!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A biosban valaki azt mondta állítsam át 3-ról 2,5-re. Az lehet a gond?
Nincs tuningolva a memória?
Ha nincs, szerintem akkor is próbáld meg alacsonyabb órajelen.
Egyébként meg tényleg: Memtest86+ a legjobb barátod. 😊
Ha 3 pass-t végigmegy hiba nélkül, akkor valszeg nem azzal van a gond.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Az adatai: alaplap - MSI 865PE Neo2-P
processzor - 2,8 Ghz Intel
RAM - 1 GB Samsung
táp - 410W Chieftec
videokártya - Asus v9999 Geforce 6800GT 128MB
van továbbá 3 db vinyó: 40gb és 80 GB ATA és egy 120GB SATA,
1 DVD író, a monitorom Viewsonic TFT VP171s, ha ez számít, és digitális
A gondom az, hogy most egyszer csak elkezdett szarakodni az újraindításoknál: elindul, búg, de a monitor be se kapcsol, a gép meg nem "pittyeg" 2x, ahogy normálisan szokott indításnál. Ilyenkor hosszan lenyomva tartva a beindító gombot lehet csak kikapcsolni, majd ha várok egy pár másodpercet, esetleg 1 percet, akkor van esélyem hogy elindul normálisan, de nem mindig. Most viszont játék közben is elsötétül a monitor, a játék hangjai is megszûnnek(szal nem a monitor szerintem), és jöhet a kikapcsolás. Amikor nem játszottam, akkor ilyent nem tapasztaltam. (pl netezés és filmek közben). Minden ilyen esetet követõ sikeres ujraindulásnál egy ilyen szöveggel találkozok mielõtt elindulna az oprendszer: "dram timing is too tightly, so reload timing".
Segítsen valaki pls mert elképesztõen szívok ezzel, nem tudok játszani, és minden ujraindítás elõtt kész idegbeteg vagyok.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Szeretnék információkat kapni egy billyentyûzetrõl. Logitech 967234-0403, azaz Logitech Keyboard Elite Black Keyboard. Ezt lehetett régebben kapni Cordless Desktop Optikalban egérrel, de lehet kapni vezetékesben is.
Találtam róla angol oldalakon, ahol lehetne rendelni.
TUD VALAKI MAGYAR ÜZLETET????? Régóta keresem, ajándékba kéne, és hozzáteszem az utódja annyira nem jön be az illetõnek.
Apropó, vélemény az utódjáról az Internet Pro-ról? Környezetemben senkinek nincsen, nincs infóm róla.
Elõre is köszi mindent
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.
hi
Akár Operával,akár IE-el szeretnék tölteni,ezt a hibaüzit kapom =
"Hiba! Socket Error=10060 Kapcsolódás visszautasítva. További információért olvassa el a használati utasítást"
Elvileg mindent beállítottam,ahogy az oldalon írták.
5let?
<#help>#help>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
alaplapon a rövidítések: smb1 smb2 (... .)
Elõre is kösz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
tudja valaki mit jelent az,ha egy DVD minuszos,vagy plusszos?
tehát mi a különbség a DVD-R,és a DVD+R között...mert másnál beolvasta a "-"-os DVD-t,de az enyém nem akarja...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De pl KT333 stb aligha kezeli a 400-as modult. Fel sem ismeri.
Mert csak néha néha játssza ezt el általában jó, akkor szokta csinálni amikor kikötöm mert hoznak másk vinyót visszakötöm aztán már csinálja a hülyeségeit.
Next PC upgrade: 2022
Egy gyors kérdés: Ha az alaplapom 333Mhz-as memóriát tud kezelni, akkor 400Mhz-as memóriát esélytelen benne életre kelteni? Nem tudja-e azt is 333-as ként kezelni?
Elnézést ha láma voltam.<#idiota>#idiota>
Köszi valaki.
Végre egy hónap után volt idõm összrakni az új gépem, de persze nem mûködik. Amikor bedugom, de még bekapcsolás elõtt, a cpu ventije és a ház felsõ részén lévõ venti elkezd "remegni" (jobbra majd balra fordul egy kicsi), az alaplapon lévõ led pedig villog, bár nem egyenletesen. Már nem tudom hányszor néztem át minden bekötést, a gép is teljesen új (a videókártyát leszámítva, de az nem hiszem, h ilyesmit okozna). A lap: asus a8v deluxe, cpu: athlon64 3000+ socket 939, ram: 2*512mb infineon, a ház pedig egy codegen 8011-es a gyári 400w-os táppal. Amikor pedig bekapcsolnám, nem csinál semmit. Remélem tudtok segíteni 😞
De pl külön hangot felvenni tökéletesen tud ezért nem értem...
Döglõdik a rendszered. Vagy hardver vagy windows.
elinditm a programot
bepipálom capture audio és beállítom fpst 25-re
benyomom rec megy mondjuk 1 percig aztán leáálítom.
25 FPS-re kell állítani (ez a PAL-szabvány).
Nos annyiban igazad van, hogy mint írtad "a hang felvétele zavar be neki", de nem úgy, ahogyan te értetted.
A windows egy olyan hangfolyamot rögzít, amit te az AVI-hoz - gondolom - MP3-ba betömöríted, ami a 25 FPS-hez jó, és te ha a video-stream-et más értékkel veszed fel, akkor máris baj van.
Nem müködik a VGA-m hütöje.
Next PC upgrade: 2022
Lejátszást úgy értettem hogy az asus live-ben, amikor csak simán rá van kötve a kamera élõben mutatja a képet, hangot is játsza és nem akad semmit, meg felvételnél is azt írja 0 frame dropped. Tehát nem továbbtömörítéssel van a gond a tömörítetlen felvétel az ami akadozik.
próbáltam már mindenfélét beállítani uncompressed, stb.
Ja ha leállítom a felvételt, de ezis csak akkor van ha hangot is veszek mindig "szabálytalan mûvelet" és utána nem is enged belépni a capture módba, csak újraindítás után.
Az biztos hogy vhogyan a hang felvétele zavar be neki.
És mégegy dolog, ezt írtad: "Az érdekes az, hogy lejátszásnál nem akad, egy framet se hagy ki, és mégis a kész avi másodpercenként megakad."
Ebbõl azt lehet kiérteni, hogy felvételkor valami más formátumban rögzítesz (talán MPG vagy hasonló...), amit probléma nélkül le tudsz játszani. Csak ennek a videónak az AVI-vá tömörítésekor jelentkezik a probléma? Jól értelmeztem?
Mert ha errõl van szó, akkor a továbbtömörítés módjában van a gond.