!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egy atomerõmûá ahhoz , h százezreket költsek rá. Az más kérdés nincs is mibõl.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nah de egy 450 wattos 5750-ért jó , nem?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ármagasság? hát, amennyit neked ér a gép
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vélemények?
nem gondoltam, hogy ekkora "vitát" szítok😊) ennyire nem kellett volna belefolynotok. amit kipróbáltam: winrar, ace, zip. mindegyik ugyanazt produkálta, azaz 5 kislemez terjedelemnél kissebbet nem tudtam kihozni belõlük. Ez valszeg ugye az eleve tömörített állomány miatt van. Ki tudjátok próbálni, mert a Kaspersky Antivirus Update-hez használandó zip fájlokat próbáltam összébnyomni (a cumul.zip és a daily.zip fájlokat). Ha valaki jobb eredményt tud elérni, az nyugodtan szólhat😊
The Matrix has you...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
amugy használom mind a hármat ne hid hogy rosszalok a tömöritök miatt
itt vége...
majd õ eldönti mit szeretne, várjuk meg.a lehetõségek vázolása megtörtént.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
az ace-t csak azért hoztam fel, mivel volt szó ziprõl és winrar is, ebben a kategóriában pedig az a leghatékonyabb.
az ace meg kb anyira tömörit mint a winrar szal mindegy bármelyiket használod ace vagy rar nem lesz nagy eltérés majdnem kifelejtetem a winrar van magyar változat az acenek nincs
ace val próbáld meg az pár százalékkal jobb hatásfokú, vagy uha val
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
rá lehet venni, hogy kicsit jobban összenyomja?
The Matrix has you...
rakd könyvtárba a zipet és tömöritsd könyvtárral együtt
Winrar-ral lehet összébbnyomni egy zip fájlt, anélkül, hogy a zip-et kicsomagolnám?
The Matrix has you...
Anno nálam abban a item menü halt be,belépve széteset szines izék voltak a tárgyak helyén, kábé belépve 1mp-ig se megvoltak a tárgyak ikonja ztán bevillant a hiba és ugy maradt,drivercsere megoldotta.
Jó , hogy csak netre kell meg egy-két játékhoz 😊
A képernyõ villogás meg azért érdekes mert egy csomó játéknál egyáltalán nem csinálja.Pár játéknál meg játszok vele és aztán kezdi el, onnantól meg folyamatosan csinálja.
nocomment arra is....
Igaz az best volt a kategoriájában, a világ legkönnyebb tápja dijra esélyes volt tutko
GABA táp? hát én kihalyítanám a kukába😄
A gépet meg nem tom felemleni 😛
"a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát" <--- dehogy húzom , mert hülye azért nem vagyok! 😛
"a fagyás is lehet melegedéstõl, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép?" <---proci körüli kondik nem tom . Táp huhh jó kérés 😛 Megvan : GABA GA-300, Gép asszem 1 éves kb. 768 mb ddr-rel.
Ujraindulások meg a fagyi lehet memoria gond, memtesztet nekijje.
pl: a CPU venti alatt a bordákon levö porcicák is bekavarhatnak,nem is gyengén.
Ha hömérsékleti értékek kellenek arra jo pölö: everest progi,amit meglehet mutatni megmutatja.
VGA-ét sztm nem,azt max kikapcsolás után kézrátételel lehet megtapizni.
a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát
a fagyás is lehet melegedéstõl, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép?
Szóval akkor azt mondod , vegyek egy VGA és egy PROCI hûtõt.
S ha ezekután is cseszekszik akkor mivan? 😛
Azért,köszönöm a segítséget.
Megtudhatom neked milyen géped van?
elõnye, hogy lényegesen halkabb, csak egy kis zümmögés van, ami a keringtetõ szivattyú
viszont elég helyigényes mert kell neki egy viszonylag nagy radiátor amiben le tud hülni a víz
én nem vennék, a víz az akváriumba való nem a pc-be😄
Mi lenne ha vízhûtést raknék a gépbe? Mik az elõnyeik? S mennyibe kerül kb. egy ilyen rendszer kialakítása?
Nyah. Akkor kipróbálom ezt a ventillátoros dolgot.
Felsõ kép proc hûtõ, alsó vga és a rendszer? 😛
na, így, hogy most nyitva a gép irányíts rá egy szobaventillátort és teszteld
<--- Itt az egyik hûtõ ami az alaplapon v. a procin van.
Itt meg a VGA-n a hûtõ.