!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baj-e az hogy leállt az alaplapon a chipset hûtõ ventillátora? Fel tud az annyira melegedni, hogy leégjen?
helló!
van némi router+internet problémám, ha valakinek van ötlete, hogyan oldjam meg, az kérem ne tartsa vissza!
a routerem egy SMC 7004VWBR, wireless is egyben, egy ADSL-t oszt meg két gép között. az egyik sima UTP kábelen csatlakozik a routerhez, a másik pedig egy SMC 2662W (V.4) wireless USB adapteren keresztül.
kellett küzdeni a beállításokkal, gyakran 10-15 percekig nem volt net, hiába próbáltam a routerrel kapcsolódni, nem sikerült. Aztán átállítottam az egész hálót (a kemény 2 gépet) DHCP-re, azóta folyamatos a kapcsolat: a router nem szakad le, az egyik gépen (amelyik kábellel van bekötve) folyamatos és gyors a net.
a másikkal viszont gond van (amelyik wireless kapcsolódik): néha még a routert sem látja, a netre meg pláne nem megy ki, ez megy pár percig, aztán pár percre megjavul (közben az UTP-s gép végig online), és megint elmegy a net. Signal strenght és Signal quality végig 80 és 100% közötti, hálózati titkosítás 128bites.
Egy érdekes, újabb probléma merült fel némi multiplayer játék-próbálgatás során: adott egy chellós gép, és a mi két gépünk a router mögül adsl-en. egyik géprõl sem kaptam választ a chellóstól pingre, õ se a router WAN címérõl, viszont pl az SG-t mindketten elértük. ez vajon hogyan lehetett? mit javasoltok?
segítséget elõre is köszönöm!
van némi router+internet problémám, ha valakinek van ötlete, hogyan oldjam meg, az kérem ne tartsa vissza!
a routerem egy SMC 7004VWBR, wireless is egyben, egy ADSL-t oszt meg két gép között. az egyik sima UTP kábelen csatlakozik a routerhez, a másik pedig egy SMC 2662W (V.4) wireless USB adapteren keresztül.
kellett küzdeni a beállításokkal, gyakran 10-15 percekig nem volt net, hiába próbáltam a routerrel kapcsolódni, nem sikerült. Aztán átállítottam az egész hálót (a kemény 2 gépet) DHCP-re, azóta folyamatos a kapcsolat: a router nem szakad le, az egyik gépen (amelyik kábellel van bekötve) folyamatos és gyors a net.
a másikkal viszont gond van (amelyik wireless kapcsolódik): néha még a routert sem látja, a netre meg pláne nem megy ki, ez megy pár percig, aztán pár percre megjavul (közben az UTP-s gép végig online), és megint elmegy a net. Signal strenght és Signal quality végig 80 és 100% közötti, hálózati titkosítás 128bites.
Egy érdekes, újabb probléma merült fel némi multiplayer játék-próbálgatás során: adott egy chellós gép, és a mi két gépünk a router mögül adsl-en. egyik géprõl sem kaptam választ a chellóstól pingre, õ se a router WAN címérõl, viszont pl az SG-t mindketten elértük. ez vajon hogyan lehetett? mit javasoltok?
segítséget elõre is köszönöm!
plusz vettem ket oldalu ramot.. amitol feltem hogy nem fog mukodni az alaplapommal..es baromira mukodik
alaplap asus p5gd1 vm
erdekes.. a regebbi memoriam a regebbi gepembol nem ment bele... a szerviz annyit mondott szarok a ramok.. en azert visszakertem a haver gepebe muxik... eeerdekes.. most 1 ev utan egyik naprol a masikra elhallgatott az audigy 2... a haver gepebe ez is muxik rendesen.. en fakenul nem vagom mi a fene lehet..
esetleg a haver tesz keresztbe hogy neki legyen zsir cucca?😊)) nah viccet felreteve valoban halvany lila fingom sincs mi a fene van.. bedugom a kartyat es a winfos azt se mondja ra hogy ize....
erdekes.. a regebbi memoriam a regebbi gepembol nem ment bele... a szerviz annyit mondott szarok a ramok.. en azert visszakertem a haver gepebe muxik... eeerdekes.. most 1 ev utan egyik naprol a masikra elhallgatott az audigy 2... a haver gepebe ez is muxik rendesen.. en fakenul nem vagom mi a fene lehet..
esetleg a haver tesz keresztbe hogy neki legyen zsir cucca?😊)) nah viccet felreteve valoban halvany lila fingom sincs mi a fene van.. bedugom a kartyat es a winfos azt se mondja ra hogy ize....
Köszi szépen a segítséget, majd valahogyan megpróbálok megbarátkozni ezzel a progival 😊.
Elég nehézkes.
Elég nehézkes.
Ne a Nérót használd Vcd gyártására,és akkor nincs ilyen gond.
Erre über a Dvd2svcd progi,cinema craft encoderrel.
Erre über a Dvd2svcd progi,cinema craft encoderrel.
Itt nem a DVD lejátszóval van a gond. Amikor Nero-val VCD-t írok, akkor magának szépen kódolja a videót, bármilyen formátum legyen, de ennél az egynél valamiért 900 megásnak ismeri fel.
Csak bizonyos lejátszók játszák le az x-vid tömörítésû filmeket. Azokból sem mindet. Próbáld meg valami más programmal (Dvd2SVCD) átkonvertálni.
Szevasztok!
Video CD-t szeretnék írni, csak van 1 kis gond. Van egy kb 700 megás xvid tömörítésû videóm, de amikor a Nero-ban hozzáadom a listához, hirtelen 970 megának ismeri fel.
Tegnap is kiírtam pár filmet, de azokkal semmi gond nem volt.
Esetleg ha csak a videót simán áthúzom a cd-re, a DVD lejátszó le fogja tudni játszani?
Video CD-t szeretnék írni, csak van 1 kis gond. Van egy kb 700 megás xvid tömörítésû videóm, de amikor a Nero-ban hozzáadom a listához, hirtelen 970 megának ismeri fel.
Tegnap is kiírtam pár filmet, de azokkal semmi gond nem volt.
Esetleg ha csak a videót simán áthúzom a cd-re, a DVD lejátszó le fogja tudni játszani?
hello. köszi a választ. szernitem driver hiba, az atinál az sp2 betud kavarni, próbálkozz régebbi driverrel
Első nélkül nincs második.
ez az mp3pro lényege basszus. 96 kilobiten (és ezáltal fele akkora méretben) ad 192-es sima mp3 minõséget
Ezt nem írnám ikább mert negatív reklám lenne P.
De egy másik üzletbõl rendeltem egy APC EI650 UPS gondolom ez már bõven elég lesz az LG Flatron F700B-s monotorhoz is.
De egy másik üzletbõl rendeltem egy APC EI650 UPS gondolom ez már bõven elég lesz az LG Flatron F700B-s monotorhoz is.
Nekem abban tudnátok segiteni, hogy feltelepítettem az ATI uj driverét, és a gép inditásakor az intézö mindik megnyitja az ATI mappát, miért a STARTUP-ban nincs benne az inditás,MIÉRT, MIT TEGYEK???
Windows feladatkezelöbe megtudod nézni,hogy milyen progi fut, leállítás elött, vagy amit nem állítottál le, de én megnézném a vez.pult-startup-ot is hogy mi indul inditáskor.<#wow1>#wow1>
hello. kéne gy kis segítség a problémám a következõ: van két teljesen azonos oprendszerrel és programokkal ellátott gép, de az egyik kilépéskor megáll és egy pillanatra kiírja ho valamilyen program befejezésre vár, de mivel csak egy pillanat az egész nem tom elolvasni ho melyik az, meglehet valahol nézni ho mi volt a leállítás elõõti utolsó futó alkalmazás? elõre is thx
sajátgép/jobgomb/kezelés/esemény napló
itt nézed?
itt nézed?
Nem segített. Hiába nyomtatok, semmit nem mentett el! 😞
Vmi megoldás még van erre vagy ehez?
Ja és SP4 em van fent. Ha ez jelent vmit! 😊
Köszi
Vmi megoldás még van erre vagy ehez?
Ja és SP4 em van fent. Ha ez jelent vmit! 😊
Köszi
Hi!
Köszi a helpet, már csak az a gondom, hogy be van állítva hogy naplózza, de nekem csak eventlog.dll em van. Nincs eventlog.log om.
Most nyomok egy win restartot hátha segít.
Egyébként win 2000 em van!
Köszi a helpet, már csak az a gondom, hogy be van állítva hogy naplózza, de nekem csak eventlog.dll em van. Nincs eventlog.log om.
Most nyomok egy win restartot hátha segít.
Egyébként win 2000 em van!
Szia!
A legegyszerûbb módja, ha a nyomtatók és faxok beállításinál azon belûl fájl\kiszolgáló tulajdonságai megadod a nyomtatási várólista adatainak naplózását ezek után az eventlog-ban logolja neked.
üdv.
A legegyszerûbb módja, ha a nyomtatók és faxok beállításinál azon belûl fájl\kiszolgáló tulajdonságai megadod a nyomtatási várólista adatainak naplózását ezek után az eventlog-ban logolja neked.
üdv.
Srácok, hogyan lehetne megoldani azt, hogy egy háttér progi vagy vmi, mentse, hogy mikor lett használva a nyomtatóm?
Mivel meg van osztva és nem tudom ellenõrizni, hogy mikor ki használja! És emiatt kéne, hogy hány kb osat, mikor, hány oldalt nyomtattak vele!
Fontos lenne!
Köszönöm
Mivel meg van osztva és nem tudom ellenõrizni, hogy mikor ki használja! És emiatt kéne, hogy hány kb osat, mikor, hány oldalt nyomtattak vele!
Fontos lenne!
Köszönöm
Skacok!
Szét robbanok! Miért nem tom már lassan 2 napja összekapcsolni a nokia6680-asomat a pcmmel?? adtak hozzá USB kábelt is és hiába raktam be a gyári lemezt, akkor se sikerûlt. Se drivert se a Pc Puitot nem teszi fel a gép. Ill. a drivert lehalásztam a nokia honlapról és fel is teszi, de hiába ismeri fel a gép az új hardvereszközt nem talál hozzá illesztõ progit sehol...
A PC Suitnak meg elindúl a telepítõje, de mikor elkezdene valamit is telepíteni mindig újraindúl a gép...<#falbav>#falbav> XP, SP1 és 2 a winfos upgraten is túl vagyok és a bal szemem is rángatózni kezdett...
Próbáltam úgy is, hogy kilõttem a av-t és a tûzfalat is..hátha...de nem..HEEELP!!<#help>#help><#wilting>#wilting>
Szét robbanok! Miért nem tom már lassan 2 napja összekapcsolni a nokia6680-asomat a pcmmel?? adtak hozzá USB kábelt is és hiába raktam be a gyári lemezt, akkor se sikerûlt. Se drivert se a Pc Puitot nem teszi fel a gép. Ill. a drivert lehalásztam a nokia honlapról és fel is teszi, de hiába ismeri fel a gép az új hardvereszközt nem talál hozzá illesztõ progit sehol...
A PC Suitnak meg elindúl a telepítõje, de mikor elkezdene valamit is telepíteni mindig újraindúl a gép...<#falbav>#falbav> XP, SP1 és 2 a winfos upgraten is túl vagyok és a bal szemem is rángatózni kezdett...
Próbáltam úgy is, hogy kilõttem a av-t és a tûzfalat is..hátha...de nem..HEEELP!!<#help>#help><#wilting>#wilting>
Srácok, mit kell a routerbe beállítani, hogy ha multizni akarunk?
Hiába csinálok colinba, gotcha-ba szobát a többiek nem tudnak csatlakozni, és sajnos mind a 4-ünknek van router.
Köszi a segítséget elõre is.
Hiába csinálok colinba, gotcha-ba szobát a többiek nem tudnak csatlakozni, és sajnos mind a 4-ünknek van router.
Köszi a segítséget elõre is.
Megkaptam köszi, de minõség romlása nélkül nekem nem akar kissebb lenni. Meg a legynagyobb megengedett bitrate is 96kbit/22khz, ami szerintem egy normális zenéhez, eléggé vacak.
az egér új?
nem az
de ezt ugy egy hete kezdte azzal h kifagyott a windows csík, minden második indításra---> ujraraktam windowst és ez lett a vége a 3 indítás
de ezt ugy egy hete kezdte azzal h kifagyott a windows csík, minden második indításra---> ujraraktam windowst és ez lett a vége a 3 indítás
http://www.madaraszautosiskola.hu
az egér usb-és?
1,7 celeron, Jetway P4MFM266 alaplap, sunnyiline egér, 9200 videokari, 512DDR.
Amemoria nem hibas leteszteltem
Amemoria nem hibas leteszteltem
milyen gép, milyen oprendszer, milyen egér?
Sziasztok!
A gépem lefagy ha bejön a windowsban az egér.Ha RESET gombot nyomok akkor a monitor elsötétül és meg se mozdul semmi csak a HDD led-je világít(ha elveszem az áramot akkor tudom beindítani ujra a gépet).Második indításra már bejön a windows majd egyszercsak kifagy.Harmadik indításra már mûködik.
