48
-
tttttom #48 Szerintem inkább csak a hülyéket kénne jobban kiszürni ennyi az egész probléma... -
#46 Sajnos elég nehéz magánemberként véleményt nyilvánitani, mert még a lélekgyógyászok véleménye is erősen megoszlik erről.
A lényeg, hogy és sem nyugisabb, sem erőszakosabb nem vagyok monjuk úgy 2 órányi Postal 2-zéstől :-) -
#39 Éljen, innen már csak fejlődni lehet (de lehet, hogy tévedek?...) -
Yfel #38 Bocs, nem olvastam végig:
Erre vannak a korhatárok. Azok a szülők akik aggódnak a gyerek személyisége miatt figyeljék, hogy mivel játszik, vagy esetleg (vagy ez már túl nagy kérés lenne? ) oktassák ki a gyereket arról, hogy játék, nem kell komolyan venni, és hogy a valóság nem így működik... higgyük el, hogy már egy hatéves gyerekkel is meg lehet ezt beszélni és akkor nem lesznek ilyen gondok.
Valaki említette, hogy a labilis személyiségekre ez nagy behatással lehet. Elképzelhető, de akkor az olyan embereknek szerintem hivatásos segítséget kell keresni és a szüleiknek pedig tudni kellene a személyiségzavarról és nem engedni, hogy a gyerek ilyennel játsszon.
Vagy rosszul látom a dolgokat?
Y -
#35 A lavinat nem lehet megallitani... -
#29 roviden: a kolykokbe nyomjak a tananyagot, az erzelmi fejlodest leszarjak. -
#28 mellesleg, itt a gyerekek szemelyisegbeli fejlodesere keellene figyelni, es nem az allamnak, hanem a szuloknek. ehelyett az van, hogy a mama dolgozik, papa dolgozik, a gyerek meg a tomenytelen lexikalis tudason, es nem az emberi banasmodon no fel, es ez tobbek kozott az oktatas hibaja. meg lehet figyelni, hogy a nyugati tarsadalmakban a legtobb pedofil befolyasos emberek, politikusok, menedzserek, igazgatok kozul kerul ki, akik nem valoszinu, hogy 8 altalanost vegeztek. persze itt nem az a lenyeg, hogy sikhulyek legyenek a nepek, hanem az, hogy ugymond tanuljanak meg a helyes/helytelen kozott kulombseget tenni, tanuljanak meg emberi modra gondolkozni. ez pedig egy olyan oktatasi rendszerben ami csak az intellektust fejleszti, az erzelmeket hatterben hagyja, nem mukodik. ismertem embert, aki 2 diplomaval a zsebeben leragadt a gyerek szinten, rajzfilmeket nezett, es a 4 evvel fiatalabb huga fozott/mosott ra... (fizika/foldrajz szakos gimn. tanar...) szoval errol ennyit, hosszu voltam, de szerintem erre inkabb oda kene figyelni, mint az ugymond eroszakos jatekok betiltasara... -
#27 hujeseg.
akkor tiltsak be az egyhazat is, mert ugy termeli a pedofileket, mint muszalas pulover az elektromossagot:))) -
#20 Nekem is elegem van mar A.-bol... DE az igaz lehet hogy a noknek nem eshet jol egy ilyen jatek mint pl a BMXXX, de akkor nem jatszanak vele es kesz... A terroristaknak sem eshet jol a CS... :D Egy Filmet megnezve amikor szanaszet lovik egymast az emberek (jo oreg amerikai-akciofilm szokas szerint) az nem arthat a gyermekemnek? Vagy eleg megneznie egy hiradot es kesz, vagy egy rohadt napilapot, amibe focimfoto a felrobbant busz, szetlapitott verpettyes auto lelott terrorista, de legalabb egy kibelezett husveti nyuszi... ..."Sarga karikat az ujsagosbodekra" mozgalmat inditok...
Bizonyos emberek a kozszereplesnek ezt az undorito valtozatat valasztjak es sajnos igen gyakran vegigviszik a dolgot, mert az embereknek talalt szelsoseges esetek felejuk mozgatjak a tomegeket, akik igen gyakran meg szamitogepet sem lattak... ...Ebben A. elenjar, de atvettuk mi is (lasd sarga karika)...
Nem baj eljutunk majd oda egyszer, hogy egy kivillano boka miatt a noket uldozni fogja a nepharag, a jatekokban meg plussmacik lesznek a foellenfelek es simogatassal kel eliminalni oket... -
#18 Ja, úgy értem, ha kezdenek felnőni... -
#17 Szerintem azok a labilis személyiségű emberek nem igazán tudnak szgépet kezelni. Egyébként azok a csöppségek, akik csak most kezdik életecskéjüket, ha kezdenek majd felnőni, biztosan tudnak különbséget tenni játék és élet között, s majd olyan véleményen lesznek, mint Charlie007. -
#16 Itt nem elsősorban rólatok van szó ,hanem leginkább a most született és felnövekvő gyermekekről.Mivel ti nem ebben nöttetek fel és már nem hathat olyan szinten mint aki kezdettől fogva ezt tapasztalja.Vannak labilis személyiségű emberek ,akinél bizony nagyban hozzá segíti az ilyen fajta behetás az erőszak elkövetéséhez.Azt nem mondom hogy önmagában elég egy játék ehez ,de nagy szerepet játszhat. -
#15 "mar bocs de egy olyan jatekban hogy elmegyek a suliba, hazajovok, kajalok, tevet nezek aztan alszok mit lehetne elvezni?"
Nem tudom, kérdezd a Sims rajongókat! :)) -
tomcs #14 mar bocs de egy olyan jatekban hogy elmegyek a suliba, hazajovok, kajalok, tevet nezek aztan alszok mit lehetne elvezni? 1 jatekprogramban vagy akar filmben, konyvben, barmiben olyasmit keres az ember ami nem fog vele megtortenni minden nap, hanem kap belole valmi ujat is. az meg a masik hogy egy gta-ban pl nem csak a noket szokas gyilkolni, en pl mar a vegefele olyat is jatszottam hogy hogyan tudom elerni ussen el a tobbi auto meg egyeb valogatott ongyilkossagok.. na akkor gyertek kotozztek le mert veszelyes vagyok onmagamra... -
vax #10 amerikában Bin Ladent utálják nem a négereket. Az már elmult. -
magyar ember 2 #9 Nalunk a ciganyokat utaljak, a nemeteknel a torokoket, amcsiban meg a niggereket. -
magyar ember 2 #8 Mi ertelme van ennek a korhataros bohockodasnak? Ha rajta van a cetli, akkor majd nem jaccik vele a gyerek? Dehogynem. Sot, igy mar akkor is tudja hogy jo jatek lehet, ha nem is ismeri, hiszen a "tiltott gyumolcsrol" felismeri a "minoseget". Ugyanolyan hulyeseg mint a karikazas a tvben, csak idegesitik vele az embert. -
Nyiri #4 mennyi ingyenelo szervezet es csoport, csorda van kint. ezek mibol elnek bazze?