!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elinditom a cod uo telepitését majd mikor azt irja lent a kis ablak hogy preizé to install akkor kijön ez "1628: failed to complete installation" mi a gond???? kérlek segitsegetek!!!!!! amúgy eredeti a codom)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nálam meghalt az egyik RAM és a gép zúgott, de kép nem volt. Kivettem a hibás RAM-ot és a másikkal meg szépen megy a gép.
(Holnap jön megy az új CSX memóriám meg a 12CM-es ventilátorom.<#vigyor2>#vigyor2>)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ゾルターン
ゾルターン
(2.4 es duplamagos proci, 8600gts, 2 giga ram)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amugy,ilyenem volt nekem is,és cseten irták nekem,miért használom a tonline megadott DNS számait (kapcsolat beállitásainál vannak),adtak egy másik dns számsort nekem,és egyböl megjavult
Azota nem is használom a tonline-ost.
nekem se töltött be csomo oldalt,nem jelenithetö meg dumával,sg,576 ,hirstart ezek mentek más nem.

ゾルターン
ez adsl,esetleg t-online?😛
ゾルターン
h tudnám azt elérni h bejöjjjön valami a képen
a monitor jo kiprobáltam gépbe kéne bütykölni vlaamit
Elnézést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ゾルターン
Azt szeretném megtudni, hogy megváloztatható-e a billentyûzet kiosztásom? Tehát pl. a CTRL cseréljen helyet az ALT-al, vagy valami ilyesmi. Lehetséges ez?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tippek hogy mit csináljak?? remélem nem kell kidobni az egészet...
Az hogy az neked 100%-ba kihajtja a processzorod, az nagy valószínûséggel vírusra utal.
Futtass egy pár vírus, trójai keresõt.
Sztem. Amúgy pl itt Process Library utánna tudsz nézni, hogy mi is dolgozik a háttérben, és h mik az illegális folyamatok.
De viszont amit ezen az oldalon ajánl fel regcleaner-t, tisztító izét, azt ne fogadd el, és ne is telepítsd, azt old meg valahogy máshogy.
Pl futtass egy Windows Doctor -t amin belül viszoint már le tudod örökre állítani a folyamatot!
De pl futtatás -ba beírod h msconfig, és ott felül az automatikus inítás fülön is ki tudod lõni a folyamatot.
Attól h kilövöd, még nem biztos h örökre leállítottad, én is kaptam már be olyan vírust, ami minden egyes indításnál új bejegyzést tett be ide.
Néha nem árt lefuttatni egy CCleaner -t sem!
Bocs a sok magyarázkodásért, esetleges hibákért, de gondoltam segítek, amennyit a tudásom megengedett.
De pl itt is írnak eme hiba javításáról egy kisebb esszét!
Egy próbát megér MSW.hu
Viszont az itt fellelhetõ AfterFix Project nevû cuccot ajánlom mindenki figyelmébe!
Tartalamzza az eddig megjelent összes windows frissítést, amit nem kell letölteni NET-rõl, hanem ez a telepítõ program tartalmaz, és telepít fel. Érdemes egy szûz WinXp Sp2-es op rendszerre feltenni, de egy régebb óta álló rendszeren se okoz galibát!
Az újabb kiadásokat viszont csak támogatók szedhetik le. De elõbb utóbb azok is elérhetõk lesznek a nem támogatók részére.
Érdemes leszedni, feltenni, nagyon sok ilyen hibát orvosol, és egy stabil, gyors, biztonságos, fagyaszthatatlan rendszert fogunk kapni.
Bocs még egyszer a sok szövegért, sok sikert a hiba megoldásában!
Saor Alba
Amikor bekapcsolom a számítógépet, akkor alapjáraton ezek a folyamatok futnak. A gépem pedig eléggé be van lassulva, ezért kérem a segítségeteket, hogy ezek közül miket kapcsolhatok ki, és hogy tudom azt véglegesen? Mert ha csak a folyamatot állítom le, akkor az egy újraindítás után ismét futni fog.
Elõre is köszönöm!!!
Kellett nekem AsRock alap - . -
vmi driver ütközésre gyanakszom én is, habár nincs extra cucc a gépben
vagy, az alaplapom nem szereti ezeket a memókat, lehet ki kéne venni dual-channel üzemmódból
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
http://9gag.com/gag/5135249
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
sorry már késõ van... <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?