, ha be van kapcsolva a SMART (önelemezõés jelentõ cucc), akkor botloáskor megáll és kiírja, hogy capable and status: BAD. Csak F1 megnyomásával folytaódik tovább a gép indítása. Kikapcsoltam a SMART-ot a bios-ban, így elindul minden probléma nélkül. Viszont a windows mindig hibátlanul bejön és semmi probléma nincsen vele, nem lassabb, meg semmi, ergo a winchesternek nincs semmi baja, egyébként is csak fél éves. Mi lehet a baja? Ötletek tippek?

-muszáj-

Sziasztok!
Az Msi k8t neo alaplapomat december közepe óta nem használtam. Tegnap újra összeraktam, majd a diagnosztikai ledek szerint a következõ a probléma:
- boot kisérlet led jelez hibát 30 másodpercig, majd a Testing RTC(Real Time Clock) hibát jelez és nem lép tovább!
Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma...
Ez magyar nyelvû xp-n tökéletesen mûködik.Angolal nem próbáltam.

Solten
Angol nyelvûmet is szétkapja.

Saor Alba

Az Uxtheme patch-ek a legtöbjével csak az a probléma,hogy nem kompatibilis a magyar nyelvû Windows xp-el.Kivéve ezt az egyet:Universal UxTheme Patcher 2.1

allock
hali

igazándiból nem tudom jó helyre írom e a problémámat, de valaki csak tud megoldást

szóval, újra raktam a windows-t kb másfél hete, nem is volt vele bajom addig míg fel nem fedeztem, hogy az USB háttértáram nem mûködik. Ezért újraraktam ma is, de semmi változás.
Végigcsináltam amiket a Súgó írkált de nem tudott segíteni, Pedig a rendszer felismeri, hogy ha pl: rádugom az mp3 lejátszót vagy telót, feltelepíti a szoftverét, viszont kiírja, hogy a hardver telepítése során probléma merült fel, az eszköz nem fog megfelelõen mûködni. Az eszközkezelõben viszont nem ír hibát semmire, mindent megfelelõen mûködik szerinte. Frisebb illesztõprogramja pedig nincsen egyiknek se.

-egyik usb portom se megy ahogy láttam, hiába dugtam át másikba, akkorse történ semmi

-lehet hogy a BIOS-ba kéne beletúrnom?

#hhwnd

bardocz
nade több kilométer távolságból?😄DDD 2 perc alatt? XD
De akkor ha az én ventim az oldal szerint 1200 rpm es akkor mért forog csak 600-700 at?

MaSzKa
de mondhattad volna mikor elmlítetted a témát

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
Senki sem mondta hogy használd... A Royale Noir a Microsoft témája nem is kell hozzá ez a patch... <#rolleyes>

Saor Alba

MaSzKa
thx hogy szóltál

Solten
Ja én ezt már írtam a "milyen asztalod van" topikban hogy az uxtheme patcher elcseszi a gépet... <#rolleyes>

Saor Alba

csgery
Azt szerintem vmi potméterrel tudnád szabályozni, vagy esetleg a BIOS-ban, mert evégre az akármit cisnálsz 2500 at vagy éppen 4500 at fog pörögni. A ventilátor tekercselésétõl függ.
Nehezet kérdeztem?

MaSzKa
UXTheme Multi-Patcher 5.0.exe

ezt a progit rakd fel és utána mond ezt<#hehe>

csgery
Sztem winreinstall lesz, mert már mindent néztem, amit csak lehet.
Met
winreinstall vagy a szolgáltatások között kell a Témák-at bekapcsolni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MaSzKa
<#falbav>

csgery
Nekem is egy RUNDLL hibát ír ki ,és ilyen szép szürke a tálcám...:S és nem lehet álltani semmire... letöröltem ugyanaz<#szomoru1>
MaSzKa
felraktam a UXTheme Multi-Patcher 5.0.exe amit hozzá mellékeltek és a FAQ-ba ajánlottam

ez cseszte el az asztalomat

Mien progival tudnám szabályozni a ventit, ha a sys-fan ra van rákötve?
Gigabyte S3 rev3.3

Senki?

