!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Nee.. Emléxem, hogy a régebbi control panellal ment, de ez valami foskazal új driver, és nem tudom klónozni a TVre.. Komolyan tökönszúrom magam.. Szeptemberben veszek új VGA-t, de banyek most vettem TV-t, és HD-t akarok skubizni :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kulabácsi
ha ez megnyugtat nekem egy 7600gt-m van, kb 2 napot szarakodtam mindenféle kábellel meg minden szarral aztán feladtam 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SötétBarom
Mi a pék puha f@száért nem tudok több kijelzõt beállítani itt:

Kezdek teljesen kiakadni :S

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok!

Két gép között létrehoztam faxmodemes kapcsolatot így megy a fájlmegosztás is.

Napokig sikeresen és teljes sebességgel mûködött.

Aztán elkezdett belassulni és szakadozni.

Pedig semmit nem állítottunk a kapcsolaton.

Úgy csinál mintha zajos lenne a vonal.

Pedig ha napokig semmi gond most egyszercsak szarakodik a kapcsolat... ?

Mi lehet a gond?

Néha csatlakozik (igaz nem max sebességgel) megy egy darabig jól aztán megint belassul vagy megszakad a kapcsolat.
De van amikor egyáltalán nem is sikerül csatlakozni.

A vonal pedig nem zajos, nem recseg (telefonbeszélgetés közben) és mi sem álligattunk semmit.

Mi lehet a gond?

Válaszokat elõre is köszi!

Mark007
dehogynem, tessék:
NASA-TV
Mûholdakat is láthatsz rajta néha 😄
ui.: ne nézz annyi filmet, és nem, nem létezik ilyen program..

Valaki a #39330-re?

Solten
<#vigyor>

Saor Alba

hello!

nem tudtok egy olyan programot amivel lehet élö müholdas videot látin,akkár láttni egy várost vagy még az embereket is?
trident
Köszönöm!<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ RX7
közben megtaláltam azt a topik. sry tévedtem. FAIL. <#wow3>

:3

Seithennin
fórum / Felhasználói programok >> segítséget kérek utolsó üzenet ma 19:07 oh yeah

Seithennin
fórum / Hardware fórum >> / itt fent tudod... amugy ha ide jöttél akkor alapon bekellett lépned a hardware fórumok kis fülön, de helyette a felh. progikba kellett volna menni és az ottani segítség nevû fórumba írni, de baze ezt ált isk eslõ két osztály olvasás😄

DJ RX7
akkor segítsetek!
rá tudom kötni a sata2-es winyot sata1-es úgy, hogy az mûködjön is?

The Norberto
te beírtad a böngészõdbe hogy SG.Forum ott rákatintotál a Fórum ikonra bejöt egy lista ott van hogy számítástechnika és ott hogy Hardver oda léptél be és ugy kerültél ide azaz még a ardveren belül választotad eszt.
SG.hu\Forum\hardverfórum\!!!SEGÍTSÉG!!! itt vagy most!!
DJ RX7
izé' van olyan topik, ahol segítenek software bajban. az igaz, hogy legtöbb softwarenek megvan a saját topikja csak legtöbb elavult. na de mind1 ne off-oljunk.

kulabácsi
hardware fórum, ne idegeljél már bazze, miért nem a fiúk lûányok kapcsolatokba kérdezed?? omg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJ RX7
ne haragudj, de mond már meg nekem, hogy hová van az írva, hogy ez hardware topik? <#rolleyes>

kulabácsi
töröld a d-t, majd a megmaradt helyet a meghajtón add hozzá a chez és done 😊

Futtasd le a Chkdsk segédprogramot. <#vigyor2>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

trident
Sziasztok,

Patrition magic-el két patriciót egy HDD-n hogyan tudok összevonni?
C-n win, programok, D-t pedig törölni szeretném...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Solten
Egyrészt #39332, másrészt reinstall.

Saor Alba

Seithennin
az opera 1 software ez meg a hardware topik...

tigeroo

ezt hogy csináljam meg? opera böngészõ sír
Mark007
Hello!
Lenne egy problémám, pár napig használok egy 1440*900-as monitort.
Pár játék nem támogatja a widescreen-t, 4:3-ban próbál mûködni. Nem is lenne gond, csak szétnyújtja a képet, és hülyén néz ki.

Nvidia Geforce 7600GT kártyám van, próbáltam beállítani, hogy méretezze úgy a képet, hogy a kép szélét levágja, de sehogysem sikerül, inkább mégjobban összenyomja..

