!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
és azt, hogy lehet beállítani, hogy szinkronban menjenek a ramok a procival?

nice legs. what time to open?

Banyapapa
ja jó,nem az amire gondoltam😛
Mert pár éve,mikor össze let rakva gépem,benn 2400+ meg 2 memoria,elszálltak a játékok memoriahibával,és ott is csak ugy szorta memtest a hibát.
Annyi volt a baja,nem szinkronba mentek a ramok a proceszoral,beállitva szinkronra,egyböl nem volt baja.

SASboy
sajna nem az enyém így nem tudom megmondani. 2,4 ghz celeron proci, 768 mb ram. ennyire emlékszem

Solten
Hangkártyán van bemenet, akkor oda kell...

Saor Alba

Banyapapa
milyen géped van?

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Van egy nagy gondom!

Szóval a videót akarom rákötni a gépre.

Van tehát a videó, abból ha jól tudom a nevét jön egy euro-scart csatlakozó.
Abból két audió és egy videó csatlakozó,ezt sikeresen összekötöttem a TV-tuner kártyához mellékelt kábellal.

Tehát ott tartok hogy van képem, de hangot az istennek sem tudok varázsolni mellé.

A hanghoz van egy átalakító, ami az euro-scart csatlakozó két audióját egy Jack dugóvá alatkítja.

Nah itt vagyok gondban. Van a TV-tuneren egy zöld és egy fekete jack bemenet, hangot egyik sem ad.

A beállításoknál az van, hogy a hangkártyám az input.

Itt megáll a tudományom. Most a hangkártyába kell a jack vagy a tuner kártyába?
SASboy
Hi

mindig kékhalált kapok. futattom a memtestet és idáig ezeket a hibák vannak. ezek szerint a ram a rossz?

CroftManor
Azt megtudná mondani vki, hogy ha a VGA karim 512 MBos, akkor hogy lehet ez?
Vmi kavar lehet, mert 4 GB ram van a gépbe, de mintha 1 GB ramot hozzácsapott volna a VGA
memóriájához.

Nothing is True, Everything is Permitted

norbi56
MaSzKa lehet mégis erdekelne a kártyád attól függ h nagykerbõl tudunk-e 2 slotosat hozni mert frissíteték a pcx-et ott már csak 1 slotos van de nagykerbõl lenne am. is és ha ott nincs 2 lotos akkor hozzád fordulok maszka😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

The Norberto
The Norberto
[url=SG]Na ost mi van??
Q6700 drágább mint a q9300 XD Az OEM is dRágábbXD
The Norberto
hali AZ OEM mit jelent?? Q9300 OEM olcsóbb 2 ezerrel:d
ricska
Szia!
Nekem ugyan ez van.2 napja vennem egy samsung 320GB-os sata-s vinyót de nem látja a gép. Windowst nem tudok tenni rá, de ha bekötöm a másik mellé akkor is csak az eszközkezelõ látja. Nem tudnátkok segíteni hogy mi lehet a gond? Szívesebben haszálnám azt mint ezgy 80GB-osat.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

ricska
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hogy eléggé hangos a gépem.Öszvissz 2 ventillátor van benne és egy vinyó.Ha valaki tudna nekem egíteni hogy hogyan halkítsam le annak hálás lennék.
Elõre is kösz!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Küldönc
sziasztok
van egy CG 400W-os tápom, amiben 12cm-s venti hût. (a táp alján van)
1-2 hete úgymond ciripel a táp. Sztek csapágyas a venti?
A tápban hogy lehet kicserélni a ventit? vagyis milyen csatlakozású? 3pin-en?

rooney8
Monitorodba be lehet állítani a kép helyzetét nem? Nekem pl (LG 19" Wide) megnyomok egy gombot, és autómatikusan "beigazitja" 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

sziasztok egy kérdésem lenne:
van egy laptopom ami 1280*800 felbontassal uzemel, viszont rakotottem a monitorom amin a felbontas 1280*1024. Amikor elindítok egy játékot akkor bizonyos felbontásokon a képernyõ el van tolódva valameyik irányba. 1024*768-ban pl megfelelo, de vannak jatekok amik eleg lassan mennek ezen a felbontason. valaki esetleg tudja miert van ez és mi rá a megoldást? elore is koszi a valaszt!
Pistike 007
Aha, HTML!😄
Bocsi.

Pistike 007
Üdv!
Egy láma kérdés:
Hogyan tudok bannert berakni egy topikba?
(Saját fórum, saját topik)
Még sosem csináltam😄

csgery
Nemtudom, aszongya az egyik haver h neki is volt ilyen, újgépet vett és a Naracom (szolgáltató) hoz kellett beszólni, hogy csináljanak vele valamit... de hát nem automata IP cím lezs mindenkinek ha dhcp vel van kiosztva? Mert még IP cím sincs, de még csak egy kapcsolat se ahol megnézhetném az IP címet...
bardocz
Nekem azért nem ment,mert nem raktam fel minden drivert alaplaphoz(chipset meg mitudoménmi elégnek tünt<#vigyor>),nem lehet ez a gondja?
csgery
Sziasztok!!

