10
hadd ne kelljen már kétszer ua a progit feltenni
  • lck
    #10
    pl.: http://www.hot.ee/alekseyf/muz/ghost2003dos.zip
    ( rákerestem neked a Google -ban ) Ha valamiért ez a cím ( vagy esetleg a program ) nem müxik Te is megteheted.
  • Lalo
    #9
    Köszi az ötletet, sikerült helyreállítani a dolgokat. Használnám a Norton Ghost, ha megirod, hol jutok hozzá.
  • lck
    #8
    Win ME alatt indítsd el az XP telepítő CD-t. Irja hogy ezt XP nem tudja frissíteni, na nem baj, legyen új telepítés, voálá, az első újraindításkor már meg is csinálja a boot-managgert! Ne fojtasd a telepítést hanem válaszd a régi XP-det. XP alatt már szerkesztheted a bootmenüt és kitörölheted a setupos menűpontodat. DE MINEZT ELKERÜLHETED HA HASZNÁLOD A NORTON GHOST-ot! NEM GYŐZÖM MONDANI! ( Bocsi ha pongyola voltam, nyom a pezsi 2003.01.01. 1:10 )
  • Lalo
    #7
    Éppen hasonló problémával akartam fordulni a fórum felé, erre itt a téma. Egyszerre használtam a WinME-t (a gyerekeknek) és a munkámra az Xp-t.
    A baj ott kezdödött, hogy a gyerekem elvarázsolta teljesen a ME-t, és újra kellett telepitenem. Jó nevelt diákként format c: után fogtam hozzá a munkához. Azt tudtam, hogy a boot.ini fájl tartalmazza az XP bootmanegert, ki is mentettem előre. A ME felment pillanatok alatt, müködik is rendesen, a boot.init át is másoltam a C:-re, de a bootmenü nem jön elő. Valószinüleg valahová még be kell irni, de nem tudom hová. Segitség, mert nem tudok dolgozni mert nem érem el az XP-t!!! Nagyon fontos lenne! Köszönöm.
  • K.András
    #5
    Milyen játék nem megy xp-vel?Szerintem ma már nincs az a jo játék ami ne menne xp-vel!
  • atika66
    #4
    Sziasztok!Szeretnék 2 op rendszert a gépemre tenni,milyen progit javasoltok hozzá??? még nem próbáltam soha,de xp-vel nem megy minden játék,ezért gondoltam,hogy a második partíciómra felteszem a milleniumot.Köszi előre is!!
  • Vik1984
    #3
    Ha nem, akkor csak XP-re elég :-)
  • lck
    #2
    Ha mindegyikkel netezel tedd fel mindegyikre külön-külön.
  • sleve
    #1
    Hali!

    Két op. rendszert telepítettem egy vinyora, c:-re win98 fat32-t, d:-re xp ntfs-t. Elég-e csak az egyikhez felrakni víruskergetőt és tűzfalat? Melyikhez? Elérem-e azt a másik alól? Mindkét rendszerrel fellépek az internetre.

    KKÜK