!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamelyik topic...bocs ha hüyle vagyok ,de ez rajtom most hogysegít?
Saor Alba
,,Setup did not find a driver compatibile with your current hardwere or operating system. Setup will no exit. "
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Vettem egy új VGA-t egy Radeon HD2600XT-t. Nos, a gond az, hogy a legtöbb játék menüje ilyen szar lett tõle...alig lehet elolvasni a betûek, mintha hibás lenne.
Mi a fene baja van?!
Egyébként Amd 1700+ és mésfél giga ma van a gépben.
De mitõl lett majdnem indegyik game menüje hibás?! A régi VGA-val jó volt, ezzel az új HD2600xt-vel meg nem!
A kártyához való driver fel van feltelepítve. Légyszi segítsetek, mert midnjárt felrobbanok a méregtõl.
Honnan tudnám letölteni Ehhez a Genius videocam trek webkamerához a drivert?
THX
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ennél azért kissé bonyolultabb a dolog... <#vigyor>#vigyor>
Egyszerûbben: a DDR3 kevesebb volton üzemel (kevésbé melegszik) és magasabb órajelekre képes.
"És hogy miért kell megszorozni 2-vel a memory clock-ot, hogy az "igazit" kapjuk meg?"
Szerkezeti felépítésbõl adódóan pl. egy 800-as DDR2-nél IO-puffer órajele 400 MHz, ezt meg szorozni 2-vel és az a memória külsõ órajele.
Saor Alba
2 kérdés: A DDR2 és DDR3-as vidikarik között, csak a core és a memory clock a különbség?
És hogy miért kell megszorozni 2-vel a memory clock-ot, hogy az "igazit" kapjuk meg?
Van egy elég combos céges notim, és szeretném lebukásmentessen kipróbálni némi kis játékkal.
Véleményetek szerint ezt hogy tudnám kivitelezni?
Én elsõ körben egy külsõ vinyóra gondoltam amelyen fel lenne telepítve egy vista+driverek+játék(ok)
A kérdésem az lenne ha újraindítom a gépet a bedugott külsõ vinyóval akkor az átveszi-e a belsõ vinyó funkcióját (mintha az lenne a beépített)
és ha szórakozom egy kicsit akkor ennek az akciónak marad-e nyoma a gépben és haigen akkor micsoda (és hogyan lehet eltávolítani?)<#nezze>#nezze>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Saor Alba
Egy kicsit off de ez az eggyetlen segítség topik amit gyakran látogatnak és nem akartam ennek a csip-csup kérdésnek topikot nyitni mint más emberek.
Na de térjünk a tárgyra😄
A neten megnyitottam egy dokumentumot amit átírtam és mentettem.
De nem mentés másként-el hanem csak simán és az lenne a kérdésem hogy így hol találom meg?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ゾルターン
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saor Alba
ゾルターン
Olyan kérdésem van, hogy játékra,netezésre stb melyik a jo TV? LCD-Plazma stb? Pár honap mulva lehetséges, hogy beruháznék egy ilyenre!
Honda - The Power of Dreams
A másik kérdesre vissza térve 1330as FSB proci 1066os alaplapba? - Nagy valószínûséggel nem de... 😞(((((( -
http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&l4=0&model=1320&modelmenu=2
Na most melyiket vegyem figyelembe? 😄
Saor Alba
Saor Alba
65 nm-es procit támogatja. A gyártó honlapján viszont az van, hogy a
45 nm-est is. Akkor most melyiket vegyem alapul? Vagy mint a két infó jó csak monjuk BIOS frissítés kell?
A másik kérdésem ezzel kapcslatban, hogy bár az alaplapomba a max FSB 1066 attól még egy 1333as proci bele mehet? Mett a memóriám is pl 800Mhz-es de az alaplap max 667-et tud. A gép lebutította aztán minden jó.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W
Saor Alba
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&y=16275
Saor Alba