Máté94
De úgy van hogy a videó közötti részt kell kivágni min 1:40 ms tól 2:00 ms ig tartó rész kivágni.
Máté94
Leiród?😄
Máté94
8 van😄
csgery
7- es Nero-d van? Azzal lehet szerkeszteni, szinte gyerekjáték😊
Máté94
Hello!
Annyit szeretnék kérdezni,hogy szeretnék egy videóból kiszedni egy részletet és utána összerakni és Youtube Dowloaderrel kikonvertálni MP3-ba csak azt nm tudom,hogy a VirtualDubba hogy kell a videót kivágni.
Ha tud valaki segíteni akkor köszI!😊
tugyiti
Muterék biztos megunták a sok rossz jegyet <#hehe>
Solten
<#hehe> Inkább az abit alaplap... De lehet hogy a Corsair táp <#vigyor>

Saor Alba

Solten
<#wow2>

Saor Alba

bardocz
nagyon sürgõs! eltünt minden játék a gépemrõl,és nem töröltem le semmit,de csak a játékok,alig maradt fennt valami!vagyis 1 játék:@ mindjárt szívbajt kapok idegrohammal,minden eltünt,minden setupom
Doruslatszámot esetleg lehet szabályozni rajta?venti

A sumsung dvd író tehet róla érzem én...<#hehe><#eplus2>

Solten
Ettõl!? Ügyes vagy.

Saor Alba

Hy!
Amikor vettem a vga-mat, nem volt benne a ghost recon, kissé sérelmeztem, engesztelésül megkaptam a játékot (nem mondom meg mien módon mert büntit adnak😄), illetve mellé egy Revoltec 12 cm es coolert. Pirosan világit.
Típus: Csúszócsapágyas
Méret: 12cm
Szín: Piros
Levegõszállítás: 49,21Cfm
Zaj: 22,5dBa
Méret: 120x120x25mm
Fordulatszám:1200RPM
Namármost a ventit beraktam az alaplap dobozába, és ott tronolt..hmm... 3 honapig. Mivelhogy azthittem hogy nem tudom használni, de ma támadt 5letem, és rámoddingoltam az oldallapra (csavarhuzo powa). Rá a 4pines sys fanra, gép start. Felvillan, aztán világít, elindul... denézem ez lassu... Everestbe megnézem hát most kemény 600 rpm el forog. Mi lehet a baj? Srry a hosszu kifejtésért.

segítségeteket szeretném kérni.Új gépet allítottam össze ami a következõ képpen néz ki:MSI K9N Neo V3 AMD 64X25000+ 2x1Gb Kingmax 800MhzDDR2 memória Leadtek Winfast PX8800GT 512Mb Táp400W Mackron.A gondom az hogy Age of III-al szerettem volna játszani és mikor elindítom a játékot kikapcsol a monior. Need for Speed carbon pedig hiába van max grafikon vagy alcsonyan akkor is ugyan az a helyzet belassul rajta de nem szaggat csak kicsit lassunak találom.Monitorom régi CRT 8éves lehet nem tudja rendesen kezelni a videó kari?Segítségeteket megköszönném Thankx!

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

MaSzKa
szét is hullot az XP-m 😞

MaSzKa

Solten
XP Royale Noir. Elvileg bárhonnan...

Saor Alba

MaSzKa
Pista Skined van?

honnan download?

Solten
Tökéletes. Akkor 32 bites:

Saor Alba

MaSzKa
nem irja ki konkrétan hogy 32bit-es e

Solten
<#lama>

Sajátgép, jobb klikk, tulajdonságok...

Saor Alba

MaSzKa
elindítasz egy 32bites progit😄

hogy tudom az xpmrõl hogy hány bites?
MaSzKa
szét lehet szedni

de ott mikrokapcsoló van és szerintem atz kopott el

bardocz
szerintem az egészet szét kell csavaroznod,ha szét akarod szedni
zolo
Az hogy egy egér DPI-je 800 vagy 400 az miben számít?
Jelenlegi Logitech Bj58-am 800 DPI-s, játékra tökéletes. Viszont bal gombja miatt lehet venni kell új egeret. Észrevenném játékban azt, hogy az új csak 400 DPI-s?

A képen levõ részt le lehet szedni, hogy alatta kitakarítsam?

http://flickr.com/photos/zolika90/

HoReSz1975
ma kideritettük, hogy az alaplap a szar, a BIOS -a egy rakás szart sem ér, csere Gigabyte -ra, benne vagyok még a 3 minkanapba, hiszen, pénteken vettem...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO