!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
fordítva kell, a routernek kell megadni a hálókártya mac címét, így a modem azt hiszi, hogy a router a hálókari és ad neki ip-t

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Szerintem vedd a nagyobbat, ha rosszat nem olvastál róla.

rvn
Üdv! Van 1 smc webtg modemem és chellos netem szeretném ugy összekötni a 2 t h élvezhessem awifi elönyeit csak hát a chello modemnek meg kell adni a smc mac címét és sehogy nem tom elképzelni h ezt hogy lehet! Ha valaki tud erre megoldást kérem irjon vagy vegyen fel msn re: [email protected]

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Bandi 18
Hello

Most nekem lenne szükségem kis segítségre. Monitorvásárlás elõtt állok nagyon sokat nem akarok költeni rá (50.000 a fájdalomküsöb 😊 ).

Ki is néztem 2-õt kíváncsi vagyok a véleményetekre mert ezekhez nem értek annyira.

elsõ jelölt: Asus VW193DB 19" 3 év gari 5ms 42.000
második jelölt: HannsG HI221DP 22" 3 év gari 5ms 55.000

Merjem bepróbálni a HannsG-t vagy inkább a biztos Asus legyen 😊
Új név a piacon de rosszat nem olvastam róla eddig, játékra nem használnám egyiket sem csak filmezésre.

Kösz a válaszokat elõre is

Küldönc
és honnan? a gépen nincs meg, azért kéne a dvd. Pedig a lemez nem karcos :S

balvin
köszi, próbálgatom

akkor az lehet a gond?
mert ha csak a monitor van bekapcsolva meg "megy" a router és a moden akkor nem kapcsolt ki

PíszLávJuniti
az akksi 1.5 - max 2 év alatt elöregszik.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

helló!
450-es chieftec táp van a gépben
a szünetmentesrõl megy a monitor a gép a router és a modem!
tegnap volt egy kisebb áramszünet és a szünetmentes kikapcsolt és a másik gép ami nem szün.mentesrõl megy az meg se érezte mert nem indult újra:S
utána kipróbáltam azt hogy bekapcsoltam ezt és amikor bejött a winfos akkor kihúztam a szünetmentest és kikapcsolt az egész:S
lehet hogy túl nagy neki ez vagy már "elromlott"??
a szünetmentes kb:4-5 éves
600VA-es a szünetmentes

kirol
Hát meg, de az se segített.

HoReSz1975
<#integet2>

nekem is segíthetnétek, nincs valami program ami vista rendszerbõl kitakarítaná egy játék program benmaradt fájljait <#confused><#worship><#rinya><#conf>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

dookie
erre senki semmit? <#integet2>

The FlashBack
😄
Lol, na ilyet még nem halottam. Feltételezem, hogy a windows beépített Program telepítése/és törlése nevû segédprogramot is elindítottad, és onnan is kitörölted a gémet.
Ha nem esetleg még ezt tedd meg. De szerintem megcisnáltad. Nekem nincs ötletem, hátha másnak lesz😊

kirol
Valakinek van arra jó ötlete, hogy mi a megoldás a következõre:

Idegességemben Shift-Del -el letöröltem a Gears os War -t - mert már megint eltünttte a mentésemet - , és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem. MINDENT!

Más minden TEMP mappát is töröltem, sõt mást is, de semmi eredmény. Mégis hol tárolja ezt az infót? 2 regcleaner-t is futtattam már, de az se segített.

Még is csak uninstallálni akarja, de ugye mivel töröltem, azt se tud.

davidka003
Ekkora hülyeséget már rég hallottam.

balvin: Itt kérj segítséget:
Tuning kezdõknek

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

HoReSz1975
Hi @ all

az lenne a gondom, hogy a Pro Evolution Soccer 2008 -hoz akartam felrakni az evolution 2 patch -et, de nem sikerült, uninstallálni akartam a programot, de nem engedte, erre kitöröltem a progi könyvtárát, majd a saját lemezével uninstallálta a maradék cuccot, de most vissza szeretném rakni a játékot és ezt írja ki

mit lehetne tenni, vista ultimate 64 bites van fenn <#confused><#worship><#help>

hogyan lehetne leszedni minden pes 2008 -ra vonatkozó cuccot a géprõl, hogy újra felrakhassam <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Ha nem tudtad húzni akkor valamiért nem engedi. Nem értek nagyon a tuninghoz, de lehet hogy a kevés ram miatt, vagy esetleg gyenge a tápod és nem tud több energiát nélkülözni a procidnak. Inkább az utóbbira voksolnék.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

balvin
adott egy ASUS P5KPL alaplap, egy Intel DualCore E2160 1.8GHz, és egy 800MHz 1GB Kingmax RAM.

a procit érdemes -e húzni amig nem veszek még 1 GB ramot(ez egyenlõre még messze van), ha igen mennyire és hogy, mert a biosban az advanced CPU beállításoknál nem tudtam húzni. Átkapcsoltam Manual-ra a sebességet Auto-ról, de nem jött a felugró ablak ha rányomtam az entert. Van még az auton meg a manualon kívül egy Overclock opció, ahol százalékosan tudnám megadni a túlhúzást, de azt inkább békén hagytam mert nem írta ki hogy milyen órajelen megy tõle.

