!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kezdek teljesen kiakadni :S
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Két gép között létrehoztam faxmodemes kapcsolatot így megy a fájlmegosztás is.
Napokig sikeresen és teljes sebességgel mûködött.
Aztán elkezdett belassulni és szakadozni.
Pedig semmit nem állítottunk a kapcsolaton.
Úgy csinál mintha zajos lenne a vonal.
Pedig ha napokig semmi gond most egyszercsak szarakodik a kapcsolat... ?
Mi lehet a gond?
Néha csatlakozik (igaz nem max sebességgel) megy egy darabig jól aztán megint belassul vagy megszakad a kapcsolat.
De van amikor egyáltalán nem is sikerül csatlakozni.
A vonal pedig nem zajos, nem recseg (telefonbeszélgetés közben) és mi sem álligattunk semmit.
Mi lehet a gond?
Válaszokat elõre is köszi!
NASA-TV
Mûholdakat is láthatsz rajta néha 😄
ui.: ne nézz annyi filmet, és nem, nem létezik ilyen program..
Valaki a #39330-re?
nem tudtok egy olyan programot amivel lehet élö müholdas videot látin,akkár láttni egy várost vagy még az embereket is?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
SG.hu\Forum\hardverfórum\!!!SEGÍTSÉG!!! itt vagy most!!
:3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
:3
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Patrition magic-el két patriciót egy HDD-n hogyan tudok összevonni?
C-n win, programok, D-t pedig törölni szeretném...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lenne egy problémám, pár napig használok egy 1440*900-as monitort.
Pár játék nem támogatja a widescreen-t, 4:3-ban próbál mûködni. Nem is lenne gond, csak szétnyújtja a képet, és hülyén néz ki.
Nvidia Geforce 7600GT kártyám van, próbáltam beállítani, hogy méretezze úgy a képet, hogy a kép szélét levágja, de sehogysem sikerül, inkább mégjobban összenyomja..
Hogy tudnám beállitani azt a két fekete "csíkot" a szélekre?
Elõre is köszi!
nem tudtok egy olyan programot amivel lehet élö müholdas videot láátin,akkár láttni egy várost vagy még az emberelet is?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
mit szóltok van kék halál vistánál 😄 ???
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Öööö, az hogy van, hogy egyszer bejön a boot menu( xp, alaplap, videókártya), másszor pedig csak a videókártya, és utána fekete a kép, aztán meg bejön a bejelentkezõ képernyõ?!. Egyszer elinditottam a Spore-t, és a monitor üzenete, Pop up ablak: Not recommended mode, Recommended 1248* -as :s, és ezt csinálta egy addig amíg nem nyomtam be az F8-t 😄.
Már jó csak kiváncsi vagyok, mert sose fordult elõ nálam, hogy kétszer egymás után az áram elment, és utána két napig stikis volt a gépem? O.o
Köszi a választ!
mi lehet a baj?
Probléma a következõ. Este lekapcsoltam a gépem, reggel nem kapcsolt be. A tápra gyanakszom, fõleg mert kikapcsolt állapotban is meleg volt. Nem forró, de meleg. Tehát a tápra gyanakszom, van esetleg más ötlet?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
amugy az nem gond hogy a kábelek hozzáérnek pár dologhoz pl vidkari?
Sata (Serial ATA)
Nem tudod rossz helyre kötni, mert tök más a "csatolújuk" 😄
A tápodon meg úgy is észreveszed, hogy melyiket hova kell dugni...