50
állat kis gém , szebb graffal el lehetne adni :)
-
#50 Pedig lehet. Mi is próbáltuk :) -
Nuki #49 multiznék én szivesen, de tuttommal neten nem tud csatlakozni a másikhoz, legalábbis mi próbáltuk... :| -
#48 haho
multizni nem akar valaki?
-
#47 akar valaki multizni?
-
#46 okés. -
#45 holnap jo?ma már nem holnapra felrakom aztán olyan 5-6 ora fele ha leszel játszhatunk -
#44 Asfa, nem nyomunk egyet majd? neten, bár picit akadok. -
#43 de. mi az ip-d :) -
#42 nem jatszik valaki?
-
#41 hogy multiban? -
#40 ki akar lf2 ni ??
-
#39 kajak? -
#38 asszem készül a lf3 :) -
#37 tudom de nem ugy ha nem átszerkeszted a data fájlt és mindegyik embert választhatod freeze,julian,mark meg akárkit -
#36 KOSZ NEM KELL MEGOLDOTTAM.JA ÉS HA A LOUIS-SAL VAGY ES LEVESZIK A FÉL ELHP-DAT AKKOR NYOMD MEG A TÁMADÁST A VÉDÉST ÉS AZ UGRÁS EGYSZERRE. -
#35 [email protected] -
#34 mond meg az e-mail címed es elküldöm.
-
#33 hogy kell kilinkelni?
-
#32 hát ha átszerkeszted a data txt-t akkor minden embert lehet választani!ha kilinkeled megcsinálom neked! -
#31 a legjobb csávók:rudolf,freeze,julian és firzen -
#30 a firzenné hogy kell atvaltozni?
-
F1RST #29 coolos game!!! annak ellenére hogy alig néhány ember szerkesztette -
#28 ja ja jo átszinezheted meg mittomén de firzen meg julian a főgenya a legkeményebbb ember -
#27 most nem tudom melyik a legerőssebb hero elég balanced a gáma
-
Nuki #26 ja és tök jól 'mod' olható játék amúgy :P faszán lehet új karaktereket, meg mozgásokat csinálni :D
de már nagyon rééég volt aaz :'( -
Nuki #25 kedvenc: woody és freeze -
Nuki #24 ha végigviszed a játékot DIFFICULT-ban akkor elárul egy cheatet.. amitől ez a hatás érhető el ;) -
#23 msn-re gyere -
#22 data az egyik mappában -
#21 mi a fálj neve? -
#20 msn cimem [email protected] küldd át fél perc és kész azt vissza adom -
#19 ja van egy data file várj add ide vhogy mer most nincs itt átirom és vissza küldöm -
#18 + ha ingyenes maradna :) -
#17 bár a honlap 2003 óta nem frissült :( -
#16 régebben egy forumon láttam hogy akarknak csak nincs nagy sikere ugy hogy azota nem hallani rola pedig zsir lenne ilyen 3d-s game belőle -
#15 azta mondd el hogy. -
#14 jaja de jo game nem?lehet lesz little fighter 3 -
#13 sztem nagy kár hogy nincs neki egy szervere mert sokan nyomnák onlány. -
#12 jo game megszereztem még régen minden embert ugy hogy kicsit belepiszkáltam a data fileba igy megvolt firzen,bat,julian,mark mindenki q*rva jo game -
#11 dede én ismerem