<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
nem is tudom hogy ez a kérdés ide tartozik-e (vagy a softwer gondom van)
de a problémám a következõ:
van 1 asus mk 221 h 22"-os monitorom beépített webkamerával amely hajlandó mûködni ha a monitorhoz mellékelt LifeFrame-t aktiválom
viszont a Skype bekapcsolása után nem tudom ellenõrizni a webkamerám mûködését. (Skype\Eszközök\Beállítások\videóbeállítások - próbáltam tesztképet készíteni de nem sikerült)
Tud valaki segíteni?
plz help (sürgõs lenne)<#conf>#conf>
(am ez a másikfajta msi karimhoz való driver csomag elvileg, az a másik vista 64-es gépben van és tökéletesen mûködik)
shaken, not stirred
A problémám az, hogy van egy msi pc60g wlan kari egy régi p4-es gépben (fujitsu siemens D1561-es). Eddig ubuntu volt rajta, de fel pakoltam rá egy 32 bites xp sp3-at. A gond ott kezdõdik hogy felrakom a hozzá való drivert, ami az msi oldalán van, és nem látja a kártyát (chipset driver természetesen fel van telepítve).
Régebben volt felrakva xp, akkor simán sikerült felrakni, sõt ubuntu és fedora alatt is ment rendesen, mindenfajta telepítgetés nélkül, szal a kártya biztosan jó.
Valami ötlet? A gond az, hogy a hozzáadott cd-t nem találom, lehet azon lenne valami normális driver.
Köszi minden segítséget.
shaken, not stirred
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Légyszives segítsetek egy apró dologban:
Van egy AMD Sempron 2500+ -os CPU-m. Erre a cpu-ra szeretnék most ráhelyezni egy hûtõbordát(a bordán már rajta van a ventilátor). MOST CSINÁLOK ILYET ELÕSZÖR, ezért nem tudom, hogy a szilikont(a hûtõbordával kaptam) hova kell pontosan tennem. Azt tudom, hogy a cpu-n rá kell tennem a cpu közepén levõ nagyobb kitüremkedésre, de rá kell-e tennem a nagyobb kitüremkedés körül levõ, több kisebb kiálló kitüremkedésre is-e?
Mellékeltem egy linket, ahol egy kép van a prociról. Ott látható középen a nagy kitüremkedés, körülötte pedig a kisebbek:
http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/directron_2007_1161648512
Szóval hát az lenne a kérdésem, hogy: csak a nagy kitüremkedésre kell a szilikon, vagy a körülötte levõ kisebbekre is?
Aztán meg ugye csak ráteszem a bordát és kész? vagy a bordára is kell szilikon?
Elõre is köszi, segítsetek légyszives.
Üdv.,
24 - Exile -Nov.23
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
afudos /i<bios fájl neve>
<>: ezek nem kellenek
Saor Alba
de a windóz nem indul el.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Saor Alba
press F1 to resume
és még egy próbálkozásos kép:

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Problémám:
a Asus P5PE-VM nem mûködik az Intel Pentium Dual-Core E2180-as 2 magos processzoral , a bioszfrissités ezt megoldaná ezt tudom!
Na most letöltöttem az uj bios-t (Afudos P5PE 1501) és eljutottam az MS-DOS parancssorig beírtam azt amit leírtam az alaplap bioszfrisétééhez tájékoztatólag ami ígyszól:
"írja be: afudos/i <fájlnév.rom>, ahol a <fájlnév.rom> a BIOS-képfál neve. A frissités befejezése utánindítsa ujra a számítógépet."
viszont a gép pedig azt válaszolja hogy: usage:afudos /i <ROM filename> [/o<save ROM filename>]
ittvan pár kép:
nagyon kösz <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ha esetleg prvibe egy msn tudnál adni hugy tudj segiteni az meg köszönöm..<#worship>#worship>
Az UIF fajt mijen progival tudom lejátszani?
elöre is köszönöm<#email>#email>
Szerintetek mitõl lehet az, hogy nem tudok felrakni a gépre nagyobb programokat (kb.100mb), játékokat. Install közben mindíg hibát jelez (max. 20%-ig felrakja azután valmilyen hibát kiír) crc vagy hiba a csomagolt fájlban, ilyesmi. Vagy 10-15 féle programnal próbáltam, de csak a kisebbeket (max.10-20MB) sikerült felrakni a gépre. Lehet hogy memória hiba?
majd 40 perc nézés utan..
majd 10 perc sem telik el és ujraindul :S
24 - Exile -Nov.23
Most vettem ventilátorokat a számítógépembe, mert már nagyon zajsak voltak, és nem akartam azzal foglalkozni, hogy olajozom õket...
Kérdésem az lenne, hogy a tápba és a számítógép oldalára úgy kell feltenni a ventit, hogy kifelé fújja a levegõt? A processzorra meg úgy kell a hûtõbordára tenni, hogy a bordára fújja a levegõt?
Elõre is köszi szépen.
Üdv.,
Vmint h tudom úgy kikapcsolni(ha nem lehet a monitort rákötni) h nem látom mi van a monitoromon.Úgy kéne hh simán kikapcsol a gép és nem a power gombot nyomom hosszan.Vki tud segíteni?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
tuti marad meg csavar.