!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nice legs. what time to open?
Mert pár éve,mikor össze let rakva gépem,benn 2400+ meg 2 memoria,elszálltak a játékok memoriahibával,és ott is csak ugy szorta memtest a hibát.
Annyi volt a baja,nem szinkronba mentek a ramok a proceszoral,beállitva szinkronra,egyböl nem volt baja.
nice legs. what time to open?
Van egy nagy gondom!
Szóval a videót akarom rákötni a gépre.
Van tehát a videó, abból ha jól tudom a nevét jön egy euro-scart csatlakozó.
Abból két audió és egy videó csatlakozó,ezt sikeresen összekötöttem a TV-tuner kártyához mellékelt kábellal.
Tehát ott tartok hogy van képem, de hangot az istennek sem tudok varázsolni mellé.
A hanghoz van egy átalakító, ami az euro-scart csatlakozó két audióját egy Jack dugóvá alatkítja.
Nah itt vagyok gondban. Van a TV-tuneren egy zöld és egy fekete jack bemenet, hangot egyik sem ad.
A beállításoknál az van, hogy a hangkártyám az input.
Itt megáll a tudományom. Most a hangkártyába kell a jack vagy a tuner kártyába?
Vmi kavar lehet, mert 4 GB ram van a gépbe, de mintha 1 GB ramot hozzácsapott volna a VGA
memóriájához.
Nothing is True, Everything is Permitted
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Q6700 drágább mint a q9300 XD Az OEM is dRágábbXD
Nekem ugyan ez van.2 napja vennem egy samsung 320GB-os sata-s vinyót de nem látja a gép. Windowst nem tudok tenni rá, de ha bekötöm a másik mellé akkor is csak az eszközkezelõ látja. Nem tudnátkok segíteni hogy mi lehet a gond? Szívesebben haszálnám azt mint ezgy 80GB-osat.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Nekem az lenne a problémám hogy eléggé hangos a gépem.Öszvissz 2 ventillátor van benne és egy vinyó.Ha valaki tudna nekem egíteni hogy hogyan halkítsam le annak hálás lennék.
Elõre is kösz!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
van egy CG 400W-os tápom, amiben 12cm-s venti hût. (a táp alján van)
1-2 hete úgymond ciripel a táp. Sztek csapágyas a venti?
A tápban hogy lehet kicserélni a ventit? vagyis milyen csatlakozású? 3pin-en?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
van egy laptopom ami 1280*800 felbontassal uzemel, viszont rakotottem a monitorom amin a felbontas 1280*1024. Amikor elindítok egy játékot
Egy láma kérdés:
Hogyan tudok bannert berakni egy topikba?
(Saját fórum, saját topik)
Még sosem csináltam😄
Most kaptam meg az új gépem, és valamiért nem mûködik rajta az internet...
Bedugm, és egy lámpa se villan fel, mindent állítgattam már, és egyszerûen nem megy. (ez a gép ugyanarra a routerre van kötve, eddig azon a másik kábelen is ment a net.)
Csak nem valami gyári hibás szarság???
A gép azt írja egyébként hogy nem talál ilyen kapcsolódós hardvert...:S
Lécci segítsetek mert már megõrjít!!!
következõ a probléma: bármilyen játékból valo kilépésnél vagy felbontás állításnál néha még újraindításnál is fekete képernyõt kapok.theát oan mintha bese lenne kapcsolva...A kép vmikor 1óra után se jön vissza vmikor meg 1-2 mp alatt...
A géppel vagy a monitorral lehet e baj?
konfig:
AMD64 3000+
1GB RAM
GeForce 8600 GTS
nForce 4 sli
ty 😉
Kaptunk egy olyan filet amit nem tudunk megnyitni mert valami .vws-es kiterjesztésbe van.Az ilyet milyen programmal lehet megnyitni?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Töltsük le az internetet!
Saor Alba
(Ezt a lenti TV-hez építeném, hogy nagyfelbontású filmet tudjak nézni, és ne kelljen a rendes gépemet lecipelni. De még nem vettem ezt meg!)
Ez is olyan, mint az Asus-om hogy szórni is tud, nem csak rákapcsolódni?
Vettem 5 db verbatim és 5 db Memorex dual layer lemezt. Neroval írtam rájuk adatot, az írás meg is van hiba nélkül, de visszaolvasni már nem tudja az író. Megáll, hogy nem olvasható a lemez. Memorex, verbatim mindkettõ ilyen. A 10 lemezbõl 2-õt olvass vissza.
Az íróm majdnem új, alig írt meg 50 dvd-t.
Nem tudjátok mi lehet a gríz? A lemezek lennének szarok?
Számít itt valamit hogy +os vagy -os a lemez? Kell emiatt valamit állítani a Neroban?
Saor Alba
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ha külön kell venni valamit mi értelme, egy szar usb-s bigyós wifi kulcsot kell venni, akkor minek ez a valami?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Saor Alba