!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellene nekem gyorsan egy ligos Indeo XP for Windows video player, de nem találok szabadon letölthetõ veziót. gondolom nem túl nagy akár emilben is el lehetne küldeni vagy inkább linket kérnék
Most fogalmam sincs hogy hogyan kell,már mnident átnéztem 😞
Glory, Glory Man. United!
http://www.tranexp.info.hu/InterTran.htm
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem tudtok olyan oldalt,ahova pl beírtok egy másik oldal címét,és nagyjából magyarra fordítja azt az oldalt,amit beírtál?
Régen tudtam róla,h van,de elfelejtettem a címet 😞
Pls help!
Glory, Glory Man. United!
csak kicsit maceras a bekpcsolasa :/
May the force serve you well!
Next PC upgrade: 2022
talán egy format? 😊
komolyra fordítva a szót, nekem 2 partícióm volt a SATA winyómon és formázás után tökéletes lett az a partíció, a másik még mindig szívat..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
1. verzió:
- jobb klikk - Sajátgép/Kezelés
- Lemezkezelés
ha van felkiáltójel annál a betûnél ahol akadozott a késleltetés írás, akkor jobb klikk, aztán menni fog...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Next PC upgrade: 2022
(Vettem egy uj fekete patront kimostam csap vizzel, fej kariblálás...)
Ilyenkor megint fej tisztitás?
Vagy mit rontottam el?
Tegnap behalt tesóm gépe, kifagyott aztán többet nem állt lábra a windows.
Azt írta megsérültek a windows fájljai.
Letöröltem mindent, a patíciókat is, aztán újra létrehoztam mindent.
Aztán nekiálltam a windowst telepíteni, és a fájlok másolásánál mindig más
fájlnál megállt hogy nem tudja másolni. Azt hittem a lemezzel van gond, hoztam
még másik 3 xp-cdt, de csak nem akarta, aztán kb. 10x-e felment rá, este még jó is volt, aztán másnap újra kezdõdött a mizéria megint behalt a windows.
Ma megint nem másolja fel a fájlokat, cseréltem már cdromot is hátha azzal van a baj, de nem. Partition magic nem ír semmi hibát mikor formázok vagy particiót csinálok.
Már a memóriákat helyét felcseréltem, külön-külön megpróbáltam, de
nem akarja az igazat, FÁJL NEM MÁSOLHATÓ.
Ha rányomok win xp telepítõbe a formázás és ntfs létrehozására, nem a gyorsra, akkor mindig 30 %-on megfagy, viszont partition magic leformázza, mondjuk az villám gyorsan csinálja.
Valami tipp?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
utálok károgni, de lehet, h az alaplapon szált el vmi...
tejoég!! mi volt ott ??? háboru? villámcsapás???
azt nem tom, hogy melyiok melegszik jobban mert nem méricskélem, megy azt kész (napi 24 órát... video-digizéshez...is 😉 )
én is azt használok 😉
túlélt egy tápkisülést, egy vidikari túlmelegedést és egy bent felejtett csavarhuzot is😊)))
jó lap... megéri az árát!
viszont jobban melegszik mint egy Samsung
johetnem meg otletek hatha nem jon be 😛
ua ezt produkálta az is!
a vége az lett, h totál szétkaptuk és csak a memot és a vidikarit hagytuk benne (arra gyanakodtunk, h vmelyik alkatrész bibis)
de nem segített ...
kivettük az alaplap gombelemét és vártunk b fél órát...
gép összedug... és máris ok lett, már nem mentekaa ventik és nem világított az alaplapona készenlét LED-je!
megint kikapcs... gomelemet vissza... összedug... és OK lett😊
ez vmi BIOS bibi lehetett...
persze csak egy alternatíva...
csinálhatja egy besült áramkör is az alaplapon vagy a tápban... az már gázosabb
olcsobb is és fürgébb is mint a WD
nem tom ti hogy vagytok vele de nekem már leszerepelt wd azzal a bizonyos ominozus selejtes példány-sorozattal sok évvel ezelött...
nem bántam mega a maxt-t
Nem is lenne olyan nagy gond a dolog, ugye nem kene ezeket a gepeket mar bemelegiteni inditas elott. Kb 2-3 perc mire a tekercsek, ellenallasok, kondik bemelegednek. Ha hamarabb inditom akkor fagy. Ez teljesen normalis az uj gepem mar nem is indul el egybol ha ki volt huzva.
Van valakinek valami otlete miert kapcsolja egybol be a ventiket/winyot a gep?
errõl legalábbis vannak pozitív tapasztalataim😊
Ja menni fog rendesen a sata 1-es sebességen.
Esetleg ha SATA2 alaplap+kábel -> sima SATA mobil rack -> SATA 2 winyó variációban rakom össze akkor mi történhet?
Semmi nem fog történni.Normálisan megy igy is.
Ha SATA kábelre SATA2-es winyót teszek (mobilreck-be) akkor az mûködni fog sima SATA sebességgel?
Esetleg ha SATA2 alaplap+kábel -> sima SATA mobil rack -> SATA 2 winyó variációban rakom össze akkor mi történhet?
Alaplaban egyébként melyik a jobb?
MSI 945P Neo-f
vagy
GIGABYTE GA-8I945P-G
Én a gigabyteot néztem ki, bár egy kicsit olcsóbb. De ha van ellenvélemény vagy helyeslés, szóljatok!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Egyébként kössz a segítséget.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Mint ahogy Cifu írta szerencse kérdése és igen érdekes dolgokat tudnak okozni😊 Erõsen alaplap és ram függõ a dolog néha elég átrakni egy másik slotba vagy csak megcserélni a 2 modult és jó.
Anyukádnak kell a dual 2x512?
Az idõzítést meg BIOS-ban tudod állítani.
Az mit jelent, hogy duálban nem valoszinü, illetve az idõzítéseket hol tudom beállítani?😊
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!