írd ki mégegyszer, lehetõleg jól és nemfog kihalni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Küldönc
hi all.
Lenne olyan problémám, hogy nem rég traxdata dvd-re írkáltam ki cuccokat, köztük zenét is, ami nagyon fontos nekem. Egyik nap betettem a dvd-t, azt mikor a zene mappába léptem, kifagyott az egész, azt írta:"nem válaszol".
Egy barátnak odaadtam nézze meg pioneer dvd íróval, de neki is ugyan ez volt.
Nekem Nec dvdíró van.
most mit csináljak? :@

tommyg
ja akkor bocs

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

-.- enynire amatör nemvok... azzal kezdtem de az felseismerte a paticiókat. aztán eszembe jutott hogy van még 1 progi amit régebben használtam mert ez a második eset... csakhát a nevét nemtudtam...

tommyg
táp lesz ott a hibás

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Met
Ontrack Easy Recovery vagy van még sok ilyen progi, keress rá a file recovery-re

Hyy
az mitõl lehet hogy a gépem néhány játék alatt random kikapcsol? :/
én tápra gondoltam de hát egy 450-es chieftec csaknem olyan gyenge :/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tommyg
hát talán partition magic-al

Hi!

ismere vlakii olyan progit amivel az elromlott particiót vvisszatom hozni... a fájlok meg ienek... minden munkám azon van és egyszer csak aztmondja total commander hogy nincsilyen meghajtó :@ örülök...

madass
meghalt a monitor

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

HAli,
áramszünet után a képernyõn függõleges csíkok jelennek meg.(indító képernyõn is meg xp alatt is) Biost már reseteltem, ram-okat és a vga-t is kivettem meg visszaraktam de semmi változás. Mit elhet tenni?
dookie
igen, de már többször volt töltve, de semmi baja nem volt eddig.

hungaro
Telepítsd a videókártya drivert

Hivatás az Életért!

Met
eredeti patron van benne?

dookie
van egy canon ip 1200 printerem és evvel se tudok mit kezdeni. egyik pillanatról a másikra, gondolom "megtelt" a tintatartó vagy csak szoftveresen hülyült be (újratelepítettem már nem 1x és nem 1 gépre)próbáltam resettelni, de a progik vagy kifagynak, vagy a nyomogatással nem érek el semmit. Valaki találkozott már ilyennel?
Belinkelem a szervízelés leírását is: CANON IP Nullázási (Reset) útmutató:

1.) Kikapcsolt nyomtató mellett nyomja le és tartsa lenyomva a Resume/Cancel gombot, ezután nyomja meg a Bekapcsoló gombot. NE ENGEDJE EL EGYIKET SEM! A Power LED zölden fog égni, jelezve hogy a szervizfunkciók kiválaszthatóak.

2.) Amíg a Bekapcsoló gombot lenyomva tartja, engedje fel a Resume/Cancel gombot. (A BEKAPCSOLÓ GOMBOT NE!!!)

3.) Amíg a Bekapcsoló gombot lenyomva tartja, nyomja meg a Resume/Cancel gombot 2-szer, ezután engedje el mindkettõt .

Mindannyiszor tartsa a Resume/Cancel gomb benyomva, az Alarm és a Power LED felváltva kigyullad, Alarm narancssárgán és a Power zölden, és az Alarm LED gyullad fel elõször.

4) Amikor a Power LED zölden világít, nyomja meg a
Resume/Cancel gombot:

- 0 -szor zöld (Power) Power ki amikor a nyomtatófej nincs beüzemelve, a kocsi visszaáll és beáll alapállapotba.
- 1 szer narancssárga (Alarm) szolgáltatás teszt nyomtatás .
- 2 szer zöld (Power) EEPROM információ nyomtatás
- 3 szor narancs (Alarm) EEPROM beüzemelés

- 4 szer zöld (Power) felesleg / selejt tinta számláló nullázása

- 5 ször narancs (Alarm) alapbeállítások.
- 6 szor zöld (Power) Nyomtatófej mélytisztítás (mind a fekete és a színes tisztítása)
- 7 szer nincs funkció
- 8 szor zöld (Power) CD / DVD ellenõrzõ minta
- 9 szer narancs (Alarm) CD / DVD nyomtatási pozíció korrekció (vízszintesen: X irány)
- 10 szer zöld (Power) CD / DVD nyomtatási pozíció korrekció (függõleges: Y irány)
kell várniegy kicsit,.Azután 1x megnyomni a bekapcsoló gombot.Megindúl a mûvelet A végén ki kell lapcsolni a nyomtatót

KÖsszi!

