!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy VIA/S3G UniChrome pro igp -s integrált videókarim.
megtudnátok mondani h hol tudok huzni rajta mert ez alapból 64 mb
köszi elõre is
Ha ez nem iskerül, akkor írj vissza.
szedtem biost ami egy fél megás exe fájl
ezzel mit kezdjek?
kislemezmeghajtó nincs max usbs pendrivera tudom rakni
arról tudnám telepíteni?
Ahol kiveszed az elemet van 2 fém rész amik az elemhez érnek. Ezt a kettõt egy olyan cuccal ami vezetõ összeérinted és elméletileg mennie kell. Ha nem, akkor szerzel egy biost arra az alaplapra - érdemes a gyártó oldalán keresgetni- és frisítd. akkor garantáltan eltûnik a jelszó!
szeretnék egy gépet újrarakni de nem bootol cdrõl mert a biosban le van tiltva.Átállítani nem tudom mert a bios jelszóval védett.
Azért,hogy ne legyen jelszó kivettem az alaplapból az akksit fél órára de utána megint csak kéri a jelszót.
valami ötlet esetleg?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És a link: www.teoldalad.extra.hu/tevideod.avi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
2. talán ha a megfelelõ helyen kérdeznéd...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
pl:. zenéthalgatok és közben megy az msn és netezek és közben megy a torrent is.. a zene szagatva szól minden baja van a gépnek cpu használata az olyan 80-100% között mozog!!akármit csinálok mindig lassú..eddig egy intel caleron 2.5 ghz procim volt...ma kicseréltem egy celeron 2.66 os ra...igaz nem sok a különbség de az zsir uj volt..a hõmérséklete is 50 fok...szoval sztem az még türhetõ..
asus p4v8x-mx-es alaplapom van
768 mb ram
160 gb 7200 rpm sata samsung vinyó!
XP-t már nem 1szer raktam ujra...
léccives segitsetek ha tuttok...
elõre is köszönöm
t-mobilos web'n'walk usb sticket szeretném xp alatt beüzemelni, de állandóan valami gtptser.sys -t és Gt51lp.sys-t (vagy Gt51Ip.sys?) keres, és nem találok sehol ilyen file-t..a gugliba próbáltam keresni, de nem sokra jutottam, csak mindenféle diagnosztizáló progira akadtam, ami "talán" megtalálná vagy valami ilyesmi.. honnan lehetne letölteni ezt a 2 file-t ???
külföldi t-mobilos oldalon találtam "driver"-t, de az se tartalmazza ezeket a qva fájlokat -.-
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem vok szõke, akkor lennék az ha kérdezés nélkûl beletenném. Még nem raktam össze gépet, szal hülye vagyok hozzá, nem szégyen az. Na mind1. Kösz a segítséget!😊
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
A kézikönyv szerint a két sárga színû foglalatba kell raknod a memóriákat.
Lehet neked ilyen szõke edition alaplap kellene😊
Na így gondóltam... phuhhh... nagy meló ide képet beilleszteni.
http://demodome.atw.hu/images/m2v-b.jpg
Phicsába... pff

Megint segítségre lenne szükségem. Nem nagyon értek ehez, szóval inkább kérdezek mint hogy hülyeséget csináljak. Van 2 DDR2 2 gigás ram om. Még nem tettem be az alaplapba. Szóval én úgy tudom hogy úgy kell. Hogy ugye 4 memória foglalat van. Kettõ és még egyszer kettõ. Az elsõbe egyet, meg a másik párba is az elsõbe egyet, ugye?
Van képem hogy hogyan gondóltam.
A sárga legelsõbe, meg a fekete legelsõbe. És így van duel channelben ugye?? Így jó ha így teszem bele??? Elõlre is köszönöm a segítséget!
Bocs az elõbb rosszúl adtam meg a kép url-jét.
Megint segítségre lenne szükségem. Nem nagyon értek ehez, szóval inkább kérdezek mint hogy hülyeséget csináljak. Van 2 DDR2 2 gigás ram om. Még nem tettem be az alaplapba. Szóval én úgy tudom hogy úgy kell. Hogy ugye 4 memória foglalat van. Kettõ és még egyszer kettõ. Az elsõbe egyet, meg a másik párba is az elsõbe egyet, ugye?
Van képem hogy hogyan gondóltam.
A sárga legelsõbe, meg a fekete legelsõbe. És így van duel channelben ugye?? Így jó ha így teszem bele??? Elõlre is köszönöm a segítséget!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Biostar P4M800-M7 alaplapom, integrált hangkártyával, de a mikrofont sehogy sem tudom megszólaltatni. Sem az alõlapi, sem a hátlapi csatlakozóval nem mûködik. Miután a szoftveres beállításokat végigpróbáltam, szétszedtem a gépet és azt láttam, hogy az elõlapi csatlakozók nincsenek bekötve (ezzel nincs is gond mert az alaplap könyve azt írja, hogy egyszerre nem mûködik az elõlap meg a hátlap), viszont a hátsó csatlakozóval mûködnie kéne, nem? Ugyanakkor a line out/in normálisan mûködik, illetve ha a hangkártyát 5.1-es módba váltom akkor a mic csatlakozó is mûködik mint center/subwoofer out...
Az alaplap audio csatlakozóin meg van néhány jumper, de errõl a könyv nem ír semmit, nemtom hogy ez lehet-e az ok:
Ha valakinek van esetleg valami ötlete, azt megköszönném!
Egész pontosan úgy néz ki, hogy az egyik gépbe 2 hálókari és abból megy át a másik gépbe a net.
De ugye azt tudod, hogy ha a "kliens" gépen is akarsz netet akkor a szervernek is kell menni.
Saját magam raktam össze a gépet, müködik rendesen, ezt leszámítva.
Valami tipp esetleg?
Router és minden "segédeszköz" nélkül meglehet valahogy oldalni, hogy 2 gépen legyen 1 net ?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Lenne egy olyan problémám az utobbi napokba keletkezet és gyanitom mi lehet a gond de azért töletek is megkérdezném h mitõl lehet az a jelenség h ha nem csinálok semmit meg ha játszom egy idõ után csak úgy lekapcsolja a gépet de van olyan mikor csak a winfosba dolgozom h tovább bírja van mikor órákig tudok netezni tvzni stb... . Amire én gyanakszom az a proci.De a poén h azt hittem azért van ez mert nincs kitisztitva a gépem és másnap neki álltam kitakarítani ami jót is tett neki mert tényleg elég poros volt azt mint ha kicserélték volna minden faján ment a gondoltam újrendszerrel biztos megoldom még a hiba jelenségét is de nem, sajnos nem .Ezért kérnék töltek vmi választ.
Köszönöm
TDU Nick:Stil_HUN
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Vagy kiírod egy DL-es lemezre vagy winrar-al becsomagolod 2x 4.x gigás csomagokra.
Vagy kicsomagolod az iso-t és azt vágod ketté ha olyan, dvd és hd filmet azt hiszem ketté lehet vágni de játékot nem nagyon, illetve játék válogatja.
A segitséget elõre is köszönöm.