!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Biosban ki van kapcsolva ezért nem...

most kiveszem pár órára az aksit...
sziasztok
van egy VIA/S3G UniChrome pro igp -s integrált videókarim.
megtudnátok mondani h hol tudok huzni rajta mert ez alapból 64 mb
köszi elõre is
nem tudom. de nem tudsz választani, hogy a cdrõl bootoljon?
desigo
elõjön a boot device menu

nem tudok valahol master passwordot keresni hozzá?
próbáld meg azt, hogy amikor bejön az, hogy nyomj F2-t, hogy beléphess a menube, akkor ott F11 nyomogasd. ott majd tudsz választani.!
Ha ez nem iskerül, akkor írj vissza.
desigo
kisütöttem de ugyanúgy kéri
szedtem biost ami egy fél megás exe fájl
ezzel mit kezdjek?
kislemezmeghajtó nincs max usbs pendrivera tudom rakni
arról tudnám telepíteni?
Süssd ki a biost!
Ahol kiveszed az elemet van 2 fém rész amik az elemhez érnek. Ezt a kettõt egy olyan cuccal ami vezetõ összeérinted és elméletileg mennie kell. Ha nem, akkor szerzel egy biost arra az alaplapra - érdemes a gyártó oldalán keresgetni- és frisítd. akkor garantáltan eltûnik a jelszó!
Hali! Egy nagyon egyszerû kérdésem lenne. A directX 10 csak vistan mûködik? Xpre nem lehet telepíteni?
desigo
üdv

szeretnék egy gépet újrarakni de nem bootol cdrõl mert a biosban le van tiltva.Átállítani nem tudom mert a bios jelszóval védett.
Azért,hogy ne legyen jelszó kivettem az alaplapból az akksit fél órára de utána megint csak kéri a jelszót.

valami ötlet esetleg?
Nah nemtom mi volt a baj, szétszedtem, összeraktam és most jó... talán csak kilazult egy kábel vagy nemtom. 😛

The Protector
8600GT kártyám van.Nem szaggat semmi.De most már minden game szarkodik.És csak a játékok hülyülnek.windows alatt hibátlan.Ez a dual core optimizer ez mi?Most így hasznáhatatlan a gép a játékra.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az szerintetek mitõl lehet, ha nem szól a mélynyomóm? Már régen túráztattam, és most vettem észre, hogy nincs elég mély. 😞 Pedig vezérlõpultban is 5.1-re van állítva a rendszer. A kábelek se voltak széthúzva, amióta megvettem, és akkor még sokáig teljesen jól is ment.

rooney8
Feltöltöd ftp-re pl: tevideod.avi

És a link: www.teoldalad.extra.hu/tevideod.avi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Solten
Dual core optimizer az amd honlapján.. Milyen vidikártyád van?

Saor Alba

The Protector
Hy.Nagy problémám van.Újrateleptettem az xp-t.Feltettem pár progit ami kell.Feltettem pár gamét.Mindegyik nagyon jól megy aztán belassul és megint jól megy.Nem akad vagy szaggat hanem belassul.Egyszer jól megy egyszer meg mintha kilassítódna.Most mit csináljak.Én a procira gyanaxom.Amd x2 5200+-os 2.7Ghz-s.Lehet esetleg hozzá drivert szedni?Vagy létezik ijen

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Met
1. nem írjuk be naponta többször ugyan azt, fõleg nem hardveres topicba
2. talán ha a megfelelõ helyen kérdeznéd...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hy all. hogy tudom belinkelni letöltéshez olyan cuccot amit ftpre felraktam(extra.hu). hogy felmegy a weblapra és ott van a videó, rámegy a letöltésre és ftprõl leszedi. hol van a videónak a linkje, vagy mit írjak a linkhez.pls gyors válasz, mert sürgõs! köszi

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

sziasztok!! lenne egy olyan kérdésem h valamiért nagyon lassu a gépem...
pl:. zenéthalgatok és közben megy az msn és netezek és közben megy a torrent is.. a zene szagatva szól minden baja van a gépnek cpu használata az olyan 80-100% között mozog!!akármit csinálok mindig lassú..eddig egy intel caleron 2.5 ghz procim volt...ma kicseréltem egy celeron 2.66 os ra...igaz nem sok a különbség de az zsir uj volt..a hõmérséklete is 50 fok...szoval sztem az még türhetõ..
asus p4v8x-mx-es alaplapom van
768 mb ram
160 gb 7200 rpm sata samsung vinyó!
XP-t már nem 1szer raktam ujra...
léccives segitsetek ha tuttok...
elõre is köszönöm
Shiwo
help !

