10
 • magyar ember 2
  #10
  "Szerinted a CD/DVD boltokban a vásárlók mit csinálnak?"
  Nezelodnek.

  "Egyébként LW-et általában azok vesznek, akik igen kemény pénzeket is keresnek vele... Plusz nem kell LW-et havonta venned. Egyszer megveszed és évekig használhatod."
  Es hasznalni mikor tanulod meg? Majd nyugdijkor, ha osszegyulik ra a della? A cegek elvarjak hogy ismerd azt a programnyelvet / 3D tervezot / akarmit, amivel ott foglalkozni fogsz, senki nem fogja neked a tobb honapos betanulast finanszirozni. Vagy lemasolod, es beletanulsz, vagy varsz a csodara hogy majd ugy 30 ev mulva osszekuporgatod ra a penzt, hogy megtanulhasd azt, amire akkor mar nem lesz igeny.
 • Gabest
  #9
  "megpróbálták"
 • Gabest
  #8
  "Ezidáig azonban csak Görögország, és Dánia vezette be az irányelveket saját törvényeibe."

  Azok a görögök, aki megpóbálták betíltani a szgépes játékokat, és azok a dánok, akik a saját forgalom monitorozó programjuk screenshotjára hivatkozva postáztak ki büntetéseket a fájlcserélő program használók ellen.
 • Bonewerkz
  #5
  amig egy szoftver egy fel nyugateuropai fizoba kerul (lsd: lightwave) addig ne is varjak, hogy nagy tetelbe fognak szoftvert venni.... mindenesetre ez is mutatja, hogy dilis agyatlan amcsi babukat akarnak belolunk is csinalni >:(( fogyassz, egyel igyal, nezzel tvt, satobbi, ja es termeld a javakat a multiknak, a bankoknak, ja es a zsidoknak, akik lezarjak a betlehemi templomot karacsonykor.... errefele megy a vilag...
 • Vik1984
  #4
  Amugy is keresnek ezekkel a "szellemi" termekekkel annyit, hogy van mit a tejbe apritani.