AlieN911
Ez egy segitség topic, nem csak hardware sztem..Ha meg nem tetszik, ne olvasd el, valaki csak tud segiteni...Most miböl tart válaszolni annak aki tud ilyesmiröl..Keresö meg szar.. 1 topicot találtam aminek köze van ahhoz amit akarnék, de ott basztak válaszolni...

Honda - The Power of Dreams

madass
lol csevrolet mondd neked az valamit hogy harware forum?? 😄😄😄 no és az hogy keresõ???

AlieN911
Hali!

Érdekelne egy olyan topix, ahol autotuningrol van szo,és a saját autokrol, nem pedig képek meg ilyenek..Egy kis motortuning érdekelne, chiptuning stb..Illetve alufelnik.. Melyik a jo, mit érdemes venni.. Legföképp hol..
Chevrolet Lacetti 1.4 lenne az alany..<#idiota> (Nem leszolni..)<#vigyor2>

Honda - The Power of Dreams

madass
nerkem sincs semmi bajom a mercuryval olyan alplapom meg tápom van a régi asztai gépemben és 3 éve tökéletesen szolgál....

dookie
én 1800 ért vettem mercury hangkártyát még annó sulinettel. semmi bajom nem volt vele. Ne támadjatok be pls hogy így meg úgy fúj a távolkelet meg hasonló kommentekkel.Ha simán tv-re akarod akkor desigo által beszúrt képen látható kábelt veszel, és veszel tv-hez ha régebbi, egy scart portot (250 ft ósanba) egyik felén scart, másik felén 1 db video, 1 db svideo, 2 db audio (l és r) ki illetve-bemenet. szerintem ennél egyszerûbb megoldás nincs 😊 ha meg nem találsz hosszú rca kábelt, akkor veszel hozzá toldokat és többet kötsz össze egy toldó kb 20 ft. attól függ hol veszed. üdv

The FlashBack
köszike a válaszokat kipróbálom!

desigo
célszerû venni a gépbe egy 5.1-es hangkártyát (kb 3-4 ezer FT)
és utánna rendesen tudsz mozizni ha már van házimozid...

ilyen kábel kell ehhez:

Met
Megnézed milyen kimenet van a hangrakin, (valószínûleg jack) megnézed milyen bemenet van az erõsítõn (valószínûleg RCA) és a kettõt összekombinálod.
Nálam úgy van, hogy kijön a hangkariból a jack, az belemegy egy jack/RCA átalakítóba és onnan szalad tovább az erõsítõ RCA bemenetébe.
Ha koax vagy optikai kimenet/bemenet (is) van a hangkarin és erõsítõn akkor lehet variálni.

The FlashBack
célszerû lenne, csakhogy egyelõre nem tudom milyen kábel kell hozzá.
egyelõre örülnék annak, ha a tévé saját hangszórója megszólalna😊

Met
akkor célszerû egyböl a házimozira kötni a hangot

The FlashBack
én eddig mindig gépen néztem filmet. de már kicsit kényelmetlen. a tévé viszont nem ebben a sz obában van. frankón összevan kötve a vidikari, meg a tévé, bevezettem a kábeleket is a laminált alá, szóval tökéletes az összhang. már csak a hang hiányzik. Igen azért mondtam, hogy jack-jack kábel, mert a tévén is van, meg hát nyilván a hangkártyán. akkor mégiscsak elõkell dúrnom azt a kábelt.

a képpel meg az volt, hogy aktiválni kellett a színház módot 😊

Köszönöm a segítséget.

(
amúgy házimozi is van a tévéhez, majd egyszer azt is összekötöm a géppel😄😄)

desigo
mi volt a képpel?
Hangkártya nyílván van a gépedben.Annak van jack kimenete a tvnek meg valószínûleg van rca hang bemenetet (esetleg annak is jack)
ha összekötöd hang is lesz...

Én ha géprõl nézek filmet a gépemhez kötött 2.1-es Logitechrõl jön a hang.
Kicsit jobb mint a tv hangszórója 😊
The FlashBack
na kép megoldva. 😊
már tényleg csak a hangra kellene a megoldás. jack-jack kábelt nem találom, jó lenne tehát ha nem ezzel kéne megoldani😄😄

The FlashBack
feltettem a kmplayert, de a tévén továbbra is csak feketeképet mutat a lejátszó😞

The FlashBack
most azon gondolkozom, hogy jack-jack kábellel meg lehetne-e oldani a hangot. van valahol egy 5méteres ilyen kábelem, de ha nem fontos nem állok neki feldúrni érte a lakást😄😄

The FlashBack
köszi. és még azt megtudnád mondani, hogymegoldható hogy hang is legyen a tévén. most nyilván nincs, mert csak videós rc kábelt találtam hozzá, de hangot is át lehet vinni valahogy? ahho gondolom már más kell, mer a vidikariból nyilván nem tudok hangot kicsikarni😄

desigo
nekem a kmplayer megoldotta ezt a problémám...
a full hdk is akadás nélkül mennek