t-mobilos web'n'walk usb sticket szeretném xp alatt beüzemelni, de állandóan valami gtptser.sys -t és Gt51lp.sys-t (vagy Gt51Ip.sys?) keres, és nem találok sehol ilyen file-t..a gugliba próbáltam keresni, de nem sokra jutottam, csak mindenféle diagnosztizáló progira akadtam, ami "talán" megtalálná vagy valami ilyesmi.. honnan lehetne letölteni ezt a 2 file-t ???

külföldi t-mobilos oldalon találtam "driver"-t, de az se tartalmazza ezeket a qva fájlokat -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Köszönöm a segítséget!
Nem vok szõke, akkor lennék az ha kérdezés nélkûl beletenném. Még nem raktam össze gépet, szal hülye vagyok hozzá, nem szégyen az. Na mind1. Kösz a segítséget!😊
csõ all.hogy kell weblapoknál megcsinálni azt (extra.hu) hogy felteszek pl. egy videót az ftpre és hogy az oldalról letudják szedni.mert ha ftpre teszem fel ott akk annak nincs linkje amit betudok szúrni. úgyanígy vagyok a képekkel is.akarok felrakni háttereket, de ott se tudok linkelni.pls help

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

A kézikönyv szerint a két sárga színû foglalatba kell raknod a memóriákat.

Met
Pont ezért színkódos, hogy az azonos színûekbe kell tenni...
Lehet neked ilyen szõke edition alaplap kellene😊

Na így gondóltam... phuhhh... nagy meló ide képet beilleszteni.
Nem jeleníti meg a képet pedíg az url jó.
http://demodome.atw.hu/images/m2v-b.jpg
Phicsába... pff
Sziasztok!
Megint segítségre lenne szükségem. Nem nagyon értek ehez, szóval inkább kérdezek mint hogy hülyeséget csináljak. Van 2 DDR2 2 gigás ram om. Még nem tettem be az alaplapba. Szóval én úgy tudom hogy úgy kell. Hogy ugye 4 memória foglalat van. Kettõ és még egyszer kettõ. Az elsõbe egyet, meg a másik párba is az elsõbe egyet, ugye?
Van képem hogy hogyan gondóltam.

A sárga legelsõbe, meg a fekete legelsõbe. És így van duel channelben ugye?? Így jó ha így teszem bele??? Elõlre is köszönöm a segítséget!
Bocs az elõbb rosszúl adtam meg a kép url-jét.
Sziasztok!
Megint segítségre lenne szükségem. Nem nagyon értek ehez, szóval inkább kérdezek mint hogy hülyeséget csináljak. Van 2 DDR2 2 gigás ram om. Még nem tettem be az alaplapba. Szóval én úgy tudom hogy úgy kell. Hogy ugye 4 memória foglalat van. Kettõ és még egyszer kettõ. Az elsõbe egyet, meg a másik párba is az elsõbe egyet, ugye?
Van képem hogy hogyan gondóltam.

A sárga legelsõbe, meg a fekete legelsõbe. És így van duel channelben ugye?? Így jó ha így teszem bele??? Elõlre is köszönöm a segítséget!
torrente111
szerintem nem.nekem nem azonossal lett kicserélve,akkor sem kellett.

Üdv! Segítsetek! Ha kicserélem a gépemben a videókarit(ATI Radeon9600xt128m) egy azonos gyártmányúra(ATI Radeon9600Pro256m) akkor oprendszert is ujra kell raknom,vagy elég frissíteni a drivert? Elõre is köszönöm. Írhattok a privátba is!

rooney8
Oké köszi 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Met
nem tudom, próbáld ki😊

rooney8
Ja és úgy nem lehet megcsinálni hogy: A modemembe van utp meg usb is. ÉS az 1-ik gépbe utp-vel megy a net a másikba meg usb-vel. Így nem lenne jó? 😊

rooney8
Oké köszi. Nekem usb-vel jön a net, úgyhogy elég csak egy háló kártya?

