!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Hát annyi pénzt sajnos nem vagyok hajlandó a gépre áldozni.
Nem egy atomerõmûá ahhoz , h százezreket költsek rá. Az más kérdés nincs is mibõl.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Met
nem😊
úgy 3x annyiért vennék

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kaplan
Ér 😄
Nah de egy 450 wattos 5750-ért jó , nem?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Met
én csak Chieftech-et veszek
ármagasság? hát, amennyit neked ér a gép

Kaplan
Milyet érdemes venni? Milyen ármagásságban?

Met
táp csere de gyorsan

Kaplan
Egy kérdés. Mostanában már nem csak újraindúl hanem le is áll a gép. S csak úgy lehet bekapcsolni ha kihúzom a tápból a kábelt és újra visszaduhom. Egyre jobban gyanakszok arra , h a táp ment szarrá.
Vélemények?

bigapó
Hi!

nem gondoltam, hogy ekkora "vitát" szítok😊) ennyire nem kellett volna belefolynotok. amit kipróbáltam: winrar, ace, zip. mindegyik ugyanazt produkálta, azaz 5 kislemez terjedelemnél kissebbet nem tudtam kihozni belõlük. Ez valszeg ugye az eleve tömörített állomány miatt van. Ki tudjátok próbálni, mert a Kaspersky Antivirus Update-hez használandó zip fájlokat próbáltam összébnyomni (a cumul.zip és a daily.zip fájlokat). Ha valaki jobb eredményt tud elérni, az nyugodtan szólhat😊

The Matrix has you...

biomage
csak vicc volt mint a tiéd

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hmhm
najó, mégse flémeljünk .

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

biomage
miért talán folytasam

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hmhm
kár

biomage
nem vitatkozom csak válaszoltam neked
amugy használom mind a hármat ne hid hogy rosszalok a tömöritök miatt
itt vége...

hmhm
vitatkozol?
majd õ eldönti mit szeretne, várjuk meg.a lehetõségek vázolása megtörtént.

biomage
miböl gondolod hogy nem fontos a gyorsaság a kitömöritésnél

hmhm
mivel õ tömörítettett akar tömöríteni, gondolom nem a sebesség a lényeg. ehhez pedig uha elég használható.
az ace-t csak azért hoztam fel, mivel volt szó ziprõl és winrar is, ebben a kategóriában pedig az a leghatékonyabb.

biomage
az uha jó tömöritö viszont nehéz és kicsit hosszú a kitömöritése
az ace meg kb anyira tömörit mint a winrar szal mindegy bármelyiket használod ace vagy rar nem lesz nagy eltérés majdnem kifelejtetem a winrar van magyar változat az acenek nincs

hmhm
lál
ace val próbáld meg az pár százalékkal jobb hatásfokú, vagy uha val

Met
mert jobban szellõzik

M@TriX
a zip már egy tömörített állomány. mit vártál? örülj, hogy nem lett nagyobb 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bigapó
és ez mekkora hatásfokkal bír? mert nekem 98%-os arányt ad, ami ugye l*f*sz😊)
rá lehet venni, hogy kicsit jobban összenyomja?

The Matrix has you...

biomage
persze lehet
rakd könyvtárba a zipet és tömöritsd könyvtárral együtt

bigapó
Hi!

Winrar-ral lehet összébbnyomni egy zip fájlt, anélkül, hogy a zip-et kicsomagolnám?

The Matrix has you...

Kaplan
Nyah mindegy, ahogy lesz pénzem hûtõt váltok. Az érdekes az , h most semmi baja (levettem az egyik oldallapot)

Met
nincs vele semmi baj, csak ésszel kell drivert cserélgetni😊

Banyapapa
lehet bizony,pont a guildröl jutott eszembe.

Anno nálam abban a item menü halt be,belépve széteset szines izék voltak a tárgyak helyén, kábé belépve 1mp-ig se megvoltak a tárgyak ikonja ztán bevillant a hiba és ugy maradt,drivercsere megoldotta.

Kaplan
Öcsém , ezért utálom a pc-t ha a régebbi van fent az a baj, ha a legújabb az a baj 😛
Jó , hogy csak netre kell meg egy-két játékhoz 😊

Met
lehet az a baj

Kaplan
Hát nem hiszem mert a legújabb van fent.

Met
lehet driver hiba is

Kaplan
jaja GABA a ház.
A képernyõ villogás meg azért érdekes mert egy csomó játéknál egyáltalán nem csinálja.Pár játéknál meg játszok vele és aztán kezdi el, onnantól meg folyamatosan csinálja.

Banyapapa
jaaaaaaaa, deállat vagyok comador házamhoz comador táp volt.
nocomment arra is....

Igaz az best volt a kategoriájában, a világ legkönnyebb tápja dijra esélyes volt tutko

Met
biztos GABA a ház márkája

Met
azért nem kell belerakni a gépbe😊 elég ha a lehetõ legközelebbrõl rá van irányítva
GABA táp? hát én kihalyítanám a kukába😄

Kaplan
Persze, semmi gond vele.

Banyapapa
GABA?
Ilyenröl nem is hallotam:-o

Téleg te guild wars-ozol,az megy?

Kaplan
"elõbb teszteld ventivel, ha azután nem csinálja akkor cserélj hûtõket" <--- a gond annyi a ventillátor kurva magasan van s odáig nem tudom levinni 😛
A gépet meg nem tom felemleni 😛

"a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát" <--- dehogy húzom , mert hülye azért nem vagyok! 😛

"a fagyás is lehet melegedéstõl, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép?" <---proci körüli kondik nem tom . Táp huhh jó kérés 😛 Megvan : GABA GA-300, Gép asszem 1 éves kb. 768 mb ddr-rel.

Banyapapa
vedd le és sztm hagyd ugy a házikot,max több kosz jut be (de jobb mintha melegedne😊,régi házam is ugyment mig benem ujitottam egy cseppet jobbat.
Ujraindulások meg a fagyi lehet memoria gond, memtesztet nekijje.

pl: a CPU venti alatt a bordákon levö porcicák is bekavarhatnak,nem is gyengén.
Ha hömérsékleti értékek kellenek arra jo pölö: everest progi,amit meglehet mutatni megmutatja.
VGA-ét sztm nem,azt max kikapcsolás után kézrátételel lehet megtapizni.

Met
elõbb teszteld ventivel, ha azután nem csinálja akkor cserélj hûtõket

a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát

a fagyás is lehet melegedéstõl, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép?

Kaplan
Szegény 😛
Szóval akkor azt mondod , vegyek egy VGA és egy PROCI hûtõt.
S ha ezekután is cseszekszik akkor mivan? 😛

Met
p4 3G, 1giga ram, 9600Pro

Kaplan
Aha, hát 20k-m nincs rá 😛
Azért,köszönöm a segítséget.
Megtudhatom neked milyen géped van?

Met
árat szintén nem tudok mondani, mert van pár féle de olyan 20któl számolj felfelé, PH-n nemrégen volt egy teszt róla
elõnye, hogy lényegesen halkabb, csak egy kis zümmögés van, ami a keringtetõ szivattyú
viszont elég helyigényes mert kell neki egy viszonylag nagy radiátor amiben le tud hülni a víz

én nem vennék, a víz az akváriumba való nem a pc-be😄

Kaplan
Lenne még egy kérdésem.
Mi lenne ha vízhûtést raknék a gépbe? Mik az elõnyeik? S mennyibe kerül kb. egy ilyen rendszer kialakítása?

Kaplan
Fasza, tudom. Csak elég érdekes 😛
Nyah. Akkor kipróbálom ezt a ventillátoros dolgot.

Met
ha nincs máshol a gépben akkor azod nincsen😊

Kaplan
Én azért értek hozzá , csak ilyennel még nem volt problémám 😛
Felsõ kép proc hûtõ, alsó vga és a rendszer? 😛

Met
a felsõ képen a proc hûtõje van, figyi ha ennyire nem értesz, hozzá, hogy melyik melyik akkor a cserével bizzál meg egy nálad hozzáértõbb személyt, ne legyen nagyobb baj😊

na, így, hogy most nyitva a gép irányíts rá egy szobaventillátort és teszteld

Kaplan
Akkor nekem az egyik nincs 😛
<--- Itt az egyik hûtõ ami az alaplapon v. a procin van.

Itt meg a VGA-n a hûtõ.

Met
a rendszer hûtõ a ház oldalán van és azért kell, hogy több levegõ jusson be
a vga régi hûtõjét le kell szedni és az újjat felrakni, persze a proci régijét is le kell szedni