Jelentés az erőszakos játékok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, hogy és sem nyugisabb, sem erõszakosabb nem vagyok monjuk úgy 2 órányi Postal 2-zéstõl :-)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Erre vannak a korhatárok. Azok a szülõk akik aggódnak a gyerek személyisége miatt figyeljék, hogy mivel játszik, vagy esetleg (vagy ez már túl nagy kérés lenne? ) oktassák ki a gyereket arról, hogy játék, nem kell komolyan venni, és hogy a valóság nem így mûködik... higgyük el, hogy már egy hatéves gyerekkel is meg lehet ezt beszélni és akkor nem lesznek ilyen gondok.
Valaki említette, hogy a labilis személyiségekre ez nagy behatással lehet. Elképzelhetõ, de akkor az olyan embereknek szerintem hivatásos segítséget kell keresni és a szüleiknek pedig tudni kellene a személyiségzavarról és nem engedni, hogy a gyerek ilyennel játsszon.
Vagy rosszul látom a dolgokat?
Y
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
akkor tiltsak be az egyhazat is, mert ugy termeli a pedofileket, mint muszalas pulover az elektromossagot😊))
Bizonyos emberek a kozszereplesnek ezt az undorito valtozatat valasztjak es sajnos igen gyakran vegigviszik a dolgot, mert az embereknek talalt szelsoseges esetek felejuk mozgatjak a tomegeket, akik igen gyakran meg szamitogepet sem lattak... ...Ebben A. elenjar, de atvettuk mi is (lasd sarga karika)...
Nem baj eljutunk majd oda egyszer, hogy egy kivillano boka miatt a noket uldozni fogja a nepharag, a jatekokban meg plussmacik lesznek a foellenfelek es simogatassal kel eliminalni oket...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Nem tudom, kérdezd a Sims rajongókat! 😊)
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"