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Biostar P4M800-M7 alaplapom, integrált hangkártyával, de a mikrofont sehogy sem tudom megszólaltatni. Sem az alõlapi, sem a hátlapi csatlakozóval nem mûködik. Miután a szoftveres beállításokat végigpróbáltam, szétszedtem a gépet és azt láttam, hogy az elõlapi csatlakozók nincsenek bekötve (ezzel nincs is gond mert az alaplap könyve azt írja, hogy egyszerre nem mûködik az elõlap meg a hátlap), viszont a hátsó csatlakozóval mûködnie kéne, nem? Ugyanakkor a line out/in normálisan mûködik, illetve ha a hangkártyát 5.1-es módba váltom akkor a mic csatlakozó is mûködik mint center/subwoofer out...
Az alaplap audio csatlakozóin meg van néhány jumper, de errõl a könyv nem ír semmit, nemtom hogy ez lehet-e az ok:

Ha valakinek van esetleg valami ötlete, azt megköszönném!
Met
Kell még egy hálókártya és a winben valami net megosztás varázsló vagy mi.
Egész pontosan úgy néz ki, hogy az egyik gépbe 2 hálókari és abból megy át a másik gépbe a net.
De ugye azt tudod, hogy ha a "kliens" gépen is akarsz netet akkor a szervernek is kell menni.

Tufa
Igazából nem akkora nagy gond de tanácsot szeretnék kérni, miért van az hogy az aláírásomban lévõ configgal nem veszek észre észrevehetõ teljesítmény különbséget jónéhány teszt programban, mint pl 3dmark06. Sima hd3870el több pontot érnek el(és nem az übertuning gépekre gondolok, nekem 11k pont lett), arra tippelnék hogy esetleg valamilyen funkciója nincs bekapcsolva amivel kijönne a teljesítmény többlet.
Saját magam raktam össze a gépet, müködik rendesen, ezt leszámítva.
Valami tipp esetleg?

rooney8
Üdv!

Router és minden "segédeszköz" nélkül meglehet valahogy oldalni, hogy 2 gépen legyen 1 net ?

Solten
nem

Saor Alba

The Protector
2 magos procihoz muszály 64bites windowst feltennem?

reaper4
ez sok mindentõl lehet. akár haldokló táp, túlmelegedés. stb. de mivel nem dob kék képernyõt, így akár ki lehet zárni pár dolgot.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám az utobbi napokba keletkezet és gyanitom mi lehet a gond de azért töletek is megkérdezném h mitõl lehet az a jelenség h ha nem csinálok semmit meg ha játszom egy idõ után csak úgy lekapcsolja a gépet de van olyan mikor csak a winfosba dolgozom h tovább bírja van mikor órákig tudok netezni tvzni stb... . Amire én gyanakszom az a proci.De a poén h azt hittem azért van ez mert nincs kitisztitva a gépem és másnap neki álltam kitakarítani ami jót is tett neki mert tényleg elég poros volt azt mint ha kicserélték volna minden faján ment a gondoltam újrendszerrel biztos megoldom még a hiba jelenségét is de nem, sajnos nem .Ezért kérnék töltek vmi választ.
Köszönöm

TDU Nick:Stil_HUN

Köszönöm szépen.

sweech
kijelölöd amit darabolni akarsz, fájl/fájldarabolás

Hogy lehet total commander-rel feldarabolni?

Shiwo
esetleg total commanderrel is feldarabolhatod, de azt is egyesíteni kell a winyón, mielött betudnád csatlakoztatni virtuális meghajtóba

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Köszi szépen a segitséget.

Met
Szerintem ilyen nincs.
Vagy kiírod egy DL-es lemezre vagy winrar-al becsomagolod 2x 4.x gigás csomagokra.
Vagy kicsomagolod az iso-t és azt vágod ketté ha olyan, dvd és hd filmet azt hiszem ketté lehet vágni de játékot nem nagyon, illetve játék válogatja.

Helló mindenkinek,azt szeretném kérdezni,hogy létezik-e olyan program ami az ISO vagy nrg file-t fel tudja osztani olyan célbol,hogy ráférjen egy normál DVD lemezre.
A segitséget elõre is köszönöm.

köszönöm