Mi lehet a baj?
Elõre is köszi!
A gépem lefagy ha bejön a windowsban az egér.Ha RESET gombot nyomok akkor a monitor elsötétül és meg se mozdul semmi csak a HDD led-je világít(ha elveszem az áramot akkor tudom beindítani ujra a gépet).Második indításra már bejön a windows majd egyszercsak kifagy.Harmadik indításra már mûködik.
Mi lehet a baj?
Elõre is köszi!
Valakinek van arra ötlete, hogy lehet movieboxhoz csatolni úgy a videot, hogy látható kép legyen?<#pardon1>#pardon1>
pontosabban arról a lemezrõl telepítetted amit az alaplaphoz kaptál?
a gyári drivert használod?
Ja meg az a baj ezzel a Realtek manager programmal, hogy nincs benne basszus kiemelés mint a Xear3d-nél.
Ja minden játéknál ahol lehet engedélyezem az 5.1-et, de a régebbi alaplapomon minden játéknál szétoszlott a hang még ha nem is térhangzás akkor is volt hang a center+sub-on.
a játékokon belûl engedélyezted a sound beállításokat?
minden játéknál?
Adott egy K8T Neo2 alaplap rajta egy Realtek AC'97 ALC850 hangkártya és az lenne a problémám, hogy játékok közben nem akar szólni a center+subwoofer.
Zene és filmek közben szól, próbáltam régi és új drivereket és SP2 van fent.
A segítséget elõre is köszönöm!
Zene és filmek közben szól, próbáltam régi és új drivereket és SP2 van fent.
A segítséget elõre is köszönöm!
Jaja, nekem is alaplap hiba volt.Sehogy sem bírtam megszüntetni (vga csere, tápcsere...). Alaplap csere oldotta meg.
Pontosan a felére tömörít, valamit nem jól állítottál be. Én évek óta pro-t használok. CBR, VBR ezekkel probálkozz.
nem. az mp3pro plugint külön kell telepíteni. hiába választod az mp3pro kódolást, akkor is sima mp3-ba nyomja amíg nincs fent plugin. Az mp3pro enabled gomb inaktív... Ha mégsem az, akkor is csak 10 számot enged úgyemléxem. De az tuti, hogy külön kell feltenni...
Köszi szépen a segítséget ibrik. Sejettem, hogy annak kell lennie. Abba is dugtam be elõször. Bár az én alaplapomon felülrõl lefele menve a lassabb PCIe slotok vannak. A 16x a legalsó. A gondom csak akkor kezdõdött amikor egy méregdrága gépen bekapcsolás után a képernyõn semmi nem jelent meg. Mostmár rájöttem, hogy nem a videokártya a hibás. Azt sajnos még mindíg nem tudom, hogy mi. Hátha nektek van ötletetek.
Ha a gép kikapcsolása után a konektort is lekapcsolom akkor következõ bekapcsoláskor a fennt említett dolog történik. Ha ezután kikapcsolom,majd újra be akkor minden OK! Vagy ha úgy a konektort nem kapcsolom ki akkor is bekapcsol.
Azt mondjuk meg kell jegyeznem, hogy most reggel egybõl bekapcsolt. Az én tippem szerint az alaplapon nem töltõdik valamelyik kondenzátor rendesen.
Ha a gép kikapcsolása után a konektort is lekapcsolom akkor következõ bekapcsoláskor a fennt említett dolog történik. Ha ezután kikapcsolom,majd újra be akkor minden OK! Vagy ha úgy a konektort nem kapcsolom ki akkor is bekapcsol.
Azt mondjuk meg kell jegyeznem, hogy most reggel egybõl bekapcsolt. Az én tippem szerint az alaplapon nem töltõdik valamelyik kondenzátor rendesen.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Vagy a Nero ezt már évek óta tudja: Extrák menü - Fájlok kódolása - itt a felsõ ablakba betöltöd az átkódolandó fájlokat és a "Kimeneti fájlformátum"-nál megadod az mp3PRO-t.
Megjegyzés: valamikor régen a Nero is tudta a sima MP3-at, de mióta alapban csak mp3PRO van benne, azóta csak külön pluginnal lehet vele sima MP3-at csinálni.
Megjegyzés: valamikor régen a Nero is tudta a sima MP3-at, de mióta alapban csak mp3PRO van benne, azóta csak külön pluginnal lehet vele sima MP3-at csinálni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Players/Nero-Media-Player.shtml
Nero media player
Nero media player
Az élet eleme a lét!