!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Én is konfigoltam be ilyent és 10-20 percenként elment a net szóval ugyanezek a problémák voltak mint nálad, elvitték szervízbe azóta mûködik
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
telepitettél külön programot vagy gyári (windowsos) hálokezelövel probálkoztál stb.
Az a problémám,hogy van routerem és meg próbálom osztani a netet a másik géppel.
Minden jó,csak mindig szétkapcsol és akkor sehol sincs.
Újraindítom a routert és a modemet és ismét van.
Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Két megoldás jutott eszembe: vagy vesz egy chieftec 5500w os tápot, vagy eladja ph n a q6600 at, és a kapott pénzbõl alapból tud venni egy e6600 at amit viszont már sztemmeg tudna huzni, és ahogy láttam játékoknál q600 meg e6600 ugyanannyi fps t ad..( ha ph tezst igaz). Meik a jobb választás?.
Másrészt az én helyzetemet tekintve nekem elég a 450 w os asus táp (csígftek delta belsõvel) az e6320as procimhoz tuningnál?
És ha jól tévesztek akkor asszem egy Q6600 95W-nál többet nem is eszik 😊
hát ha már fejlett tuningolot használtok az ugyis kiirja hogy a rendszer erõforrása instabillá nem megbízhatóvá fog válni
Azt szeretném megkrédeni hogy haverom szeretne q6600 at tuningolni, és azt a hirt kaptuk hogy a 450 es chiefteccel nem fog menni mert az alapon is éppcsak elviszi a gépet.
SPec:
Q6600 @ alap (majd hyper tx2)
2 gb 800 mhz ddr2 kingmax
Inno3D 8800 GT
Gigabyte DS3 P35
Samsung 7200rpm, 250 gb sata2
LG DVDíró
SB Audigy 2 hangkari
Akkor ebbõl mi igaz? Ha tudja tuningolni akkor meddig vinné? Ha kell vegyne uj tápot akkor hány W?
Az a problámám,hogy van routerem és meg próbálom osztani a netet a másik géppel.
Minden jó,csak mindig szétkapcsol és akkor sehol sincs.
Újraindítom a routert és a modemet és ismét van.
Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm.
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Az LCD monitoromat mindegy hogy hány Hz-en használom?
75Hz-en van, ez nem baj?
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
A mûködõ gépen a vezérlõpult-hálozati kapcsolatokban dupla katt a helyi kapcsolatra, a támogatás fülön meg tudod nézni a címeket
AMD Athlon x2 6000+, Gigabyte Gerorce 8600gt silent pipe 512mb, 2gb 800 mhz ram, Asus 16x dvd rw,
"A router konfigjában a kiosztható ip-k közül állíts be egyet a notinak, nekem a roterben meg lehet adni, hogy mettõl meddig használhat ip címet pl."
- Ezt hol?
A notin az almaszk, alapértelmezett átjáró és egyéb címek ugyan azok mint az asztali gépen?
-Ezt csak holnapra tudom kideríteni...(LEírod h ezeket hol tudom megnézni?)
Köszi, és bocsi...
A router konfigjában a kiosztható ip-k közül állíts be egyet a notinak, nekem a roterben meg lehet adni, hogy mettõl meddig használhat ip címet pl. 192.168.1.1-192.168.1.5.
A notin az almaszk, alapértelmezett átjáró és egyéb címek ugyan azok mint az asztali gépen?
Egyébként ha véletlen driver ügy lenen, amit kétlek, arra találták ki az egyesített XP telepítõt, hogy ne keljen ilyennel szívni ...
Írtam már máshova is, de hátha itt választ kapok. Szóval routerrel szeretnék netet megosztani (2 felé). Az egyik gépen minden f*sza, beállítom a routert, van net is... De a másik gép egyszerûen "nem látja" a routert. Hiába írom be az ip-t, nem jön be a router configja, nem jön be semmi... Eddig ezen a gépen volt csak net... (Ez mellesleg egy laptop, nemtom h számít-e 😊) Szóval mit kéne állítanom?
Elõre is köszi!
Na szóval ilyen, bizti, hogy azért van mert az alaplap nem oké?Ezek alapján is? És mit tudok így csinálni?
Köszike
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Mikor mondja, hogy írd be, hogy mi legyen a lemez neve akkor a képernyõ bal oldalán van egy kis nyíl, arra kattints rá és akkor lehet választani sebességet.
Tudna nekem valaki segíteni!Nem lehet újra rakni a gépemen az operációs rendszert, pedig már nem ártana!Betezsem a telepítõt, elkezdi ellenõrizni a dolgokat, aztán mikor elkezdené atelepítést, akkor kiírja, hogy nem találja a merevlemezt!Ez mitõl lehet? Sata2-es a winyo!Mit csináljak vele!Már sokan megpróbáltak segíteni, de nem jött össze eddig még semmi!Ha valakinek van jó ötlete szóljon!
Elõre is köszi!