Hogy tudnám beállitani azt a két fekete "csíkot" a szélekre?
Elõre is köszi!

hello!

nem tudtok egy olyan programot amivel lehet élö müholdas videot láátin,akkár láttni egy várost vagy még az emberelet is?
Máté94
Akkor hova tegyem fel a kérdésem?😄
Solten
<#wow2>

Saor Alba

erieskrisz
Szia én ha kb 3o percnél tovább hagytam vistát állni nekem máris kék hallál volt se feladatkezelö se semmi csak reset gombra reagált<#conf><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Solten
Na és hogy sikerült? Még sose láttam 😊

Saor Alba

sziasztok
mit szóltok van kék halál vistánál 😄 ???
kulabácsi
mindezt hardware fórumba? grat 😉

Máté94
Én igazából egy videót keresek.Ami már angyon régi 2-3 éve láttam valahol a neten.A pasi cigarettázik és meglátja,hogy tilis dohányozni táblát.kidobja az ablakon és az ablakmosók utána valahogy lesesnek és éppen egy elnöki convoyra.Ugye beszélgettek egy másik elnökkel és miután megszakadt a volnal az elnök eldob egy labdát és a titkárnõjét eltalálja és pont úgy esik földre mintha le*****-ná az lnököt.Utána van olyan,hogy a repülök becsapódnak a world trade centerbe utána meg kitör a háboró és visszatér a pasihoz amint néz ki az ablakon és dölnek össze az épületek amiket lebombáztak.Elõre is köszönöm😄
és a Athlon 6000+-os ?

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

ebbe az alaplapba belemegy a 140W-os Phenom proci?És milyen shader modelt támogat? MSI K9A2 CF-F

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

snowkid16
Kriaztofer45 re: Újra telepíteni a kártyád?
Öööö, az hogy van, hogy egyszer bejön a boot menu( xp, alaplap, videókártya), másszor pedig csak a videókártya, és utána fekete a kép, aztán meg bejön a bejelentkezõ képernyõ?!. Egyszer elinditottam a Spore-t, és a monitor üzenete, Pop up ablak: Not recommended mode, Recommended 1248* -as :s, és ezt csinálta egy addig amíg nem nyomtam be az F8-t 😄.
Már jó csak kiváncsi vagyok, mert sose fordult elõ nálam, hogy kétszer egymás után az áram elment, és utána két napig stikis volt a gépem? O.o
Köszi a választ!

1025*768
Hello lenne még egy gondom Ati Radeon 9200 kártyám van és amikor felvenném a felbontást 1014*768-ra akkor bejön a kék halál ezel nem jó vim Ati3dueg.dll
mi lehet a baj?
Sziasztok!

Probléma a következõ. Este lekapcsoltam a gépem, reggel nem kapcsolt be. A tápra gyanakszom, fõleg mert kikapcsolt állapotban is meleg volt. Nem forró, de meleg. Tehát a tápra gyanakszom, van esetleg más ötlet?

rooney8
Uccsincs jobb dolgom... 😄 Ha meg lenne akkor is segítenék, mert segíteni jó 😛 Viszont most mek, jóéjt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Seithennin
rendben használtam a kábelkötegelõmet xD köszi szépen a segítséget eme késõi órán😛

rooney8
Hát próbáld úgy elrendezni, hogy ne legyen az összes kábel a hegyén-hátán... Ha egy kicsit hozzáér az nem baj, de azért ne fedje le a felét a kábel (fõleg ez a széles szar) 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Seithennin
*napközben

Seithennin
oks a jumperelést majd nemközben beírom még😊
amugy az nem gond hogy a kábelek hozzáérnek pár dologhoz pl vidkari?

rooney8
Addig jó 😄

Seithennin
😛 egyenlõre nem sípol és nem füstöl xD

rooney8
Igen elbírja... Ezt a jumperelés dolgot kérdezd mástól, mert nekem ez a gyengepontom 😊

Seithennin
na megcsináltam még színkód is volt xD 450w os corsair tápom van, 8800 as vidkari 2 db házhûtõ E8200 proc 500 gb samu meg 4gb ram, dvd író elbírja még a 40 gb os vinyót ugye? ja és nemtom hogy az hogy slave vagy master a vinyó az számít?

rooney8
IDE Hivatalos neve: Parallel ATA (PATA)

Sata (Serial ATA)

Nem tudod rossz helyre kötni, mert tök más a "csatolújuk" 😄

A tápodon meg úgy is észreveszed, hogy melyiket hova kell dugni...

Seithennin
rendben köszi szépen

kulabácsi
nem is tudod rossz helyre dugni

Seithennin
hm és azt ugye nem lehet elbénázni?😄 nem vagyok 1 spíler de tudom hogy néz ki az ide az a széles😄 szal mind1 hogy az alaplapon melyik széles ide helyre csatlakoztatom és hogy melyik erre alkalmas tápcsatolót használom? nem szeretném rossz helyre kötni féltem a gépem😄