Most kaptam meg az új gépem, és valamiért nem mûködik rajta az internet...
Bedugm, és egy lámpa se villan fel, mindent állítgattam már, és egyszerûen nem megy. (ez a gép ugyanarra a routerre van kötve, eddig azon a másik kábelen is ment a net.)
Csak nem valami gyári hibás szarság???
A gép azt írja egyébként hogy nem talál ilyen kapcsolódós hardvert...:S

Lécci segítsetek mert már megõrjít!!!
arsnl
hi!
következõ a probléma: bármilyen játékból valo kilépésnél vagy felbontás állításnál néha még újraindításnál is fekete képernyõt kapok.theát oan mintha bese lenne kapcsolva...A kép vmikor 1óra után se jön vissza vmikor meg 1-2 mp alatt...
A géppel vagy a monitorral lehet e baj?
konfig:
AMD64 3000+
1GB RAM
GeForce 8600 GTS
nForce 4 sli
ty 😉

kirol
Igen az.

Máté94
Sziasztok!
Kaptunk egy olyan filet amit nem tudunk megnyitni mert valami .vws-es kiterjesztésbe van.Az ilyet milyen programmal lehet megnyitni?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
KILLER2
Szevasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a kb 1,5 éves XEROX LCD-mbe rendszeresen beég a kép. Ami kb 15 percnél tovább van rajta, az ottamarad halványan, szürke vagy zöld képnél látszanak a legjobban. Utána ez néhány óra alatt eltûnik, de akkor is elég idegesítõ, hogy ha most egy sötétebb képet néznék a monitoron, akkor látom az ikonjaimat, programok menüsorát vagy mint most, az SG logóját. Mi a fenétõl lehet ez? Egyszer bementem a boltba, ahol vettem, de a kedves nagyon hozzáértõ szakember úgy beszélt, mintha én lennék a hülye, meg majdnem elmesélte, hogy õ hogy állítja be a monitorjait és hogy milyen jó, stb, szóval ott nem sokat tudtam meg. Ti nem tudjátok ennek lehetséges okát és esetleg valami megoldást, hogy ez megszûnjön? Bár nem hinném, hogy ez orvosolható valamivel.

Töltsük le az internetet!

Solten
WiFi lényeges szempont? Mert jobban járnál egy Gigabyte 780G-vel valamilyen 45W-os prockóval párosítva..

Saor Alba

bardocz
Az miért van,hogy amit elmentek Photshop-ban képet nem jeleníti meg se a sajátgép,se a totalcommander.Csak a photoshop.És amikor keresni próbálom,akkor csak ha rendszefájl-t is keres,akkor találja meg,más esetben nem.Mappa beállításnál be van állítva,hogy látszódjanaka rejtett,ill. rendszerfájlok.
kirol
Nem arról van szó, hanem egy ASRock ALIVENF7G-FULLHD -rõl.
(Ezt a lenti TV-hez építeném, hogy nagyfelbontású filmet tudjak nézni, és ne kelljen a rendes gépemet lecipelni. De még nem vettem ezt meg!)

Ez is olyan, mint az Asus-om hogy szórni is tud, nem csak rákapcsolódni?

Solten
Ezek nem jártak a lapodhoz?

Ezt vezeted ki... <#zavart1>

Saor Alba

kirol
Akkor most van benne wifi, vagy nincs?

Mert ha nincs, mit vezetek ki??

Sziasztok!

Vettem 5 db verbatim és 5 db Memorex dual layer lemezt. Neroval írtam rájuk adatot, az írás meg is van hiba nélkül, de visszaolvasni már nem tudja az író. Megáll, hogy nem olvasható a lemez. Memorex, verbatim mindkettõ ilyen. A 10 lemezbõl 2-õt olvass vissza.
Az íróm majdnem új, alig írt meg 50 dvd-t.

Nem tudjátok mi lehet a gríz? A lemezek lennének szarok?
Számít itt valamit hogy +os vagy -os a lemez? Kell emiatt valamit állítani a Neroban?

Solten
Igen, sztem' normális.

Saor Alba

Solten
Ez csak lehetõség hogy kivezesd a wifi-t egy külsõ egységhez. Mint pl az alaplapra tett spdif esetében...

Saor Alba

norbi56
lehet annak 40-45 fok az jó?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

kirol
Azaz? Ezzel lehet WiFi-zni vagy még külön kell venni valamit? Vagy mi ez konkrétan?

Ha külön kell venni valamit mi értelme, egy szar usb-s bigyós wifi kulcsot kell venni, akkor minek ez a valami?

Solten
alaplapon lévõ WiFi csatlakozó.

Saor Alba

Solten
MotherBoard? <#miaz>

Saor Alba

kirol
Tudja valaki, hogy mi az a "WiFi/E header" ?

norbi56
nekem az asus p5b-vm hez kaptam PCI probe nevû progit ami mutatja a hõt-és venti sebességet is lehet állítani rajta van egy olyan rész h MB temperature ez mit jelez?

rooney8
Amúgy van egy IDE típusu is. Everestbe az nem lehet mérni, hogy mennyi? Mert az Érzékelõ-be nincs benne.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Solten
csak nem ég el... <#hehe>

Saor Alba

rooney8
De súlyos károsodásokat nem fog szenvedni... 😄

Solten
<#fejvakaras> Azt hittem valami régebbi IDE típús. Kissé sok.. Mondjuk a szoftveres mérés sem halálpontos. Egy ph tesztben olvastam hogy az infrás mérõvel, a 400-as vinyók terhelve 30 fokosak voltak.

Saor Alba

rooney8
Seagate ST3320620AS 45 °C (113 °F)

Solten
Milyen vinyóról van szó?

Saor Alba

rooney8
Nekem Everest 46 fokot ír. Newm sok kicsit?

Solten
durván 20-30 fok

Saor Alba

rooney8
Ha már a vinyóknál tartunk, hány fokos egy "normál" vinyó?

Solten
automatice töredezettségmentesítés-schedule nincs beállítva?

(na ez de szép magyar mondat volt..)

Saor Alba