!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ probléma már szinte egyértelmû:
Honnan tudom leszedni?😄 Csak mert végig néztem mindent a neten de nincs ilyen...😞
😊
Egy JVC HDD-s kamerát szeretnék a gépehez csatlakoztatni úgy, hogy lehessen használni webcamnak is és hogy ilyen "figyelõprogrammal", nevezetesebben a Active Webcam nevû prgival is tudjam használni.
A gond csak az hogy a progi nem ismeri fel. Mit kéne feltennem a gépre hogy lássa? A fájlátvitellel nincs gond, csak a kameráról a gépre történõ élõkép-közvetítéssel.
Thx!
mi okozhatja azt, hogy semmiféle ftp szerverre nem tudok csatlakozni a gépemmel ? Nem frissit a vírusírtó, nem frissítenek a játékok stb, torrent sem kapcsolódik hálózathoz ...
Ugyanakkor linkrõl, Rapidról tökéletesen tudok letölteni !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
~ FollowWings ~
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Az mitõl lehet szerintetek hogy ha menet közben kihúzom az UTP kábelt a gépbõl akkor az lefagy. Zsír új a gép 2 hetes. Még csak most tûnt fel ez a probléma
Alaplap egy GIGABYTE GA-EP35-DS4, integrált hálókari természetesen.
van egy ION iTTUSB USB-s lemezjátszóm, amivel hanglemezeket lehet digitalizálni, na szal az lenne problémám: hogy amikor digitalizálok lemezt, akkor az Audacity-ben, amivel felveszem, abban egy idõ után csak fehér zajt vesz fel, szerintem szoftverhiba lehet a háttérben, mer lemezjátszó erõsítõre rákötve simán szépen szól, tehát nem a tûvel vagy a az elektronikával van a baj, Goldwave-vel is próbáltam abba is ez történik. Szerintetek megpróbáljam más hangszerkesztõ progikkal is?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Újra felraktam:
CoreAVC Pro 1.1.0.5
MatroskaSplitter
ac3filter_1_45b
De most se szól 5.1 -ben. 😞
Pedig ha csak a *.ac3-at nyitom meg, vagyis a hangot, akkor 5.1-ben szól. Valamit a Media Player classik cseszne el?
http://9gag.com/gag/5135249
Menj fel xxx oldalakra és kapni fogsz egy csomót. <#idiota>#idiota>
Trojan remover-t próbáld ki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Valaki adjon gyorsan egy spyware programot mert benyalt valamit és nem tudja a nod eltávolítani!!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Fogalmam nincs miért csinalja,de!
Anno jorégen,összeraktak egy gépet nekem asus p4s800d alaplappal,maxtor vinyoval,és ugyazt csinálta nekemis.
hosszabb telepitést igénylö cuccoknál egyszerüen lefagyott a gép.
Vissza let adva a srácnak (mivel akkor volt elsönek pc-m,semmitse értettem hozzá),nézze át,1 hétig nála volt,szolt nála teljesen jol megy.
visszakaptam,ugyanaz
enyhén ideg lettem,gépet atomjaira téptem szét,srácot meg,mákja,de nem találtam.
De egyszer elkapom neki annyi,elvágom kicsi torkát az hotfix,bár volt ez köbö:5-6 éve
A Samsung az alig több, mint 1 éves, azzal sem volt még gondom.
Jumperelést próbáltam már mindenhogy, a Samsung a master (azon van a rendszer), a Maxtor a slave, de már próbáltam cable selecten is, de eddig nem történt változás. És mondom, az esetek nagy részében semmi bajom nincs, csak néha, ami eléggé bosszantó...
Nem ad fura hangot indításnál vagy nem kattog néha??
sokszor dugdostad akábelét??
És a jumperek hogy vanakk egyik master a másik slave?? mert abból is lehet gond😊
milyen táp?
jumperelve jol vannak-e a vinyok (master,és slave).
1 kábelen nem kellene rakoncátlankodniuk,max az IDE kábelböl veszel ujat,aztis kiprobálhatod,behalhat azis ha ha törve van cseppet.
Meg esetleg meg lehetne nezni,van-e a hibás sector vinyokon (hdtune progi ugy tudom jo ilyenre,max irnak mást rá)
A winyó ledje pár másodpercig egyfolytában világít, aztán pár másodpercig kialszik, megint világít,és ezt csinálja a végtelenségig, közben semmit sem másol.
Ha kiiktattam a 40Gb-osat, akkor utána sikerült installálni a programot.
A 2 winyó zavarja egymást? Amúgy sima másolásoknál (pl. total commanderben) semmi gond nem volt, és a legtöbb program simán telepíthetõ. Ezért nem értem, mi a gond?
Aztán ma akartam töredezettségmentesíteni, és a régi Maxtort gond nélkül megcsinálta, de a Samsungnál ugyanúgy behalt, több programmal sem ment. Az sem segített, hogy ideiglenesen kiiktattam a régi Maxtort.
Valaki látott már ilyet? Kábel gond lenne? De akkor hogy lehet, hogy az esetek 95%-ában gond nélkül megy a másolás?
A régi gépemen külön volt a 2 winyó, és semmi gond nem volt velük.
Létezik, hogy 1 kábelen néha nem szeretik egymást?
pár szóval megfogalmazva konyhanyelven, a switch csak több gép összekapcsolására jó, a router pedig a netet is tudja kezelni. van benne tûzfalfunkció, NAT, cím és portszûrés, ill. közvetlenül képes csatlakozni a netre.
ha bõvebben érdekel, ITT meg van jól fogalmazva, igaz angolul.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Lenne egy nagy gondom.😊Bios-t akarok frissíteni,de a floppy meghajtóm nem jó szerezni nem tudtam másikat.Leszedtem egy bios frissítést a honlapjárol egyébként az alaplap pcchips m756lmr.És hallottam olyanról hogy a winyoról is valahogy lehet frissíteni egy .rom fájl lett a kicsomagolás után.Valaki tudna segíteni,hogy lehetnék túl rajta?
Elõre is köszi
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Nekem a "Samsung" RAM-om 2V-tól meghalt 5 hónap alatt.
Érdemes márkás RAM-ot venni. pl nekem a 850 MHz-et 1.85V-on 4-4-4-12-ben viszi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ez meg biztonsagos??
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Balazs15: hát pedig annak bele kéne menni, a hátsõ rész eleve rövidebb, az nem gond. Passzol az, max rövidebb a csatlakozósor, nyilván nem volt szükség a többire.
sadi57:
1. hõfok ellenõrzés pl. everest ultimate progival vagy a BIOS-ban
Proci és VGA terhelésen 65 foknál ne legyen több
2. VGA-driver csere (nagyon az a gyanús hogy hiányzik a hardveres gyorsítás)
3. teljes újratelepítés friss driverekkel, directx9-cel
4. valamelyik alkatrész kezd megpurcanni...