AOpen hangkártya csöves erõsítõvel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon mikor lesznek alaplapra integrált mobiltelefonok?
:)
Bekapcsolod a gépet:
"Please insert SIM" :)
:)
Bekapcsolod a gépet:
"Please insert SIM" :)
kis kiegeszites :)
Nem a kartya a forro, hanem "csak" a cso.
Nem a kartya a forro, hanem "csak" a cso.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Hello LAci73!
Sajnos melegszik, hogy hany fokra azt nemtudom, de meg kezzel elviselheto homersekleture, kb 45-50°C lehet a homerseklete, egy stabil fel oras uzem utan.
Sajnos melegszik, hogy hany fokra azt nemtudom, de meg kezzel elviselheto homersekleture, kb 45-50°C lehet a homerseklete, egy stabil fel oras uzem utan.
Háát.... :) Tényleg, az Elbruz prockóról nem tudsz semmit?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Igen kaphato, sot en csak olyat lattam, de ideznem a cikk elejet:
"Szívmelengetõen lágy hangzást ígér a tajvani gyártó régi-új technológiára épülõ hangkártyája."
Az alaplapra integraltsagot ti kezdtetek csak el emlegetni a forumban...
"Szívmelengetõen lágy hangzást ígér a tajvani gyártó régi-új technológiára épülõ hangkártyája."
Az alaplapra integraltsagot ti kezdtetek csak el emlegetni a forumban...
Nézd, ha kártyás kivitelben is elérhetõ lenne... elérhetõ?
Nagyon fikazzatok ti ezt a hangkartyat, viszont nemtudom, hogy hallotatok-e a hangjat?
Nekem volt hozza szerencsem es egy kozepesen jonak mondott hangfalon keresztul hasonlitottuk ossze a hangzasat mas a piacon elterjedt kartyakeval, koztuk volt SB live (es audigi is), illetve volt ott Phillips, Yamaha, es meg 2 masik kartya is, mar nem emlekszem ra.
Lenyeg, ez a kartya valoban tisztabban szolt, mint a tobbi, igaz nem erte el egy studios kutyu hangvilagat, de asztali Pc-ben eddig jobbat nem hallottam.
Az ara picit borsosnak nevezhto, de ha belegondlunk, egy igazi lamavakito SB audigi (nem OEM) sem sokkal olcsobb...
Akinek lesz ra lehetosege probalja meghallgatni a hangjat, megeri!
Nekem volt hozza szerencsem es egy kozepesen jonak mondott hangfalon keresztul hasonlitottuk ossze a hangzasat mas a piacon elterjedt kartyakeval, koztuk volt SB live (es audigi is), illetve volt ott Phillips, Yamaha, es meg 2 masik kartya is, mar nem emlekszem ra.
Lenyeg, ez a kartya valoban tisztabban szolt, mint a tobbi, igaz nem erte el egy studios kutyu hangvilagat, de asztali Pc-ben eddig jobbat nem hallottam.
Az ara picit borsosnak nevezhto, de ha belegondlunk, egy igazi lamavakito SB audigi (nem OEM) sem sokkal olcsobb...
Akinek lesz ra lehetosege probalja meghallgatni a hangjat, megeri!
Pontosabban a hangfalakhoz sem :)