!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Andersen meghalt... Mese nincs...
Mert nálam minden engedélyezve van neki,és nem megy.
Meg mondom ha kikapcsolom a tûzfalat akkor se megy.
Tegnapig ment, de próbálgattam a NIS08-at és most már a régi NIS 2007-es se megy MSN.
NAKED ADSL internethez kellene nekem modem, és a hozzáértõk azt mondják nekem hogy a sima adsl modem (d-link mondjuk) nem jó hozzá.
Akkor milyen modemet kell venni hozzá, mert nagy balgán lemondtam hogy hozzanak hozzá modemet, s most sürget az idõ hogy szerezzek egyet 😞
Szóval mik a választási lehetõségeim? Mi kell a NAKED ADSL nethez?
Köszönöm elõre is!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
JBQA!
JBQA!
Alapból 16x-oson megy, ha nem állítottál el semmit. De nem is lehet sehogy sem állítani szerintem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na mind1, legközelebb úgy csinálom ahogy mondtad 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az uj konfigom:
asus p5q pro alaplap
intel core 2 duo E 7200 proci ( 45nm)
4x1 gb ddr2-800 (Kingmsapphire hd 3850 ultimate gddr3 512mb
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha 2 részre osztod a vinyót akkor a D-rõl nem vesznek el az adatok ha reinstall kell.
Nekem a 120-as vinyó C:40, D:70
Segitsetek már 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Asszem rá fogok jönni, melyik is a processzor, még talán a foglalatot is le tudom majd ellenõrizni, de azért ilyen hûtõzseléknél még nem tartok, meg hogy na most rendesen van-e rajta a hûtõ...
...hmm hûtõzselérõl még télleg sose hallottam... ^^
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Processzort át lehet tenni egyik gépbõl másikba? Ha igen, mitõl függ?
A RAMot, a vinyót, meg a videokártyát már áttettem. Viszonylag régi gépekrõl van szó (8 éves) - bár ez nem hiszem h számít.
Ha valaki segíteni akarna, plz írjon le mindent, meg se találom a gépben a procit XD.
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Product Current
Installed Driver Recommended
Driver
NVIDIA GeForce 8600 GT 158.27 GeForce Release 175
Version: 175.19 WHQL
Release Date: June 23, 2008
Learn More
I have read and agree to the terms and conditions of the NVIDIA Software License Agreement. Download Now
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Új winyó estén mi a legegyszerûbb módja a partícionálásnak? Lehet Windows alatt vagy nem? (Van Partition Magic 8-am, de évek óta nem használtam.)
Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64
nem tudjátok hogy lehet a betûtipust át állitani ot ahol az x gomb meg ilyneek vannak,?
az szokot ot lenni
pl: sajátgép,vezérlöpult,
Elöre kösz!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
De keress rá egy új driverre a laptop gyártójának a weboldán, hátha segít.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
mégjóhogy kipakoltam délelõtt balatonra aztán ott vettem észre..szal hozhattam is haza
ezért lenne fontos gyorsan emgoldani, mert estefele lépek vissza 😄
szóval nootebookon fentvan egy hd audio driver, de csak a beépített hangszórón szól, ha rádugok egy fülest a fülesben nemszól
szal valami másik driver kell vagy valami program rá
mert eredetileg volt valami hogya bedugtam azt érzékelte és feljött egy kis ablak h fülest dugtam be
sürgõs lenne a segítség.. köszi 😊
Abit NV8, Sempron 3000+, Gefroce 7600GT 1GB RAM
Mind a 3 ventillátor forog: Alaplap, vidikari, és a tápis is.
Megoldható hogy egy olyan gép ami vezetékes routerrõl kapja a netet, és belerakok egy wifi kártyát, tudja tovább osztani a netet, pl telefonra?
Ha igen, hogyan, illetve mi kellene hozzá?
Nagyon köszönöm a segítségedet, már délután óta az install-jával kinlódtam és már kezdtem elhinni hogy hülye vagyok. azért elég durva hogy ilyen használhatatlan sz*rt tesznek bele (CD). mostmár megy rendesen, köszi mégegyszer!!!<#integet2>#integet2><#worship>#worship><#taps>#taps>