!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem! Sapphire 2900XT 512Mb karim van, és olyat csinál h. megy a gép, jáccok, netezek semmi baja..egyszercsak fogja magát a monitor és kikapcsol, ill nem is kikapcsol hanem olyan mint mikor készenlétbe teszem a gépet.. villog a zöld led.. se kép se hang, pedig a gép megy... kikapcsolom a gépet, ujrainditom egyböl és jo!!! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ez vga hiba lehet, volt már valakinél hasonlo probléma???
Elvigyem gariba??? Ott mit mondjak???
THX<#worship>#worship><#worship>#worship>
Honda - The Power of Dreams
-muszáj-
Az Msi k8t neo alaplapomat december közepe óta nem használtam. Tegnap újra összeraktam, majd a diagnosztikai ledek szerint a következõ a probléma:
- boot kisérlet led jelez hibát 30 másodpercig, majd a Testing RTC(Real Time Clock) hibát jelez és nem lép tovább!
Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma...
igazándiból nem tudom jó helyre írom e a problémámat, de valaki csak tud megoldást
szóval, újra raktam a windows-t kb másfél hete, nem is volt vele bajom addig míg fel nem fedeztem, hogy az USB háttértáram nem mûködik. Ezért újraraktam ma is, de semmi változás.
Végigcsináltam amiket a Súgó írkált de nem tudott segíteni, Pedig a rendszer felismeri, hogy ha pl: rádugom az mp3 lejátszót vagy telót, feltelepíti a szoftverét, viszont kiírja, hogy a hardver telepítése során probléma merült fel, az eszköz nem fog megfelelõen mûködni. Az eszközkezelõben viszont nem ír hibát semmire, mindent megfelelõen mûködik szerinte. Frisebb illesztõprogramja pedig nincsen egyiknek se.
-egyik usb portom se megy ahogy láttam, hiába dugtam át másikba, akkorse történ semmi
-lehet hogy a BIOS-ba kéne beletúrnom?
#hhwnd
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
Saor Alba
ezt a progit rakd fel és utána mond ezt<#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ez cseszte el az asztalomat
Gigabyte S3 rev3.3
Annyit szeretnék kérdezni,hogy szeretnék egy videóból kiszedni egy részletet és utána összerakni és Youtube Dowloaderrel kikonvertálni MP3-ba csak azt nm tudom,hogy a VirtualDubba hogy kell a videót kivágni.
Ha tud valaki segíteni akkor köszI!😊
Saor Alba
Amikor vettem a vga-mat, nem volt benne a ghost recon, kissé sérelmeztem, engesztelésül megkaptam a játékot (nem mondom meg mien módon mert büntit adnak😄), illetve mellé egy Revoltec 12 cm es coolert. Pirosan világit.
Típus: Csúszócsapágyas
Méret: 12cm
Szín: Piros
Levegõszállítás: 49,21Cfm
Zaj: 22,5dBa
Méret: 120x120x25mm
Fordulatszám:1200RPM
Namármost a ventit beraktam az alaplap dobozába, és ott tronolt..hmm... 3 honapig. Mivelhogy azthittem hogy nem tudom használni, de ma támadt 5letem, és rámoddingoltam az oldallapra (csavarhuzo powa). Rá a 4pines sys fanra, gép start. Felvillan, aztán világít, elindul... denézem ez lassu... Everestbe megnézem hát most kemény 600 rpm el forog. Mi lehet a baj? Srry a hosszu kifejtésért.
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
honnan download?
de ott mikrokapcsoló van és szerintem atz kopott el
Jelenlegi Logitech Bj58-am 800 DPI-s, játékra tökéletes. Viszont bal gombja miatt lehet venni kell új egeret. Észrevenném játékban azt, hogy az új csak 400 DPI-s?
A képen levõ részt le lehet szedni, hogy alatta kitakarítsam?
http://flickr.com/photos/zolika90/
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO