<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosítok, msi PC60G-F kártya, de ugyanaz a driver van hozzá az msi oldalán.

shaken, not stirred

Hi,
nem is tudom hogy ez a kérdés ide tartozik-e (vagy a softwer gondom van)
de a problémám a következõ:
van 1 asus mk 221 h 22"-os monitorom beépített webkamerával amely hajlandó mûködni ha a monitorhoz mellékelt LifeFrame-t aktiválom
viszont a Skype bekapcsolása után nem tudom ellenõrizni a webkamerám mûködését. (Skype\Eszközök\Beállítások\videóbeállítások - próbáltam tesztképet készíteni de nem sikerült)
Tud valaki segíteni?
plz help (sürgõs lenne)<#conf>

Ugyanúgy semmi... Az eszközkelezõben kiírja hogy nincs telepítve a driver. Azt nem értem hogy a rendes kártyához való driver van leszedve, chipset is oké, és régebben ment sp2-es winen... Lehet az sp3 a gondja?

(am ez a másikfajta msi karimhoz való driver csomag elvileg, az a másik vista 64-es gépben van és tökéletesen mûködik)

shaken, not stirred

Hali olyan problémám lene h van egy f1 es game bejon elején vga test utána elvileg indulni kéne a játéknak de nem indul ujra analizalja pedig a vga nem lehet baja ...<#confused><#confused>

Solten
Hi. Try..

link

Saor Alba

akkor tud valaki más tippet mondani a problémámra a víruson, és a túlmelegedésen kívül? (amelyik üzire válaszoltam ott írtam le a problémát)
Sziasztok!

A problémám az, hogy van egy msi pc60g wlan kari egy régi p4-es gépben (fujitsu siemens D1561-es). Eddig ubuntu volt rajta, de fel pakoltam rá egy 32 bites xp sp3-at. A gond ott kezdõdik hogy felrakom a hozzá való drivert, ami az msi oldalán van, és nem látja a kártyát (chipset driver természetesen fel van telepítve).

Régebben volt felrakva xp, akkor simán sikerült felrakni, sõt ubuntu és fedora alatt is ment rendesen, mindenfajta telepítgetés nélkül, szal a kártya biztosan jó.

Valami ötlet? A gond az, hogy a hozzáadott cd-t nem találom, lehet azon lenne valami normális driver.

Köszi minden segítséget.

shaken, not stirred

kitisztítottam és már csak 50°C-os játék közben :D a pwm meg 59 de még így is szaggat az sc:ct... de a kotor 2 már jobban fut :D
Kössz, egy másik topic-ban már segítettek.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Sziasztok !
Légyszives segítsetek egy apró dologban:

Van egy AMD Sempron 2500+ -os CPU-m. Erre a cpu-ra szeretnék most ráhelyezni egy hûtõbordát(a bordán már rajta van a ventilátor). MOST CSINÁLOK ILYET ELÕSZÖR, ezért nem tudom, hogy a szilikont(a hûtõbordával kaptam) hova kell pontosan tennem. Azt tudom, hogy a cpu-n rá kell tennem a cpu közepén levõ nagyobb kitüremkedésre, de rá kell-e tennem a nagyobb kitüremkedés körül levõ, több kisebb kiálló kitüremkedésre is-e?

Mellékeltem egy linket, ahol egy kép van a prociról. Ott látható középen a nagy kitüremkedés, körülötte pedig a kisebbek:

http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/directron_2007_1161648512

Szóval hát az lenne a kérdésem, hogy: csak a nagy kitüremkedésre kell a szilikon, vagy a körülötte levõ kisebbekre is?
Aztán meg ugye csak ráteszem a bordát és kész? vagy a bordára is kell szilikon?

Elõre is köszi, segítsetek légyszives.
Üdv.,

II Rocky II
nemtom:S de avinál nem csinál igy..cak ha dvd -t teszek a gépbe..majd jelentkezem mire jutottam :) azért thx

24 - Exile -Nov.23

de havernak is 70 fokos és neki minden simán fut, mondjuk neki pentium van és 3 ghz-s
nah megnéztem játék közben a cpu 72 fokos a pwm meg 70
bloodnero
ha ilyen akadozások jelennek meg akkor nem hiszem max azt is a vas melegedése csinálja , vga hûtõ csere:D

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

most pl már csak 47-48 fokos a pwm meg 53, de megnézem játék közbe mennyi, egyébként ha a videokarival lenne gond, mondjuk hardver, azt gondolom szabad szemmel nem lehetne rajta észrevenni?
bloodnero

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

bloodnero
vagy a ház oldalát dobd le, vagy a hûtõ alá rakj hûtõzsírt és fujd ki port a venti alol ha még ezt nem tetted meg;) nálam is ugyan ez volt a gond, de ha beruházni akarsz akkor cseréld le a gyári hûtõt!

és egyébként mi az a PWM?
ok, kipróbálom és köszi.
bloodnero
prescott magos 3ghz procim megy terhelésen annyit, alapon 37-38 fokos, (igaz nem gyári hûtõvel, zalman hûti) sztem cseréld le a hûtõd és megoldodik a gond!

nah kicsit lejjebb vettem, így 56-57 fokos alapjáraton, amúgy pedig intel ceelron 2.60 ghz
bloodnero
terhelés alatt vagy alapjáraton? milyen proc?

hoppá mégse a cpu-m 65-67 fokos
a vidikari 50°C-os, a proci 55°C-os, az alaplap meg 40°C-os
circa
Hali, az lenne a problémám, hogy van egy acer aspire 5710Z típusú laptopom, és telepítettem rá fedora9-et(nagyon alap linux tudással), és fel is ismert minden fontos eszközt a laptopban, kivéve a wifi-t, és teljesen tanácstalan vagyok, hogy hogy kellene életrekelteni. Broadcom 902.11g controller van benne, de a hálózati hardvereknél a wirelesshez valami b43at ír, ha meg újat akarok hozzáadni, ott meg csak Broadcom Trygon3-om van ami meg nem jó. Aki ért hozzá szánhatna rám pár percet<#sir>

Solten
ment a pm, egyébként elszabtad. Kíírja hogy mit írj be <#rolleyes>

afudos /i<bios fájl neve>

<>: ezek nem kellenek

Saor Alba

Jagumo
oké eltudnád magyarázni?
de a windóz nem indul el.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Solten
nem értem miért DOS alatt szerencsétlenkedsz, mikor ott van a win bázisú BIOS frissító: Asus Update

Saor Alba

bloodnero
Proc hûtés megfelelõ?

Jagumo
A mostanibioszunk ami az alaplapon van : 1201 a procsesszor E2160 az 1401-es biosztúl mûködik , a bios üzenete a belépésnél amikor felismeri a hardware-ket ezzel árul : "Intel CPU ucode loading error
press F1 to resume

és még egy próbálkozásos kép:

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

hát ok, de tipp? ha ram romlana el akkor úõjraindulna a gép, ha a proci akkor meg már elfüstölt volna, ha a videókariban hardver probléma akkor megint nem mûködne, szal már k*rv* ideges vagyok ettõl :\
Jagumo
Ittvan pár kép. Kicsit rossz minõség :S pedig tök jó a fotógép...csak sietemm :D

Jagumo
Hello Nagy segítségre lenne szügségem!

Problémám:

a Asus P5PE-VM nem mûködik az Intel Pentium Dual-Core E2180-as 2 magos processzoral , a bioszfrissités ezt megoldaná ezt tudom!

Na most letöltöttem az uj bios-t (Afudos P5PE 1501) és eljutottam az MS-DOS parancssorig beírtam azt amit leírtam az alaplap bioszfrisétééhez tájékoztatólag ami ígyszól:
"írja be: afudos/i <fájlnév.rom>, ahol a <fájlnév.rom> a BIOS-képfál neve. A frissités befejezése utánindítsa ujra a számítógépet."
viszont a gép pedig azt válaszolja hogy: usage:afudos /i <ROM filename> [/o<save ROM filename>]

ittvan pár kép:

Hello! Nemtudna nekem segíteni valaki, hogy kell webkamot felrakni weblapra? (Saját webkam!)
Sikerült!
nagyon kösz <#worship><#worship><#worship><#worship>

Köszönöm de nem igazán értem a progit..<#nemtudom>
ha esetleg prvibe egy msn tudnál adni hugy tudj segiteni az meg köszönöm..<#worship>

The Norberto
Hali segitség kelene
Az UIF fajt mijen progival tudom lejátszani?
elöre is köszönöm<#email>

The Norberto
úú azok már régi cuccok de mennie kéne az én gépem 512mb ddr rammeg 64 mb os ddr es vidókari és mnet a kotor is meg a HL2 -is szóval lövésem sinncs nem szabadna így lennie valamid elromlot sztem:)
Nah akkor. Az a problémám, hogy a gépemen szinte minden játék akármilyen grafikán futtatom ugyanúgy szaggatnak... Inkább mondok példákat, KOTOR 2, HL2, Wc3:TFT. Már a legújabb drivert raktam fel, a gépet is raktam újra(csak azt a meghajtót ahol a windows van), és már vírusírtókat is futtatam le, de semmi eredmény. Néhányan mondták hogy a videókarim lehet a hibás(Geforce 6600GT 128 ddr ram), mások hogy a ramom(1.5 Gb ddr ram, de azt már cserélgettem de úgyse lett jobb. Akinek lenne még pár tippje, hogy mi lehet a baj, azt megnézném HÁTHA az a probléma. Elõre is köszönöm a segítséget
Solten
hiba a csomagolt fájlban -> hibás a csomagolt fájl.. ;)

Saor Alba

Solten
Esélyes.. Vidd vissza, ha garis még kicserélik.

Saor Alba

sziasztok kéne nekem egykis segítség mégpedig arról lenne szó h van egy gigabyte geforce 8500gt 512mb... videókarim megvan négyhónapja és most elkezdett baszakodni... eltorzul a kép ujraindul összekeverednek a színek átmegy 256 színbe tehát qrva szar:S:S:S gondolom ez a passzív hûtés miatt van vagy nemtom... tehát kérném a segítségeteket h mit tudnék tenni ilyenkor...gari sztem még van ugyh ha aztmondjátok érdeme visszavinni akkor viszem csak mondom írom hátha vmi apróság csak... de ha mégsem akkor az lenne a kérdésem h mit fognak tenni ha visszavioszem garival adnak másikat vagy kennek rá egy kis hûtõzsírt és mehetek is vagy mi? bocs h ilyen tudatlan vok:S csak bepöccentem emiatt:S nah tehát a valódi kérdés az mi a baj?:) légyszí segítsetek ha tudtok jah és ha rossz a topic akkor nagyon nagy sorry csak siettem mikor ezt írtam nehogy közben lefaggyon! tehát ha tuttok akkor légyszi help srácok! elõre is kössz!
Sziasztok!
Szerintetek mitõl lehet az, hogy nem tudok felrakni a gépre nagyobb programokat (kb.100mb), játékokat. Install közben mindíg hibát jelez (max. 20%-ig felrakja azután valmilyen hibát kiír) crc vagy hiba a csomagolt fájlban, ilyesmi. Vagy 10-15 féle programnal próbáltam, de csak a kisebbeket (max.10-20MB) sikerült felrakni a gépre. Lehet hogy memória hiba?
ScarY MAN
valami tulmelegszik? procid hõfoka?

...

Banyapapa
igen ugy kell

II Rocky II
az mitõl lehet hogy 10 perc filmnézés után ujraindul a gép..
majd 40 perc nézés utan..
majd 10 perc sem telik el és ujraindul :S

24 - Exile -Nov.23

Nekem nem tud segíteni senki? :( :(

Most vettem ventilátorokat a számítógépembe, mert már nagyon zajsak voltak, és nem akartam azzal foglalkozni, hogy olajozom õket...

Kérdésem az lenne, hogy a tápba és a számítógép oldalára úgy kell feltenni a ventit, hogy kifelé fújja a levegõt? A processzorra meg úgy kell a hûtõbordára tenni, hogy a bordára fújja a levegõt?

Elõre is köszi szépen.

Üdv.,

The Protector
Hy.az a nagy helyzet h gecinagy vihar van.vagy egy centrailion blazer 600-as szünetmentes tápm.hviszont ha elmegy az áram kap áramot a gép a tápbó(kb 10percig bírja)de a monitorom elmegy.Nincs rákötve a tápre.vhogy rálehet kötni?Mert nem tudom kikapcsolni így a gépet.
Vmint h tudom úgy kikapcsolni(ha nem lehet a monitort rákötni) h nem látom mi van a monitoromon.Úgy kéne hh simán kikapcsol a gép és nem a power gombot nyomom hosszan.Vki tud segíteni?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Banyapapa
hogyne járna hozzá (enyémhez is van még egy halommal),de ha megvannak a távtartok,elmész egyel egy boltba,és megkérdezed adnak-e csavart (vagy olyan távtartot is ha az se elég),kell lenni ott ha szerelnek is össze gépet.
tuti marad meg csavar.